Quantcast

G. Nausėda pasveikino Kanados generalgubernatorę inauguracijos proga

  • Teksto dydis:

Lietuvos Respublikos prezidentas Gitanas Nausėda savo ir Lietuvos žmonių vardu pasveikino 30-ąją Kanados generalinę gubernatorę Mary Simon inauguracijos proga.

Sveikinime šalies vadovas akcentavo, kad Lietuvą su Kanada sieja puikūs dvišaliai santykiai ir bendradarbiavimas tarptautinėse organizacijose sprendžiant aktualius saugumo, politinius ir ekonominius klausimus.

„Kanada, būdama artima mūsų sąjungininkė Šiaurės Atlanto sutarties organizacijoje, ženkliai prisideda prie Baltijos regiono saugumo užtikrinimo. Kanada yra labai svarbus nepakeičiamo transatlantinio ryšio ramstis, būtinas tvirtai Europos ir Šiaurės Amerikos vienybei“, – rašoma prezidento G. Nausėdos sveikinime.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

onute

onute portretas
NE PRIE SIENOS O VARYK ATSIPRAŠYTI ger LUKAŠENKOS JUK PASIELGEI KAIP TA TURGAUS BOBA IŠVADINAI NETEISĖTU PREZIDENTU JIS LIETUVAI DAUG DAUGIAU GERO PADARĖ NEGU TU SU SAVO IŠRINKTA ŠAIKA IR BANDITO BOBA TIXANOVSKA DABAR SEDI KAIP KATINAS I KELNES PRISITRIEDES TAUTA REIKALAUJA ATSIPRAŠYTI TO GARBINGO TAUTOS IŠRINKTO PREZIDENTO KAD ŠALIS TAUTA NENUKENTĖTU

  portretas
Varge vargeli ... tai dabar jau atostogų eis tiek '' sunkiai'' padirbėjęs?

Kaunietis

Kaunietis portretas
Mūsų prezidentas asilas
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių