Quantcast

G. Nausėda pasveikino Sakartvelą Nepriklausomybės metinių proga

Lietuvos Respublikos prezidentas Gitanas Nausėda antradienį pasveikino Sakartvelo prezidentę Salomę Zurabišvili 102-ųjų šalies nepriklausomybės metinių proga.

Pasak prezidento, valstybių žmones sieja nuoširdi draugystė ir bendros vertybės – laisvės troškimas ir kova už nepriklausomybę. Lietuva visada buvo, yra ir bus tvirta Sakartvelo nepriklausomybės, teritorinio vientisumo bei euroatlantinės integracijos rėmėja.

„Tikiu, kad Sakartvelas ryžtingai įgyvendins užsibrėžtas demokratines reformas, vadovausis demokratiniais principais ir imsis ambicingos ES integracinės politikos įgyvendinimo, šis kelias užtikrins Sakartvelui saugumą ir klestėjimą“, – rašoma šalies vadovo sveikinime.

Nepriklausomybės metinių proga šalies vadovas Sakartvelui ir visiems jo gyventojams palinkėjo daug susitelkimo, vienybės ir atsparumo, sakoma Prezidento komunikacijos grupės pranešime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gruzas

Gruzas portretas
A kas tas Sakratvelas ?

Ar Nausėdai su

Ar Nausėdai su portretas
sveiksta kas atsitiko? Sveikina neegzistuojančią šalį su nepriklausomybe. Neteko skaityti ar girdėti, kad Gruzijos parlamentas būtų pakeitęs šalies pavadinimą.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių