Quantcast

Gyventojai dėl kanapių vieningesni nei politikai: narkotikas yra narkotikas – ką čia analizuoti

Grįžti į straipsnį

čia rašo

čia rašo  portretas
tikri padugnės, kuriems vakarietiškumas suprantamas kaip laisvė narkašintis. Ištrenksim tą valdžią iš sosto, kuri stumia tautą į susinaikinimą.

Faktai yra faktai

Faktai yra faktai portretas
Geriausia nevartoti nieko, bet alkoholis daug pavojingenis narkotikas, niekas neturėtų būt baudžiamas už saugesnį pasirinkimą.

.

. portretas
Turim kaiminysteje alkoholiku zoles rukaliu muzikantu kaiminyste. Niekam nelinketume. Tai zmones kurie tik patys sau idomus. Aplinkui vien durniai, miescionys ir tt. Policija taip pat panasu nezinia kaip kartais i tokius ziuri. Tai kazka randa tai poto jau neranda. Priklauso kas kieno tevai gimines o gal ir aprupintojai?

tam -,,anonistas,,,bet mano mintis aplanko

tam -,,anonistas,,,bet mano mintis aplanko portretas
daznai alchogolis ,, debile, kaciu sumyztas narkosa, smegeneles jau kanapiniais dumais sunaikinai , beliko tik debilnos mintys kurias dar aplanko alchogolis ir tavo draugai uzsienieciai Alsheimeris su Parkinsonu

Anonimas

Anonimas portretas
Rukiau daugeli metu, bet taip tos priklausomybės kaip nėra taip nėra, bet pavartojus alkoholi reguliariai pora metu pajutau, kad esu alkoholis negalintis givent bet jo... Tai kas geriau ? P.S atsisakiau visu svagalu, bet alkoholis dažnai aplanko mano mintis...

Kategoriskai

Kategoriskai portretas
PRIES!!!

vyt visus narkomanus ir LGBTQ konservatlibersosinius

vyt visus  narkomanus  ir LGBTQ konservatlibersosinius  portretas
iskrypelius velniop is seimo ir vyriausybes ....teisetvarkos ir teises komiteto bei ,,,sexspertu mokslininku,,, tarpo , susisuko narkosos ir iskrypeliai lizda

Sūduvis

Sūduvis portretas
Visa tai parodo kad tarp politikierių didesnė dalis narkomanai, tai kaip jie sutars tarpusavyje jei ne vienodas dozes naudoje tai ir.....

O

O portretas
10metų kalėjimo už skardinę alaus

Patroviniam narkomanui

Patroviniam  narkomanui  portretas
tavo reikalas , tavo :) Tik kodėl gydyti " tavo reikalą " reikia iš valstybės biudžeto ? Kodėl bijai medikų įvertinimo , nors priklausomi nuo dozės , kalba apie išskirtinį gydymą jiems ? Yra ligų , kurių žmonės nesirinko ! Ir vaistų nupirkti dėl tokių , " su savo reikalu " gydymo , neturi už ką !!!

Patvoriniams valstieciams

Patvoriniams valstieciams portretas
Je jusu jovariu reikalas ka veikiu savo laisvalaikiu, tad naudosiu ka noriu, ar gersiu alkoholi, ar rukysiu tabaka, ar rukysiu hasisa, ar uostysiu kokaina. Ne jusu nususeliu reikalas, patvoriniai valstieciai. Jus uzsiimkite geriau meslo liuobimu savo tvartuose, ta jus geriausiai ismanote,

Narkodileriui

Narkodileriui  portretas
Esmė tokia , narkotinės medžiagos parduodamos ne vaistinėje su receptu ! O jei perki tarpuvartėje , esi priklausomas ir remi narkomafiją ! Taškas .

varas

varas portretas
vos keleta akimirku atgal didzioji dalis deputatais buvo ir komunizma kure, dabar jie staiga zino ko tautai reikia. kuo greiciau sita homosovietine generacija ismirs, greiciau Lietuva nusimes sita rusiska tarybini pavelda ir pasuks visom prasmem vakaru link.

Anonimas

Anonimas portretas
čia kaip ir majausko įstatimu prakišimas prakis gaus dydelius pinigus už tad ir stegiasi ,o nėra pareiškimo ir įrodymu teisėsauga nieko nedaro o turėsi įrodimus ir parašysi pareiškima sumaišis su šū...dais ,tokie įstatymai durnių laive.

Dubkasių valdžia

Dubkasių valdžia portretas
Būtent! O tam, kuris teigia, kad niekas neverčia "vartoti per prievartą"- tenoriu palinkėti :e Jums NARKOMANO savoje šeimoje. Gyventi nebenorėsite šitame pasaulyje!

Ne vieno

Ne vieno portretas
niekas neverte vartoti per jega! Va ir visa esme!

Kanapes

Kanapes portretas
Nera zole toks jau nekaltas dalykas iki sizofrenijos puse zinksnelio ypac kai dabar lietuvoje parduoda apipurksta.

Narkotikai -

Narkotikai -  portretas
blogis . Taškas be jokių apklausų .

M

M portretas
senukus pensininku apklausę ir pateikia kaip ŠALIES nuomonę. Oho. Apgailėtini žurnalistai parsiduodantys sovietmečiu dvokiantiems politikams

Lauris .R

Lauris .R  portretas
Taip Seimo narkomanus stumdancius narkotikus į cype

Sabatauskui ir kitiems liberaliems

Sabatauskui ir kitiems liberaliems  portretas
priminkite kokiam skaičiui žmonių , turinčių mažą kiekį narkotikų , buvo pritaikyta baudžiamoji atsakomybė ? Tik nuskambėjusi istorija su Diawara ? Ji kur ?

Ne lyberalas

Ne lyberalas portretas
As pries nesvarbu kokio kiekio narkotikus.

Budelis

Budelis portretas
Seimunus, stumiancius narkomafijai istatymus-i cype!

naikinkim narkošas, tauta bus sveikesnė

naikinkim narkošas, tauta bus sveikesnė portretas
reikia ne kanapes drausti, tai labai naudingas augalas. O jos vartotojus svaigintis sušaudyti, Net už mažą kiekį.

Anekduotas

Anekduotas portretas
Sikasius sake, kad gaune gyvena tik gauneciai, nes krabas neleidzia spalvingu orgiju.

Tėvas

Tėvas portretas
visus narkomafijai parsidavusius seimūnus-UŽ GROTŲ. Tegu nepardavinėja mūsų vaikų gyvenimų.

Galerijos

Daugiau straipsnių