Quantcast

G. Nausėda: galimybių pasas šiuo metu turi mažai naudos, bet priešina visuomenę

Grįžti į straipsnį

Pilietis

Pilietis portretas
Atleiskit, bet šita jo "vištgaidžio" poza jau užkniso juodai, jis tik sako BLOGAI... tai tu pasiūlyk sprendimą, o ne kritikuok tas moteris...

Malonu,

Malonu, portretas
kad Lietuvos senjorai rodo pavyzdi visiems siulaikiniams stuobriams kaip reikia mastyti ir elgtis.

kažin ar būtų skirtumas

kažin ar būtų skirtumas portretas
jei vietoj nausėdos prezidentu būtų celofanas

>Nepadeda, o tik pilsto žibalą į ugnį. Negražu

>Nepadeda, o tik pilsto žibalą į ugnį. Negražu portretas
už tai jis Aukštas ir Gražus, bobutės jį sapnuoja erotiniuose sapnuose

Sutinku

Sutinku portretas
Biznelis pasų gamyba , kas dar neaišku, jie neapsaugo nuo viruso.....visiems aišku.Tik ten viršuje ....nelabai.

Nepadeda, o tik pilsto žibalą į ugnį. Negražu

Nepadeda, o tik pilsto žibalą į ugnį. Negražu portretas
Nei vienoje ES šalyje nėra tokio vadovo, kuris taip elgiasi. Gėda.

Oi oi kada baigsis jo kadencija

Oi oi kada baigsis jo kadencija portretas
Nesuprantu prezidento, kodėl jis kiršina tautą? Tam yra specialistai ,kurie sprendžia, nes yra kompetetingi. Gaila, bet tas žmogus nesuprantamas.

666

666 portretas
vergapasis cov. stabdymui neturi jokios reiksmes. atvirksciai, jis tik padidina uzkrestuju skaiciu

o

o portretas
geriau klausyk ka tau tauta sako o nebuk svabvasalu ir ne purviasklaidai o konkreciai /seimui/ atsakingam tik sau pareiksk tautos nepasitykeima ir paleisk su visais ju pistpasiais ir varo iskur atvyke nes tauta ju nei rinko nei pazista siu valkatu is lgbt cikagos uzkaboriu pentagono iremintu ir jei tu su tauta daryk juk ir /varliagyvis/ po kauke su tavim uzsislaptines o /karzygio/ hebra su rusakcentu nusipliauskia kaip uzprogramuoti klonai===

Berniukas

Berniukas portretas
Kas labiausiai priešina visuomenę,tai patvorinis prezidentas

Tomas nevertas

Tomas nevertas portretas
Gero ir Gražaus batų raištelio galiuko.

TOMAS

TOMAS portretas
KAS PRIE6IN1 VISUOMEN3 TAI PONAS AUK6TAS IR GRA=US

..."turi mažai naudos"...

..."turi mažai naudos"... portretas
Jis visai neturėjo ir neturi jokios naudos. Gėda, kad prileidot tokį dalyką, kaip pišpasis. Istorija to nepamirš.

H

H portretas
Tai segregacija

ARMONAITES FANTAZIJA, TIPO SULTIS GERIU SU PIŠO PASU

ARMONAITES FANTAZIJA, TIPO SULTIS GERIU SU PIŠO PASU portretas
O GAL, TEN BUVO IR RIMTESNIS GERIMAS,NES APSINIUCHINE JAU KOSMOSE SKRAIDO. JIEMS ŽEME NEIDOMI.

Gitanai \\\\\.../////

Gitanai   \\\\\...///// portretas
taigi galėjai per konstitucinį teismą pą PIŠ'pasį sustabdyti."Prezidento" kupriaus išsigandai.___Pone,kada pradėsi dirbti tautai,o ne kupriaus šaikai?

ką, nieko negalit

ką, nieko negalit portretas
padaryti tiems pišpasio kūrėjams ir stūmėjams? Ką jūs ten veikiat?

Na matote ,

Na matote ,  portretas
jei GP matote tik " prievartos " naudą , tada prastai su demokratija Lietuvoje , prastai su žmogaus teisėmis . Nors dabar tai akivaizdu . Klesti tik melas? Nes GP nieko bendro neturi su " sveikata " : užsikrečia , serga , platina . Besimptomiai ir su simptomais . Todėl GP nuo pradžių reikėjo įvardinti " prievarta paskiepyti " . Ar suprantate iš kur nepasitikėjimas Šimonytės/dulkių/armonaičių vyriausybe ? Tą ir pats patvirtinote . Aš pasiskiepijau be gp , pasiskiepijau ir privaloma schema kiek reikia vakcinos dozių , man reikėjo 2 ir nuo plaučių uždegimo ! Dar nesirgau , bet man jau grąsina " baigiasi mano galiojimas " ir aš vėl turėsiu skiepytis 3-4 ar net 5-6 kartą , nes pripirkta vakcinų už milijonus ? Ne , aš ne prekė su galiojimo data , aš paskiepytas ir galimybių pasas su terminu mane žemina .

Logika

Logika portretas
Ačiū pasui, nes dėl "negalėjimo apsiprekinti mylimiausioje parduotuvėje" pasiskiepijo ne vienas abejojantis skiepo nauda. Labiausiai turėtų pykti emigrantai, bet jų dabar sumažėjo stipriai dėl visokių papildomų apribojimų. Rėksniams nepasiduiočiau tai tikrai. Tikrins temperatūrą irgi bus blogai, nes su omikronu dažnai temperatūros net nebūna. Prerzidentas galėtų pamokyti gerbri viens kitą, o ne būti rėksnių pusėje.

Klp

Klp portretas
Ne pasai o prezidentas priešina visuomenę .

senjora

senjora portretas
ponas Nausėda,butų gerai,kad patrauktum savo niekines mintis nuo senjorų.Nesiskiepijau nei vienu skiepu ir ačiū Dievui,nuo pat pradžios jūsų pandemijos,dar net slogos neturėjau.Rupinkis prezidente ,savo sveikata ir savo šeimos narių taip pat.

juk

juk  portretas
jų tikslas ir yra priešinti. Tik bėda: Skiepai ir Neskiepai gyvena draugiškai ir vieni kitiems padeda, užjaučia. Skiepai, papildo Neskiepų gretas. Dėl to landsberginiai dulkiai labiausiai pyksta.

vietoj paso tikrinti kūno temperatūrą

vietoj paso tikrinti kūno temperatūrą portretas
Kaip poliklinikose automatiškai reikia tikriti kūno temperatūrą. Juk yra elektroniniai termometrai, kiti modernūs prietaisai. Ypač didelėse parduotuvėse, kaip Akropolis ir pan.

GP būtų geras dalykas , jei

GP būtų geras dalykas , jei  portretas
jis SAUGOTŲ nuo viruso :) Dabar , tie besimptomiai platintojai su GP ramiai vaikšto po parduotuves ir kitas vietas ! Žinant , kad užsikrečia ir SKIEPYTI tie , besimptomiai su gp turėtų sėdėti namie:) . Turėjau atvejį , draugas su gp , skiepytas 3 kartus , netikėtai pateko į ligoninę . Testas - COVIDAS !!!! Kiek tokių su gp ?

Alis...

Alis... portretas
užkniso su tais pasais...

GP - geras dalykas , o tiems ,

GP - geras dalykas , o tiems ,  portretas
Kuriems jis nereikalingas teks nuleisti gazą ir padaryti bent kartą protingą sprendimą- arba pasiskiepyti ir gauti GP , arba tyliai tūnoti savo jaukiuose namučiuose. KARU DVELKIA PASIENYJE , O JŪS , KAIP MAŽI VAIKAI , OŽIUKUS DEMONSTRUOJAT ! .... PROTO REIK TURĖT !

:)

:) portretas
LGBT nepatinka.....:))))))))

liudna

liudna portretas
Slykstu klausyti ir girdeti Prezidento nepelnyta kritika siai Vyriausybei turiu vieninteli klausima Prezidentui kada Gerbiamas Prezidente baigsis visuomenes priesinimas Kodel taip slyksciai savo pasisakymais zeminat Vyriausybe ir jos didziules pastangas kovojant su sia pandemija Labai zema ir nemalonu kad per visus sios Vyriausybes darbo metus is Prezidento siai Vyriausybei girdim vien tik kritika Prezidente saziningai tautai prisipazinkit kur Jusu ir kada siuo sunkiu metu buvo pagalba Vyriausybei bet priesingai visus tuos metus is Prezidento girdejome sios Vyriausybes saziningo darbo niekinima ir kritika todel ta gerai suprato ir tuo pasinaudojo chuliganavojantys gatves maistinikai pajute turintys Prezidento palaikyma Man labai skaudu ir nemalonu kad nera Prezidenturos ir Vyriausybes bendro sutarimo

o tai " prezidente"

o tai " prezidente" portretas
dabar skiepijamas jau perdaug forsuojamas? Ar kaip tik perdaug sulėtėjęs ir nevydomas jūsų noras paskiepyti daugumą??? :)) Tai taip bus ir su GP....Ar reikia valdyti situaciją, kai suserga po 10 000 PER DIENĄ, ar ...nepriešinti visuomenės su GP ir tegul suserga 100 000 PER DIENĄ?;) Och tas mūsų fliugeris,,,atsip VĖTRUNGĖ :)

manau

manau portretas
daugiausia priešina tokios kalbos iš prezidentūros.

Anonimas

Anonimas portretas
Durnanamis veikia pilnu tempu. Idomu kas dar ir kur padarys kokią reformą

Prezidentas

Prezidentas portretas
Teisingai kalba,be reikalo pyksta jo turėtojai jeigu jaučiasi saugesni valio,nereikia pykti ,mergaites valdo krizelę kaip sugeba ,apimtos baimių ir panikos.

ANDRIUS

ANDRIUS portretas
PRIEŠIINA VISUOMENĘ TAI JO EKSELENCIJĄ KAD TIK BŪTŲ VUSŲ GRAŽIAUSIAS , PROTINGIAUSIAS

mama

mama portretas
Daug kur ziniasklaidoje teigiama, kad lengvai serga tik skiepyti, bet tai netiesa, musu seima nesiskiepijam ir jei nebutu vienos dienos temperaturos sukilimas.. butume nepastebeja, kad susirgome, nei slogos, nei kitu negalavimu ir turim daug pazystamu aplink, kurie pasakoja taip pat.. Taip kad pirmiausia reikia visur matuoti temperatura, darzelyje, mokykloje, ar renginiuose ir testuoti. Kitos Dulkio priemones yra neveiksmingos ir net kenksmingos.

Dun

Dun portretas
Jokios naudos šioje šalyje nera iš tokių valdaniujų ir jų priimamų sprendimų, Negi G,N dar neaišku, kad ši vyriausybė neveiksni

anuprui

anuprui portretas
tu gyvulys skiepų prakeiktas gal nori susitikt kur Kaune tai patiestą ras kruvinu snukeliu nusikaltėlių vakcinuota auka. Balvonas loja dar čia b l e t

Anonimas

Anonimas portretas
Dun duku tauta durneliu, aferistų valdoma, ko norėt.Net prezidentas nesupranta kur esąs ir kaip reikia veikti.Moka tik priesaikas priiminėti ir apdovanojimus kabinti, dar pasifasonuoja prieš užsienių klerkus Lietuvos kalba, žmonės, jų gyvenimas jam visai nesuprantamas.

a

a portretas
ko tik nepasakysi dėl pigaus populiarumo, ašmuntėliui {zakarauskui} su šaika čia penas ausims, nebūtų tokių nusikalbėjimų nebūtų ir kiršinimo

>>Ritai

>>Ritai portretas
Rita tu skiepo kekše tau kas nors nepatinka eik vėl skiepytis bukagalve, nuo skiepo tiesiog dvoki k-ū-r-v-a tu.

Enzelmas

Enzelmas portretas
anupras tu nusmurgęs rupolas by by graužk eik pasiskiepysi dar karta n-u-o-p-s-a tik šį kartą pekino kokteiliu. Pasijusi galingas kaip supermenas b-l-e-t

Rita

Rita portretas
Visiskas bestuburis ir kam toks Prezidentas. Jis pats kirsina liaudi

Tei.

Tei. portretas
Konstitucinį teismą naikinti reikia ,jo nereikia, yra konstitucija ir visi įstatymai sprendimai turi nepažeisti Konstitucijos ir nebus ką nagrinėti.LRKkonstitucijos 7 straipsnis viską pasako ,kas yra prieš konstitucija.Bet koks sprendimas ,aktas ,potvarkis ,iststymas kuris pažeidžia LR Konstituciją skaitomas neveikiančių,neturintys galios. Apie ką kalbama iš vis,kam tautos išlaikytiniai kurie neskuba nagrinėti to, ko tauta reikalauja.

>ANUPRAS

>ANUPRAS portretas
anzelmas šneka 1:1 kaip gitano žmona

Cha cha

Cha cha portretas
Jis (Dianas) galvoja, kad antivakseriai ir kiti marginalai išrinks jį antrai kadencijai. Svajuko dramblionė.

ANUPRAS

ANUPRAS portretas
Enzelmai , pats galvoji kaip gyvulys .

ALGIS

ALGIS portretas
Neasuprantu tokios prezidento pozicijos , susidaro įspūdis , kad perėjo į antivakserių pusę , kiek girdėjau , jo žmona tokia , lai neįsižeidžia , bet atrodo labai nesolidžiai .

Enzelmas

Enzelmas portretas
kiek bukapročių komentaruose pasireiškė matyt jau ir protelį veikia ampuolė, nesidomintys plačiai ir neadekvatūs kad kur patekti galėtų tai ir skiepijasi kaip gyvuliai. Gaila man šitų bukapročių kauniečių kurie telkiasi į eilę ir dėl skiepo ir su pasais. Snukius tik išmalt ir dar labiau skrajotų padebesiais. nuopisos

Klausimas

Klausimas portretas
Ką šis antivaksteris rūko?

Lietuvaitis

Lietuvaitis  portretas
Gana cipuoti . gana meluoti . Atsiprasau _jau dabar tai busiu geras ir draugiskas ,

O

O portretas
Prezidentas šiuo metu turi mažai naudos, bet priešina visuomenę

Anonimas

Anonimas portretas
atsibudo grazuolis ..... PIPIEC !

kartais pradedu manyti

kartais pradedu manyti portretas
kad AiG patarėjai kepenis su celofanu

manai?

manai? portretas
vyriausybė-senis ir anūkas.o šveikas dėl vaizdo

Manau

Manau portretas
Prezidente, pats priešini visuomenę. Jei palaikytum vyriausybę ,nenorėtum būti viršesnis būtu viskas gerai.

Galerijos

Daugiau straipsnių