Quantcast

G. Nausėda perspėja dėl grėsmės socialinei taikai

Grįžti į straipsnį

Ačiū už įžvalgumą

Ačiū už įžvalgumą portretas
Geriau nežiūrėti pro išskirtinio dizaino stiklinio kotedžo sienas ir tos grėsmės socialiniai taikai kaip nebūta. Lietuviai daug ką pragyveno - pragyvens ir tą žmogaus orumą žeminantį etapą: kas numirs, kas emigruos, o kas ir prasigers... Nemari tauta!

Viktoras

Viktoras portretas
Viskas čia gerai dirbk taip kad kažkas liktu ateities kartoms.

Petras

Petras portretas
dar anksti girti nausėdą, nes net 100 dienų nepraeita.. tad nesakykime op... neperšokę griovio..

Anonimas

Anonimas portretas
..kad tik nesuestu nauja prezidenta,,pavyduoliai ir nevykeliai!!! Sekmes

Algys

Algys portretas
Kad pats NAUSEDA VENGIA MOKESCIU savo nama 200000 ivertindamas,kad nereiketu mokesciu moketi,nors nekilnojamo turto ekspertai dvigubai brangiau ivertino(mokesciai nuo300000)! Ta pati ir SKVERNELIS, ir dar daug tokiu sukciu yra,per tv rode,o ne pletkai!

Antu

Antu portretas
Ar Nausėda nemato, kad pas mus - LAUKINIS KAPITALIZMAS...tiems, kurie kitiems lipa ant galvų - leidžia lipti, tie , kurie plėšia, prichvatizuoja - leidžia plėšti,...o paskui, atėjęs toks pvz. Skvernelis sumažina mokesčius, įvesdamas turtingiausiais Sodros lubas. Prisižadėjo ateidami įvesti progresinius mokesčius, o padarė atvirkščiai ir turtinę atskirtį padidino, o ne sumažino.

Žemiau

Žemiau portretas
Prisiskaites durnius.

Kęstas

Kęstas portretas
"Yra kliūtis mūsų laimei. Ji vadinama kapitalizmu. Jis sukūrė naujai atsirandančią gausą, tačiau jis negali pasidalinti technologinės plėtros vaisiais. Sistemoje, kurioje viskas gaminama tik pelnui, kapitalizmas siekia racionalizuoti išteklius, kad užtikrintų grąžą. Kaip ir šiandien, ateities įmonės sudarys monopolijas ir ieškos rentos. Rezultatas yra prastas - kai daugeliui žmonių nepakanka maisto, sveikatos priežiūros ar energijos, nors visuomenė turi visko sočiai. Vis dėlto tam reikia naujos politikos. Tokios, kur technologiniai pokyčiai tarnauja žmonėms, o ne pelnui. Kai pirmenybė teikiama ne šiandieninėms fantazijoms pristatyti, bet kai siekiama konkrečios politikos - greito dekarbonizavimo, visiško automatizavimo ir socializuotos priežiūros. Ši politika, kuri yra utopinė horizonte ir kasdieninė pritaikyme, turi pavadinimą: „Pilnai automatizuotas prabangus komunizmas“." (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Juozas

Juozas portretas
Kodel zurnalistai apie skurda valstybeje neklausinejo Grybauskaites ir kodel neklausinejo apie jos biografija nuo pat vaikystes, kodel? Apie Nauseda viskas klausinejama ir jis nieko neslepia, nes yra rimtas seimos zmogus.

Aha

Aha portretas
O kaip su kapitalo mokesčiais? Ir toliau nemokės?

Net

Net portretas
Net europos sajunga mato skurda ir nelygybe bet lietuvos zmones to nepastebi buvo teisus tadasvblinda sakydamas kad lietuvos muzikai kantrus geriau skurs bet su kaimynu i streika neis i

Ozys&Ozesnis

Ozys&Ozesnis portretas
Geras, TEGYVUOJA SOCIALINE TAIKA !!!!

...

... portretas
Ach, tai ruošies tęsti 'konservų' pradėtą Tautos naikinimo planą: "Būsimasis šalies vadovas sako, kad siekiant didinti socialines išlaidas, gali tekti lėčiau mažinti darbo mokesčius" - 'išlaikytinių' visuomenė Tėvynės negina, jie už didesnę išmoką bet kur gali nusekt... kaip ir tie DAR dirbantys: "Ko čia dirbt ir nieko negaut jei emigruot galima ir gauti PILNAI!".

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Pasijuto ukrainietiško Maidano grėsmė? Nieko nedarysit - taip ir bus.

Galerijos

Daugiau straipsnių