Quantcast

G. Nausėda: S. Skvernelis neša J. Narkevičių per upę, kurioje daug nuotekų

Grįžti į straipsnį

Petras

Petras portretas
Kam tos lenkus prieme i kolocija lenkui paduok ranka ziurek dveju pirstu nebera

ALGIS

ALGIS portretas
O KĄ DARYTI , JEIGU ADAMKAUS IR GRYBAUSKAITĖS LAIKAS TIEK ŠIUKŠLŲ PRIDIRBTA IR SUKAUPTA .

Na taip...

Na taip... portretas
Nuotekos...jau tokios nuotekos , kurios gautos iš Grigeo, purvina eilės politikų ir paties prezidento mundurą.Todėl geriau jau apie jas nekalbėti,o padaryti viską,kad tokie skandalai,kaip su Grigeo nesikartotų.Tada ir prezidentūros munduras būtų švaresnis ir galima būtų kaltinti kitus....O dabar , kai draustinis ir nešvarūs pinigai....geriau patylėti.

Manau

Manau portretas
Kad taip nori apjuodinti prezidentą ir kaip kas tik gali visur jį žemina.O kad visi beveik seime sėdintys yra paklūsnus tam. Kolchoznikui.Tokie ir pyla visą melą ant prezidento.Aš tikiu prezidento komanda.

Zydas

Zydas portretas
Matyt skvernialis nesa atsakomybe ir uz lansbergio nusikaltimus

Magnolija

Magnolija portretas
Matyt lansbergis giliai kuola ikises nausedai i uzpakli jeigu neklauso komandu paimk jis dar giliau lenda

Nausėdai

Nausėdai portretas
Nėra tų nuotekų jų daugiausia konservatorių partijoje

ne gintara

ne gintara portretas
o marionetę berniukai neša per grigejo nuotekas

kauniete TO TRAGEDIJA

kauniete   TO TRAGEDIJA    portretas
DURNELI PANGONIO GRIGEO DRUMSTAME VANDENYJE NARDO KONSERVAI LIBERASTAI SOCDEMAI IR PREZIDENTAS PRISIPAŽINO KAD IŠ TEN GAVO PINIGU TAI KOKIAME VANDENYJE KAS NARDO KAD VALSTIECIAI I TAS TU BRUDU SRUTAS NENARDĖ TU ŠUDO GABALE LOJI TAI NORS ŽINOK KA LOTI O NE ŽMONES JUOKINK MAT TAUTRAGEDIJA PROTELIS SUNKIAI DIRBA KAS KUR NESIGAUDAI GAIDY

Keturi Šančiokai

Keturi Šančiokai portretas
Oi gerai pasakyta PER NAISIŲ KOLŪKIO SRUTAS . O viską paviešino ne kažkokie susimovę valdiški ministrai , bet Klaipėdos visuomenininkai . Tikri žalieji piliečiai . Ne žalieji valstiečiai Ne naisiečiai . Ne žaltiečiai .

Joo

Joo portretas
Nuotekos... Aiškėja kuo Skvernelis neįtinka. Nausėda ko gero už tuos 4000eurų buvo pažadėjęs apsaugoti Grigeo nuo išryškinimo. Deja, Skvernelis su savo ministrais išaiškino, o Nausėda gėdingai prarado nemažus pinigus. Tai dabar keršys. Neveltui prezidentas naudoja užuominas apie nuotekas.

Mes suprantame,

Mes suprantame, portretas
kad Jo Ekselencijai dabar konfūzas, bet jei jau mėgsti nuo kalno važinėti, tai malonėk ir rogutes pats ant jo užsitempti:D). Kitą kartą prieš rėžiant kategoriškus sprendimus reikia daugiau tikros informacijos surinkti, kad netektų vėliau akių kaitinti dėl nėvėkšlų patarėjų blogai atlikto darbo.

To ir palinkėkim

To ir palinkėkim portretas
Ne per upę neša,o per Naisių kolchozo srutas.Ko gero,abu jose išsivolios.

