Quantcast

G. Nausėda apie posto netekusį R. Masiulį: jis neturėjo palaikymo Seime

Prezidentas Gitanas Nausėda teigė, kad iki šiol susisiekimo ministro pareigas ėjęs Rokas Masiulis turėtų būti pakeistas, nes neturėjo palaikymo Seime.

„R. Masiulis pasiekė šiame poste nemažai, tą pripažįsta ir naujasis kandidatas į ministrus, bet reikia nemažai nuveikti ir ateityje. Kodėl R. Masiulis negalėtų tęsti savo veiklos, atsakymas toks – jo iniciatyvoms bent jau pastaruoju metu nebuvo pakankamo palaikymo Seime. Ministras turi turėti ir visišką ministro pirmininko pasitikėjimą, ir atramą Seime, manau, kad pačiam R. Masiuliui buvo sudėtinga dirbti, nepaisant to, kad visos jo asmeninės savybės yra imponuojančios ir skaidrumo standartai man, kaip prezidentui, yra artimi“, – sakė G. Nausėda.

Prezidentas trečiadienį pasirašė dekretą dėl naujo susisiekimo ministro – Lietuvos lenkų rinkimų akcijos – Krikščioniškų šeimų sąjungos nario Jaroslavo Narkevičiaus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

nausėėėėda,

nausėėėėda, portretas
ar neaišku??? kaip Rokas gali turėti palaikyma????, Kaip??? tas karabasas jau...., šlykštu .....

tiesa

tiesa portretas
Apgailėtinas prezidento Nausėdos išgąstis,kad Karbauskis nekels kojos į prezidentūrą.Todėl nuolankusis prazidentas ir neužstojo akivaizdžiai sąžiningo,drąsaus ryžtingo,nedrebančio dėl savo posto,reformatoriaus ministro R.Masiulio.

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Kažkaip iš naujo prezidento, tikėjomės daug protingesnio sprendimo, bet dabar, pritarus naujiems - deleguotiems ministrams (susisiekimo) ir ministrėms (vidaus), netekome nei žado, nei jo keisto pasirinkimo. Laukime dar didesnių cirkų, bei akių muilinimo.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių