Quantcast

G. Nausėda pasigenda argumentų dėl Žemės ūkio ministerijos perkėlimo į Kauną

Grįžti į straipsnį

Pilietis

Pilietis portretas
Jei ministerijos perkėlimas bus sustabdytas, tai reikš, kad aukščiausia valdžia Lietuvoje yra Vilniaus biurokratų klanas

tie

tie portretas
visi kom tai priestaraujantys prezidentui ir sveikai logikai tai samoningas ministerijos perkelimas kad butu maziau kontroles ir tai tos pacis socmafijos pasiulymas pritariu prezidentui ir jei kelti tai visas su prezidentura jei zydai su lenkais vel Vilniu uziims

kaunietis

kaunietis portretas
kokie čia argumentai-Visvaldas su Skverneliu draugeliai, tai ir įkalbėjo, kad į Kauną keltų, bet jei normaliai mastant, tai teisingai prezidentūra reikalauja pagrindimo, jei jį būtų galima paskaičiuoti, tai seniai būtų padaryta..vien tai kad Lietuvos vidurys, kad čia ruošia specialistus, tai ne pagrindimas, nes ir dabar ministerija dirba ir darbuotoju netrūksta ir niekas nesakė kad dabartiniai nekompetentingi ...o dėl šimto km šiais laikais niekas nesismulkina, jei reikalas yra..o esamus darbuotojus galima suprasti- kodėl aš turi nei iš šio nei iš to trankytis į darbą pirmyn atgal , jei gyvenu ir dirbu Vilniuje?todėl irreikia pagrindimo, kas bus geriau ministerijai finansiškai ar kitokia nauda?

>O KAS pasakė

>O KAS pasakė portretas
Tik nereikia čia svaigti. Tie ,,neinantys" patys yra neįgalūs. Nemokėtų realiai nei spresti nei kažką vykdyti. Negalintys nulipti nuo savo pačių tuštybės pastatyto pasaulio olimpo, susireikšminę, pasipūtę tipai nemylintys nieko kito tik savo didybę. Nors ta didybė - sowietu laikais gautas diplomas ir įspūdingi demagogijos mastai, metų metais tauškiant tas pačias tiesas. Va ir laukia tokie išsilavinę ir garbingi żmonės kada Tauta ar valdžios atstovai ateis jiems nusilenkti ir jų nurodymų, teorijų vykdyti.:DDDD))))

Gaila

Gaila portretas
Regis, šitas prezidentas irgi šališkas. Ką gi padarysi - ne kaunietis. Argumentų buvo ir solidžių (šalies centras, Žemės ūkio rūmai, Žemės ūkio akademija, specialistai). Kokių gi dar čia argumentų reikia?

Mintis gal ir gera

Mintis gal ir gera portretas
bet inicijatoriai nepajėgia įrodyti jos reikalingumo ir pagrysti argumentais. Užtai kad ten pusė durnių sėdi. Su vienu smegenu vingiu.

kaunietis

kaunietis portretas
Kiek matyti, kad ir pats jį rinkau, bet buvusiam ekonomistui Kaunas ne prie širdies, nors valdžios decentralizacijos norėtų. Tai gal į Balbieriškį ŽŪM ? [ Jei mūsų miestas netinka...]

O KAS pasakė,

O KAS pasakė, portretas
kad po pirmalaikių Seimo rinkimų to ,, absoliutaus chaoso " bus mažiau ?! JEIGU nuo pat pirmos dienos kai valdżioje nauja vyriausybė prasideda niurzgėjimas ,kad bloga vyriausybė,blogas Seimas ,šiokie tokie ir anokie ,tai išsilavinę ir garbingi żmonės net kojos nekelia nei į vieną valdżią .

Ona

Ona portretas
Juokas per asaras kai kalba ZEMAITAITIS, pamines Paksa, kuris uzleido savo kede. Save laiko ASU TEISININKU , tesugebantis listi i TV ETERI per visus kanalus.

Pensininke

Pensininke portretas
Vyriausybes pabaiga jau YRA, nes politikoje nebera KOMPENTENTINGU ir SAZININGU pilieciu. Ypac Kirkilo , Bernatonio , Saulienes isvaizdos per 30 metu igrisusios, kai tusciai sedi ir gviesiasi kiek gali daugiau asmenines naudos. KIRKILAS DAR SVAJOJO I EUROKOMISARUS, apsaugok nors Europa nuo tokiu savanaudziu .

galas

galas portretas
jei tokius kaip sis ir sekancius siulomus patvirtins bus vyriausybes pabaiga ir tures but pirmalaikiai rinkimai nejau nieks nemato prie ko einama ogi prie apsoliutaus chaoso

Galerijos

Daugiau straipsnių