Quantcast

G. ir D. Nausėdų koronaviruso testų rezultatai – neigiami

  • Teksto dydis:

Sekmadienį prezidentui Gitanui Nausėdai ir pirmajai poniai Dianai Nausėdienei profilaktiškai atliktų koronaviruso testų rezultatai – neigiami, pranešė Prezidentūra.

Dėl galimo užsikrėtimo koronavirusu tirti ir Prezidentūros darbuotojai. Jų testų rezultatai taip pat neigiami.

Šeštadienį Prezidentūra pranešė, kad Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) izoliuotis rekomendavo penkiems darbuotojams, tačiau sekmadienį prezidento atstovas spaudai Antanas Bubnelis BNS informavo, kad patikslinus rekomendacijas saviizoliacija skirta trims kolegoms.

G. Nausėda ir Prezidentūros darbuotojai, kuriems neskirta izoliacija, pirmadienį grįžta į įprastą darbo režimą. Visų darbuotojų sveikatos būklė ir toliau bus stebima.

Šalies vadovui, jo sutuoktinei ir Prezidentūros darbuotojams atlikti koronaviruso testai, šeštadienį paaiškėjus faktui, kad koronaviruso atvejis nustatytas dviem Lietuvoje viešėjusio Prancūzijos prezidento Emmanuelio Macrono (Emanuelio Makrono) delegacijos nariams.

Prezidento kanceliarija teigia palaikanti ryšius su Nacionalinio visuomenės sveikatos centro ekspertais ir vadovaujasi jų reikalavimais bei rekomendacijomis, organizuodama darbą, susitikimus, renginius, priėmimus ir kitą veiklą Prezidentūroje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
ar isrinktiesiems kaukiu nereikia ,virusas tik prasciokus puola?IR BAUDOS?

\\\\\.../////

\\\\\...///// portretas
Kodėl užblokuotas vertinimas ???.Gedimas ar tyčia ???

"Prezidentas" Ožys,

"Prezidentas" Ožys, portretas
o gaila.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių