Quantcast

Gyventojai įvertino G. Nausėdą: tikėjomės, kad bus geriau

Grįžti į straipsnį

JONAS

JONAS portretas
Joks jisai ,,prezidentas'' ir taškas,,,,,

M

M portretas
Prezidentas atlieka visas savo funkcijas,jis tolerantiskas,kulturingas zmones.Bet jis ne iš konservatorių klano,ir jų nepalaiko,ir puiku,nes tie jau visai sužlugdys šalį.O prezidentui,reiketų ne tik gintis pries juos,o būti griežtam,pasiirinkti puolimą,o ne gynybą,nes žiurjės užgrauš.

Jonas

Jonas portretas
Per tokį trumpą laiką padarys kad būtų geriau, ar galvoji ką Rašai.30 metų smarvės niekino tautą ir Lietuvą .Manau nadauk liko kada bus ženklūs pasikeitimai Lietuvoje, tačiau reikia pagalvoti apie tokią pareigybę ,kaip prezidento.Del to kad galios tokios jo ,jog jis visai nereikalingas,tik etatas yra o rezultatų nera.Užtenka Lietuvai parlamento ,tauta maza,dabar is vis liko lietuvių nedaug ir Seimo narių skaičių būtinai reikia mazinti per pusę.

Pastebiu

Pastebiu portretas
Daug užsakomų straipsnių prieš Prezidentą G. Nausėdą. Matyt metamos visos pajėgos, kad nukreipti žmonių dėmesį nuo prisidirbusio anūko su visa jo šaika. Jei kuri kita valdžia būtų tiek žalos pridariusi, įsivaizduojate, kaip valkatai putos dribtų iš burnos, o ir kiti žurnalistai juos su žeme maišytų.

Čia nesusipratimas

Čia nesusipratimas portretas
o ne Prezidentas!

OB

OB portretas
Gerovės valstybė - blefas. Pirmiausia tai ir didesnį mokesčiai: pašalpos, pensijos, kitos socialinės gerovės ateina tik su mokesčiais. Ir dar mokamais visų (be atlyginimų vokeliuose, be grynųjų atsiskaitymų versle...) Kažkaip žadėdamas gerovę tą pamiršo. O šiaip prezidentas nėra Vyriausiasis vyriausybės veiklos komentatorius - už valstybę jis (prezidentūrą kaip institucija) atsakinga tiek pat kiek Semas ir Vyriausybė. Žmogus aiškiai nesuvokia savo vaidmens valstybėje. O kadangi žadėjo niekaip neapibrėžiamą gerovės valstybę - tai tokį vadovą ir turime, be konkrečių idėjų, tik AiG!

vladas.

vladas. portretas
Kodėl aš nebalsuočiau už Nausėdą? Todėl,kad šioje kadencijoje jis yra silpnas ir jei ką ,,daro",tai dėl kitos kadencijos.Išrinkus pakartotinai,jis nieko nedarys.Ir kam daryti,jei trečios kadencijos nebus.Matau,kad kažkas pasiilgo Grybienės.Apsaugok Dievę nuo tokių jų norų.

Anonimas

Anonimas portretas
Ko jus norit is sito Nausedos - G.Landzbergio padejejo?

Anonimas

Anonimas portretas
Tai i kuria puse si karta griuna sita Kaliause?

to v.l.

to v.l. portretas
Esmę manau supratote. Prie gramatikos kabinajamasi kai nėra argumentų

kaimietis...

kaimietis... portretas
gal kas gali ivardinti,ka per du su puse metu,jis dave liaudziai ir valstybei...,3.5 eur. ir jau cia geroves valstybe...,ir vaiksto,tiksliau vazineja po pasauli,savim patenkintas...,daugiau pasirodo jis padaryti neigalus...,jo nesimato,nes jo nera,ir jis niekas ir vadinasi jis niekuo...

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas pasitikite G.Nausėda,spaudžiame ŽALIĄ.

Klpd.

Klpd. portretas
Visiems aišku kad yra duota ,,zadanija" dėl Broilerio&Ko' kvailysčių prezidentą padaryti atpirkimo ožiu ir tuo pačiu pradėt kurti foną būsimiems prezidento rinkimams. Konslibams jeigu nepavyks pastatyti į šią vietą savo marjonetės ar bent jau seno Grybo:D), tai sukėlus didelę antinausėdišką kampaniją žiniasklaidoje, gali pavykti mūsų Bankomatą pašalinti von. Jis kad ir kartais papataikauja valdančiai partinei daugumai, bet iš esmės labai nepatogus šiandien šalį valdančiai gaujai. Netikėkit žmonės jokiais ,,tikėjomės.." ir kitais priklausomais arba aklais kur.. miais.:D)Kuriuos dabar ponai nuolat stato į visuomenės dėmesio centrą ir taip tikisi suformuoti jiems reikalingą nuomonę

Lanzb'šteinas \\\\\.../////

Lanzb'šteinas  \\\\\...///// portretas
Neturim mes prezidento,tai lėlė lianzborgų už virvučių tampoma.___Vien jo išsireiškimas:-prezidente,jums nepasigirdo prezidente.___Na ir kas "prezidentas" atsikrenkštęs spijovė į veidą geltonais skrepliais.

kaimietis...

kaimietis... portretas
nors as uz ji balsavau,bet pasirodo melagis,kaip ir visi...,kietas kaip tryda,liaudis jam dzin,mato ir rupinasi tik savim ir savo ivaizdziu...,trydos bala...

yes

yes portretas
Koks bebūtų Gitanas Nausėda, bet geresnio Lietuva dar neturėjo. O, kad jo konstitucinės galio ryškiai per mažos, ne jo kaltė.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
man prieš rinkimus buvo aišku kad jis kliurka

Vytautas

Vytautas portretas
Nėra ką čia vertinti...

Magyla

Magyla portretas
Jurgi, Landsbergis įvertino. Jums palengvėjo?

Jurgis

Jurgis portretas
Per sausio 13 minėjimą triukšmautojus vietoje įvertinti prezidentas nesiryžo,nors to klause žurnalistai. Gal nedrįsa \savų\ įžeisti,o kas tada palaikys...?

Kaunas LPBF.lt

Kaunas LPBF.lt portretas
Lietuvai Prezidentas yra dievo dovana, sveikiname ir linkime stiprybės..

V,L

V,L portretas
*to ne kitaip* žmogau nu prisesk prie gramatikos vadovelio ir tik po to reikšk savo gilias mintis .Tiesiog nemalonu skaityti tokius berašciu komentarus...

to ne kitaip

to ne kitaip portretas
Nuo kad Lietuvos prezidentą kišasi į valstybės valdymą? Nebėra gali būti patariamasis balsas. Gal Mašiotas su kaimyninėmis šalimis kur prezidento kiti įgaliojimai?

ne kitaip

ne kitaip portretas
Ponai, nenorėkite iš Prezidento to, ko jis negali ir neduos. Turite aukštą, gražų, žmona, kaip lapės uodega visus sekioja. Žmogus stengiasi ,bet nežino kaip visiems įtikti- o antros kadencijos oi kai nori, net švepluoti bando nustoti....

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Ožio chebra labai norėtų sudoroti prezidentą Nausėdą,ta pačia taktika, kaip ir prezidentą Paksą.Tai pernelyg aiškiai matosi.Kol kas nepavyksta, todėl ir siunta.

Temide

Temide portretas
Oziu tvartelio partija reiktu uzdrausti, isvogta valstybes turta konfiskuoti, o visus ozius susodinti i kalejima ilgiems metams.

Anonimas

Anonimas portretas
Kas autorius?

Kaunadienei

Kaunadienei portretas
Geriau vertinkit savo koncervus, kai iš vis paliko sausio 13 žuvusių minėjimą (tuo parodydami nepagarbą žuvusiems), kada kalbą skaitė prezidentas Paksas

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Nors ir nerimtas žmogus Valinskas, bet, ko gero, pasakė teisybę – turim tai, ką turim, o ko žmogus neturi, to ir nepridėsi.

Anonimas

Anonimas portretas
Sai

Benito

Benito portretas
Mane tenkina dabartinis prezidentas. Santūrus, antraip nei praejusi, suprantantis kokio dydžio Lietuva yra. Ir, antraip nei praejusi, nepuola vyrams ant rankų gatvėje.

nuomone

nuomone portretas
kur matote prezidenta?Jis is tos pacios saikos.Silpnablauzdis

Anonimas

Anonimas portretas
Uz laisva Lietuva be korumpuotu koncervatoriu!

Veidelis

Veidelis portretas
Absoliutaus idioto sako:"aš čia ne prie ko"."Gudrutis".

anonimui

anonimui portretas
o bunkė ar nieko nesakė

Neee

Neee portretas
Už jį nebalsavau, bent jau tiek...

Šlykštu

Šlykštu portretas
Pagerbkit žuvusius už Lietuvą, o ne varykit landzbergių propogandą. Ne už tokią Lietuvą jie žuvo, o dabar grabe vartosi.

Argi

Argi portretas
Įvertino Kaunadienė. O gyventojams jau geriau bankininkas nei KGB agentė...

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip ten Valinskas sakė? Turėjom bobą su kiaušais, dabar turim bekiaušį?

Ką gi

Ką gi portretas
Kad ir išrinktas Prezidentu, išliko žmogumi atsižvelgiančiu į tautos nuomonę, o ne vien liberalkonservatorių....

Anonimas

Anonimas portretas
Korumpuotos koncervatoriu padugnes ,bent cia diena neskleiskite savo probogandos. Ar jus nematote kad Lietuvos zmones jusu nemegsta? Nepades net uzsakomieji straipsniai.

Retorinis klausimas

Retorinis klausimas portretas
Gintanai, kaip tu? Kaip tu jautiesi? Ar patenkino tamstos savimeilę, kad būtent šią dieną buvo paniekintas žuvusiųjų atminimas? Kiek dar ilgai flirtuosi su padugnėmis? Ar suvoki savo misiją? Ką atsakysi savo anūkei, kai po keliolikos metų tavęs paklaus: seneli, kodėl mano klasiokai tave vadina svolačium?

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuviai myli Lietuva ir pasitiki Prezidentu . Nors ir korumpuoti koncervatoriai vis bando priesinti Lietuva ir dergti Prezidenta.

Anonimas

Anonimas portretas
Uzsakytas straipsnis tam kad nukreiptu demesi nuo korumpuoto ozio klano korupcijos....

dėmesio nukreipimas

dėmesio nukreipimas portretas
Kaip tik liberkonservatos šaiką ištinka pravalas po pravalo, tuoj visi paskalų portalai įsikanda taršyti prezidento plunksneles

66

66 portretas
Konservų statytinė kuri tiktai vykdė nurodymus ir kepė politiniams konkurentams naikinti slaptąsias pažymas. Neduok dieve tokio Prezidento dar karta.

kitaip

kitaip portretas
Tikėjausi, kad bus blogiau, kad jis bus panašesnis į autoritarinę diktatorę - komunistę Grybošenko.

koncervatnikas

koncervatnikas  portretas
abu rekia rusai,by puola chaholai vargsai.nevykeliai

Galerijos

Daugiau straipsnių