Quantcast

G. Nausėda ragina „išlyginti kampus“ santykiuose su Kinija

Grįžti į straipsnį

pietietis.

pietietis. portretas
neuzteko 2021m. issakyto poziurio? uzs. politikoj visiskas vaiku darzelis .

Kaip?

Kaip? portretas
LR Prezidentas yra atsakingas už užsienio politiką. raginti gali tik paprasti piliečiai, o Prezidentas turi atsiskaityti prieš paprastus piliečius. Na ar tai yra raginimo klausimas? Kas yra kas ir kaip tai gavosi?

...

... portretas
pats turi taisyt,nes paskyrei pienburni urm-ui vadovaut

ane?

ane? portretas
O ar buvo reikalas tuos "kampus" tverti? Patys lygioje vietoje susikūrėme absoliučiai Lietuvai nereikalingą konfliktą.

Tihx

Tihx portretas
Atsibudo. Nereik sustravot. Kas mes pries kinija? Mes vienas mazas kinijos miestelis. Gaila, kad prezidentui taip letai viskas daeina.

prezidente NAUSĖDA, už UŽSIENIO politiką LIETUVOJE

prezidente NAUSĖDA, už UŽSIENIO politiką LIETUVOJE portretas
tiesiogiai esate atsakingas.--Kodėl leidžiate savivaliauti NEMOKŠOMS konservatoriams, kurie daro ŽALĄ Lietuvai --nereikėtų TARPTAUTINĖJE t r i b ū n o j e glaistyti jokių kampų.--Visa tai rodo , jog PREZIDENTŪRAI t r ū k s t a ryžtingumo ir atsakomybės- dėl to konservatoriai ir s a v i v a l i a u j a .

tai

tai portretas
> ttt Klausk jaunėlio Broilerio ir nepamiršk jo dėka padidėjusių 60 procentu už šildymą.

manau

manau portretas
Daugiau ryžtingumo, nes kitaip valdanti komunistkonservatorių klika pavers valstybę pelenais.

Memel

Memel portretas
meslo kruVa

To ttt

To ttt portretas
Gal laikas galvoti URM prieš viešai išsakant nuomoneS apie pasekmes savo šaliai. Įvertinti nuostolius ir susilaikyti nuo nuostolingi ekonomiškai veiksmų

ttt

ttt portretas
Bet gi užsienio politika prezidento prerogatyva. Kodėl dirbama taip, kad vėliau tenka glūdinti kampus? Kas tuos kampus gludins? Gal prezidentas imsis šio savo darbo?

Kokios problemos?

Kokios problemos? portretas
Visi tai zino.Tai koks konkretus „lyginantis kampus „ planas,gerbiamas prezidente?Ar vel tik neaiskus sukiai ir kritika?

PRAĖJO vieni valdančiųjų valdymo metai,ir

PRAĖJO vieni valdančiųjų valdymo metai,ir portretas
matome, kokią globalią ŽALĄ padarė LIETUVAI.-Tai labai didelis žingsnis SKURDO link ir tai demonstruoja visi ekonominiai skaičiai. --Kiek dar ilgai l a i k y s i m e šiuos NEVYKĖLIUS valdžioje ?

4

4 portretas
Lietuvoje vyriausybė iš pradziu padaro, o paskui žiūri ar pagirs kas nors už tai, jeigu ne, tada pradeda lyginti kampus, proto juk savo neturi

Lietuvoje valdantieji politikos d i p u k a i,

Lietuvoje valdantieji politikos d i p u k a i, portretas
nesuvokdami savo KVAILO politikavimo pasekmių--išmainė AUKSO kasyklas į m ė š l o krūvą, padarydami Lietuvos verslui MILŽINIŠKĄ žalą.--Juk per didelius vargus SOCDEMŲ premjeras BUTKEVIČIUS sugebėjo įteisinti glaudžius ir naudingus ekonominius santykius su KINIJA, o dabartiniai l i g u i s t i KONSERVATORIAI vienu KVAILU politiniu veiksmu--santykius su KINIJA sąmoningai sulaužė-paklausę JANKIŲ nurodymą,--dar tokios į ž ū l i o s valdžios kenkiančios Lietuvos verslui n e t u r ė j o m e, kad patys darytume ŽALĄ sau.

Galerijos

Daugiau straipsnių