Quantcast

G. Nausėda apie ministrų ryžtą atsistatydinti: kitose Vakarų šalyse jie tiesiog taip ir padarytų

Grįžti į straipsnį

Ir reikia būti tokiu

Ir reikia būti tokiu portretas
net liežuvis neapsivercia pasakyti ir dar prezidentu vadinasi,fui

>joooo

>joooo portretas
Nieko tokio. Sumažins pensijas pakels mokesčius ir bus gerai. Ar pirmas kartas?:D:D. Miestai dar greičiau pradės griūti ir skursti, kaimai tuštėt ir nyktt o atsirade migrantai vietoje vietinių, kol perbėgs į Vokietiją gyvens normaliai.

Jooooo ....

Jooooo   .... portretas
Turint tokius liberkonservatų patryjotus , panašu Lietuvai ir priešų ( kurių taip ieško) jau nereikia . Tiek pridaryti nuostolių ....Lietuva bus subankrotinta , dar pajėgiantys - emigruos . Liks " raudonieji patryjotai " ir laisvi vėl su raudona vėliavyte ? Pažiūrėkite kokia " laisvų " vėliava ....

Čia

Čia  portretas
vienas durnius o kitas žioplys. Net gaila..

Neplaukite smegenų, jei anūkėliai debilai tegu valo tualetus

Neplaukite smegenų, jei anūkėliai debilai tegu valo tualetus portretas
Suspisę su valdžia žurnaliūgos, nevadinkite narciziško pasimaivymo prieš kameras, atseit atsistatydinsių jei Šimonko lieps, ryžtu, nes tai yra bjaurios juodosios polittechnologijos,- apsišikote tai "raus" kiaulių auginti...

Atsistatydint

Atsistatydint portretas
PRIVALO Visa sita parazitu VALDZIA .Stai iki ko davede konservai su kgebisto anukeliu sitokias nesamones kokias dare ANUKAS galvoj nesutelpa IR NE TIK JIS VISI SIMONYTES MINISTERIAI NIEKAM VERTI BET CIA KALTAS IR PONAS NAUSEDA KODEL JUOS TVIRTINO???? O dabar Grazu PASIRODO VALSTYBINES IMONES VALDO KAZKAS , PASIRODO I SEIMA SUSTUMTI NAKUSOS KURIUOS UZ DOZES VALDO KAZKAS LAUK VISI PARAZITAI IS SEIMO NESUDTINKIT ZMONIU!!!!

pala../

pala../ portretas
o kaipgi mėšlas, kurio pridarė anūkas, liks??? tegul pasiima, gal austėjai prireiks, o po to tegul eina į visas keturias puses..., klounas..

Anonimas

Anonimas portretas
Amerikos zydeliu BYBCIULPYS.

prisislapine

prisislapine portretas
varliagalviai varykit ir kuo greiciau tik kartu su visais dulkiagalviais ir A /osoba/ in GRYDAS simoniukas poto pasikviest valytoja kad isvalytu visas dulkes ir ta politrugesiu kvapa atsiduodanti svabsetonisku aromatu nuo kurio daugelis praranda logiska mastyma o sumarmaliuoti ir prota=====

Atsistatydintų greičiau

Atsistatydintų greičiau portretas
Tokiam begalviui ministrui nepatikėčiau net savo katės.

Gėda ministrui

Gėda ministrui portretas
Nesugeba net garbingai atsistatydinti. Ištižęs šungrybis be galvos ,laukia tatos paliepimo.

L? lyg nepilnatis ?

L? lyg nepilnatis ?  portretas
Nepriklausomybė tai kas ? Lietuvos , žmonių žlugdymas ? Jooo...Ypatingos " galvos " tie liberkyberpatryjotai .....Prezidentas supranta demokratijos , o ne rėžimo sistemą . Atsakomybės ši vyriausybė iš vis neturi , nes panašu ir nuovokos nėra ....Vienas konservatorius telefonu kalba nežinodamas su kuo . Giriasi kubos/latino šaikos ryšiais , kitas - rėkia sankcijos , tik nesuvokia , kad jos Lietuvos verslų neliečia , BET jei nutrauktų galiojančias sutartis BAUDA MILIJONINĖ PRISLĖGTŲ LIETUVĄ ....Tik Lietuvos nekentėjai ir siekiantys jos žlugimo gali priimti tokius sprendimus .

janina

janina portretas
koncervatoriai kaip visada nepakaltinami

L?

L? portretas
Jau ir prezidentas jungiasi prie Lietuvos nepriklausomybės priešininkų? Juk tik kuris pasitrauks iš kart visi sakys - prisidirbo ir pabėgo.

Anūkas dirba išsijuoses,tik ne Lietuvai

Anūkas dirba išsijuoses,tik ne Lietuvai portretas
Na štai,anūkas padarė demokratiją Baltarusijoje,dabar galės vykti ir padaryti demokratiją Kinijoje.Tik nepamiršk pasiimti su savimi prezidentės svietkos.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Tos mūsų bukagalvių sankcijos,Baltarusijai išeis tik į naudą.Jų trašos pabrango 3 kartus,o mūsų krovos uostas atostogaus,geležinkeliai gali net subankrutuoti.Taip šiandien buvo kalbama per radiją,nes jeigu vienašiliškai nutrauks sutartį,tai gali tekti susimokėti 60 milijonų baudą.Tokia bauda gali nuvaryti mūsų geležinkelius į bonkrotą.O Putinas labai pasidžiaugia,kad Baltarusiją priartinome prie Rusijos.Tokie mūsų valdžiažmogių veiksmai,labai panašūs į užslaptintą tarnavimą Rusijai.Konservatoriai šaukia ant Rusijos,bet viską daro,kad Rusijai būtų kuo geriau,o mums kuo blogiau.

Gėda ir dar kartą gėda

Gėda ir dar kartą gėda portretas
Jie abu vaidina cirką.Girdi lygtai sakiau,kad galiu atsistatydinti,bet to nedarau.Tai kodėl neparašėte atsistatydinimo prašymo?Ką jūs čia vaidinate.Matomai,senmergė laukia papūnės nurodymo,ką daryti su jo anūku.O konservatoriams labai tinka tokie,kurie pridaro kuo daugiau žalos Lietuvai.Kokia ta mūsų valdžia bukaprotė.Šaukė,šaukė,kad reikia Baltarusijai sankcijų ir pagaliau prisišaukė,tik ne Baltarusijai,o Lietuvai.Patarlė sako,kad lazda turi du galus,šį kartą ta patarlė pasitvirtino.Argi jums glušiai bus geriau,jeigu Baltarusija trąšas veš kitais bėgiais,jūs neteksite šimtų milijonų?

nuomonė

nuomonė portretas
Bet turi pasirašyti ,kad neišvyks iš Lietuvos .O tai pridirbo karo stovį ir patys pateps slides į ameriką .Jiems mūsų bėdos dabar nerūpi ,kariaus ir mirs paprasti žmonės ,Pandeminiai uždarbiai guli užsienio bankuose ir atsistatydiname,kodėl ne??

As

As portretas
Vakaruose taip,o rytuose dirbsim kol mirsim

>

> portretas
Kaip suprantu "galai" veda i Narciaus banka ... !?

kas bus

kas bus portretas
jeigu teta Ingrida tiems ministreliams paims bizuna ir neleis pabėgti? Tada jie pri ši ks dar daugiau....

Oi

Oi portretas
mazgotė...

Nesulauksite!

Nesulauksite! portretas
KGB klanas tyčiojasi iš viso Pasaulio, o ypač iš lietuvių, įsislaptinę kenkia nuolatos!

Beviltiškam :)))

Beviltiškam :)))   portretas
Visiškai bukas ? O prezidentas pavalgė pusryčius ir pagalvojo , na skrisiu susitikti - paturistauti su kokiu nors kitos šalies prezidentu ? :))) Esate neišsilavinę liberkonservatų rinkėjai :))) kuo didesnį patryjotą vaidina , tuo " trūkumai su galva " ryškesni :))) Beje nereikia ir ypatingų mokslų , jei sugebi mąstyti . Tik deja ....liberkonservatų patryjotams ir tai neduota . :)))

Vai vai ! Ar tu tikrai glušas ar tik apsimeti...

Vai vai ! Ar tu tikrai glušas ar tik apsimeti... portretas
Lyg pati viena Şimonytė kur sugalvoja , kada šauna į galvą , tada ten ir lekia !.....Galvot reikia ką rašai !

Vai vai , o beviltiškos vyriausybės

Vai vai , o beviltiškos vyriausybės  portretas
vadovė , palikusi totaliai susidirbusius ministrus lėks pareikšti paramos Moldovai ? :) _Premjerė Ingrida Šimonytė penktadienį su oficialiu vizitu vyksta į Moldovą. 

Algi , ką čia paistot ?

Algi , ką čia paistot ?  portretas
Ar žinote kokios baudos lauktų Lietuvos , jei nutrauktų sutartis ? Pagaliau , kad jas traukti , jei sankcijos netaikomos tranzitui , " geležinkeliams ..."Gerbūvis" tai neatsakingumas , savo pareigų nesuvokimas , nesuvokimas kokia žala gali būti padaryta Lietuvos ūkiui , verslui ? Rimtai , Algi ? Jūs kur gyvenate ? Ne Lietuvoje , nekenčiate Lietuvos , jei Lietuvai tokio " gerbūvio " pradedant politikais linkite ?

ALGIS

ALGIS portretas
Kitose šalyse ptrezidentas turi teisę atleisti ministrus , pas mus jis gali tik priekaištauti jiems , bet šiuo atveju , per tiek laiko nieko nepadarė nei ES , nei JAV , o mūsų ministrai r ū p i n o s i Lietuvos gerbūviu , O MŪSŲ PROPOGANDOS RUPORAI , DABAR GATAVI APSIKAKOTI .

Anonimas

Anonimas portretas
greičiau bėgam bėgam , turistaut : G. Nausėda kitą savaitę vyks į Ukrainą, susitiks su V. Zelenskiu, A. Duda 2

Beviltiškam

Beviltiškam  portretas
"NUSIKALTIMAS" būnant ministru " nežinoti " . :)))

Beviltiškiems ....

Beviltiškiems .... portretas
jau juokas pradeda imti nuo jūsų rašliavų :)) Tručyzna kaip suprantu ligonis ? Nes tik turintys bėdų su mąstymu nesugeba suvokti kokios kieno pareigos , kompetencijos ribos , atsakomybė ir t.t .... Ministrai akivaizdžiai nekompetentingi , tik jūs patryjotai net tokius ginate ? Kokios šalies esate patryjotai ? :))) Aš noriu Lietuvos klestėjimo , laimingų žmonių , atsakingų politikų , o ne " vėliavą " į rankas ir pliauškia bet ką apie bet ką .

>

> portretas
Provokatoriau,-Ivardyk "nusikaltima" !?

ANŪKAS padaręs n u s i k a l t i m ą,

ANŪKAS padaręs n u s i k a l t i m ą, portretas
bando pasislėpti už SENMERGĖS sijono.

ANŪKAS padaręs n u s i k a l t i m ą,

ANŪKAS padaręs n u s i k a l t i m ą, portretas
bando pasislėpti už SENMERGĖS sijono

Vargšiukas! Sulaukė progos gulinčiam įspirt ....

Vargšiukas! Sulaukė progos gulinčiam įspirt .... portretas
Apgailėtina , bet toks jau tas mūsų prezidentas... Pamiršo , kaip tautiečiai maldavo palikti sostą Daukanto aikštėj. Pamiršo , kiek žalos Lietuvai pridarė nusišnekėdamas užsieniuose ir draugaudamas su visokio plauko maršistais ir t.t......

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
kliurkai kažkieno prezidentui nausėdai : jiems nėra už ką atsistatydint . O reiktu ieškoti gaujos kuri rūpinosi lukašenkos finansavimu ir ką veikė valstybės saugumo departamentas ir kam jis dirbo už Lietuvos paskirtą algą ? kada pradėjo laurinkaus sapaliones skelbti .....

kawenskui

kawenskui portretas
kada važiuosi namo į plačiąją urodiną?

tiesiog

tiesiog portretas
saldus narcizo kerštas valdantiesiams

Kawenskas

Kawenskas  portretas
O tai kada psichiškai nesveiki su Šimonyte atsistatydins??? Per Kalėdas ar ryt? Geriau būtų vakar...

