Quantcast

G. Nausėda: aš su niekuo neflirtuoju

Grįžti į straipsnį

AIG

AIG portretas
AIG : ASOULAS IR GOIDYS

kauniete

kauniete portretas
Pasirodo dar ir melagis fui

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
> Adva"kotas \\\\\\...///// ............................Viskas dė to, kad tu Adva"kotas be koto.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Naudėda tiesiog žaidžia šlykštų žaidimą norėdamas pagerinti savo reitingus. Žinodamas, kad ši vyriausybė yra itin nemėgstama visuomenėje, visais būdais, reikia ar nereikia, kaišioja jai pagalius į ratus, nors ir vieni, ir kiti turėtų rūpintis valstybės reikalais, o ne savo reitingais. Atrodo, kad vyriausybė bando ką nors dirbti, nepaisant visų nepalankumų, o prezidentūra viską tik griauna dėl Nausėdos patogumo. Ar toks prezidentas iš viso reikalingas valstybei?

Adva"kotas \\\\\\.../////

Adva"kotas  \\\\\\...///// portretas
Prieš Gitaną manau senio šobla turi stiprų komromatą.Griaunama valstybė,o jis tyli kaip pjunamas avinas.____Jis bijo dėl savo kailio.____Na duok Dieve klystu,bet ko jis tyli,kodėl netramdo bepročio anūko,tai užsienio politika,prezidonto pagrindinis svertas.___Na gal...........

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Na, p.Nausėda, nereikia panašių patikinimų: "aš su niekuo neflirtuoju". Su niekuo neflirtuoja tik eunuchai. Normalus vyras yra ...........normalus vyras.

Nera

Nera portretas
Švelniai tariant, infantilus prezidentas, ir tiek... Bet pamačius kaip bėgo po mitingo (gal pasitarti su patarėjais?) nuo žurnalistų klausimo apie požiūrį į situaciją, mintyse iškilo vienas žodis - mazgotė!..

Klpd.

Klpd. portretas
Liaukitės pult Nausėdą. Jis yra žmoniškiausias Prezidentas iš visų buvusių. Ir tikrai nepartinis. Ne tai kad buvusieji kurie a'lia nepartiniai bet vis lakstė pasimti instrukcijų į kons'libų partijų rezidencijas. O dabar aiškiai matome kad partiniai niekaip negal nurimti ir vis tykoja kaip jį sukompromituoti LR visuomenės akyse ir net tarptautiniu mastu. Nepavyks. Per daug protingas :D).Ir perdaug jį žmonės palaiko. Reitingus pasižiūrėkt kvailysčių netauškę

liudna

liudna portretas
Liudna kad siai Vyriausybei tenka dirbti labai sudetingomis salygomis kada nera jokio palaikymo ir pritarimo is Prezidento nes is pasisakymu matomas sios Vyriausybes darbo ir pastangu niekinimas ir menkinimas Vyriausybei labai sudetinga nes labai slyksciai ir izuliai trukdo dirbti ,,GATVES MAISTININKAI ir TRIUKSMADARIAI '' kurie jaucia Prezidento palaikyma ir pritarima

Ar ne taip?

Ar ne taip? portretas
Butu flirtas su propiesorium ir jo komanda, situacija butu visiskai kitokia...

Viktoras

Viktoras portretas
KADA PALAIKO VISOKIE ,,CELOFANAI,,PALECKIAI ,KARBAUSKIAI,TA APIE TA ,,PALAIKOMA,,NORMALIU ZMONIU NUOMONE KIEK KITOKIA.

Aldona

Aldona portretas
Palaikau ir didžiuojuos Lietuvos Prezidentu G. NAUSĖDA. Sveikatos ir stiprybės Jums nugalėti visus sunkumus

laikykites

laikykites portretas
laikykites musu prezidente.Kitaip gyva sues.Jus remia puse Lietuvos.Ka cia raso niekai-mes su Jumis

kaimynas is virsutine g.

kaimynas is virsutine g. portretas
Celofaninis prezidentas tai Visu laiku pats blogiausias prezidentas pasaulyje.

Menkysta prezidentas

Menkysta prezidentas portretas
As su niekuo neflirtuoju ;). O jo nosis tik cyst ir pailgejo.

Kvaili

Kvaili portretas
Pasiteisinimai, akyvaizdžiai palaikomas antivakseriu+ jedinstvos, pardavęs dušią savo reitingams.

švabo mazgotei ir vergų išnuodytojui draugui NUOSĖDAI

švabo mazgotei ir vergų išnuodytojui draugui NUOSĖDAI portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

Romualdui , kunigas mano , kad mitingas rodo žmonių sąmoning

Romualdui , kunigas mano , kad mitingas rodo žmonių sąmoning portretas
Kunigas, disidentas, tiesioginis Sausio 13 – osios įvykių dalyvis Robertas Grigas skirtingai nei daugelis komentuojančių vakarykščius įvykius prie Seimo vertina teigiamai. „Sausio 13-osios minėjimas, kaip visi matėme, įvyko pirmas toks per visus 30 metų. Ne vien tik su oficialiomis kalbomis ir renginiais, bet ir su gyvu gyvos tautos protestu. Prieš valdžioje esančiųjų vykdomą priespaudą ir žalingus sprendimus. Skirtingai negu teigia visi valdiški pasipiktinimai, aš manau, kad protestas PARODĖ didelį mūsų visuomenės sąmoningumą ir brandą.

Romualdui ,

Romualdui ,  portretas
Kun. R. Grigas V. Landsbergiui: Profesoriau, galėtumėte būti dėkingesnis

Romualdui ,

Romualdui ,  portretas
Paskaitykite kunigo Grigo pasisakymą po mitingo . Jis labai aiškiai išsakė požiūrį į valdančiuosius . Inteligentai netyli .

TAIKOS !!

TAIKOS  !! portretas
Labai ishsamus interviu su Prezidentu .Man patiko korespondentes klausimai ,,,,ir ,zinoma,atsakymai--liuks!![[manau ,turi gerai "pakaustytus "patarejus.Prezidentine "misija" --tarnyba tautai==yra labai sudetingas darbas. Sekmes ir jegu,noretusi palinketi!!

Morka

Morka portretas
Negali buti, ar tikrai .

Liaudis sako PIŠ.,

Liaudis sako PIŠ.,  portretas
Tauta sako: vardan tos Lietuvos VIENYBĖ TEŽYDI !!!

Faktas

Faktas portretas
p.Nausėda, sėdi ne savo vežime, o ir tą vežimą traukia nelabai aišku kas?

Romualdas - Ignui

Romualdas - Ignui portretas
Patikslinsiu: kokia LIAUDIS, toks ir prezidentas bei vyriausybė. Po 50 metų sovietų okupacijos tautos nebeliko. Turime buvusius tremtinius ir politinius kalinius, patriotiškai nusiteikusius piliečius ir liaudį (bendrabutinę, tinginčius dirbti, pageriančius piliečius, sugyventinius, prisidirbusius vaikų, kad turėtų iš vaikų pinigų gyventi ir „pašvęsti", komunistėlius, važiuojančius pas batką „demokratijos" pažiūrėti, riaumojančius per Sausio 13 aukų pagerbimą, mokytoją, pilstančią dažus ant meno projekto ir kitokio plauko marginalų). Gi inteligentai, mokslo žmonės, šauliai, visuomeninės organizacijos, policija nedrįsta duoti atkirtį valstybės pamatų griovėjams. O kolaborantai, burzgiant tankams prie Ukrainos sienos, vis labiau primena 1940 metus.

Ignui

Ignui  portretas
Ne prezidentas formuoja vyriausybę , o seimo valdanti dauguma ! Galvokite rinkėjai prie balsadėžių !

Ignas

Ignas portretas
Koks ..prezidentas''-tokia ir ,,vyriausybe''-darykite pagaliau lietuviai išvadas.

Sovietine valdzia jau Lietuvoje-zemes sklypus jau zvejoja

Sovietine valdzia jau Lietuvoje-zemes sklypus jau zvejoja portretas
Prezidente,jus taip neatsakingai pasirasote seimo priimtus istatymus,kurie ir taip jau tarnauja turtingajai klasei.Pasirasete zemes konsildacijos istatyma,tai dabar visi stambieji ukininkai pasisavino smulkesniuju zemes ir taip jas uzvalde,palikdami jiems mazucius zemes sklypelius nuo 1 ha iki 2 ar3 ha. Ir tai jau pavadino konsilidacija,uzgrobdami didesnius zemes plotus. Jau cia yra nusikaltimas pries pries kaimo zmones ,kuriems per prievarta buvo pagrobti zemes sklypai Kokia gali buti konsilidacija jei prievarta yra pagrobiama kito savininko zeme,o jam skiriama po 2,3 ar 5 ha. Tai buvo musu tevu zemes-sovietmeciu atimtos.Matyt ir dabar per sios sesijos laikotarpi atsirado sovietine lygiava. Mano grazinta zeme yra 45,61 ha zemes plotas NAUJAMIESCIO kaime. Dar yra negrazintas 6.81 ha kuri dabartiniu metu naudoja daugiavaike seima,tik susimokedama zemes mokesti.

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!  portretas
Tokio MIRTINGUMO kaip valdant liberkonservatų laisvai liberaliems NĖRA BUVĘ 20 metų !!!!

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!  portretas
2021.10.30 23:20Statistika skelbia, kad tokio mirtingo rugsėjo ir spalio šalyje nėra buvę nuo tada, kai šie duomenys analizuojami – mažiausiai 20 metų. Pagal PERTEKLINĮ MIRTINGUMĄ , žurnalo „The Economist“ duomenimis, Lietuva atsidūrė penktoje vietoje pasaulyje. _____P.S. komentarų nebereikia suvokti , kaip " valdo pandemiją " liberkonservatos ! Mirtys , mirtys , mirtys ! Vėl ES dugne .

