Quantcast

Gausėjant COVID-19 susirgimų premjerė neatmeta naujo karantino galimybės

Grįžti į straipsnį

gif

gif portretas
Ji ir Kubilius, atžagari ir teroro herojai. Kubilistanas čia vėl.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Vakar mirė ŠEŠI, iš jų TRYS pilnai skiepyti, DU su vienu skiepu ir VIENAS neskiepytas senolis. Dauguma sunkiai suserga po pirmo skiepo arba tampa viruso besimpmtomiais platintojais pilnai pasiskiepijus. Išvada paprasta, skiepas neapsaugo, tik padeda virusui mutuoti ir paskiepyti besimptomiai yra pagrindiniai platintojai. Palyginkite 2020 m. rugpjūti - rugsėjį be vakcinų su 2021 m. rugpjūtį - rugsėjį su vakcina, skaičiai akivaizdūs.

Baubas

Baubas portretas
Kada??!!! Dings iš LT šitie visi lanzbergyno zombiai!

Petriuks

Petriuks portretas
Jau p a v e l u o t a!!!

tai

tai portretas
KUMELĖ ARKLIADANTĖ - pencininkms pensijų neduoti kol paštninkė nepaženklins į petį.

manau

manau portretas
Neatmetu galimybės išmesti žydrą kumelę iš tvartelio 3 metais ankščiau laiko.

Loni

Loni  portretas
Kokia ,,vyriausybė,, tokie ir susirgimai. Jos tikslas mažinti sveikų žmonių skaičių, prievarta tapti ,,eksperimento,, aukomis! Neišdegs!!! Nė vienoje ES šalyje taip nėra. Mūsų daug, mes jūs nebijome!!! nebijome!!!

rita

rita portretas
vargsai seneliukai,atves pensija ,dar ir per prievarta paskiepys,jei butu noreje jau butu pasiskiepije.kas stebes kokia reakcija po skiepo bus,kas atsakys,suleis ir viskas,nepasiklause gydytojo konsultacijos ar jam patariama ar ne .

?

?  portretas
Kodėl DABAR jau seime konservatorė medikų sąjūdžio dalyvė Sėjonienė nieko nekalba apie galimybių paso " naudą " platinant virusą ? Kodėl Šimonytės patarėja medikų sąjūdžio Gudliauskienė ( ?) tyli ? Eilinės liberkonservatorių veidmainystės ? Tikslas buvo vienas - papulti į valdymą , o ne rūpestis valdyti pandemiją ? Balsavę už šią seimo daugumą , eikite atgailauti ir atsiprašykite tautos . Mano tokia nuomonė .

Nu tu matai , taip varė ant " valstiečių " , o liberalui

Nu tu matai , taip varė ant " valstiečių " , o liberalui  portretas
O valdant konservatoriams + liberalams + laisviems Lietuva ANTRA ES pagal MIRTINGUMĄ ! ? O kur tie iš medikų sąjūdžio ? Dabar jau seime ? Kiti patarinėja Šimonytei ir visiškai nesijaudina dėl lietuvaičių ? Nemato jokio bėdos , ne taip kaip valdant " valstiečiams " ? Būdavo įjungi teliką , o ten kokia nors " galva " iš medikų sąjūdžio jau ir kalba " kaip reikia daryti " :))) O dabar viskas su ministru Dulkiu gerai , nes jis Šimonytės žmogus ? Jokios kritikos ? Šimonytės vyriausybė, man kaip rinkėjui , yra visiškai beviltiška .

pensininkė

pensininkė portretas
gyvenkime ir saugokimės , bet kad žmonės nesisaugo dalyvauja visokiose masiniuose renginiuose, jei daugiau rūpi pramogos o ne sveikata tai ir skiepai nepadės

Visiems ožkapisiams

Visiems ožkapisiams portretas
Nu tai ką, tarčiokai, skiepai veikia? :D išduosiu paslaptį - jie veikia 100%. Tik kad jų paskirtis visai ne nuo kovido. Kam per 65 - visiem garantuoti kraujotakos sutrikimai (mano aplinkoje 98%, imtis 50 žm.), Jaunesniems - vaisingumo problemos. Robotizacija ir automatizacija pasiekė pakankamą lygį ir pasaulio valdytojai nusprendė, kad reikia smarkiai sumažinti populiacijos lygį. Nejaugi Jūs visi akli ir kurti? Atsibuskite!

Manau

Manau portretas
Kad čia didžiausia nesąmonė su tais skiepijimais.Tik plaunami dideli pinigai.Juk jie neatsako už mūsų,už mūsų vaikų gyvybes.Mes esame tik bandomieji triušiai su toms vakcinom Netikiu tais plepalais tos Šimonytės ir jos parankiniais.Tokia jų tvarka išnaikins mus visus.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Gyvena vienkiemi žmogus vienas, tai kaip jis gali užkrėsti kumelę.

4

4 portretas
Ne Valdžios tai reikalas, žmogaus sveikatą, noriu ir sergu, noriu gydausi, gal aš iš viso numirti noriu, o nusižudyti pačiam nuodėmė

taigi

taigi portretas
Supratau tik tiek, skiepai nepadeda, o kaip atsilieps žmogaus sveikatai pačio pasiskiepijusio problema, juk parašu sutiko prisiimti atsakomybę.

Galerijos

Daugiau straipsnių