Quantcast

G. Nausėda parengiamojoje EVT sesijoje ragino sutarti dėl sankcijų paketo Rusijai

Grįžti į straipsnį

va paskaitau komentarus i matosi ka sankciju reikia i labai

va paskaitau komentarus i matosi ka sankciju reikia i labai  portretas
nes tiek komentaru....vadinasi ir laiko turit lysno ir elektros...ir dar yranga ....vadinasi ivedam sankcijas....sukeliam kainas....i da apmokestinsim jus....a ko neis apmokestint - uzdrausim ir baudomis pinigeli issimusim.....i nieko asmenisko cia asmenisko tiesiog reikia algas valstybiniu ymoniu tarnautojams ismoket 15 000Eur men kazdamu.... nesimeto....teks paskola imt...geroves pilieciams pilieciu geroves vardu....

omg

omg portretas
Šitas žmogysta nusukęs savo nosį į svetimas valstybes, kad galėtų vaidinti jog nemato visiško chaoso visose srityse Lietuvoje? Įtariu jį broilerynas ant tiek užlaužė, kad bijo net cyptelt, nors jau seniai turėjo mažiausiai keliems ministrams, o ir pačiai premjerei pasiūlyti pailsėti iki kitų rinkimų.

>> Kęstas

>> Kęstas portretas
ko tu, VATUFKE, rūpiniesi už Lietuvą- tu geriau pasirūpink savo didžiuoju SORTYRU !!! :))

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl Vakarų sankcijos Rusijai dėl naftos pasirodė esą nuviliančios? Kam klius, kam neklius, o tam vargšui Nausėdai visada klius. Jis čia stumia tas sankcijas. Rezultate mes pirksime tą patį dyzeliną iš rusiškos naftos, tik pirksime Kinijoje ir Indijoje ir po pigiai tai nebus, ypač mums, Lietuvai (Kinija nekenčia mūsų). Galų gale, kas nors turi išversti Landsbergių valdžios vežimą... (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

>> to purmaliai

>> to purmaliai portretas
KREMLIAŠŪDI, ko čia Lietuvoje kankiniesi- p*zdink į savo (U)RODINĄ pas savo gentainius burliokus !!!

kaip ir sakiau

kaip ir sakiau portretas
kremlius (jų Rusijoj bent 20, ar žinojai , mulki?), vata. Jokio mąstymo. Ir iš kur bus, jei smegenys tiesiojoj žarnoj, ta prasme smegenų paštetas, jau suvirškintas. O galvoje vakuumas. Kuris realiai egzistuoja. Priešingai negu eteris. Kurio nėra. Va tik tokiem kaip tu šūdasmegeniam jis yra.

--->> to >> vatini

--->> to >> vatini portretas
ko taip jautriai sureagavai, VATINE IŠKAMŠA- atpažinai save ir užgavo VATINES ambicijas ???????? :D:D:D:D:D:D:D:D

to purmaliai

to purmaliai portretas
durneliau, užteko sausio 13 p i s t lietuviam koviniais ir nebūt ką vaduot. Labasrancai drąsūs kai į juos nešaudo. Prisimink kaip litvinai Wilno vadavo. Išlaka bonkę, padainuoja ko gi nusiperdei bėrasai žirgeli ir viskas. Laukė sralino malonės. Be to rusai turėjo ištisus 14 metų labasrancai ne natosai. Hitleris tik per metus pusę jievropos išvadavo nuo jievropiečių valdžios.

to >> vatini

to >> vatini portretas
kaimo japas kaip buvo mužikas, taip ir liko. Smegenys tiesiojoj žarnoj, todėl jokio mastymo. Tikriausiai Rusijoj tik vieną kremlių žinai. O eteriu vadina TV o ne internetą. Mulki. Nors eteris iš tikro net neegzistuoja. Mulki.

Purmaliai

Purmaliai portretas
Karas yra karas,dziaukites kad mes esame NATO sudėtyje,kitaip ruskis senai būtų puolęs mus išlaisvinti !