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!  portretas
2020.07.08 17:03Lietuva – viena geriausiai su COVID-19 protrūkiu kovojusių šalių pasaulyje. Tai paskelbta 2020 metų Tvaraus vystymosi ataskaitoje. Mūsų šalis patenka į geriausių valstybių ketvertuką tarp visų EBPO šalių._____P.S. Valstiečiai tvarkėsi puikiai , nors liberkonservatos nuolat kritikavo :) Valstiečiai buvo ir yra geriausi .

PIŠ vyriausybė iš karbauskininkų

PIŠ vyriausybė iš karbauskininkų  portretas
perėmė Lietuvos ūkį , kuris su pandemija buvo susitvarkęs geriausiai ES !!!! Oficiali info ! Tik liberkonservatų bemoksliai zombiai nieko nežino :) Seniai rašau , esate vieninteliai buduliai :)

Vyriausybė

Vyriausybė portretas
Iš karbauckininku perėmė valdymą pačiu netinkamiausiu laiku,bet nežiūrint į tai, Šimonytes komanda dirba gerai,o absoliučiam idiotui nusišikt į Lietuvos reikalus,jam rūpi jo reitingai ir antra kadencija.

advafb

advafb portretas
BEKIAUSIS neflirtuoja

Kažin

Kažin portretas
ar PIŠ su "faktiniu" užskaitys šitą "flirtą" žurnalistei pagal konservatorių iškvietimą kaip sėkmingą puolimą ant Prezidento. Iš Prezidento atsakymų ta "flirtininkė" turėjo suprasti (jei sugeba bent kiek galvoti) kad jos puolimas tebuvo "kudakavimas"....

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!  portretas
Suderinta metinė infliacija Lietuvoje gruodį buvo viena didžiausių Europos Sąjungos (ES) šalyse, skelbia Lietuvoje infliacija siekė 10,7proc., didesnė ji buvo tik Estijoje ir siekė 12 procentų. Tuo metu Latvijoje infliacija siekė 7,9 procento. Visoje ES kainos per metus padidėjo vidutiniškai 5,3 proc., o vien euro zonoje – 5 procentais

labai ypatingai bukam....

labai ypatingai bukam.... portretas
...o tai kodėl tokios jų dujų kainos , bukysta?

RINKIMAI

RINKIMAI portretas
P A T S bukiausias, kvailiausias ir -iausias komentatorius pasivadinęs "PIŠ...asilėlis"

Tam LT

Tam LT  portretas
reikėtų šviestis kada prezidentas gali paleisti vyriausybę . Šioje situacijoje kada liberkonservatos daugumoje , be šansų , nes jie patys turi " prašytis " paleidžiami. Todėl ir siautėja , o neturėdami politinio padorumo prezidentą nuolat žemina . Politinių padugnių mentalitetas.

Ypatingai bukam :) aiškinu ant pirštų

Ypatingai bukam :) aiškinu ant pirštų  portretas
Beveik 10% NĖRA mažiausi % :))) po kiek rusiškos dujos dabar ? Ir tu manai mes jų neperkame ? :))) Esi visiškas liberkonservatų bemokslis zombis :)))

ypatingai bukam, aiškinančiam pirštais

ypatingai bukam, aiškinančiam pirštais portretas
Skolintasi buvo mažiausiais mūsų istorijoje procentais [usiok, liurbi ?]. Dujų laivas laiku ir vietoje [ okupantas turėjo numušti dujų kainas iki tiek ...kad ir mes jau patys perkame], o jei jo nebūtų, tai kremliniai plėštų ir toliau didžiausiomis Europoje kainomis [ usiok, liurbi ?]...Ane, asiliuk ?

pilietis

pilietis portretas
Ponas Prezidente ,"dėl atskirties" šalyje visai negirdėjau pasisakymo dėl ES pinigų , skiriamų regionams ,o ne Vilniui. Kaip žinoma , bus paskirstyta iki 8 milijardų eurų. Pagal ES nuostatus , sostinė, kuri yra pasiekusi apie 1,5 -2 kartus virš ES vidurkio , neturėtų gauti tų pinigų. Tačiau , prisidengdami "regionu", Vilniaus miestas savo godžius nagus vis tiek kiša į šį finansavimą. Vilniaus regionui skiriami apie 1,6 milijardo, tikrai nebus paskirstyti vien Širvintoms, Šalčininkams ar kitam to regiono pakraščiui [kuriems ir priklausytų ], bet nemažą, o gal ir didesnę dalį pinigų, skirtų tam regionui, nugriebs vilniečiai. IŠVADA, gobšūs turtingieji, dar labiau pampsta...

Vardas

Vardas portretas
LT, ar tu dur*nas? Kaip jis vyriausybę gali "paleisti"?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Komentaruose koncervatroliai tarpusavi pjaunasi kas raudonesnis .

LT

LT portretas
Vienintelis jo sansas paleisti vyriausybe,o kitu atveju ieis i istorija kaip nevykelis .

Gitanai, \\\\\.../////

Gitanai,   \\\\\...///// portretas
sutramdyk URM'o "ministrą".

Vardas

Vardas portretas
Jis tikrai neflirtuoja. Jį be jokių flirtavimų "IMA" Celofanas ir kiti maršistai.

