Quantcast

G. Nausėda neabejoja: V. Landsbergis de facto ėjo valstybės vadovo pareigas

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
Bet tada nebuvo tokų pareigų , valstybei tada vadovavo LKP PIRMASIS SEKRETORIUS .A. BRAZAUSKAS , kuris ir buvo išrinktas pirmuoju , po atkūrimo ,. PREZIDENTU

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
O Nausėda eina prezidento pareigas de jure, o de fakto landsberginė chunta, gal aš klystu?

Julė

Julė portretas
Pats preidentas tik savo įvaizdžiu prezidentas,o savo veikla tėra buvusios prezidentės Gribojedovaitės politikos tesėjas.Šia savo nuomone tik pats save kompromituoja-Lietuva ir toliau išlieka beteise ir klep- tokratine valstybe.Prezidento regalijų suteikimas Dėdulei būtų tos nuomonės oficialus patvirtinimas.

jeje

jeje portretas
tauta svo zody yra pasakiusi ar reikalingas Lietuvai toks prazidentas? Uzmirsot?

Keista prezidento pozicija

Keista prezidento pozicija portretas
Keista prezidento pozicija. Negi jis nemato, ko siekia konservatoriai. Jie nori vienvaldystės. Pažiūrėkit, kaip Šimonytė siekia vietoj Nausėdos vykdyti funkcijas, kurios jai visai nepriklauso. Jei tik galėtų, tai pasielgtų kaip pasielgė su prezidentu Paksu. Bet taip dabar nebus, dabar jaunimas kitoks, tai jau ne 2004 metai.

Maras

Maras portretas
Pareigas "ejo" gal, bet prezidentu nebuvo ir nebus.

Džonis B.

Džonis B. portretas
Ponas Nausėda šiuo klausimu gali reikšti savo asmeninę nuomonę kaip ir kiekvienas Lietuvos pilietis.Jo laikinai einamos pareigos jokios reikšmės negali turėti.O gal jis jaučiasi generaliniu sskp sekretoriumi? Bet juk jis pats šioms pareigoms buvo išrinktas tik dėl konkurencijos nebuvimo ir kol kas demonstruoja tik pastangas įtikti visiems nieko rimto nenuveikiant, tik visokias deklaracijas skelbiant.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Geriausia paklausti tautos, o ne konservatorių, būtų teisinga

Vincas

Vincas portretas
Ale kaip įdomu, dauguma budulių rašo anonimiškai, matomai supranta, kad peizėja nesąmones, bet proto ribotumas ima viršų

Ne

Ne portretas
Tai kad jis jau viena koja grabe ir dar yra daug neatsakytų klausimų dėl jo darbelių. Kokiu, puikiai daug kas žinote. Pvz Klaipėdos merui irgi kažkas nurodineja kaip atlikti vieną ar kitą darbelį ar pasirašyti ne ten kur norisi, bet tas asmuo nėra ir ebus pripažintas meru!

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kas sprendžia ar jie - ar tikra Lietuvos Tauta..........

Sigitas

Sigitas portretas
De fakto tai taip, bet ne DE JURE. Labai teisingas ir taiklus į tą seimo koalicijos sveikam protui nesuvokiama sumanimą būtent faktiškai yra konstatuotojama t.y. “Nepriklausomybę paskelbė AT, bet ne JIS. O dar prieš tai, Vasario 16 dieną, buvo LPS susirinkimas Kauno muzikiniame teatre. Vat ten ir buvo paskelta nepriklausomybė.AT deputatai tik patvirtino tai, ką buvo jau paskelbęs Lietuvos Persitvarkymo Sąjūdis”. Tai būtent didelę pagarba ir neįkainuojamą apdovanojimą turi tie Lietuvos piliečiai kurie ne vieną valandą, ne vieną dieną, ne mėnesį budėjo tuose LR objektuose. Taip kad gana iš to asmens daryti stabų STABĄ. Tai gal pagaliau gana tiems to patriarcho alpstančiams gerbėjams-rėmėjams perrašinėti Lietuvos piliečiams žinomus to laikmečio istorinius įvykius -momentus.

Chi

Chi portretas
Šitiek eskaluojama tema, kad senelis jau patapo kaip keiksmažodis.. Gal įmanoma nuraminti ir tautą, ir patį tatą.., nebekiršinkit liaudies.. Ypač kiršinimu užsiima žiniasklaida, gal jiems reitingų pristigo?

Kam

Kam portretas
čia spėlioti ir abejoti jeigu galima pakelti dokumentus, vaizdo medžiagą(iš posėdžių) ir galų gale paklausti senųjų, tikrųjų Sąjūdininkų?

ups

ups portretas
o kaip su žmonių valia? nejau jos nepasisysit? jie nenorėjo jo matyti ir neišrinko šalies vadovu, tad nebuvo jis joks vadovas, o būrelio grietinėlės tarpusavyje išrinktas....

senelis

senelis portretas
tik taip galima įtikti anukėlio partijai

Nuomonė

Nuomonė portretas
Nausėdos manymu "paskutinį tašką turėtų padėti teisininkai".Mano manymu,jį padėjo KTir jį išaiškino prof.Kūris ir prof.Šileikis televizijos laidoje.Kur buvo to metu Prezidentas?Ar jo manymu reikia aiškinti kol gausi norimą rezultatą?Klaiku!tautai.

Kai visuomenėje

Kai visuomenėje  portretas
NĖRA sutarimo ,tai YRA Lietuvos Respublikos Konstitucijos 9 str. ,,Svarbiausi Valstybės bei Tautos gyvenimo klausimai sprendžiami referendumu.Įstatymo nustatytais atvejais referendumą skelbia Seimas.Referendumas taip pat skelbiamas,jeigu jo reikalauja ne mažiau kaip 300 tūkstančių piliečių, turinčių rinkimų teisę.Referendumo skelbimo ir vykdymo tvarką nustato įstatymas.,, Per rinkimus Prezidentu piliečiai neišrinko ,sąžiningiausia būtų ,jei piliečiai nuspręstų,o ne politikai ar ne piliečių rinktas KT . Būtų padėtas taškas tam klausimui . Per prievartą mielas nebūsi ar daug bus tos garbės ?

V.L

V.L portretas
Galima jau galvoti kad vienas V.Lansbergis iškovojo Lietuvai nepriklausomybe. Visu kitu matomai nebuvo ir nieko jie nepadare.Juokas pro ašaras......P.Nauseda manau teisingai ivardijo V.Lansbergi kaip ejusi valstybes vadovo pareigas - bet ne visu zmoniu renkamo prezidento. Ir dar --- ar visas šis reikalas yra dabar svarbiausa Lietuvai???

AŠ Manau

AŠ Manau portretas
Kiek dar čia stribų ar jų palikuonių komentarų varančiu ant Landsbergio.Jums gera duona šikna drasko.Jums baisų ,kad nesužinotu jūsų darbelių sumautu.

AŠ portretas
Abejoja tik komūna ,komunistai kuriems Lietuvos vėliava buvo tik skuduras ,kurie viska griovė ,vogė ir siuntė pas Landsbergi.Kurienetroško laisvės ,kurie buvo prie lovio.

Aha nu jo

Aha nu jo portretas
Landsbergis buvo Auksciausios Tarybos pirmininkas, veliau pervadinta i Atkuriamaji Seima. Per mazai garbes? Norisi but kazkuo daugiau nei buvo? Privilegiju per mazai? Kai viskas prasidejo, visi buvo uz Landsbergi, bet numirs jis kaip bjaurus garbetroska, tusciagarbis, tautiecius kirsinantis senis. Va toks ieis i istorija.....

tam anonimui

tam anonimui portretas
jei toks drasus neslapukauk prisistatyk Tautai

Anonimas

Anonimas portretas
JEIGU JUS DALBAJOBAI NEMEKSTATE TATOS TAI NEREISKIA KAD JO NEMEKSTA KITI SVEIKATOS TATAI STIPRIOS LINKIME.

ūkas

ūkas portretas
Ar tikrai Landsberdis buvo savarankiškas? Perestrojka prasidėjo tolimais 1985. Jau buvo aktyvuoti ir Andropovo "paukšteliai".

manau , Nauseda su tokiais ,,,pareiskimais,,,,

manau , Nauseda  su tokiais  ,,,pareiskimais,,,, portretas
baigs savo karjera , kaip ir tas sokrioses visos lietuvos nekenciamas nuopirda.....

www

www portretas
Bet prezidentu isrinktas ne BUVO!

Kur kiti kaip J.Marcinkevičius ,Ozolas ir dar daug vadovų.

Kur kiti kaip J.Marcinkevičius ,Ozolas ir dar daug vadovų. portretas
Landsbergis buvo kolūkio pirmininkas ,kurį pats ir išardė .Tai visi jo nuopelnai.

Anonimas

Anonimas portretas
Dar Nauseda jam paminkla tegul pastato,Lansbergis nenusipelne nieko,nes kirsina irisivaizduoja ,kad uz ji nera protingesniu ir galingesniu.

Anonimas

Anonimas portretas
is Maskvos atsiustas

apie ka cia pezi tu ,,,Prezidente,,, nauseda ???

apie ka  cia  pezi  tu  ,,,Prezidente,,, nauseda  ??? portretas
Sio KGBstukaciaus TAUTA NERINKO PREZIDENTU nei pries 30 metu nei dabar , ir TAU NEPAVYKS SU KGB-snikais PASODINTAIS Y KT teisejus suleriais orakulais ATBULINE DATA pakrikstyt sy degenerata LIETUVOS PREZIDENTU ..........butu dirbes valstybei tautai --siandien Jis butu gerbiamas zmogus ir prezidentas ,- Kadangi be aferu ,vagysciu , sprogdinimu , tautos genocido , nieko daugiau 30 metu nedare --ka pasejo --siandien ta ir pjauna....

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Lietuvos nusikaltėlis

Anonimas

Anonimas portretas
Nauseda Koncervatoriu grindu skuduras. Zmogus be savigarbos....

Neabejotojas

Neabejotojas portretas
Išsipildė! Prezidentas neabejoja, o tauta? Kadangi prabėgus trisdešimt metų V.Landsbergis atgaline tvarka išrinktas Lietuvos Prezidentu, tai jis dabar užtikrintai galės pasilaidoti Prezidentų alėjoje. To ir siekė. Ir žmonelės Gražinos Ručytės - Landsbergienės palaikus urnoje pasiims kartu. O tai ta ,,dūšelė be vietos" nepalaidota iki šiol guli po lova.

Galerijos

Daugiau straipsnių