Taip

Taip portretas
ir šokinės nepatenkinti TOK nuomone ...... boikotuos , nedalyvaus , kol iš olimpiados ir sporto šventės tik nesutarimų turgus liks

>> sankcijos Rusijai

>> sankcijos Rusijai portretas
VATINI KREMLIAŠŪDI, p*zdink į savo MUXOSRANSKĄ neteršęs LT eterio !!!!!!!!

sankcijos Rusijai

sankcijos Rusijai portretas
spyris sau į pautus. Dujos trigubai, eletra panašiai, krautuvėj viskas 30 ir daugiau%. Dyzelinas 1,64. Ir tai ženklus atpigimas. Vienžo, jievras artėja prie naudoto šikpopieriaus vertės. Mūsų valdžiagyviai kažkaip pamiršta Jūgus, Irako kąrą. Kur sankcijos žudikam? Ar šunauja tesugeba Rusiją užsipult. Tikisi sudraskyt ir pasidalyt. Bet reikia tikėtis ir Ivano ant didesnių miestų.

> Parazitai, \\\\\.../////

> Parazitai, \\\\\...///// portretas
PRIGOŽINO SKALIKAI loja- reiškia viskas juda teisinga kryptimi !!!! :D:D

Parazitai, \\\\\.../////

Parazitai,  \\\\\...///// portretas
karo kurstytojai.

>> KIEK REIKIA TURĖTI PROTO...

>> KIEK REIKIA TURĖTI PROTO... portretas
tavo Kremliniui Carui ereliui visada viskas atrodo atvirkščiai :) Ir apskritai, koks tavo, VATUFKE, sup*stas reikalas dėl Europos ????????

KIEK REIKIA TURĖTI PROTO...

KIEK REIKIA TURĖTI PROTO... portretas
Jau Makronas seniai visiems aiškina, kad tos sankcijos NEVEIKIA Rusijos. Daugiau kenčia tik pati Europa. Mūsų "ereliui" rodo kitaip...

kremliaus autai

kremliaus autai portretas
Kazin ko reiktu, kad uteleti penktos kolonos, okupantu vaikeliai ir anukeliai, issidangintu velniop i savo proteviu susmirdusia rozzija?

> "Stikliaškės" \\\\\.../////

> "Stikliaškės" \\\\\...///// portretas
VATUFKE, tu geriau pasidomėk savo Kremlinio Caro ir jo gaujos milijardais neteršęs LT eterio !!!!

eina sau

eina sau portretas
kaip uzsikirtusi plokstele,ta pati per ta pati.

> NAUSEDA!!!!

> NAUSEDA!!!! portretas
PATENTUOTOS KREMLINĖS IŠKAMŠOS išviduriuotas, TIPINIS SORTYRU smirdintis komentaras !!!!!!!!

"Stikliaškės" \\\\\.../////

"Stikliaškės"  \\\\\...///// portretas
gyventojau,iš kokių paketų tavo "stiklęškė" draustinyje suręsta?___Wė wė wė "prezidetą" pamaloninai,bet tautos nepasiseks.___Lietuvos duobkasys.___Laikas ateis............

NAUSEDA!!!!

NAUSEDA!!!!  portretas
NORI KARO LABAI. APSIRAMINK SU SAVO SANKCIJOM.

>> I

>> I portretas
KREMLIAŠŪDI, p*zdink į savo MUXOSRANSKĄ nereguliavęs gyvenimo Lietuvai !!!!!!!!

l

l portretas
tu ožio pampersini kiek aš suppantu tu blynu valgytojau tu esi LIETUVOS KONSTITUCIJOS GARANTAS O KUR tavo DĖMESYS KUR tavo PATVIRTINTA PI TU, NAR NU,PAŽEIDŽIANTI LT KONSTUCIJA. seimas ŠIUKŠLYNAS atkreipk KIEK YRA LT KONSTITUCIJOS PAŽEIDIMU.KIEK SUPRATAU TAI tu RUPINIESI SAVO TURTU IR BLYNU KEPĖJA O KUR RUPESTIS LIETUVOS ŽMONĖMIS tu pampersini pagalvok

Galerijos

Daugiau straipsnių