Quantcast

G. Nausėdos inauguracijos ceremonijoje – vienybės akcentai (programa)

Grįžti į straipsnį

AS manau ir nusivyliau.

AS manau ir nusivyliau. portretas
Tikrai vargas vienytojui.Kaip galima buvo pamirsti signatarus.Kokiai desimciai tikrai turejo buti vietos.O tautos patriarkui ponui V.Landsbergiu tai pirmoj eilej.Kaip jau bebutu ,bet jis isliks amziam,o ivairus nainiai tai tik sou menai siandien yra,o rytoj.....Nusivyliau ne todel ,kad kazka labai myleciau .bet todel ,kad Nauseda ir jo komanda is sykio jau pasirode ne kaip.

Neteisingumo kodas apraizgęs mus

Neteisingumo kodas apraizgęs mus portretas
Čia greičiau jau buvusi vienybė... Daug gražių žodžių - maža konkrečių ir neatidėliotinų darbų! Vargas tau ir tavo vaikams su tokia vienybe ir teisingumu.

...

... portretas
'Konservai' nebūtų 'konservais' jei apkaltos nesuorganizuotų - ne tam jie 'valstiečius' taip Trojos arkliais prifarširavo.

Julija

Julija portretas
Būtinai reikia aplankyti ir pagerbti Sausio 13-sios aukas. Juk tai tikrieji mūsų Laisvės šaukliai, paaukoję brangiausią turtą-gyvybes. Tik vargu ar scenaristams tai suprantama.

to net...

to net... portretas
ka cia sapalioji nesamones...lt valde ir valdo koncervai! kaip jie nutars taip ir bus!

rrr

rrr portretas
tik arabiskoj dienoj inauguruoja arabus... o lt prisaikdina!

Jonas

Jonas portretas
Viskas gerai ir gražu ,tik gal tai reikėtų vadinti Prezidentienės inauguracija.

net nebežinau

net nebežinau portretas
Matant kaip kiauliškai putinistas Stribas bando įvykdyti perversmą tiek valstybėje su savo koloradine koalicija, tiek žaliųjų valstiečių partijoje, būtų gerai, jei mums netektų išgyventi pasikėsinimo į Nausėdą. Manęs jau niekas nenustebintų. Kitaip, kaip bandymo įvykdyti perversmą, dabar vykstančio veiksmo pavadinti negalima, nes prieš prezidento rinkimus Stribas žadėjo trauktis juos prapylęs.

Pensininke

Pensininke portretas
OI LAUKIAM , LAUKIAM MES GERU DARBU VARDAN LIETUVOS, VARDAN JOS ZMONIU GEROVES, O YPAC VARDAN TIESOS IR TEISINGUMO.

Galerijos

Daugiau straipsnių