Quantcast

Prezidentas turi abejonių dėl kai kurių kandidatų į ministrus

Grįžti į straipsnį

Jo

Jo portretas
Jo tai bus ministrai galėjo pajieškoti aananiminiu auhogoliku klube ten rastu geresnių

Nu jo,

Nu jo, portretas
tegul pastatom tas Armonikas, su visom išsituiravusiom beplunksnėm merguželem į eilę ir žiūresim, kuri mažiau išsituiravusi: Prezidentas renkasi...

manau

manau portretas
Nepulkim mes to Kreivio juk jam dabar mano manymu labai sunku todel butina ji skirti Ministru o tapes Ministru kai tures pinigu maisa salia saves visos problemos pas zmogeli issispres Praeita kadencija kai buvo Ministru nespejo visus savo reikalus pasitvarkyti nes buvo PRICIUPTAS ir isgrustas is Ministro kedes

Valstieciai gausit padeti vargsams

Valstieciai gausit padeti vargsams portretas
Gali buti ir vidurines nebaiges ministras svarbiausia dusia liberaline.Kreivi Grybauskaite ismete is ministru Simonyte vel bruka ka tai reiskia neturi liberalai kandidatu i ministrus teks skolintis is Valstieciu.O ziniasklaida ka skelbe valstieciai neturi geru kandidatu pasirodo liberalai is vis ju neturi .

klp

klp portretas
tikrai,paskaičius komentarus,atrodo ,kad pačiam durnynę internetą įjungė

to LRT

to LRT portretas
ar seniai iš durnyno?

LRT tarnauja liberalams....????

LRT tarnauja liberalams....???? portretas
LRT verkia kad prezidento kontrole neleidzia labai greit suformuoti vyriausybes tokiu metu kai virusas siaucia.Virususu rupinasi virusologai ir laikinasis sveikatos ministras dar ir prezidento sudaryta komisija.Ar reikia tautai greitai sudarytos vyriausybes is korumpuotu ministru ar prastos reputacijos ,neturinciu kompetencijos svarbiausia kad dusia buti liberaline.O kokia ta dusia liberaline ....????O LRT stoja i liberalu puse su tokiomis kalbomis kieno ji tada visuomenes ar liberalu nuosavybe ir transliuojanti ju nuomones su Miliute,Ramanausku,Makaraitite ir ttttt.

Abejone

Abejone portretas
idomu, kas pas armonika ir broileri kelnese, daiktas panasus i pistoleta, ar i kibira?

DEDE VASIA

DEDE VASIA portretas
SVARBU LANSBERGI PATVIRTINKITE))))))))))

manau

manau portretas
Butinai reikia patvirtinti Kreivi nes zmogelis turi labai daug finansiniu problemu mano nuomone tik budamas Ministru issikapstytu is aklavietes

Viesumo

Viesumo portretas
Kokios paslaptis viesumas demokratijos pagrindas.Kodel zurnalistai neklausiat tokios paslaptis pavojingos demokratijai.Gal pas oligarchus eis Simonyte pasitarti del nauju ministru?

Viesinkit Tauta turi teise zinoti

Viesinkit Tauta turi teise zinoti portretas
Ar praejo Kreivys bizniui paramos jo juk reikia?Kaip Gentvilas nori pelningos ministerijos Grigeo kiek metu nemate.O apie taturuotas advokato gizelius nekalbu prezidentas sveikas zmogus.O kaip ar girdisim tauta liberalizuosim alhokoli isgerianti ministre jei bus?Girta tauta lengviau valdyti.

?

? portretas
Kodel neviesinami kandidatai nepraeje prezidento tikrinimus ?Gal demokratijos Lietuvoje nebera Liberalai viska slapta daro kaip Sovietu CK ?

Mest lauk

Mest lauk portretas
tą ministrų sąrašą iš viso. Kam gaišti laiką jeigu tinkami gal tik 2 siūlomi kandidatai? Po prašymu netvirtinti Gentvilo surinkta tūkstančiai Lietuvos piliečių parašų,..o kaip dirbs Bilotaitė?Skrajutes spausdins ir ragins švęsti mentų dieną?(taip ,,dirbo" kai buvo ilgametė seimo antikorupcijos komiteto pirmininkė)

Sūduvis

Sūduvis portretas
Šį sykį arklegalvė senmergė atėjo be savo pasijonio gabrieliuko.

klp

klp portretas
Vėl koncervuoti troliai siaučia.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Prezidentas yra įstumtas į kampą.Kiek reikia Šimonytei turėti įžūlumo, kad teikti tatuiruotą mažamokslę Dobravolską, jau sykį išmestą iš ministrų sukčių Kreivį, landzbergių , valdančių mokyklų biznį, kūmą, miškų kirtiką Gentvilą, neblaivią mašinos vairuotoją vairuoti finansus Šimonytę-Skaisę, prezidento mėtomą Dulkį , ir kitus vien todėl, kad jie nešioja spalvotas vėliavas.

