Quantcast

Grupė signatarų ragina balsuoti prieš dvigubos pilietybės išplėtimą

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Ką tie pirdylos dar gali,gauna pensiją gerą tai tegul sau ir gyvena ramiai.O per tokius kaip jie mes buvome priversti išvykti,ką jie davė gero.Naikino viską,mat rusai tai statė,o kad žmonės neteks darbo jiems visiems buvo nusispjauti.Šlykštu juos ir klausytis ir matyti.Mes norime savo Lietuvą matyti šviesią,gražią,kad visi būtų laimingi ir vienas kitam padėtume.O dabar vienas kitą juodina,drabsto purvais.O iš kur tai,ar ne tie signatarai nori toliau mus kiršinti.

aš portretas
Balsavimas UŽ yra čia likusių gyventi skurdinimas ir jų sąskaita privilegijos emigrantams ir jų vaikams

kazabizijus

kazabizijus portretas
visi nuseno visapusiskai tie signatarai,o vaisvila ir taip daug pridare Lietuvai nesamoniu,bendrai liudna darosi su mumis lietuviais

...

... portretas
Tie, kurie ŠALTU snukiu prisiekia svetimiems ir NIEKIENO neverčiami (savo noru!) atvirai patvirtina atsisaką bet kokių ryšių su buvusia Šalimi, neverti mūsų pagarbos; NEGALIMA leist tokiems išdavikams dar kažkaip mums gyvenimą reguliuot. (o kilus konfliktui su tokia šalimi juos reikia iškart eliminuot).

juk

juk portretas
emigranta pilietybes neprarado o tie /patriotprisiplakeliai/ ir jiems neprivalu suteikti nes jie nieko gero nepadare isskyrus grazu pasiciulbeima o konkreciai jie lygiaverciai litvakams kuriems magnute suteike P o dabar suokia kitaip mosadkgb...istine marionete.

Lina

Lina portretas
Bezdžionių planeta, skleidžiate dezinformaciją - Grybauskaitė neėmė biuletenio, dėl seimo narių mažinimo. Tai ką pati girdėjote- yra patikimiausios žinios. Nenoriu galvoti, kad specialiai skleidžiate melagingas žinias

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
As tai girdejau , kad Grybauskaite sake jog tas dvigubos pilietybes referendumas yra visiskas sudo gabalas ir net neeme biliotenio is viso ir nebalsavo

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Be to girdejau, kad ir pati Grybauskaite ignoravo referendumas, sake , kad cia yra tik pliurpalai pezalai ir pliurpalizmas tai ir as kaip Grybauskaite ignoriuosiu dvigubos pilietybes referenduma

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Gerai pagalvojau ir mane itikino sitie garbus LIETUVOS SIGNATARAI. As BALSUOSIU PRIES

O aš manau , kad Konstitucija

O aš manau , kad Konstitucija  portretas
ne šventa karvė ) Konstituciją gali keisti šalies piliečiai , nes laikui bėgant keičiasi situacijos , todėl aš dalyvausiu referendumuose ir kaip orus šalies pilietis , o ne vergaujantis , išreikšiu savo nuomonę . Referendumai yra vertybė ir aš gerbiu tuos, kuriems rūpi mano eilinio piliečio nuomonė , todėl ačiū ,, valstiečiams,, už suteiktą galimybę .

tempor

tempor portretas
Kai valdžia įkyriai mums perša reikia daryti priešingai, nes jau seniausiai žinoma, kad visos pasaulyje valdžios yra blogos, o klausyti blogų valdžių - nusikaltimas protui ir moralei.

Pmąstykim

Pmąstykim portretas
Nedalyvausiu nei viename,nei kitame referendume.Tai tik akių kvailiams dūmimas.Greitai jau visus Konstitucijos straipsnius įsigeis pakeisti pagal Karbauskio ir Širinskienės paistalus.Žmonės turėtų parodyti,kad ne tokie jie kvaili,kad bet koks pasipūtėlis galėtų juos vedžioti už nosies.