Jis jau ne flirtuoja ,

Jis jau ne flirtuoja , portretas
Jis yra atviras maršistų vėliavnešys... Tik jo , pritarimų įkvepti ir padrąsinti ,celofaniniai maršistai leido sau net sausio 13-ją apdergti....

666

666 portretas
pagarba Prezidentui. puolamas is visu pusiu konservatoriu nuozmios polititkos, jis sugeba dirbti tautos labui

berniukas

berniukas portretas
patvorinis prezidentas ir 2 kadenciją už jį balsuos tik celofanas su savo sėbrais

Vilnietis

Vilnietis portretas
Mato KGBISTAI-BROILERISTAI GALĄ tai ir subėgo visi su padėjėjais ir patarėjais su savo š.....komentuoti. PUIKU.TEGU JIEMS GALAS. IR kuo greičiau. Nes ir DLFYJE protaujančių atsirado dauguma.

Jums

Jums portretas
"kremliniai" buvo ir bus blogai todel,kad Lietuva nepriklausoma nuo jusu! Prezidentui pagarba ir padeka uz pastangas ,kad Lietuva atsigautu po okupaciju!

>dugnas su jumis

>dugnas su jumis portretas
jį palaiko proto broliai

AiG stiklainis regioniniame parke

AiG stiklainis regioniniame parke portretas
yra paminklas korupcijai

dugnas su jumis prezidente

dugnas su jumis prezidente portretas
jus palaiko tik kremliniai troliai, karbauskio apačiai ir visokio plauko antivakseriai

lezbe

lezbe portretas
prezidente linkime jums stiprybes ir kantrybes mes matome kokiame siukslyne tenka dirbti dar tokios siukslinos vyriausybes nebuvo tegul buna prakeikti amziams tie brudai konservai

nuomonė

nuomonė portretas
trintukas jis

Laisvos lietuvos NENORI vyriausybes banditai

Laisvos lietuvos NENORI vyriausybes banditai portretas
kam, juk jiems nuplauks visi pinigai. Kapistslizmas issigimeliu demokratijoje leidzia pirktibzemes uz 1€ ir grobstyti salies turta, pinigus apgaules budais.

Ypatingai bukiems aiškinu ant pirštų

Ypatingai bukiems aiškinu ant pirštų  portretas
Lietuvoje vykdomoji valdžia yra VYRIAUSYBĖ ir premjerė Šimonytė ! Ji ir "atsakinga" už infliaciją Lietuvoje , ne prezidentas ! Šimonyte - ekonomistė ir jos "gebėjimas" brangiai skolintis už didelius % nuomojant per didelį dujų laivą , kuris jokios ekonominės naudos Lietuvai neatnešė , mąstančiam žmogui , žinomas . Kainos kosminės ! ES vėl dugne .

Lietuvos tarnai visgina uodeagas,

Lietuvos tarnai visgina uodeagas,  portretas
Zpanasia retorika varytubjeigu butu LTSR ar kitoje sajungoje. Niekaip NENORI PRIIMTI LAISVOS LIETUVOS

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!! FAKTAS !

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!! FAKTAS !  portretas
Suderinta metinė infliacija Lietuvoje gruodį buvo viena DIDŽIAUSIŲ Europos Sąjungos (ES) šalyse, skelbia Eurostatas. Lietuvoje infliacija siekė 10,7proc., didesnė ji buvo tik Estijoje ir siekė 12 procentų. Tuo metu Latvijoje infliacija siekė 7,9 procento. VISOJE ES KAINOS per metus padidėjo vidutiniškai 5,3 proc., o vien euro zonoje – 5 procentais

Pensininkai nepriteklyje

Pensininkai nepriteklyje portretas
Mano mama i pensija pakele 30 euru,ne 100 ,kaip cia raso.O sildymas pakilo irgi ant 30 euru. Kur dar elektros brangimas,dujos? Taip kad isgyventi neimanoma. Vaikai nepadetu,badas butu .Vat taip Lietuva.

GAILA

GAILA portretas
Slykstu klausyti Prezidento paaiskinimu ir pasakymo ,, KAD SU NIEKO NEFLIRTUOJU '' kada aiskiai matome kaip Prezidentas pastoviai kaisioja PAGALIUS i labai saziningai dirbancios Vyriausybes darbo ratus Labai greitai gatves maistininkai aiskiai suprato kad Prezidentas palaiko ju organizuojamus ir neramumus keliancius mitingus kuriose slyksciai issityciojama ir niekinamas sios Vyriausybes darbas As manau kad Prezidentas turi pereiti i sios Vyriausybes puse ir darniai sutariant su sia Vyriausybe dirbti Valstybes gerovei visiskai atsiribuojant ir jokio palaikymo MAISTININKAM ir SVILPIKAM Tikiu Prezidento sveiku mastymu Labai nemalonu kada Prezidentas bando aiskinti kad MAISTAUTOJU nepalaiko nors labai aiskiai matosi jo uzimama pozicija su Vyriausybe ir Maistininkais

