Quantcast

G. Nausėda: noriu, kad Lietuva būtų dar gražesnė

Naujasis šalies prezidentas Gitanas Nausėda sako sieksiąs, kad Lietuva taptų dar gražesnė, tačiau tai priklausys ir nuo tautos pastangų.

„(...) Tikrai tikėkite, noriu nuveikti, kad Lietuva būtų dar gražesnė, o ar pavyks tai padaryti, priklausys ir nuo jūsų pagalbos, jūsų pastangų. Tikiuosi, kad mes visi kartu kursime Lietuvą gražesnę“, – penktadienį Lietuvos miestų ir miestelių bei užsienio vėliavų pagerbimo ceremonijoje į susirinkusiuosius kreipėsi G. Nausėda.

Jis sakė, kad Lietuva yra didesnė nei geografinės jos ribos, tačiau pagrindinė žinia – ji yra viena.

Tikrai tikėkite, noriu nuveikti, kad Lietuva būtų dar gražesnė, o ar pavyks tai padaryti, priklausys ir nuo jūsų pagalbos, jūsų pastangų.

„Lietuva yra gerokai didesnė nei mes galvojame nubrėžę jos geografines sienas. Šiandien Lietuvos salelės jos darbščių žmonių dėka yra pasklidusios po visą pasaulį. Bet tai yra viena Lietuva, ir tai yra mūsų pagrindinis siekis, žinutė, kurią mes šiandien norime pasiųsti į mūsų mylimą Lietuvą“, – kalbėjo G. Nausėda.

Liepos 12 dieną Lietuvos prezidentas G. Nausėda oficialiai pradėjo savo penkerių metų kadenciją.

Penktadienį istorinėje Kovo 11-oios Akto salėje, dalyvaujant buvusiems valstybės vadovams, Seimo ir Vyriausybės nariams, kitiems valdžios atstovams ir svečiams, jis iškilmingai prisiekė tautai ir įgijo visus Lietuvos Respublikos prezidento įgaliojimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

viskasgerai

viskasgerai portretas
Bateliai labai gražūs,juoda spalva tinka prie visko.

Anonimas

Anonimas portretas
Jis jankiu mazgote,o tu putino pasluoste.Galimai atejes pamirasai iseiti.Arba buves KGBistas.Kodel rusai bega kas tik gali lauk is Rusijos?

...

... portretas
Tuoj sulauksime prezidentinio dekreto visiems gražiai rengtis?.. :S
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių