Quantcast

A. Veryga informavo prezidentą: trumpina atostogas iki 4 savaičių

Grįžti į straipsnį

Kaimiete

Kaimiete portretas
Kodel platinami tokie komentarai ?Slykstu skaityti . Ministras dirba ir turi teise atostogauti . Prezidentas darbo metu spejo ir dukra aplankyti . Darbstus .Darba gydymo istaigose tvarko ju vadovai . Jiems reikia rasyti apie bedas .

O

O portretas
O šia tai ministras i gineso knyga

Didžiausią sumaištį

Didžiausią sumaištį portretas
ir kelia TS-LKD su savo gerbėjais ir rėmėjais ! Pacientų ,, gynėja ,, jau seniai gina ne pacientus . Dauguma gydymo įstaigų priklauso savivaldybėms ,o kuriose Savivaldybėse labiausiai skundžiasi žmonės ?......

Anonimas

Anonimas portretas
Vienas kita painformuoja ir tvarka gerovess valstybeje

Ka idiotais laikai,

Ka idiotais laikai, portretas
Ministre,jei situacijos nevaldai-baig gastroliuoti,o jei visa tai stambaus masto,,afiora,,tada viska duprantu-gal nors ir iki kaledu atostogauti.

Atostogos

Atostogos portretas
Neleidžia ministrui tinkamai pailsėti prieš 2-ą bangą, kuti jau seniai suplanuota, surežisuota, o iki spektaklio galima ilsėtis, džiaugtis reginiais, renginiais, gerti šaltą alų užsikandant karštu čebureku Palangos pliaže, ten saugu kaip inkubatoriuje ir uzbekai nešmirinėja. O po rinkimų prasidės maskių šou, nes juk reiks " įsisavinti" įspūdingus ES milijonus, tik nežinia kada ir kam teks už juos sumokėti.

Fui...

Fui... portretas
Pasiguglinau ir paaiškėjo kodėl ponia Augustinienė tokia "nepatenkinta" , pasirodo 2004 m kandidatavo su konservatoriais ....

Man iš vis neaiški

Man iš vis neaiški  portretas
ponia Augustinienė ....Pamatau kalbančią kraupstu ...Iš kokių lėšų išlaikomos tokios personos ? P.S. aš t.p. buvau pas medikus specialistus . Viskas gerai . Šeimos gydytojas padarė reikalingus tyrimus , e siuntimas . Nesuprantu aš tų norinčių " gyvai bendrauti " su šeimos gydytoju . Užsiregistravai , sulaukei skambučio , atsisėdai ant savos sofkutės ir papasakojai gydytojui kokios bėdos kamuoja , pasiarėte kaip elgtis toliau .... Puikumėlis , jokio važiavimo ar ėjimo , jokio trynimosi koridoriuose neaišku kur šlaiščiusiais ....NORIU IR TOLIAU tokio " kontakto " su šeimos gydytoju ...

ai ai ai koks gerulis veryga

ai ai ai koks gerulis veryga portretas
TIK KETURIAS SAVAITES ATOSTOGAUS ;DDDD

Tam ,,Tegul''

Tam ,,Tegul'' portretas
Jeigu tu ne senis ir net jaunystėje tau reikalingi vaistai,tai tikrai tau gydytojų nereikia ir,ko gero,nebereikės,nes kojas pakratysi nesulaukęs senumo.

Zita

Zita portretas
Be reikalo yra keliamos paniekos.Pavyzdžiui Kalniečių poliklinikoje susidariau gerą įspūdį.VMalonios registratorės,prisiskambinti pavyksta normaliai,vaistai puikiai išrašomi nuotoliniu būdu.Buvau pas LOR gydytoją Poškienę,Labai maloni gydytoja.Taip kas kelia paniką,tai matomai tenka galvoti,kad dirbtinai.Pvz.tokia yra ponia Augustinienė.Jai viskas vis negerai.

Verygininkams

Verygininkams portretas
Jeigu reikalingi gydytojai būtų tik vaistus išrašinėti,tai gal jų ir visai nebereikia-paaiškini vaistininkams kokių nori vaistų,ir jie išrašytų.Gal užtektų ir telefonu užsisakyti.Aišku,jeigu tiems,patenkintiems dabartine tvarka, tereikia tik vaistų,o ne išgijimo,tai ir būkit patenkinti,nes tokie,matyt, ligoniai ir esat.

Tegul

Tegul portretas
Tie seniai nebliauna poliklinikos dirba labai gerai paskambina ,kad išrašyti vaistai nuotoliniu nereikia prie durų grūstis darbai organizuoti gerai!!!!!!!

Šaunuolis

Šaunuolis portretas
Veryga ,bet reikėtų dar pailsėti nes vėl laukia sunkus darbas

Medkirtys

Medkirtys portretas
Vėl malkų priskaldys, o kiti turės išvežti.

ZALGRYBIS

ZALGRYBIS portretas
KAI GRYS JUK JAM REIKS KARANTINUOTIS 15.D

nepatinka

nepatinka portretas
Gris, vel sugalvos kokia nesamone, kad tik viruso neatveztu

o

o portretas
kas ta medbardaka iteisino jei ne soros finansuojama negru valdoma PSO nuo kurios ir Trumpas atsiribojo nes yra prielaida kad tai kinu bei obamos kolektyvine mafija kartu su sionsatanistais vyruso bei kitom priemonem nori sumazint zmoniu skaiciu likusius paversdami gojais /vergais/ ir sitas funkcijas gerai atlieka /verokratas/ kas matosi is gudriai veidmainisko zvilgsnio ir psihohipnotizuojanciu itaigiu kalbu kurios daugeli /runkeliu/ paveikia teigiamai ir nemato kad i ta negatyva nereaguoja dargi spec t nes iseina kad jie visi dirba tik sau kad isgyventu o tokios tautos praktiskai nebeliko neatmehtant protingu zmoniu kuri/e patys yra ujami si/os nusikalstamos sionsi/stemos uzvaldytos zydu?...

vilte

vilte portretas
jei jie kalba apie ''antra banga'' reiskia ta banga ir bus organizuota.Pries 2 ar 3 men ,kliedejo apie bangas.Aiskiaregiai,ponai

O man patinka pakeitimai,

O man patinka pakeitimai,  portretas
nereikia trintis poliklinikoje , gaišti laiką važiuoti - paskambinai , vaistus išrašo . Poliklinikos su specialistais DIRBA , buvau . Gerai , kad nėra mėgstančių pasėdėti prie kabineto durų ne savo laiku . Atėjau , patikrino laiką , 10 min prieš priėmimą palydėjo prie kabineto . Viskas , priėmė laiku . Kas negerai ? Kam jums tos poliklinikų " durys " ?

Genute

Genute portretas
Pats blogiausias dalykas, kad nedirba normaliai poliklinikos. Tai žmonės labiausiai nervina ir gadina. Nū tikrai nenormalu. Visi žmonės dirba medikai uzsibarikadave. Tai išeina, kad mes saugome tik medikus. O kiti negali užsikrėsti tik medikai. Nėra mūsų žmonės sveikuoliai, kad galėtų gyventi be poliklinikų.

Galerijos

Daugiau straipsnių