Quantcast

G. Nausėda su Sveikatos ekspertų tarybos nariais atnaujins COVID-19 pandemijos plėtros prognozes

Prezidentas Gitanas Nausėda pirmadienį susitiks su Sveikatos ekspertų tarybos nariais. Susitikimo metu bus atnaujintos COVID-19 pandemijos plėtros prognozės, aptartos galimos psichologinės pagalbos visuomenei priemonės.

„Susitikimo metu bus atnaujintas COVID-19 pandemijos plėtros kiekybinis vertinimas ir prognozės, aptartos galimos psichologinės pagalbos visuomenei priemonės“, – Eltai atsiųstame pranešime teigia šalies vadovo atstovas spaudai Antanas Bubnelis.

G. Nausėdos atstovo spaudai teigimu, į susitikimą atvyks doc. Paulius Skruibis ir prof. Mindaugas Stankūnas, o kiti Sveikatos ekspertų tarybos nariai dalyvaus nuotoliniu būdu.

ELTA primena, kad G. Nausėda inicijavo patariamąją Sveikatos ekspertų tarybą.

Šios tarybos tikslas – padėti naujajai valdžiai perimti svarbiausius koronaviruso pandemijos valdymo aspektus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Išrinktoji valdžia Lietuvą nuvairuos ,faktiškai šiame Seime nėra žmonių kurie išmanytu darbą jame ir Lietuvos problemas ir kaip jos turi būti sprendžiamos.Vaikų darželis o ir atrodo ne kaip ,svarbiausia nepatikimai.Kas už tokius galėjo balsuoti ,matomai apsirūke arba apsinarkošine.Armonaite iš vis tik liežuviu malti tinkama o kad ką nuveikti sugebėtų ,neatrodo.Vienų žodžių, tai žmonės, kurie nori afišuotis.

Jūs imkitės

Jūs imkitės portretas
ko nors konkrečiai sudo nemale
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių