Quantcast

G. Nausėda: nepaprastos padėties klausimas gali būti sprendžiamas artimiausioje ateityje

Grįžti į straipsnį

Prašom

Prašom portretas
Labiausiai Lietuvai kenkia dabartinė gandragalvių partijos ir jos liberlaisvapročių vykdoma vyriausybės politika,kol nepavyks jų išblaivinti,arba neišblaivins jų draugeliai plūstantys per sieną,dar ilgai turėsim tą patį ššššūūūūdą.

Bum

Bum portretas
Jei prezidentas nepaleis šio seimo ir šios vyriausybės antros kadencijos jam nematyt nes trypdamas vietoj į viršu nepalipsi.

gandragalviams

gandragalviams portretas
tikrai arlauskinių patvorinių gauja su kremliaus pakalikais lenkais jau kelia pavojų Lietuvos saugumui.Juokinga,kai neatrandama priemonių pažaboti celofano ,sinicos ir orlausko šaiką

Anonimas

Anonimas portretas
Briuselio ir Washingtono statytiniai protiskai atsilike ir psichiniai ligoniai. Lietuvos zmonems sitie padlos NEREIKALINGI.

Anonimas

Anonimas portretas
Jokia jusu nepaprastoji padetis NESUMAZINS zmoniu NEAPYKANTOS landzbergiu ir pi.d.e.r.u fasistiniam REZIMUI.. Atejo laikas jus karti.

Anonimas

Anonimas portretas
Pagrindinis klausimas dabar turi būti keliamas TIK dėl sienos apsaugos stiprinimo ir jokių "gal " nereikia ir neturi būti

?????? \\\\\.../////

??????  \\\\\...///// portretas
Ką ta kariuomenė darys ???,stabdys migraciją ar padės mentams skaldyti galvas LT piliečiams ir pagal žydo vinokūrio planą grūs į kalėjimus ar getus. ???.

Pasiūlymas

Pasiūlymas portretas
p.Prezidente, apsispręskit, o ne trypčiokit vietoje - vakar kalbėjote vienaip,o šiandien jau kitaip. Jei patarėjai ar žmona nesugeba duoti reikiamų patarimų, dar kartą keiskit patarėjų komandą.

TAI

TAI portretas
matomai dar nepasitarė su berniuku

v

v portretas
Prezidente tauta tave isrinko ,tai kam jus dirbat ,reik dabar spres o ne ateityje

čia ir dabar

čia ir dabar portretas
kartais ir rytojus neišaušta, o čia šnekama apie “artimiausią ateitį”….

tik idomu kokiu tikslu

tik idomu kokiu tikslu portretas
ar tam,kad sustabdyti nelegalus,ar tam kad lietuvius sutramdyt kad nesipriešintų arabų ir negrų perkėlimui....viską svarsto tik ne sienos statymą

...

... portretas
Miegokit toliau!Jei verslas taip dirbtu-bankrutuotu visi..

kokie

kokie portretas
cia gali buti dar /aptarymai su partpridurkais kurie ir balamutina smegenis ilgam ir /graziam/ o povil is saikos liuno juokiasi viskas okey tai 1 syki spresk savo galva nes sitos komsorgo sankcijos su pono pritarymu ir ivare vi/sus i/ kampa ypac savus zmones kuriems kai/p paleckiukui ruosiamasi kelt byla 1 uz tai kad zmones nori ramybes esi karo galva tai atsijung nuo eurodurnyno... juk zmones praso;;.. bet bi/jai nes esi valdoma mari/onete ir zodis tevyne asocijuojasi su /gerove/ kuri asoci/juojasi tik s u. pinigais atmetant morale kuri naikinama kartu su lgbt istvirkeliu klubu naiknant seimas ir grobi/ant vaikus bei/ prievartau.jant mergaites ir nenesant jokios atsakomybes kai/p jurbarko darbogaujos bandi/to?=====

Senis

Senis  portretas
Kas ten tokio yra karineje technikoje kad tiek kainuoja ir KTU mokslininkai negali suprojektuoti ?

Berta

Berta portretas
jau norisi ne aptarimu,o sprendimu

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
"Gerovės valstybės" matysite kaip savo ausis........

Galerijos

Daugiau straipsnių