Quantcast

I. Degutienė Seimo rinkimuose nedalyvaus: politinės kultūros parlamente nebėra

Grįžti į straipsnį

nuomonė

nuomonė portretas
Ir ačiū Dievui. Manau,per tuos metus Seime nieko gero nenuveikė.

apie kultūrą

apie kultūrą portretas
Pati Veidmainienė vidurinį pirštą žmonėms rodė per 2009m. riaušes prie Seimo, taip tik dar labiau kurstydama aistras.

matosi

matosi portretas
kad bobule privargo nuo tu politdemonu ir ju kivircu ir protingai pasielge reikia leist jaunai tautai gelbetis nuo to sionsatanistynio uzkrato kuris su vyrusu paplito po visa plneta PAILSEK nusipelnei tik netaip kaip socpavlovskiu hebra su kgb sleifu ir uzgrobtom zemem bei tvorom

Niekada neskaitau romanų

Niekada neskaitau romanų portretas
Vargšė Degutienė, matyt iš lovos iškrito, ir galvą užsigavo. Seime kultūros.........Kiaulei uždraust knist- kažkas panašaus.

Cha

Cha portretas
Kad konservatoriai yra niekšai ir antivalstybininkai žinojome ir be komisijos. Ne veltui, savo naguose turėdami LRT ir nusipirkę MG Baltic medijas, vis tiek sėdi opozicijoje. Sėdės ir kitą kadenciją, tik jų bus dar mažiau. Jei apie politinę kultūrą kalbėti tai tegul į savo vaduką pasižiūri, konflikto šaknys tai jisai, jo absoliutus chamizmas ir bukumas. Ir jau nereikia čia vaidinti, kad dėl kultūros nekandidatuos. Paseno ir jau vos bepaeina. Vaikus aprūpino, namus tris viename šeimai išrūpino, fazendą draustinyje taip pat. Dabar galima ir pailsėti.

Anonimas

Anonimas portretas
nu ka prisiplesei,zmones apmulkinai,laiminga dabar,ar gerai miegosi,sirdis neskaudes kad sitaip apiplesei zmones,namus prisistatei bet dziaugsmo nejusi,karma atseikes,vaikams,anukams,niekas nepraeis be atpildo uz juodus darbus,BARASNIA,

KLP

KLP portretas
TAI TA KULTURA IR SUKURIAI TU PATI PER 30M. SU ANUKU PRIESAKI

Pavyzdys geras ,tačiau ar bus pasekėjų?

Pavyzdys geras ,tačiau ar bus pasekėjų? portretas
Gerai jei tai bus pavyzdys kitiems .Manau tai vienetinis atvejis ,gerąja prasme.

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
Jau vienos tarkos mažiau.

na

na portretas
kritikuodami lietuvos žmones skirstydami juos į tris grupes...t.y. paprastus žmones...o Seime kas sėdi? Man tai keisčiausia ir juokingiausia buvo žiūrėjau visą Seimo posėdį, ponia Degutienė atsistojo ir pareiškė, jei jei neduos kaukės ji posėdžiuose nedalyvaus, nes yra rizikos grupėje. Galima pagalvot, kad kaukė kainuoja kaip nusipirkti mašiną. Prajuokino, matosi, kad myli Lietuvą.

M.-W.

M.-W. portretas
Na nors viena ponia nusprendė teisingai. Pagarba.

bbd

bbd portretas
laikas i pencyja kur nors i fazenda traku rajone bambos kaitint

Tomas

Tomas portretas
Pagaliau susiprato ponia. Nuoširdžiai tariu- mes Jūsų nepasigesim

Ne vieną ir ne du kartus

Ne vieną ir ne du kartus portretas
p.Ramūnas YRA atsiprašęs už padarytas klaidas ,bet iš konservatorių neteko girdėti ,kad klydo,o tuo labiau atsiprašymo žodžių . Dėl Astravo AE irgi kaltina visus, išskyrus,savo buvusį premjerą ir saviškius partiečius,kurie dirbo Europos sąjungos parlamente.Kaltinti kitus , matyti kitų nuodėmes ir savas nurašyti kitiems yra konservatorių taktika.

NA NA

NA NA portretas
degutienė užmiršo ,sena jau ,močiutė , vos eina ,seniai jau pensijoje ,spaudo knopkes anūkėliui pakėlus nykštį ,savo nuomonės negali turėti ,turi kalbėti ir koliotis ,kaip anūkėlis ,-------visa Lietuva žino ir mato ,kai landsberginius Lietuva nustūmė nuo lovio ,nuo grobstymų ,landsberginiai atsuko savo srutų vamzdžius ir liejo ant valstiečių , ir kitų priešininkų ,pamestinukas anūkėlis ,be jokios kultūros ir supratimo apie kolegų pagarbą ,pastoviai seime prasivardžiuodavo ir keldavo peštynes ,specialiai užsiiminėjo kiršinimu ,iš seimo bandė daryti vaikų darželį ,kad žmonės susidarytu nuomonę ,kad tai valstiečiai užsiiminėja peštynėmis ir ttt ,,,sėkmės degutienei ,atidirbai landsberginių gaujai už tai kad leido pasigriebti indelį iš uždaryto banko ,,,,o galėjai būti gera gydytoja ,dėl žmonių ,,,,

Anonimas

Anonimas portretas
Skaiscioji Magdalena , isdure visus , atsiimdama sunelio pinigus is snoro!

och ...ir ,,myli,,, tautieciai

och  ...ir  ,,myli,,,  tautieciai portretas
sias senas konservatlyberastines vyzas .. papultu kam y rankas sudraskytu...

Rimante

Rimante portretas
Nuo 1991 vis gyvename geriau ir geriau.Degutiene-veterane laikas į užtarnautą poilsį.

Ne visai p.Irena Degutienė teisi ,

Ne visai p.Irena Degutienė teisi , portretas
nes ne valstiečiai-žalieji pradėjo konfliktus ,o opozicionieriai , ypač TS-LKD lyderis p.Gabrielius Landsbergis ir jiems palanki žiniasklaida.Nuo pat pirmos dienos ,kai buvo pasakyta,kad LAIMĖJO NE TIE ir prasidėjo pirmininko benefisai.Kuo toliau,tuo labiau,nes NEBUVO dienos kai visais linksniais nebuvo linksniuojama p.Ramūno pavardė ,kuom tik nėra vadinamas iki šiol,o taip pat ir jų rinkėjai :,, kolchoznikai",,utėlėti",,runkeliai "ir kt.vardais.Kokia leksika skamba Seimo salėje ,tai net ausys kaista klausantis : o kalba ir profesoriai . PATYS konservatoriai mojavo raudona skraiste prieš p.Ramūną,tai skolingas neliko ir jis . Būtų pirmininke išrinkta p.Irena Degutienė ,tokių nesąmonių frakcijoje nebūtų leidusi.Ne valdantieji yra neliečiamieji ,bet visą laiką jais buvo ir yra TS-LKD !

Anonimas

Anonimas portretas
raudoni troliai balsuoja uz koncervus ypac stribu palikuoniai

Anonimas

Anonimas portretas
Nei vieno konservatoriaus seime!

pritariu

pritariu portretas
Seime nėra politinės kultūros tik todėl, kad ten visa gerkle plyšauja Broileris, jam jokio skirtumo ar papunio tvartelyje ant laktos , ar seime posėdžių salėje.

Mokytoja

Mokytoja portretas
Pagaliau vienos senės bus mažiau mes neužmiršom kaip ji pardavė Mažeikių naftą kai Paksas nesutiko

Anonimas

Anonimas portretas
vėl snargliuoti troliai vemia...

jojo

jojo portretas
ais i maxima prekiu deliot jei priims

Zanusi

Zanusi portretas
Gerb.p. Degutiene, nors sunku patikėti, bet Jūs pati teigiate - net 24 metus giliai ir sunkiai sukote galvą kol išmąstėte pasaulinio lygio genialią mintį -" politinės kultūros parlamente nebėra".:) Sveikiname ir dėkojame už pasiaukojantį triūsą tautos labui.:) Lietuvoje begalės genijų, mąstymo galiūnų, bet kažkodėl didžiausia jų koncentracija Seime:)

Kęstas

Kęstas portretas
I. Degutienė vėl eis vogti bintų iš ligoninės. Konservatoriai per tiek metų nieko kito neišmoko, tik vogti.

Anonimas

Anonimas portretas
Landzbergine prostitute, vezk negrams antifa i Amerika bulkuciu taip kaip i Kijeva maidaunams. Paremk demokratu kruvina kova pries prezidenta Trampa. Vot tautos slykstyne.

ka cia pliauskia sita konservuota padla

ka  cia pliauskia  sita konservuota padla  portretas
su konservatlyberastiniu degeneratu gauja sujaukus ,ispardavus, isgriovus ir prichvatizavus tautos sukurta turta ....sukelus siaubinga bardaka valstybeje -tautos genocido vygdytoja , dar cia seilejasi , mat nesirinko y sesijas ..kur konservatdegeneratai negalejo kaisiot pagaliu y ratus .... ...palauk ,palauk dar ateity ir tavo aferos bus tiriamos pilna eiga ,kada bus ispirdolinti is KT,AT, VSD,STT ,gen prokuraturos , uzslaptinti 75 metams kadriniai ir rezervo KGBesnykai --jusu vagiu ir aferistu siandieninis ,,,stogas,,,,

Perspektyvos

Perspektyvos portretas
Seimas tapo pajuokos objektu. Nuo 92 metu gyvenimas tik gereja ir gereja, greit ir prie konteineriu vietu nebeliks. Ateityje zmones mines si trisdesimtmeti kaip parazitu isitvirtinimo Lietuvoje laikotarpi. Bus pastatytas gedos stulpas su sliuzu pavardemis.

Taip

Taip  portretas
O kas tą įtampą darė jei ne konservai

Teisingai

Teisingai portretas
Senai laikas p. Landsbergio patarėja , užtenka namus prisistačiusi.

Anonimas

Anonimas portretas
24 metai!?!!! Užteks… Prisipini...... Pasidėjot storą finansinę pagalvę. Dar išeitinės ,ohoho…!

Aha

Aha portretas
Senai laikas užtarnautam poilsiui

Galerijos

Daugiau straipsnių