Saulė

Saulė portretas
Gal ir taip,nes tik rūpinasi savo reitingais ir būsimais rinkimais.Bet vien antivakseriai,radikalai ir šeimamaršistai neištemps.Labai gerai,nes nebereikia tokio nevykusio prezidento.

tai

tai portretas
skirstyk ne politikus o atskirk garbingus tautos zmones ir juos palaikyk ir bendrauk ir cia flirto terminas neprieko jei esi prezidentas tai perdeta arogancija tik pakenks o istorija niekur nedings is zmoniu atminties o kovodams su sia saika kuri ir deja ir iremino pasiliksi 0 tautos atminty tauta prievarta naikinama pagal svaba neapsimesk kad neprieko ir nealansuok ant likymo /svarstykliu/ o mastyk dvasiskai o ne politiskai jei saika nepaverte pacio klonu /nemastancia butybe be dvasios/ ===

tam „Lietuvis“

tam „Lietuvis“ portretas
Tu samdytas idijote visiškai su logika susipykęs? Kad tu idijotas, galima spręsti iš tavo bukų komentarų. Tačiau kai tu vien iš klausimo nusprendi, kad žmogus „debilas“, tai tik patvirtina mano spėjimą, bet neparodo, kad tavo teiginys tiesa :)))

Lietuvis

Lietuvis portretas
Lietuvis Tam "Lietuvis" Taip, aš idiotas, o Tu Debilas)))..

tam „Lietuvis“

tam „Lietuvis“ portretas
Tu idijotas, ar samdytas idijotas, kaip lizinginė Šimonytė?

Anonimas

Anonimas portretas
kai kure tas situacijas tai prezidento net neklause tai kas pridirbo tas ir tvarko visas lansberginis klanas ir nustok smeizti prezidenta kas tu tokia eiline zurnaliukste kaip ir tapinas

taip yra

taip yra portretas
prezidentas yra taktiskas zmogus nori kad viskas klostytusi gerai bet koncervai labai rekia saukia labai garsiai reikskia savo nuomones PREZIDENTAS nemoka rekti kaip Simonyte jis taikus nori kad visems butu gerai

Kauniečiai kaip visada rinkimuose

Kauniečiai kaip visada rinkimuose  portretas
čiku raku ? :) tai konservatorius išrenka , dabar Skvernelio laukia ? :)) Koks skirtumas tarp liberkonservatorių ir skvernelinių ? Už stambulo konvencijos ratifikavimą , įvairias partnerystes ir.t.t YRA IR TIE IR TIE + libersocialdemokratai , + laukia migrantų :))

Anonimas

Anonimas portretas
Sveikinu JUS PREZIDENTE už tautos vienijima, o ne už jos skaldymą, kaip tai daro vyriausybė ir konservatoriai. Sėkmės JUMS PREZIDENTE ir toliau vienyti TAUTĄ ir kovoti už tautos gyvenimo gerinimą.

Senolis

Senolis portretas
Prof Maldeikiene teisingai pasake ,kad nulis yra nulis! Celofanu, orlauckiu, grineviciu ir kt. Penktosios kolonos vadas! Nevykeliai remia savo vada ,o vadas ant pilietisku zmoniu by Bi deda.

nuomonė

nuomonė portretas
Nieko nėra bjauresnio už bankus ir bakininkus.

kauniečiai

kauniečiai portretas
Bankininkas žodžius į vatą vynioja, mums tokio nereikia. Laukiame Skvernelio valdžioje.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Aš su niekuo neflirtuoju, Nes labai aš prakaituoju, Aš esu labai drovus, Apsiskaitęs, nuovokus Savo darbą numanau, Bet labai neišmanau, Esu aukštas ir gražus, Atleidimas man tebus. Man gerovė ir Dianai, Šventas reikalas mūsų, Pasistengiam dėl savų, Anūkėlis škac kvailioja, Ir sapnus man nudaigioja, Banke buvo man geriau, Patogiau ir daug ramiau Nerimas mane kankina. Ten gal grįžti pagaliau? Širdį spaudžia ir slopina, Tad atleiskite jau man. Pažadu daugiau neklysti Ir į postą nesugrįžti, Kam toks vargas man, Dianai, O taip pat ir Didžiai šaliai, Ir tautiečiams tiems bedaliams. Gal išeisiu, pailsėsiu Ir į savo laivą sėsiu. Plauksiu į Gerovės šalį.

Jonys

Jonys portretas
Jie visi vieną dūdą pučia,nes visi iš banko

Ambraziejus

Ambraziejus portretas
Ponas Prezidentear Jus ar kit sugalvojote savo vykdomai uzsienio politikai pavadinima ir paliginus pagal pavadinima vykdoma politika ir arkliui aisku kad kvailesnio nieko daugiau sugalvoti ir nebera ko

m

m portretas
ka jis cia muilina ir arkliui aisku, kad jis flirtuoja ir su antivakseriais, ir su basom mamom ir aplamai su destruktyviais penktos kolonos elementais. neduok dieve tokio prezidento antros kadencijos

Anonimas

Anonimas portretas
Konservatnikai visais imanmais būdais bando suniekinti Prezidenta. Komanda jo nekokia, bet ištisai ėsti gali tik landzberginiai ir laisvunai.. Niekšelių seimas.

b

b  portretas
vėjo išpūsta " galva " rašo ? :)

a

a portretas
vėjo palenktas narcizas

Aha ))))) kalba naftalinu , nes

Aha ))))) kalba naftalinu , nes  portretas
nėra liberkonservatoriškai laisvų patyčių , mobingo , keiskmažodžių , atsikalbinėjimo ir " kaltų " ieškojimo ? Taip , prezidentas padorus žmogus ne zombis .

Anonimas

Anonimas portretas
Ziurek tu man, Nauseda, dirbi Washingtonui tai ir klausyk ka pindosai sako. Ne del baudziauninku tu pastatytas prezidentu.

Andriui , panašu tikrai nematote ir

Andriui , panašu tikrai nematote ir  portretas
nieko nesuprantate :) Tokie skaičiai , nes UŽSIKREČIA SKIEPYTI su GP !!! Ne antivakseriai ...Omikrono vakcina jau išrasta ? Ar vis nuo " deltos " skiepija ? :))) Vakcina padeda išvengti sunkios ligos formos !!! Viskas . Saugotis turime patys : atstumai , higiena , vengti žmonių sambūrių uždarose patalpose .

AZUOLAS

AZUOLAS portretas
PREZIDENTE JUMS KANTRYBES STOPRYBES SVEIKATOS KOVOJANT SU KONCERVATORIAIS JIE BAISIOKLIAI IR NEISPRUSE

ANDRIUS

ANDRIUS portretas
TAMSTA GALVOJI KAD MES GLUŠAI,,IR NIEKO NESUPRANTAM O ANTIVAKSERIAI UŽSIČIAUPKIT NES MATYT NEMATOT KEK UŽSIKRĖTMŲ IR MIRČIŲ LINKIM KAD TEN BŪYŲ JŲSŪ ARTIMAS

gitano kalba atsiduoda naftalinu

gitano kalba atsiduoda naftalinu portretas
didesnio tuštuko už jį nesu matęs

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!  portretas
Ruošiasi taikyti PRIEVARTĄ ! Tačiau Europos vaistų agentūros (EVA) atstovai perspėja, kad per DAŽNOS stiprinančios COVID-19 vakcinos DOZĖS gali turėti NEIGIAMŲ padarinių imuninei sistemai ir būti neveiksmingos ._____P.S. ŠVILPIU !!!! ŠVILPIU !!! ŠVILPIU!!!!

Dar

Dar portretas
Atsiranda mankurtų,kurie dievina narcizą,celofanai,orlauskai,gražuoliai,kepeniai ir kita šusara,teršia Lietuvą, išgamos.

AiG oligofreniška politika

AiG oligofreniška politika portretas
tai tik debilumas, imbecilumas ir idiotija

naujos technologijos ir kauno dienoje

naujos technologijos ir kauno dienoje portretas
hegelmano str.apie jo apdovanojima ir vairuotojams skirtus psichologus vietoje oraus gyvenimo vilkike ir algos kelimo .Komentuoti str.yra zymeklis bet leidimo ta daryti nera.GEDA GEDA GEDA.

Absoliutus

Absoliutus portretas
Idiotas su antivakseriais silpnina Lietuvą,o vyriausybė ,vadovaujama Šimonytes, iš paskutiniųjų dirba Lietuvos naudai,o sovietiniai mankurtai pasiilgo karvių kanopų ir TSKP breznevo pliurpalų.

gėda dėl tokio menkystos

gėda dėl tokio menkystos portretas
kol AiG flirtuoja su Pekinu, Taivaniečiai savo atstovybę ruošiasi atidaryti Slovenijoje, jų premjeras nepabijojo į šuns dienas išdėti Pekino režimą ir "didijį" Si

Tiesa yra tokia

Tiesa yra tokia portretas
Niekada nemaniau, kad Gitanas Nausėda bus toks puikus prezidentas. Tiesa, ne visiems žmonėms užtenka įžvalgumo, kad jo vietoje imti kapoti kirviu konservus būtų tik jo politinė savižudybė. O tai suprantantys, puikiai žino, kad jo ėjimas "va bank", jei jis rizikuotų būti tų niekšų negalėtas, tuo pačiu būtų ir rinkėjų išdavimas. Prezidentas to nesiruošia daryti. Jis dirba pagal esamas galimybes ir tai daro puikiai. Nepatinka jis tik "ne mergelės pagal iškvietimus" mylėtojams. Nes jiems norėtųsi, kad jis pridarytų klaidų ir būtų įspiestas į kampą.

