Quantcast

G. Nausėda prieš „Normandijos ketverto“ derybas sukritikavo Rusiją

Grįžti į straipsnį

jankių okupantų mazgotei nuosėdai

jankių okupantų mazgotei nuosėdai portretas
gražių paveiksliukų galerija: liaudiesmenas.livejournal.com

ALGIS

ALGIS portretas
JAU MAŽIAUSIAI DU KARTUS PREZIDENTAS PRALEIDO PROGĄ PATYLĖTI,PIRMAS KARTAS PER NATO JUBILIEJŲ , APIE DERYBAS SU TURKIJOS PREZIDENTU , ĮDOMU PO ŠIO FIASKO , KĄ JIS DABAR KALBĖS .

www

www portretas
Ir vel prezidentura. vietoj to kad patileti. atidare srebtuve ir kaip visada ......!!!

ALGIS

ALGIS portretas
Ar ne Nausėda pagarsino derybų rezultztus [pasigirdamas] , kad Turkija neblokuos nato nutarimo ''dėl baltijos šalių gynybos'' , dėl ko labai užpyko Turkijos prezidentas ir jį blokavo .ŠTAI KĄ REIŠKIA G I R T I S .

susitinka

susitinka portretas
tam, kad būtų nors kokia taika, kad abi pusės nors armijas atitrauktų per kažkokį tai atstumą, bet iš visų pusių daromas spaudimas Zelenskiui, to nedaryti, nors už jį, būten dėl taikos balsavo labai daug ukrainiečių

Geriausias darbo pasiūlymas

Geriausias darbo pasiūlymas  portretas
Pradėkite nedelsdami kurti pinigus ... „Google“ siūlo darbo vietas, kuriosee žmonės gali dirbti internetu iš savo namų, ir aš per pirmąjį šio darbo mėnesį uždirbau 24795 USD. Buvau šokiruota, kai kaimynė man pasakė, kad ji vidutiniškai siekia 30 000 USD, bet matau kaip tai veikia dabar. Dabar jaučiu tiek daug laisvės, kad esu pats savo viršininkas. Tai aš ir darau ........................>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­h­­F­­l­­o­w­7­7.C­o­m

Taip ir turi būti

Taip ir turi būti  portretas
Nustebčiau ir būčiau nuviltas jei Prezidentas palaikytų agresorių Putiną.

Užuojauta nukvakusiam Stalino kareivai Kęstui

Užuojauta nukvakusiam Stalino kareivai Kęstui portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kęstas

Kęstas portretas
Sugalvokit kas nors tam Nausėdai rimtą užsiėmimą. Žmogus nesigaudo realybėje ir švaisto mūsų mokesčių pinigus veltui. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Ne rusai puola , o Kremliaus kraugeriai šunys eda gyvus rusus . Juk didenė pusė Rusijos jaunimo pareiškusi norą išvykti iš tos amžinos vergovės šalies , kur žmogus -tai patrankų mėsa, o tiesa -falsifikatas , kuriam privalai tikėti. Pasakysi kad netiki tuom melu viešai-sėsi į kalėjimą.

NIEKO NAUJO

NIEKO NAUJO portretas
Ir vėl rusai puola

Patriotas

Patriotas portretas
Daunai.

turbut

turbut portretas
pats tomkevis vatikane su tevuku pasventino politpasiskalijamui tai panasiai kaip pjudoma meska ciuckiais ....

tai

tai portretas
tik marionetiskas pataikavimas javsionistam bei zydams kurie ir pastate sorosui pritariant?....

Negi

Negi portretas
Nausėdai neperduoda, kad liaudis nepatenkinta? Ar sako-viskas labai gerai, prezidentė, visi po kojom jums gelytes kloja

gėda

gėda portretas
Tokiu kritikų kaip Nausėda pagalba, Kijevo fašistai jau nužudė 13 tūkst. žmonių, sugriovė valstybę, vykdo rusakalbių naikinimą. Tačiau Europa to nenori matyti, dvigubi standartai ES viešpatauja. Gėda tokiam prezidentui kuris tapo JAV politikos vasalas.Pataikauja neofašistams ir skatina juos žudyti Donbaso taikius gyventojus.

TO cha

TO cha portretas
o patsai kaip su šeimininku, ir kaulu?

cha cha

cha cha portretas
Na ir išsirinko runkeliai prezidentą. Buvo skandinavijos bankų šunelis, dabar jankių ir banderovcų šunelis. Loja ir loja ant Rusijos be sustojimo. Va čia tai tarnyba šeimininkams už numestą kaulą. Tpfu.

Aš portretas
Gal jums su protu kažkas negerai, mūsų prezidentas geriau tegu pasirūpina savo liaudimi, išvyta į užsienį duonos kąsnio ieškoti, gydyti savo vaikus, o ne benderininkus...

Anonimas

Anonimas portretas
Mielas Jonai, būkite geras ir konkrečiai įvardinkite kada Rusija ( derybų tarp Kijevo ir Donecko - Luhansko tarpininkė kaip ir Vokietija bei Prancūzija ) su kažkuo, nežinia su kuo pasirašė MINSKO susitarimus ir kas nesilaiko MINSKO susitarimų kurie privalo būti vykdomi eilės tvarka :) Malonėk :) Propaganda ir melas užkniso juodai .

Jonui

Jonui portretas
tu geriau eik paspausk į tualetą. Ten geriausiai išeis. Tu irgi daug ką užmiršai - to meto statytus miestus, hidroelektines, puoselėtą Lietuvos kultūrą, restauruojamą Paveldą(tokių griuvėsių nebuvo kap dabar po 30 metų stovičių), didintą valstybinių ligoninių, institutų, mokslinių tyrinėjimo centrų ir t.t. skaičių ..Šis faktas kur kas svarbesnis už tavo išvardintus ir iš šimto padaugintus stalinizmo nusikaltimus Lietuvai.(išvežė ar ne 200 000 lietuvių, o dabar emigravo 1 milijonas. Ir net nežinom kur jie yra ar gyvi.)

Jonas

Jonas portretas
Rusija niekada nenurims pati. Imperija yra imperija. Todėl reikia spausti pastoviai. Niekada jie mums nebuvo draugai: prie caro, bolševiku, newcaro. Užmiršote sibira, magadanus, vorkutas, ir kitas vietas?

Stasius

Stasius  portretas
Ne ožių reikalas

manau

manau portretas
Man tik įdomu, kokius Minsko susitarimus yra pasirašiusi Rusija? Galima konkrečiai išvardinti? :))) Tokia migla tik smulkiems tvarto kanopiniams galimą pūsti, o Europa ir Normandijos ketvertas kaip nors ir be tvarto konsultacijų išsiaiškins.

Na taip

Na taip portretas
tik mums irRusiją kritikuoti. Permokam už ginkluote 4 kartus, pusė Tautos užsieniuose, amerikonas diktuoja visur ir visada o mes va rusus pakritikuosime. Jie turbūt labai po to susirūpins?

Anonimas

Anonimas portretas
maziau lotu neduok dieve karas tai LT isnaikinta bus o sitas pabegs per upeli

H

H portretas
Loja kol kas tik putino pimpalistai

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu nelos ant Rusijos Turniskiu atmatai Washingtono ponai NEDUOS PACIULPTI sionistinio BY.BIO

Gieda leningrado magnolijos

Gieda leningrado  magnolijos portretas
Balsu ,nieko naujo tik naujo marionete vietoj prezidento

vėl

vėl portretas
Loja už maistą :)

M

M portretas
Ka rusai daro blogo Nausėdai

Anonimas

Anonimas portretas
JAV pirmi pazeide susitarima ikurdami NATO, o dabar Rusija daro ka nori..

rAKSTIS SUBINEJ

rAKSTIS SUBINEJ portretas
juokinga geografiskai lietuva spygos dydzio o kritikuoja valstybe kuri bent 20kartu uz jadidesne,vietojtokad jiekotgerusantykiu, gal dar pirstu pagrumokim>? TIESA AR MELAS? ARMENES LABIAU LINKUSIOS I MANIAKINES PSICHOZES IR PAVYDO PRIEUOLIUS /;)

tai

tai portretas
Ačiū USA už išrinktą sklypo ir sklypo baudžiauninkų prievaizdą, ačiū šeimininkui, kad leido rinktis iš dviejų kandidatų į prievaizdus. Ačiū už dzymaktacyja. :)

EITU SIS GRAZUOLIS PUDELIS NAUJAM MAIDAN RUOSTIS NEINKSCIAS

EITU SIS GRAZUOLIS PUDELIS NAUJAM MAIDAN RUOSTIS NEINKSCIAS portretas
Banderam reikia malkas ir padangas padet-pradeti sildyti. Bet kaip grazuolis greitai sugrybejo, tiesiog fanfan tiulpan.....

Anonimas

Anonimas portretas
O Dieve, dar vienas lietuviskas PRIDURKAS.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kareiviška daina gali būti ir apie meilę merginai, bet būtinai choru

pritariu

pritariu portretas
Minsko susitarimai yra susitarimai tarp Kijevo ir sukilusių regionų , kitaip sakant taip Kijevo ir Donecko bei Luhansko regionų. Rusija , kaip ir Vokietija bei Prancūzija buvo susitarimų tarpininkai tarp konfliktuojančių pusių, ką kliedi ta jankių marionetė, tokias nesąmones gali kliedėti tik tvarto ribose tvarto kanopiniams - Europa jau atvirai šaiposi iš USA kolonijų.

Kronis

Kronis portretas
Grybauskaitė tęsia prezidentavimo trečią kadensija,to galima buvo tikėtis,joks kitas prezidentas Lietuvoje negali nuklysti nei per mm nuo įsigalėjusios landsgrybizmo politikos.Lietuvos pavyzdys Kremliui parodė,kad Ukrainoje po perversmo ateina banderizmas,otai t.p kaip Lietuvos ...izmas.tad iki išrinkimo lyg inteligentas,tapęs prez...rusai vadina chamu

Prieš rinkimus

Prieš rinkimus portretas
Kitaip kalbejo.

Artūras

Artūras portretas
Po susitikimo Zelenskis jau nebus prezidentu !

...........

........... portretas
Nauseda --kartodamas kaip papuga xoxolu banderu FakeNews,ir palikydamas tuos del kuriu kaltes zuvo ir zudomi ukrainos pilieciai ---sau politinius reitingus nepakelsi ...tik krisi visos europos akyse y dugna....

taigi

taigi portretas
Tu matai, pasirodo Minsko susitarimų turi laikytis ir vykdyti ne susitarimo pusės, o vienas iš derybų tarpininkų. USA vasalai juokina visą civilizuotą Europą :)

Anonimas

Anonimas portretas
Dar vienas jankių ciuckis. Tiesa, kokių Minsko susitarimų punktus turi vykdyti derybų tarpininkas Rusija, gal jam nuo padlaižiavimo inkštirai smegenyse?

Army?

Army? portretas
10 haubicu prieš 1500 bielu tanku

Jonas

Jonas portretas
Draugai, vatnikai, argumentuokit, kas jums netinka. Vargšeliai...

Lukaa

Lukaa portretas
Apsėstas jis ar ką? Ir pas Romoj pas tėvelį neseniai apsilankė.

gėda

gėda portretas
Kvailas žmogelis skaito kvailas mantras.

NewSeda

NewSeda portretas
Toliau grybauja.

taip taip

taip taip portretas
PASOKOJOTAI....be kelnių.....

Galerijos

Daugiau straipsnių