Quantcast

Garantuoti, kad antradienį Lietuva turės naują premjerę, kol kas negalima?

Grįžti į straipsnį

Sėkmės kovoje.....

Sėkmės kovoje..... portretas
Šaunuoliai valstiečiai ......pastatys konservatorius į vietą.....užtenka diktatūros....tik jie.....

Pilietis

Pilietis portretas
Neaiškios pakraipos ir neaiškaus charekterio.Manau jai ne Seime vieta o kaime.Manau savo ūkyje geriau atrodytų.Išsirinko Lietuva seimą, toki kad ne duok Dieve.Matau pasekmes .

Konservatorius

Konservatorius portretas
Čia ji/jis bus premjieras ar premjiere ar abu viename?

to To to

to To to portretas
Cha, ne vien Senas Kremliaus šuo Kęstas sako Kremliaus teisybę ir perduoda Kremliaus informaciją. Tokių kaip Kęstas Kremliaus šunaujoje daug, įskaitant ir tave.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Skubiai kviestis į pagalbą patriotą Nr.1.Kažkokia betvarkę Gabrieliukas užveisė.

Skyntaven

Skyntaven portretas
Nevatnyks esi tikras šunšūdis.

To to..

To to.. portretas
Neaiškink sena tuščia konsevu skardine. Kesto kap ir kai kurių mastančiu komentuotoju balsas yra sakantis teisybe + duodantis informacija..Lietuvos piliečiai ne tik turi teise, bet ir yra laisvi sakyt kas yra kas. Ir tavo nuolatiniai prierašai paklodės dydžio čia nereikalingi. Laiks jau tau ir tavo gyvuliams iš Tvarto priprast kad jūsų tvarkos ir laikai panašiūs į sowietinius, kai visi privalėjo garbint ,,partją ir tėvyne", o nuomonė buvo viena ir nekeičiama, JAU NIEKAD NEGRYŠ.Tep ka usičiaupk ir pasilik savo pūlius sau

Nevatnyks

Nevatnyks portretas
Butina premjera tureti,nes chaosas salyje ,kuri sukele nueinanti valdzia pries 4 metus isrinkta sunaujos!

minde

minde portretas
kada turciam progresinius mokescius ivesi atckariku bose

to Kęstuti apie seną Kremliaus šunį Kęstą

to Kęstuti apie seną Kremliaus šunį Kęstą portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Ožys \\\\\.../////

Ožys  \\\\\...///// portretas
Bjaurybė,

Kęstuti,

Kęstuti, portretas
sorry, bet skaitytojus jau žudo paskutinis sakinys ... "skaitykite apie mokslą, studijas, ekonomiką ". Asocijuojasi tai su kovido politika, svastika, regresu, bent jau šiuo metu. Kitaip ne... Sorry, tulo jūsų atveju.

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuvos rytas skleidžia palankią konservatoriams propagandą. Demaskuok... Atsimenate, praeitos krizės metu konservatoriai, esant Šimonytei finansų ministrės pareigose, sumažino pensijas, o surinktus pinigus atidavė skandinavų bankams palūkanomis už brangesnes, negu rinkos kaina, paskolas? Dabar Lietuvos rytas aiškina, kad: "O tokios visokios valstiečių atkišos – trylikta pensija, tie 200 eurų – yra žeminantys žmogų." O va pensijų mažinimas krizės ir bedarbystės metu žmogų aukština. Jei Šimonytė vėl vadovaus paradui - laukite daugiau to žmogaus aukštinimo. Gėda Lietuvos rytui, konservatoriams ir šokančiai raganai Šimonytei. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

norėčiau būti broliu, bet...

norėčiau būti broliu, bet... portretas
Rinkėjas iki rinkimų brolis, po rinkimų molis.

Kęstas

Kęstas portretas
Oi girdėjot, pamėlynavusį nuo askaridžių Broilerį skiria užsienio reikalų ministru? Ta patį Broilerį, kurį jo senelis valdžion prastūmė, nors visai nieko nesugebantį. Broileris tik Karbauskio vištas visus praeitus keturis metus kapojo. O dar tas Nausėda vis nori pasirodyti labai karingas ir protingas, per koronaviruso plitimą į sporto rungtynes eina. Jei dabar net Broileris su Nausėda nesukels pasaulinį branduolinį karą, tai bus aišku, kad esame niekam nereikalingi, niekas į mus dėmesio nekreipia, be reikalo tik orą kaitinam ir algas gaunam, galim visi skirstytis, o mūsų algas atiduoti labdarai. Juk taip ar kitaip, net pats Broileris gyvena iš tų pinigų, kuriuos Landsbergienė nusuka nuo jos pasamdytų mokytojų algų. Kam Broileriui alga? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimas

Anonimas portretas
Kazin ar is busimos premjeres iseitu skanus saslykas. Liberastai su landzbergine gauja stumia istatyma kad iteisinti zmogienos valgyma.

nesveikam vištgaidžiui su namordniku

nesveikam vištgaidžiui su namordniku portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

:)

:) portretas
Su kūma ir dukterėčia...:))))

na jau

na jau portretas
neabejokite savo pasirinkta premjere. Laimės su trenksmu. Jokių siurprizų nelaukiama.Sėkmės jai darbe tautai.

jie

jie portretas
tik kritikuoti sugeba o kai reikia dirbti tai niekur neskuba o kam jei kas jie ne prie ko o po nauju metu butu pats tas pradeti kazka daryti o dabar imituos valdzios sudarymo procedura

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
Juk gali balsuoti telefonu.Arba dar kaip...

nematau problemu

nematau problemu portretas
taigi Darbo partija parems. manau, jau seniai viskas su Viktoru suderinta,jau net ir apmoketa avansu- postu Mazuroniui. surinks pakankamai balsu Simonytei patvirtinti

Anonimui,

Anonimui, portretas
ar mokės tie, kuriems nesikelia (nesistoja) prieš žydruosius?

Anonimas

Anonimas portretas
pavasari nekilnojimo mokesim mokescius

Cha

Cha portretas
Homosiekai labai talentingi ir gabūs. Kuo labjau išsiderines antras galas tuo geriau dirba smegeunė:D)

tai

tai portretas
Jamkit vadžias nuo pirmadienio, tai pagaliau atšauksit karantiną, kaukes ir degtinę kad sekmadienį iki 22 valandos pardavinėt. Už koncervatorius vysi lietuvos patriotai laukiam kuo skubiau.

Virusas bujoja

Virusas bujoja portretas
Greičiau baikit dalinti postus ir imkit dirbti

Ž. Valstiečių Beretininkį

Ž. Valstiečių Beretininkį portretas
Tik koncervatnikai gali išgelbėt

Šiaip

Šiaip  portretas
Šiaip bobikę išrinko verslas. Koks verslo mentalitetas, aiškinti nereikia, ške. Taigi pozityvas vienas, bumtelsim į dugną, ške. Ponai burokėliai, sveikinu, ške, pozityvas!!! Sakiau kad aimanuoti pradės po pusmečio, Kagi laikas viską su statys į vietas.

Anonimas

Anonimas portretas
Klaustukas pavadinime KAm?

Anonimas

Anonimas portretas
ko jus cia blevyzgas rasinejat,jus gal vaivorykstiniai? pazekit kokia grazi mergina busima premjere, ir kitos merginos ministres grazios!

ВЛАДИМИР

ВЛАДИМИР portretas
ИЗ НЕЕ ПРЕМЬЕР-КАК ИЗ МЕНЯ БАЛЕРИНА

ŠIMONYTĖ būdama fin. ministre APIPLĖŠĖ Lietuvos

ŠIMONYTĖ būdama fin. ministre APIPLĖŠĖ Lietuvos portretas
žmones,--2009 metais NUSIKALSTAMU būdu padovanojo AMERIKIEČIŲ privatiems bankininkams MILŽININKĄ 1,9 milijardo eurų sumą, n u n e r d a m a Lietuvos žmonėms paskutinį KAILĮ.---LAI ši landsbergizmo KLIKOS k g e b i s t ų p a s t u m d ė l ė ŠIMONYTĖ g r ą ž i n a tai ką PAVOGĖ---tik tuomet s v r s t y s i m e ar ja galima PASITIKĖTI.---KONSERVATLIBERALAI !--ar g i r d i t e ką sako Lietuvos žmonės--v a g i s negali būti vyriausybės vadovu.----USPASKICHAI, PALUCKAI, negi i š d u o s i t e APIPLĖŠTUS gyventojus ir juos i š m a i n y s i t e į -- VAGIŲ atstovę ! !

Kažko tikėtis naudingo daugumai žmonių sunku.

Kažko tikėtis naudingo daugumai žmonių sunku. portretas
Kai žmogus padaro negerus darbus ,tai prisimenama ilgai. Todėl nieko keisto ,kai jos daug kas nemėgsta ,o ir gero nėra ką apie ja pasakyti .Kai tampomas už virvučių žmogus ,tai nėra laisvas savo veiksmuose ,ir tikėtis gerų poelgių iš jos yra sunku.

Tam NEOPOLITIZMUI

Tam NEOPOLITIZMUI portretas
....ir pederastai.

to NEOPOTIZMO IR KORUPCIJOS VYRIAUSYBĖ

to NEOPOTIZMO IR KORUPCIJOS VYRIAUSYBĖ portretas
ne 2, o 6 milijonus

X

X portretas
Matant kaip būsima premjerė parinko ministrus (kad ir teisingumo ministrę per 9 metus nesugebėjusią baigti mokslų, bet gebančią girtis) I. Šimonytė netinkama kandidatūra į premjerus. Nuojauta tokia, kad ministrai skiriami tie, kurie sugeba pataikauti, o ne turintys kompetencijos. Neramu ir nemalonu, kad visi būsimos teisingumo ministrės "nuopelnai" W įrašymas į asmens dokumentus ir vieno Nigerijos piliečio atstovavimas trumpą laiką būnant advokato padėjėja.

Magyla

Magyla portretas
Klauskit ne politologės, bet Čmilytės. Ji iš anksto žinojo, kad valstietės neišrinks jos pavaduotoja. Čmilytė viską ir apie visus žino.

Ar

Ar portretas
Čia komentaruose tiesa rašo, kad pagerianti Skaistė ŠimONYTĖS dukterėčia tai tai GĖDA prieš riinkėjus Skvernelis labai tiksliai pasakė,kad laivu neplauktų su tokiais ministrais

Joana

Joana portretas
Tas mimisteris kur suvalge kotleta yra sventasis!

Nieko keisto.

Nieko keisto. portretas
Čia Lietuva ,čia švogerizmas aukštumoje .

NEOPOTIZMO IR KORUPCIJOS VYRIAUSYBĖ

NEOPOTIZMO IR KORUPCIJOS VYRIAUSYBĖ portretas
Neopotizmas-Šikmonytes dukterėčia yra Gintare Skaiste,kurios mergautinė pavardė yra GINTARĖ ŠIMONYTĖ!!!!!!!!!!!!!!Šimonytė ją skiria finansų ministre!!!!!!!!!!Kaip tai suprasti?Be to anūko Gabrieliaus kūma,jo vaiko krikštamotė yra būsima švietimo ministrė ŠIUGŽDINĖNĖ.Ar čia ne interesų supainiojimas,nes anūko boba iš švietimo pasidarė milijonierė,tai dabar greičiausia taps milijardiere.Ir dar Moki-Veži savininkas Dainius Kreivys skiriamas į energetikos ministrus,nor praeitoje vyriausybeje buvo pasiskyres savo įmonei 2 milijonus eurų. Tai juk čia skandalas,kur tie jų aukšti sttandartai.Vienu žodžiu Lietuvą valdys giminaičiai,krikštamotės,draugeliai,vagys,kgb-istų dukros ir bakalaurai.Nu pypiec,to dar nebuvo,

herkus

herkus portretas
Verygacare, tai pagal tave reikia sakyti- I Varsuva atvaziavo ministras pirmininkas Simonyte.. LT prezidentas Grybauskaite dalyvavo susitikime ??? Briedas kazkoks.. Norejai pasirodyti mandras?

to veryg

to veryg portretas
o ar nezinai kad didzioji dalis zurnalistu arabu kilmes

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Aš viršininkas, tu kvailys (rinkėjas)

Verygacare

Verygacare portretas
Lietuvių kalboje nėra žodžio premjerė (nei prezidentė). Visos pareigos yra tariamos vyriška gimine, netgi kai pareigas eina moteris. Teisingai skambėtų taip: "Ingrida Šimonytė eina ministro pirmininko pareigas.", "Garantuoti, kad antradienį Ingrida Šimonytė pradės dirbti ministro pirmininko poste, kol kas negalima?" ir panašiai. Išmokit žurnalistai savo gimtąją kalbą užuot masturbavęsi prie kiekvieno pirstelėjimo kovido tema

Kodel

Kodel portretas
nauja , mes ja dar labai gerai prisimenam.

blogas bruožas

blogas bruožas portretas
daryt darbelius pasislėpus

Man

Man portretas
vieninteliai jos trūkumai kad surinko tokius šašlavinius ministrus be kvalifikacijos ir jos priklausymas prastos politinės kultūros partijai

Anonimas

Anonimas portretas
Galietu sikmonyte ta kauke nekados nenusiimti jai tinka nes kaip nusiima tai labai baisei atrodo kaip ta ZIURKE KURI SUGRIAUZE VISA BIUDZIETA :-)

šimonytės sąrašas

šimonytės sąrašas   portretas
Tai spiūvis rinkėjams į veidą.

Gal

Gal portretas
geriau "duoti nukirsti" ne ranką, o liežuvį, kad mažiau jis plepėtų, o trumpai ir aiškiai išreikštų mintį.....

Tiek pilama melo, kad nežinai kas tiesa.

Tiek pilama melo, kad nežinai kas tiesa. portretas
Šiuo metu už nieką negali būti tikras ,kas vyksta Lietuvoje.

Galerijos

Daugiau straipsnių