chi - juokas

chi - juokas portretas
Teks , atrodo, prezidentui "pasikalbėti" su seniu Lansbergiu - Per daug neįvertino Šimonytės sugebėjimų

Tiesa

Tiesa portretas
Šimonyte , eidama pas prezidentą mesk savo terbą šalin , atrodai kaip ožka su "cimbalu"fui

Kaunietis

Kaunietis portretas
Sakė, kad antradienį paskelbs. Deja...Vėl kažkokios paslaptys nuo žmonių, kažkokios užuomenos...Ima aiškėti, kad Šimonytė teturi tik grubų liežuvį ir puse galvos ,kas ir tiko landzberginiam klanui. Antraip ji nebūtų sutikusi tapti landzberginių suokalbių vadove ir neteiktų tokius ministrus.

Nemėgsta ,gražus ir aukštas

Nemėgsta ,gražus ir aukštas portretas
Šitos vyriausybės,su kolhoznikais buvo jam patogiau,ramiau.Belikdavo tik paklust Naisių feodalo nurodymams.

Pamiršot

Pamiršot portretas
Vslstiečių ministrus (o būta ,neduok dueve kokių iškamšų) ,prezidentė patvirtino greitai ir be šitokių cirkų ,kokis dabar krečia mūsų gitaras.Nėra Europoj šalies ,kur tokius bajerius krėstų prezidentai su kandidatais.O ką jau kalbėt ,kad netjo patarėjai ,klapčiukai ,"egzaminuoja"kandidatus:)

klp

klp portretas
paskačius trolių ir gandragalvių kliedesius,tai geriausias ministras pirmininkas būtų gražulis su puteikiu

Rusai

Rusai portretas
Tegul visas pasaulis sužino apie šį nelengvą ir žiaurų gyvenimą Lietuvoj kuriai vadovauja sup*sti buratinai su auksinėm lopetom apribojantys žmonių laisvę ir žudantys legaliai žmones. Tegul vaikėzai ir dūchai žino, kad gyvenime yra ne tik mergos ir "mersai" bet ir tardymo izoliatoriai bei preso kameros! Žmonėms gyvenimas! O valdžiai m*rtis! "Kontrolinis šūvis į pakaušį" Lietuva krito į žemiausią kastą ir jau niekada nebepakils iš dugno kuriame pilna šūdo yra tik vienas kelias žemyn!

Anonimas

Anonimas portretas
Na va. kas iš tų senmergių gaunasi....vis tik vyrai yra objektyvūs,jeigu netiko nė vienam kaip moteris,tai reiškia,kad ji nieko verta,gali ir kelis universitetus baigus būti.

kasininke aferiuga renka savo chebra y

kasininke aferiuga  renka  savo chebra y portretas
ministrus.... ministru ir ministres pirmininkes lygis ,-- klaikus ..jie aplamai net y ,,patareju,,,luoma niekaip neysipaiso pagal savo kompetencijas....

taigi

taigi portretas
Abejonių nėra, išskyrus švietimo bei sam kiti žemiau "plintuso"

.

. portretas
Supermenas užsisedejo, linksminasi su ministrų pokalbiais, ko pasekoje vėl apsijuos karantinu. Ne prezidentūra, o Dausos. Ir sąžinės neturi. Kas jį taip suneramino? Sorry.

chi - juokas

chi - juokas portretas
Reikia suabejoti ir pačios Šimonytės kvalifikacija, kad tik tokio lygio pasirinko ministrus

nuomone

nuomone portretas
Butinai i Ministeriu posta patvirtinkit Kreivi nes dabar jo mamos versle sunkus laikai butina pagalba

Pirmam

Pirmam portretas
Nieko tokio, tuoj GaYdys reitingus uzlakins i virsu, kaip ir broilerio.

Anonimas

Anonimas portretas
PUTINAS jau rankom trina savus isrinko kgb ...

ragai

ragai portretas
Kiaura ta šimoniutė. Ekscentrikė.

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Treba dutki prošmorovatj? Lenkus Tapinas su Lapinu išvijo, tai dar neteista Šimonytė į teisingumo ministrus pasiūlė užslaptintą lenkę?

Nerima

Nerima portretas
Dėl ministrų būkim ramūs - ne kvailiai renkasi, išdiskutuos ir viskas bus gerai.

Kad

Kad portretas
Pusė jų nekvalifikuoti kokie ministrai? Mano akyse šimonytės reitingas krito

Galerijos

Daugiau straipsnių