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
ne prezidentas o kliurka , savanaudis , bailys , prisitaikėlis , išsižioja tik po to kaip mato kur daugiau balsų , išskaičiuoja asmeninę naudą o Lietuva jam tik po to ir tai ne dirbt jai o kad ji jam dirbtu

cha

cha portretas
jie juk ne politikai .Jie -mafija ,šaika .Todėl ir neatsistatydins .Vakaruose politikai turi būti garbingi ir dirbti valstybei ,todėl paslydę be jokių išvedžiojimų atsistatydina ,ir tai nusprendžia patys ,nes juk politikai .supranta ,savo klaidas ,o šita šaika laksto,tariasi kaip apsukti ienas į kitą pusę ,nieko nekomentuoja ,slapstosi nuo žiniasklaidos --tragedija ..

Birutė

Birutė portretas
Tai juk Šimonytė už visus laidavo ir užtikrino,kad bus viskas gerai.Prie ko čia Prezidentas.Tai ar Prezidentas žinojo,kad lbgt iškrypėliai, narkomanai dirbs seime.O kas žinojo iš mūsų niekas.Tai čia tik Šimonytės užslėpti ketinimai buvo,galvojo,kad atėjusi į valdžią bus kaip nori,tačiau labai apsiryko mes esame iškovoje šią nepriklausomybę ir toliau kovosime su padugnėmis.Jokių lbgt iškrypėlių,narkotikų alkoholio aštuonolikmečiams,tai neleisime ir kovosime už žmogaus teises pagal mūsų LR KONSTITUCIJĄ Pagarba Prezidentui ir linkim imtis ryžtingų žingsnių labai laukiam.

BF

BF portretas
Kaip bebutu, bet Prezidentas pasake adekvacia tiesa.

Kažkaip ponas ministras per daug " nežino " :)))

Kažkaip ponas ministras per daug " nežino " :)))  portretas
Užsižaidė ar tikrai bėda ? Kokia gėda dėl tokių ministrų . Ponas Landsbergis " nežinojo " ir apie Merkel pokalbį su prezidentu , dabar vėl " nežinojo " ....

Spaliukas

Spaliukas portretas
Viska valdo Briuselio Py####rai ! Tai kam tie 140 veltedziu ...???? Pokazuxa !!!!!!!

Panašu gyvename ne demokratinėje šalyje ...

Panašu gyvename ne demokratinėje šalyje ... portretas
JEI MINISTRAS Landsbergis nepasitraukia ___Demokratinėse valstybėse yra toks politikų elgesio kodeksas, kad atsidūrę situacijoje, kokioje dabar yra G.Landsbergis, politikai traukiasi. Ir tai susiję ne tiek su sankcijomis, jų turiniu bei jų neįgyvendinimu, kiek su tuo, kad bent jau vienas iš ministrų galimai KLAIDINO visuomenę savo pareiškimais. Turiu mintyje Gabrielių. Jis sakė, kad nieko nežinojo apie avansą, nebuvo informuotas ir t.t. Tokiu atveju politikai demokratinėse valstybėse vertinami itin neigiamai ir patys traukiasi iš postų. Be to, ir Lietuvos, kaip valstybės, elgesys savo transatlantinio partnerio atžvilgiu yra nesąžiningas", - konstatavo A.Krupavičius.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Man tai atrodo "Gerovės valstybės" juk jis pastatė šiuos besmegenius, jis ir turi prisiimti atsakomybe....

kapsas

kapsas portretas
Dėl Skuodžio tai čia aišku kad bus pašalintas o dėl landzbergio tai bus kaip užbliaus senasis ožys.

Prezidentas - teisus

Prezidentas - teisus  portretas
O toks ministrų elgesys man yra akivaizdus faktas - jie savarankiškai net atsakomybės nesugeba prisiimti . Visiškai beviltiška PIŠ vyriausybė . Totaliai beviltiška , be atsakomybės už veiksmus , be kompetencijos . Atsistatydinti turėtų ir premjerė Šimonytė .

Galerijos

Daugiau straipsnių