Quantcast

G. Nausėda patvirtino I. Šimonytės vadovaujamą naują Vyriausybę

Grįžti į straipsnį

Chi

Chi portretas
Keista, kad koncervai nerado protingų, baigusių aukštąjį mokslą žmonių į ministrus. Negi Anūkėliui ne gėda žiūrėti savo rinkėjams į akis? Ir kaip jis turi jaustis skaitydamas tokius pašvinkusius komentarus..

Man keista kitkas

Man keista kitkas portretas
Nesu dar nei girdėjus, nei ką, kad taip stipriai žmonės nenorėtų esamos valdžios. Nejaugi jie patys nejaučia, kad yra nepageidaujami. Apie reputaciją nė nekalbu - iš parazitų. Esama padėtis tokia, kad dabar atleist visų iškart neįmanoma. Reikia biudžetą patvirtinti. Va, kai jie vėl pradės riaumot akoniuotės balsu, katra kalba bosu, kada apsijuoks, žmonės vėl lipdys molio galvas-jų kopijas ir spardys ties Seimu, kaip kad realiai buvo prie kubilo valdžios, va, tada yra puikus šansas jiems garbingai ir visiems kartu atsisakyt portfelių ir - į krūmus, kad kaip zuikių neišgaudytų ir dar kažin, ar šaudnykų neatsiras. Ką tada demonstruosit? Vėl apsaugą, bet dabar - tos gūžtos, kur prie Černyševskio kapelio? Varnas bent išmokėt papirosus rinkt, kaip žadėta? O tai jos gerai jaučias atmatų vietoj - šalia LRV.

Įdomu

Įdomu portretas
O kas vadovaus koncervatorių partijai ir jos delegatams Seime? Keista situacija: vadovaujanti partija neturi Seimo pirmininko posto (pirmas asmuo Valstybėje po Prezidento!), neturi savo ministro pirmininko (Šimonytė nepartinė), Gabrielius "eina" į užsienio reikalų ministrus, tai praktiškai nelieka laiko darbui Seime, nebent vadovauti saviškiams po darbo valandų. Teks Gabrieliui dirbti 3 etatais vienu metu?

Anonimas

Anonimas portretas
normali banda su kreivu priesaky!

Finišo tiesioji ž.

Finišo tiesioji ž. portretas
Armonaitė, Dobrowolska, Gentvilas, lanzbergis.... Kas čia po galais darosi??? Nausėdai visai razumas susmaišė tokius ministrais skirti? Geruoju tai nesibaigs - pamatysit. Neduokdie, rusai tikrai užpuls šią valstybę - kas eis ją ginti? Nejuokinkit..

nelabai tinkamai suformuota Vyriausybe, bet gal atstatydins,

nelabai tinkamai suformuota Vyriausybe, bet gal atstatydins, portretas
Keista štai kas. Kaip į KAM pateko Anusauskas? Pagal visus dėsnius taip išreiškiamas pritarimas, kad reputacija "gera", kai net sunučiukas vaikutį paleidžia į pasaulį, o ant stalo duomenys, kokia priklausomybė tarp senučiukų ir vaikų-autistų, kodėl būtant senučiukams gimsta autistai? Tiesiog noriu pasakyt: atstatydinimas galimas ir po 2 sav. - reputacijos kriterijaus neatitinkAa. Žemas lygis.

Pažaidė i diktatorių

Pažaidė i diktatorių portretas
Mūsu 'Auštas ir gražus' , nepastebėjo, kad pas mus pandemija, o patarėjai neužsiminė

NAUSĖDA GAL "NEGIRDĖJO"?...

NAUSĖDA GAL "NEGIRDĖJO"?... portretas
Nauja vyriausybė pažadėjo užblokuoti Baltarusijos atominę elektrinę...Kaip galima tvirtinti tokią vyriausybę, kuri skleidžia tokias nesąmones. Vienintelis klausimas - KOKIU PAGRINDU, kai tokios elektrinės veikia Suomijoje, Švedijoje....

Anonimas

Anonimas portretas
> Užtat moterys jai gražios .

Vyrai

Vyrai portretas
Vyrams Šimonytė negraži.

taigi

taigi portretas
Žydrųjų bolševikų šutvė nesugebėjo rasti 14-kos nesusitepusių, nekorumpuotų, išsilavinusių ir kompetentingų individų - apgailėtini.

Kęstas

Kęstas portretas
Ech Šimonyte, Šimonyte, tiktų Tau kiaules ganyti: Būtum pasakiusi, kad Tau rūpi tik Tavo šunys ir gėlės prie Tavo namo, mūsų kvadratinės galvos nebūtų balsavusios už Tavo koaliciją. Šimonytės Vyriausybės tikslai jos valdymo kadencijai yra visiškas nulis, nes tie tikslai yra skirti ne Vyriausybei, o kitiems žmonėms, tame tarpe visoms socialinės rizikos šeimoms (ką, jūs atiminėsite jų vaikus kiekvieną rytą ir vežiosite į darželį, o vakare parvešite?). Juk esame laisvi žmonės, net jei patekome į jūsų rizikos grupę, beje, daugiausia jūsų vagysčių dėka. Vyriausybės mokslo finansavimui tikslas skirtas mūsų verslininkams, kurie taip pat yra laisvi žmonės, gali toliau leisti pinigus, kaip nori (brangioms mašinoms Vilniaus gatvėse). Vyriausybė ruošiasi sumažinti savo mokslo finansavimo indėlį nuo 0,88 BVP proc. Vyriausybės indėlio valstiečių valdymo laikais iki 0,75 proc. BVP ateityje. Kai darbo jėgos pigumu Lietuva konkuruoti jau nebegali, tai - katastrofa. (mokslas-studijos-ekonomika)

TOTAL KOŠMAR

TOTAL KOŠMAR portretas
Tai kur tie sorošinės vyriausybes aukšti standartai,jei vyriausybėje-vagis,aferistas,pijokė-žemės grobikė,dukterėčia,krikšto motina,,lachudra-bestrankanti darbo metu po afrikas su vedusiu vyru.,na ir ant torto dvi braškės-kgb-stų dukros.Tiesa dar yra tatuiruota euro komjaunuolė ant sorošinio pašaro užauginta.Tai juk čia koloborantų vyriausybė!

ANONIMAS

ANONIMAS portretas
DEGRADAVOTE -KAD TOKIA VALSTYBE BUS

cia ne vyriausybe ,o pasityciojimas

cia  ne  vyriausybe ,o pasityciojimas portretas
is teisingumo [ puse ministru turetu kalejime sedet] tautos [ nes 75% net nebalsavo] ir visos ,,,demokratines,,,ES politikos... bet kadangi didieji dermokratai jankyne dar didesny suda primale samciais kabina , tai ju valduomai sunidei ir sis dermokratinio meslo kvapas kvepalais kvepia... tfiu ant jusu visu ...

Chunta

Chunta portretas
VRM ir URM

Svarbu ką nors rašyti

Svarbu ką nors rašyti portretas
Kai kurių ,,komentarų''net patys juos rašantieji,matyt,nesupranta.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
idiotai

Anonimas

Anonimas portretas
stai dabar rinkejai gales dziaugtis kiek tik imanydami,lt taps tokia kaip francija

gal ir teisingas komentaras|:

gal ir teisingas komentaras|: portretas
Anonimas vel raudonSUBINLAIŽYS .

Anonimas

Anonimas portretas
vel raudonsubinlaizys SKAITYTOJAS

Pamatysim kad jau vėl komerciniai bankai skolins už gerus %

Pamatysim kad jau vėl komerciniai bankai skolins už gerus % portretas
Pažiūrėsim kokia gerovės valstybe sukurs Nausėda ir Šimonytės tandemas pasitelkus ministrus kreivus ir padarančius ,tai bus gerovės Lietuva kad bus graudu žiūrėti .Iki šiol kažkas kažką darė ir eiliniam žmogui ,dabar jiems beliks stebėti kai jie skurdinami.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Panašu, kad naujoji vyriausybė kolchozo defektams tikras siaubas :D

Anonimas

Anonimas portretas
Truksta zodziu, tai smagiai pagyvensit, Dulki ir Simonyte galesit keikti

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Sveikinimai! :)

?

?  portretas
Seubas :)) Panašu baigę " kembridžus " gali tik ant asfalto rašinėti , o į ministrus tinka abejotini , svarbu partijai tinkami ? :)))

Galerijos

Daugiau straipsnių