Birutė

Birutė portretas
Prezidente,ačiū Jūms už tai,kad neskirstote juodi ir balti esame,visada palaikysime Jus.O tos Šimonytės komanda niekinė,nes ten juk lbgt iškrypėlių mąstysena,narkomanų pykćiai,kgb palikuoniai kurie mums keršija,kad mes norime teisybės,norime būti suprasti ir nejausti žeminimo,mes stovėjome prieš tankus,o ne ta gauja kuri dabar sėdi seime.Jie prarado sąžinę prieš tuos kurie žuvo,prieš mus priversdami mus žudytis su toms vakcinoms.Nei vienas mokslininkas dar neįrodė,kad ši vakcina yra veiksminga ir nekenkia.Kada liausis tie nuolatiniai žeminimai,kad esame avių banda,fašistai,jedinsveninkai ir t.t.Tai kalba ir žemina pats Landzbergis,kuris išnaikino viską kas buvo mums labai svarbu ir turėjome darbus,tykėjom geresne ateitimi.O kas dabar? Nusibodo tų lbgt iškrypėlių valdžia.Juk taip ilgai nesitęs.Tikrai geri žodžiai TAUTA VĖL BUNDA.

1 pensininkas

1 pensininkas portretas
Citata: '''Arba prisiminkime pensijų spartesnio didinimo klausimą – šią gerovės valstybės iniciatyvą pradėjome įgyvendinti su Valstiečių ir žaliųjų sąjunga bei Sauliaus Skvernelio Vyriausybe ir sėkmingai tęsiame su dabartiniais valdančiaisiais.''' Tai tikra tiesa, anksčiau mano pensija pakildavo vos dešimtimi eurų, o nuo Naujųjų ji padidėjo 32 eurais. Ir būtų padidėjusi dar daugiau, jei SODRA būtų teisingai paksaičiavusi mano per gyvenimą uždirbtas lėšas. Deja...

Apie menkysta prezidenta

Apie menkysta prezidenta portretas
Uztenka apie sita menkystu menkysta Nauseda rasyti.

Prezidentas

Prezidentas  portretas
Kaip prezidentas, visiems neįtiksi,tuo labiau tokiai amoraliai vyriausybei.

Tik nuomonė

Tik nuomonė portretas
Manai, kad tai antiwaxteris.

Anonimas

Anonimas portretas
Čia dar yra palaikančių vyriausybės vykdomą politika.. ? Ką kalbėti kai nebus kam z ką pensijos įmokėti?

Zmoga

Zmoga  portretas
Dar tokio nebuvo ,tegul skuba atsistatydinti . o vyriausybe is paskos , Vergija eiliniams .o jiems apsauga ir puikios masinos . Triskart per diena keicia nuomone , Baisu kas darosi ..Erodai ....

budintis

budintis portretas
Vakar paskelbta žemės žmonėms naujausia Švenčiausiojo Jėzaus Apraiška žmonėms žemėje: ŠVENČIAUSIOJO JĖZAUS APRAIŠKA 2022 m. sausio 19 d. Citata iš minėtos Apraiškos : „Jono Krikštytojo valia veikiama Brunono įvaizdyje, parodo visiems jūsų nudvasėlių veikimą bei nužudymą dvasioje. Amen+++++++ Jėzaus atėjimas dvasioje jums nesvarbus, tikitės lesbiečių gerumo, tai sakau pats Jėzus Christus, jaučiu jūsų nerimus ir nenorą gyventi. Amen+++++++ Brunono paveldą pamynėte po kojom, vaikai auga be bažnytinio krikšto, tariu jums: jūs esate prakeiktoji tauta- landsberginė žūtis. Amen+++++++ Tobulumo dvasioje niekas negyvenate, veda jus nuprotėjėlių gauja- landsberginių žudikų gauja. Amen+++++++ Išsirinkite sau vadovus tokius, kurių sudėtyje nebūtų landsberginių struktūrų- žydų palikimo, tai sakau Aš, Jėzus Gelbėtojas. Amen+++++++“ citatos pabaiga (Jėzaus Apraiškos viso teksto ieškoti Google)

na

na portretas
Prezidente...nepasiduokit konservų saumindomas...matom ką jie išdarinėja su Lietuvos žmonėmis tuo pačiu su Jumis...taip tęsiasi dešimtmečius...senelis nori prastūmpti savo anūkėlį į Prezidentus...ir ką jis bedarytų blogai...senelis užglaisto...baisiausia tai, kaip žlugdoma Lietuva...verslai praranda milijonus...Kauno Geležinkeliai, Klaipėdos uostai aišku ruošiami pardavimui...jau ir taip Lietuvoj viskas išparduota - išparceliuota...

Anonimas

Anonimas portretas
įdomu ar pats spės atsistatydinti, ar bus atstatydintas ?

Anonimas

Anonimas portretas
sloiniko valdovas tikras Degėla, netikit palyginkit

Anonimas

Anonimas portretas
ilgo gražuolio likimas kaip ir paksiaus : APKALTA

pastebėjimui,

pastebėjimui,  portretas
norint daryti pastebėjimus reikia turėti smegenų ir faktų , o ne pletkinti iš " tuščios " galvos . Padugnės pastebėjimai .

pastebejimas

pastebejimas portretas
simbolinis,nominalus,popieriuje,vardinis,titulinis...

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!  portretas
Visgi konsensusas Briuselyje toks, kad apgręžimas - neteisėtas.______P.S. Štai ir faktai ! Tvora yra tik eilinis milijoninis liberkonservatų pasipinigavimas iš biudžeto ? Kaip liberalių gentvilų " šventosios " uosto statybos , tik sumos dabar didesnės ?

Saulius

Saulius portretas
Jei prezidentas ne konservatorių "paskirtas", tai vyksta didžiulis puolimas ir žeminimas (kaip buvo ir su prezidentu Brazausku, jis atsisakė antros kadencijos dėl jų). Konservatorių intelekto koeficientas žemiau plintuso.

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!  portretas
Nors oficiali ES pozicija nesikeičia - valstybės gali laisvai statyti sienas, TAČIAU FINANSAVIMO TAM NEGAUS , ____P.S. KIEK buvo melų iš visokių vyriausybės ministerių : jau tariamės , jau beveik sutarėme ? NEBUS ! AIŠKU !Kai tik liberkonservatos valdžioje , taip " grandiozinės " buhalterių išlaidos Lietuvai ( kurios realios naudos neatneš? ) .Dujų laivo nuoma - dujų kaina kosminė ? Tvoros statyba - migrantai vistiek bus priimami per " vartus " ?

Šaunuolis Gitanas

Šaunuolis Gitanas portretas
O dabartinė vyriausybė - dugnas

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!  portretas
Diskusiją esminiais Europos klausimais įžiebusiai Lietuvai – aštri kritika: tai turi baigtis.

Ona

Ona portretas
Tauta per rinkimus atsimins ką padarė ir ko nepadarė ,kiek buvo naudingas ir kiek kenkė .

Molio pokalbis su Dumblu

Molio pokalbis  su Dumblu portretas
apie zvejyba be meskeriu , zveju kisenese... lia lia tra lia lia ....

Pažangi

Pažangi portretas
Lietuva kartu su konservatoriais dirba Lietuvos naudai,o kad atėjo į sunkų karbauckio palikimą,tai besmegeniams to nesuvokti,o narcizas,kartu su antivakseriais ir toliau šaiposi iš Lietuvos.

Pilietis LT

Pilietis LT portretas
,,Pritariu minčiai, kad vietoj žuvies žmonėms turėtų būti duodama meškerė”. Po to dar reikėtų užsitikrinti, kad tavęs nemokamai nesulaikytų, jog žvejoji.

pensininke

pensininke portretas
Nuo pirmos dienos pradejo vyriausybes puolima, nesaziningas ir meluojantis prezidentas. Svarbiausia nepripazistantis net savo kvailu priestaringu kalbu; Tokio zmogaus reikia vengti net kaip kaimyno, ka jau ten prezidento. Tegul savo kube perziuri irasus, gal susimastys tas narcizas.

V,L

V,L portretas
Prezidentas manau labai klysta teigdamas kad Lietuva susipriešinus -- man atrodo kad iš tikruju Lietuva labai vieningai pasisako prieš konservatorius ir ju nesusipratimu vyriausybe... Taigi antroje kadencijos pusej manau pagrindinis žmoniu rinkto Prezidento darbas butu vygdyti rinkeju valia.....

Šitas

Šitas portretas
Parazituojantis absoliutus idiotas ne tik kad trukdo vyriausybei normaliai dirbti,bet dar ir su pašlemėkais bendrauja,jam nusišikt ant Lietuvos ,jam rūpi jo reitingai ir antra kadencija,o vyriausybė gerai dirba ir dirbs.

4

4 portretas
Prezidento sprendimas turi būti paskutinis, viską ką sukūrė vyriausybė

Grieztas

Grieztas portretas
Kodel dar nera atstatydinta priesiska Lietuvai ir jos zmonems "vyriausybe"?

mass media auka

mass media auka portretas
Pagal Konstituciją būtent Prezidentas sprendžia pagrindinius užsienio politikos klausimus....Lands/stitucija - šikpop*ierio vietoje...Ją kasdien liberkonservai pažeidinėja ir kvailina savo ir taip buką elektoratą.Lietuvoje susiklostė(greičiau-suklostė) situacija,kai realybė kertasi su konst.nuostatomis.Prezidentas atsako už užsienio politiką,kurią vykdo URM,tiesiogiai pavaldos dėdulei and co...Laikas keisti konstituciją ir tiesiogiai renkamas Prezidentas turėtų būti ir Premjieras....Tada baigtusi valdžios vaidyba ir medijų kliedesiai apie Prezidento pareigas/nepareigas....

Danutė

Danutė portretas
Niekada nepalaikiau Stiklinio Namo, bet dabar atsisuku į prezidentą Nausėdą ir palaikau, nes jeigu grįš Ghrybė....O vaikeli...

PIŠ bobų protas

PIŠ bobų protas portretas
Kaip tik bobos valdžioje, taip joms vaidenas „firtas“, „neištimybė“.

NA NA

NA NA portretas
Netikiu, kai taip dažnai keičiamos patarėjos...

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek dar pamazgu pilsite ant prezidento?

JONAS

JONAS portretas
KOKS IŠ JO ,,PREZIDENTAS''?

Bijai

Bijai portretas
Kgb tatos ir jo pakaliku

Galerijos

Daugiau straipsnių