Apgailėtina

Apgailėtina portretas
Susimovė Nausėda su tuo buratinu Skvernu.Bet ką padarysi-dar trūksta patirties.Skvernelis savo mėšlinu skvernu juk visokiais būdais stengiasi išmėšlinti valstybės Prezidentą,o tuo pačiu ir visą valstybę.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Bravo, Skverneli, reikia gelbėti savo bendražygį. Tik gerai pasiraitok kelnes, kad nešant per nuotekas Narkevičių, tau pačiam nuotekos kelnių nenutrauktų.

Ah

Ah portretas
Tu Nausėda ,apgavai tauta kad esi nepartinis,o Tu parsidavęs konservatpalaikiu gaujai,tu nevertas prezidento ,o Skverneliui pagarba

tai

tai portretas
Skirtingai nuo bankininko, liberalų ir konservatorių Narkevičiui dėžutės nuo brendžio pilnos stambių kupiūrų upė pilna nuotekų neatplukdė. "Patriotų" apmaudas dėl nepavykusios aferos užgrobiant pašto pastatus suprantamas :) Pagarba ministrui.

a lia prZIUdentuj Nausedai reiketu primint

a  lia  prZIUdentuj Nausedai reiketu primint  portretas
,kad nuotekos y Kursiu marias pylesi ir laiisvai per visus vamzdzius liejosi jau 10 metu atgalios ,kada ant lietuvos viespatavo grybauskaites su savo aferistu korumpuotu kysininku ir vagiu armija ....nuo tu laiku ir padangos buvo gabenamos y Alytaus ,,,utilizavimo gamykla,,, --cia konservatlybersatines lansbirkines sunides YDIRBIS ,kad anais laikais ,,,sukure,,, dabar visos bedos islenda y pavirsiu ...taipkad Nauseda ne pagal adresata kreipiesi ...eik tiesiai pas grybe ar lansbirky....

Visi vagys, visi melagiai

Visi vagys, visi melagiai portretas
mėgsta kai kurie suabsoliutinti, kaip Artūras (vardas rodo, kas ponaitis ne lietuvių kilmės, tuo vardu pavadinami dažnai romai). Kai paklausi tokio: tai ir tu vagi ir meluoji? Atsako: o, aš ne. Tokie „tarptautiniai" komentatoriai negerbia tautos Prezidento, toks negerbia ir lietuvių tautos.

tik

tik portretas
Narkevičius sutrukdė įvykti pašto aferai, neleido pastatus išporcialiuoti dykai, išmetė visą ten vadovybę ir t. t., jau kitą dieną konservatoriai su anūku priešakyje ir visa jų žiniasklaida, surado priežasčių Narkevičiui atsistatyti, dar kitą dieną ir Prezidentas pareiškė, apie netinkamumą būti ministru, bet kai ministras ėmėsi geležinkelių, tai visi iš viso pasiūto

nuomone

nuomone portretas
prezidentas turetu prisiminti ,kad uz ji balsavo ir galimai valdanciuju balsais laimejo rinkimus pries Simonyte,o tie noredami sumenkinti Nauseda rasydavo zeminancius komentarus apie ji,o siuo metu vos ne geriausiu draugu patapo su konservais

Artūras

Artūras portretas
Apsimelavo Nausėda ir toliau galimai šmeižia vyriausybę, šlykštu !

Tragedija

Tragedija portretas
Valstiečiams intelektas nebūdingas - daro jie viską drumstame vandenyje. Taip jie tik ir gali save realizuoti. Tam orientyras yra 26.000 ha paties valstiečių vedlio "priglaustas" žemės gabalėlis. Kad viskas būtų "okey" reikia turėti gerų draugų. Sakoma koks tu, toks ir tavo draugas.Toks tas mūsų gyvenimas.ir nuskilo.

Joo

Joo portretas
Nausėda tegul atsako kaip jis kartu su antivalstybine partija atidirbs purvinus pinigus gautus iš Grigeo Pangonio. O gal jau atidirbinėja?

Galerijos

Daugiau straipsnių