Anonimui

Anonimui  portretas
O kas atima jų pilietybę ? Tegul gyvena svetur , tegul užsidirba sotesnį duonos kąsnį , kame bėdos ? Niekas nepavydi , jei ką ) čia kalba apie tuos , kurie nori ,, ant dviejų kėdžių ,, pasėdėti : priimti kitos šalies pilietybę , aš taip suprantu , jei jau priimi , tai nesiruoši grįžti ? Tai kodėl gyvendamas svetur nori turėti ir Lietuvos pilietybę kuri suteikia teisę dalyvauti rinkimuose ir rinkti valdžią likusiems gyventi Lietuvoje ? Aš manau, kad tokie piliečiai tikrai nežino realios situacijos kaip gyvename ir kokios valdžios pageidaujame . Balsuočiau už , jei , turintys dvigubą pilietybę, neturėtų balsavimo teisės . Dabar - balsuosiu prieš dvigubą pilietybę , nes dar nesupratau kurią šalį esant reikalui tokie gintų ? Ir vėl kaip prie sovietų ; gina tik tie, kurie nepabėgo ir liko gyventi Lietuvoje ? Ne , aš nenoriu, kad mano sūnūs ar anūkai aukotų gyvybes , o ,, dvigubi ,, vėl galėtų rėkti ,, kaip jie myli Lietuvą ,, . Manau ir dar labiau skatintų emigraciją.

Anonimas

Anonimas portretas
isvaziavo lietuviai ne is gero gyvenimo darbu nebuvo.jie yra lietuvos pilieciai ir turi turet pilietybe.balsuokit uz dviguba pilietybe

Tam ech , o aš manau , kad tik

Tam ech , o aš manau , kad tik  portretas
anot pačio sovietiniai ir ,, išgelbėjo ,, Lietuvą nuo išnykimo ...nes kas būtų likę , jei visi būtų pabėgę ? Žemė be žmonių ? Bandė ją ,, apgyvendinti,, ir sovietai , bet likę dirbo , augino vaikus ,mokė juos lietuviškų tradicijų ir mokė mylėti savo kraštą . Tie patys ,, sovietiniai,, stovėjo Baltijos kelyje ir prie TV bokšto ...taigi , man tokie , kurie sugebėjo išgyventi ir prie sovietų labiau verti pagarbos , nei tie šūkčiojantys iš užjūrių ,, kaip jie myli Lietuvą ,, . Pilietybės neatima , bet jei priėmei kitos šalies , tai ir būk ištikimas tiems, kuriems prisiekei . Tokia mano nuomonė,, todėl balsuosiu prieš dvigubą pilietybę.

...

... portretas
Išvykai tai išvykai, bet JEI jau išdavei Lietuvą prisiekdamas svetimiems, tai jau - SORRY, nesitikėk kad išdavikus gerbtume. :/

Ech

Ech portretas
Kiek daug pavydo ir neapykantos. Liko sovietinio mastymo, kad jei jau isvykai, tai ir buk... kiek daug dvasinio skurdo. Igaravo tas laisves troskimas ir is signatarisku galvu - liko tik baime...

Aš  portretas
kategoriškai nesutinku, kad emigrantai rinktų valdžią ir grįžę pasiligoję ar senatvėje būtų išlaikomi iš Lietuvos mokesčių mokėtojų sumokėtų pinigų, nes jie irgi piliečiai.

muza

muza portretas
kam reikalinga dviguba pilietybe cia iseina kaip kojiniu kaitaliojimas merga tures 2 ar4 pilietybes prisidarys vaiku su musulmonais ir jei bus lietuvos pilieciai svarbiausia tautybe ,kad esi lietuvis

Kaunietis

Kaunietis portretas
Dejau skersa ant jusu pilietybes

kompromitacija

kompromitacija portretas
Aloyzo Sakalo pavardė prie pasirašiusiųjų kompromituoja šią padorių žmonių draugiją.

sss

sss portretas
juk tautyubes niekas neatima,is jankyno i lt atvykt vizos nereikia kaip ir is kitu es saliu,tai ko cia dejuojat? jai perbegot kitur tai ten ir tupekit,ir nevaidinkit patriotu!

...

... portretas
Lietuvių yra kiek yra,ir SVARBU kad jie būtų TIKRI - Lietuvos neišgelbės prirašyti 'piliečiai'. Ir dar labiau - leidę dvigubas pilietybes mes TIK paskatinsim tolimesnę Lietuvos evakuaciją: "Kam likti čia ir būti antrarūšiu vienpiliečiu, geriau bėgti SVETUR ir GAL pavyks gauti 'geresnę' pilietybę". Taip kad - tik 'NE' jei mums Lietuvos ateitis RŪPI!

politika

politika portretas
konstitucija jums dar ką nors reiškia ar jau nebe? kam tie istatymai, kas šovė i galva ta ir keičiam. pirmas žingsnis tvarkos griovimui.

ar gali būti

ar gali būti  portretas
dviguba ištikimybė? ar tai tiesiog nutautinimo pilitika

Algis

Algis portretas
Lietuviu yra labai mazai ir negalima atstumt vos ne trecdalio tautos is kvailo nepagristo pavydo. Balsuot reikia uz juk tai balsavimas uz savo tautiecius.

...

... portretas
Ach, violeta, ir tapsi Lietuvoje antrarūše?.. ar - išduosi Lietuvą, išlėksi kitur ir žiūrėsi kam čia svetimiems galima prisiekt? (niekas už ačiū tų pilietybių nedalija, jie REIKALAUJA buvusios Tėvynės IŠDAVYSTĖS)

violeta

violeta portretas
o as balsuosiu uz

Ir aš taip manau,

Ir aš taip manau,  portretas
TĖVYNĖ yra tik viena ir būti jos piliečiu yra garbė bei pareiga, todėl balsuosiu PRIEŠ dvigubą pilietybę. Aš gyvenu čia, čia moku mokesčius ir aš renku , tuos kuriuos išlaikysiu - valdžią . O ką gali man išrinkti tie, kurie gyvena svetimame krašte su dviguba pilietybe ? Ne, man to nereikia . Gyveni , kuri šeimas , moki mokesčius kitoje šalyje, tai ir rink tos šalies, kurios pilietybę turi valdžią . Ne ne ne ...jokių dvigubų ..niekas neatima Lietuvos pilietybės , jei pats neatsisakai ...

...

... portretas
Nelaimė tokie 'lietuviai' - KOKIA iš tavęs nauda Lietuvai jei dirbi KITIEMS, mokesčius moki KITIEMS, kitą šalį gražini ir ją gini, jai prisiekęs jos komandas (net PRIEŠ Lietuvą!) vykdai... tai KAS mums iš to prirašyto skaičiaus, jei tu Lietuvai tuščia vieta - kam mums tuos 'nulius' skaičiuot, kokia iš jų nauda? Bet va tau pati Lietuvybė nerūpi, tau Tautiečio pažymėjimas netinka (juk jis TIK Lietuvoje reikšmingas... JEI vis tik NORI Lietuviu vadintis), tau juk ir toliau RŪPI kaip Lietuvą išnaudot, tik nori pasauly tau svetimu pasu naudotis, 'mąstai' kad Lietuvai dirbę TIK tavo gerbūviu turi rūpintis.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Gaila man tu signataru kurie taip masto.Ko jus bijote.Juk ir taip mazai tu lietuviu.Iki karo reiskia lietuvis po 90 met reiskia nelietuvis.Davasios ir proto ubagai.Madtymas primityvu

Nereikia tokiu ant dveju kedziu sedinciu.

Nereikia tokiu ant dveju kedziu sedinciu. portretas
Neuztenka pinigus siusti.Reikia savo darbu myleti ir ginti tevyne.O ne kaip amerikonai ;mes mylim Lietuva ir dainomis sloviname.Skaiciau;mes gryzime kai Lietuva geriau gyvens.Mat kokie ,,patrijotai..

Nuomone.

Nuomone. portretas
Net ir be raginimo nemaniau balsuoti uz dviguba pilietybe.Tik reikia paimti biuleteni ir sugadinti.Kitaip gali jie prabalsuoti uz mus.

...

... portretas
Mes esam TENDENCINGAI klaidinami darbą užsieny prilyginant Šalies išdavystei: jūs padirbat ir grįžtat, čia gi kalbama kurie dirbti nenori, kurie pačia Lietuva prekiauja ją svetimiems parduodami. Ir - BŪTENT per tokius čia likę yra verčiami vergais užsieniečiams... kodėl turėtume pritart tam kad MUMS, kas Lietuvai ŽALINGA, kam tiems prekeiviams suteikti antrąjį kvėpavimą? - neprisiek svetimiems, ir Lietuvos pilietybės NEPRARASI!

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Nu as kadangi niekada gyvenime nekenciau Mamontovo veblenimu, o Signatarai man visada buvo Lietuvos autoritetas, cia manau negali buti jokiu abejoniu kaip tauta privalo balsuoti. Tik kazkaip labai jau ilgai tie signatarai miegojo ant lauru ir tik dabar atsibudo kuomet jeu puse prabalsavo

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu mes gyventume šalyje tai daugumai reikėtų knaisiotis po konteinerius.Daugelis žmonių dirbo Lietuvoje,mokėjo mokesčius,o kokią pensiją gavo.Dabar dauguma išvažiavusiųjų siunčia pinigus ir juos artimieji leidžia Lietuvoje.O kiek parvažiuojančių aplankyti savuosius irgi tik Lietuvoje išleidžia pinigus.Visi tik geriau nuo to gyvena.Tegul moka geras pensijas,algas tai ir žmonės nebėgs kur papuola.O ką jau gero davė tie signatarai.Kiek mes tiek ir jie buvome per pučą pasirenge viskam.Mes Kaune prie Televizijos ir radijo stoties Daukanto gt.dalinome arbatą,sumuštinius šalome su visais ir laukėme kas bus.O nieko iš to neturime tik prisiminimus,o tie kurie buvo ıžūlūs vaidina dydvyriais.O pilietybė turi būti koks gimei,o jeigu dar kitur gavai tai tik ne iš gero gyvenimo teko išvykti.Visi tik pavydi arba didžiausi tinginiai gali prieštarauti prieš.Turim mes irgi teisę turėti tai kas priklauso dvygubą pilietybę.

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
SIGNATARAI vs MAMONTOVAS !!!!

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Tai kas cia dabar bus su sita reklama kuria vare per televyyyyyyzoriu iki apsitriedimo , kad visi balsuotu uz??????

BezdzioniuPlaneta

BezdzioniuPlaneta portretas
Vo ziurek , signatarai pries meinstryma, kazkas idomaus

...

... portretas
Boikoto nepakanka, REIKIA balsuoti 'Prieš'. NES - tų, kurie dabar ESĄ boikotuoja, biuleteniai bus užpildyti 'reikiamai' ir - tyliai-ramiai bus sumesti į urnas; STEBĖSIMĖS paskui kad nežiūrint į 'boikotus' Lietuvos išdavikai laimėjo... jiems juk PELNINGA papildomą pasą įdarbint, tad jie dabar referendumo klastojimams pinigų NEGAILI.

jo

jo portretas
Strategiškai gal teisingiau būtų boikotuoti tinkamai...

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
Teisingai...

...

... portretas
Pritariantys pilietybės išsaugojimui išdavikams (prisiekiantiems svetimiems) verti būt vadinamais šunauja, Nes toliau jūsų žodis Lietuvoje jau NIEKO nereikš.

Galerijos

Daugiau straipsnių