Quantcast

G. Nausėda įvardijo keturis ministrus, kuriuos ragina palikti Vyriausybėje

Grįžti į straipsnį

natalija

natalija portretas
ITALAI KAS TAU LEIDO GAIDELI GIEDOTI

JONAS

JONAS portretas
renkasi nauseda savo chebra vien tik linkeviciaus palikimas labai ydomus nu ka grybes darbu pratesimas ar dar neaisku

tomas

tomas portretas
Dar palikčiau savam poste ir Roką Masiulį - tai vienas iš padoresniųjų Karabaso komandoje..

Susan Merlo

Susan Merlo portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o Tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Italas

Italas portretas
Kas leido loti?

Kodel tylu?????

Kodel tylu????? portretas
Gana Karbauski ,Kirkilai zaidimu.Cia ne sporto aikstele,o seimas ir viriausybe.Kirsinot zmones kaip Kanutiene su Krivicku del Venskienes,o jus kapstetes po konservatoriais ir pasirodo snipstas.Viskas tik del akiu.O kodel niekas nepareikalauja atsakomybes uz tikrai padarytus nusikaltimus Lietuvai.98 milijonai euru ,,Snoro,,bankroto administratoriui tai didelis nusikaltimas ir turi kalti atsakyti.Kodel tylu?

AS uzrasiau nuomone grupes zmoniu.

AS uzrasiau nuomone grupes zmoniu. portretas
Siandien grupeleje vyresniu zmoniu nuomone vyravo;;ministrai turi liti visi iki seimo metu galo.Ir jokie kirkiliniai ,zemaitaiciai ar kiti negali nurodineti.Atsakomybe nesa Karbauskis su savo klanu.Ir turi vykdyti prisiimtus isipareigojimus.O ne paskui sakyti,kad kazkas kitas kaltas.

AS

AS portretas
itale matyt esi dundukas,kad tokius komentarus rasai.Banku bus daugiau ir pasirinkimas bus didesnis.O ne Prezidento kompetencija bankus uzdaryti,,sutvarkyti,,kaip rasai.

Italas

Italas portretas
Sutvarkyk bankus, kad liaudį neplėštų.

Su kauno komsamolcu

Su kauno komsamolcu portretas
Toliau suda minkys

bliamba

bliamba portretas
"..bei užsienio reikalų ministrą Liną Linkevičių.." Ir, vel, tas, buves komsomolcas Xriu-Xriu..bus URM ministru? Pas Neposeda turbut visai blogai su galva??

Manau

Manau portretas
Kad Verygai jau seniau reikėjo palikti postą,nes dar tokio debilizmo nebuvo,o čia juk su žmonių sveikata žaidžia.Kokia valdančioji valdžia tai dauguma ir tokie parinkti ministeriai.Toli gražu iki gero gyvenimo.

as

as portretas
visus mesti

Pizius

Pizius portretas
Na ir patarėją rado!

AUGIS

AUGIS portretas
gaila kubiliaus nebera

PALIKUS

PALIKUS portretas
Caritas labdaros skirstytoją toliau eiti socialinės apsaugos ir darbo ministerio.pareigas nebus Marijos žemėje nei socialinės gerovės progreso,nei apsaugos,nei darbo.Na ne verygos lygis,bet ir nešios,Lietuvoje ypač jautrios srities ministerio kompetencija.

Įdomu

Įdomu portretas
O kaip Veryga?

Kimberly Seeger

Kimberly Seeger portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi meNesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

butinai

butinai  portretas
Butinai skirkit ir nepalikit Kirkilo be posto nes senelis is nuoskaudos gali pirma laiko palikti si pasauli ......

Galerijos

Daugiau straipsnių