Quantcast

G. Nausėda: valdant pandemiją, Vyriausybei reikėtų eiti ne prievartos, o skatinimų keliu

Grįžti į straipsnį

Purmaliai

Purmaliai portretas
Prezidentas,aukštas gražus,o kas toliau jokios tvirtos pozicijos ieško kaltu kitur !

Keista sveikatos politika

Keista sveikatos politika portretas
Eiles pas gydytojus del letiniu ligu neimanomos,planines paslaugos nevykdomos,tai kaip nesirgs ir nemirs tie ligiti zmones,nesulauke gydymo? Per 2 metus niekam nedaejo pastatyti)perorganizuoti ar kitaip organizuoti specializuotas covid ligonines ir apmokyti personalo! Kodel?! Vietoj to tie 75+ sergantys letinem negydimom ligom pasigave covida( ar ir be jo) silpsta,serga ir mirsta. Puilam ju skiepyti,o gydyti ju isisenejusiu ligu nesiruosiam. Kas taip nusprende? Tokius valdanciuosius tikrai reikia atleisti is pareigu.

is

is portretas
kur dar atsiranda uzmarmaliuotu glusiu kurie per kom tiesiog loja tai s ocberg elytiniai sios saikos vasaliukai gaunantys nuo ju stalo apgrauzta kaula pana siai kaip /mariakas sustriakas/ uz kryzkalnio /motynos/ susprogdinima gavo kauno mero kede /laikynai/ nes ubagu zydbegis nemegsta======

prezidente

prezidente portretas
kodel leidzia uzkretineti zmones biorobotais per 5G ir per vakcina?

Nera vienos iseities

Nera vienos iseities portretas
Apie kokia mistine prievarta prezidente kalbame? Kas norejo pasiskiepijo , dabar beliko imtis priemoniu kaip Italijoje - riboti galimybes tiems kurie nesiskiepija ir ligoninese 80% vietu uzima , del ko ligonines priverstos mazinti planines paslaugas . Reikia vystyti galimybiu pasa , didinti jo reiksme , o antivakseriams isduoti asilo pasa , kad galetu didziuotis .

Blusius

Blusius portretas
Visų pirma riekia panaikinti tą asilo pasą,kurio dėka ir išplito virusas,nes asilai gavę A.P nesilaikė reikalavimų....

po perkūnais

po perkūnais portretas
Jiems pensijų nemokėti,tai lėks kaip avinai į pasturgalį įkirpti, o ne po 100 Eur mokėti.Manau,kad savo jaunystės metais už nepaklusnumą vaikus rykštėmis auklėjo.

Čiaupas

Čiaupas portretas
Ką jis čia kliedi?! Mokėti pinigus, kad žmogus pasiskiepytų? Tai pradėkime mokėti visiems, kad subines nusivalytų, kad šiukšles išsineštų, kad langų nedaužytų. Oi, kiek daug galima sugalvoti, už ką sumokėti.

AnI nuomonė.

AnI nuomonė. portretas
Patys išsižudysite Gitanai. Nesiskiepiję pairinkote savo valia mirti . Tai ir mirkitę. Ko į tas ligonines plūstate. O Prezidentui geriau patylėti. Jo nurodymai ir patarimai kasdien vis kiti.

Ona

Ona portretas
Turi pasitraukti šimonytė ir dulkys.

Gitanai \\\\\.../////

Gitanai   \\\\\...///// portretas
Su ta nusikalstamo klano valdžia ne meiliai šnekėti,o reikia lazdą imti.Gana žudyti žmones.

Paulius

Paulius portretas
Tegul nešdinasi Dulkys ir Šimonytė iš seimo

Galerijos

Daugiau straipsnių