Quantcast

G. Nausėda kritiškai įvertino ir URM darbą: vardija klaidas

Grįžti į straipsnį

anūkas

anūkas portretas
tarp žaisliukų pasimetė ............ užmiršo antsnukį nuo gripo epidemijos iš Taivano atsisiūst

nuomonė

nuomonė portretas
Tamsta kaltės nenusibrauksi, nes kas jeigu ne tu ir paskyrei paiką anūką ministru būti?

Klaidos

Klaidos portretas
Daromos jau 32 metus ir jos jau netaisytinos.

Tai Lietuva tapo

Tai Lietuva tapo portretas
Konservatorių nepamatuotų ambicijų įkaite! Vykite tą durnių Landsbergį iš politikos, jis nužudys Lietuvą!

Anonimas

Anonimas portretas
Mes prezedento neturim,visi neigalus mastymui,

linkėjimai jankių mazgotėms nuosėdai ir broileriui

linkėjimai jankių mazgotėms nuosėdai ir broileriui portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

pensininkė

pensininkė portretas
manau už tokias vadovavimo klaidas reikia sodinti , nes kenčia verslas žmonių pragyvenimas visuose srityse , o jie ir toliau dirba , tik neaišku ko dar pridirbs, kodėl verslą susikūrę žmonės turi kentėti netekti milijonų dėk ministro neatsakingo elgesio ir verslui nuostolius dengs iš biudžeto tai visų mūsų pinigai o ne ministro , tegul ministras dengia nuostolius iš savo kišenės , negaliu patikėti kad toliau dirba tokia vyriausybė kodėl prezidentas nepareiškia nepasitikėjimo vyriausybe

Alvydas

Alvydas portretas
Konservatoriai visada turi viska griauti . Geriau jau važiuotu i amerika jos gelbeti .

>Anga

>Anga portretas
jo, sulauksi iš jų padorumo. Jei būtų padorūs politikai tai tokioj siknoj dabar Lietuva negyventų

Anga

Anga portretas
Viskas būtų gerai, jei konflikto su Baltarusija ir Kinija pasekmes prisiimtų tik dabartinė ne kompetetinga koalicija. Bet dabartinė Lietuvos valdžia tas pasekmes meistriškai užvertė visiems Lietuvos žmonėms. Ir tai jau yra parazitavimas. Lietuvos mokesčių mokėtojai moka 11 tūkst. į mėnesį už kiekvieną ileistą nelegalą . O dabar moka dar ir už tas įmones, kurias suspendavo Kinija. Ir netrukus Lietuvos mokesčių mokėtojai mokės pašalpas tiems, kurie dar dirba užsienio kapitalo įmonėse, kurios prekiauja su Kinija.

Įdomu o kada Prezidentas

Įdomu o kada Prezidentas portretas
įvertins savo darbą ir įvardins savo klaidas, kurių apsčiai...

Jo

Jo portretas
Istaisykit savo klaidas pakeiskit taivano pavadinima ir nutraukit ta marazma su trasom

to alis

to alis portretas
ar durnyne irgi yra internetas?

Alis...

Alis... portretas
nereikia nė vertinti kai žemiau plintuso... išvaikyti ir sudaryti naują, kuri turėtų mandatą ištaisyti klaidas...

Cha

Cha portretas
Vai gaus velnių nuo tatuko. Nematyt jam antros kadencijos....Gabriukas bus prezidentu.

Nužmogėjimas ?:))) ne , tokių patryjotų nuprotėjimas :))))

Nužmogėjimas ?:))) ne , tokių patryjotų nuprotėjimas :))))  portretas
Kas nuėmė sienų apsaugą ? :))) bukaprotis patryjotas ? :))) ar žinai kas yra ypatingoji padėtis , kaip ji veikia ? Akivaizdu ne . Patryjotas idyjotas ...bemokslis ar defektuotas ? :))) Bukena , dirba pareigūnai !!!! Statome fizinę sieną !!! Ai , ką čia su buku laiką gaišti ...:))) Eik , prasivėdink .vargeta ...ir toks svarsto prezidento siūlymus ....fui...

nuzmogejamas

nuzmogejamas portretas
Argu ponas prezedentas protingai daro,,,,,,,nuo siandien nuimama sustiprinta sienu apsauga,,,,,,,,,,negi jis nezino ,kad tokius sprendimus garsiai niekas nesako,kur mastymas pono,jug cia turi buti paslaptis,o ne garsiai kalbama,tuom rusija ir naudosis,kur musu apsaugininku protelis,viskas yra daroma tyliai,neviesinama,kur tu valdzios mastymas,DURNIU- LAIVAS,kas uz ji balsavo, neber mastymo,kur saugumas,viska ispliurpe kaip kaimo bobos,tokia musu valdzia,

kokios cia klaidos...

kokios cia klaidos... portretas
cia atviras kenkimas valstybei

vyriausybės strafeicikai

vyriausybės strafeicikai portretas
nieko daugiau nesugeba tik senu papratimu ta pačia litanija varyt. Kap rėkė po sajudžio o paskui ant rusu ar nuvažiave i maidana tep pavarė ir baltarusijoj su Kinija. Isivaizdouja ka tokia kova už demokratija ir laisve yr atvirai visem diktuot 98tu metu lozungus:D:D. Ką iš anu bępročiu norėt?:D:D

Veidmainis ilgas ir kvailas berniukas

Veidmainis ilgas ir kvailas berniukas portretas
Prieš du mėnesius Nausėda taip pat pažymėjo, kad Kinija neturėtų irzliai reaguoti į Lietuvos iniciatyvą įsteigti verslo atstovybę Taivano pavadinimu. Prezidentas teigė, kad Lietuva palaiko „Vienos Kinijos“ idėją, o su Taivanu siekia plėtoti ekonominius ir kultūrinius santykius kaip suvereni valstybė.

Jezusmarija !!!!

Jezusmarija !!!!  portretas
Tu rimtai laisvas nuo smegenų ? Teksto nesuvoki ? Ar prezidentas turėjo " prižiūrėti " vyriausybę ar ponia Šimonytė ? Ką bandai pasakyti ? Vyriausybės , ministerių " darbus" kažkam reikia prižiūrėti , nes jie beviltiški ? Ar prezidentas auklė ? Prezidentas mato ir sako !!! Jo toks darbas , bukenos !!! Prisidirbę turi taisyti klaidas !!! Nesugeba ? Deda mandatus ! Diskusijos turi būti baigtos .

Tam klp

Tam klp  portretas
Bukas ? :) O koks " darbas " URM ministerio ? :))) kaip nusibodo kvailiai ...jei parašo kokį totaliai buką komentarą , tai būtinai bus bemokslis laisvas ar liberkonservata ..

apsišikęs berniukas

apsišikęs berniukas portretas
kodėl šiam sprendimui Prezidentūra kritiką žeria tik po kelių mėnesių, kai Kinija ėmė Lietuvai taikyti ekonominio ir politinio spaudimo priemones.

Mano nuomone su užsienio politika

Mano nuomone su užsienio politika  portretas
ši PIŠ vyriausybė ir URM ministeris akivaizdžiai pakenkė TIK Lietuvai . Baltarusijoje liko Lukošenka , Taivanis nepriklausomybės nuo Kinijos nepaskelbė , o LIETUVA turės milijardinius nuostolius ? Pirmyn , liberkonservatos ir laisvi , panašu su tokiomis " vertybėmis " liko Š. Korėja ir mes ....

klp

klp portretas
Uzsienio plotika kaip tik ir yra prezidento darbas, tai jam pacam savo veiksmus ir reikia vertinti kritiskai

Bukagalvi , patryjote :))

Bukagalvi , patryjote :))  portretas
Dėl savo bukumo prezidentą vadini išverstaskūriu ? Klaiku ....Prezidentas ir dabar už Taivanio atstovybę , TIK atstovybė TURI VADINTIS TAIPĖJAUS vardu !!! Kaip yra sutarta ES !!!! ES NĖRA Taivanio atstovybės !!!! Ir tokie buki renka mums valdžią ? Liberkonservatų rinkėjų zombių bukumas mane jau gąsdina ...Negi neliko protingų žmonių Lietuvoje ...Panašu pritarsiu ponios Šimonytės kažkada pasakytiems žodžiams ...." ...10 iš 8 bukagalviai ir debilai ..." TIK jie panašu liberkonservatų ir liberlaisvų rinkėjai ....Bemoksliai ...nesugebantys suvokti elementaraus teksto ...

> išverstaskūris

> išverstaskūris portretas
Koks skirtumas? esmė tame, kad Taivanis nepaskelbė nepriklausomybės, kad mes su savo varganais keliais milijonais žmonių bandome įkąsti milijardinei šaliai, kurioje vien miestu didesnių nei mūsų šalis yra šimtai. Prieš ką mes čia šakojamės? Ką bandome apžioti? Beje labai geras pastebėjimas komentatoriaus komentaras.

išverstaskūris

išverstaskūris portretas
Nausėda prieš kelis mėnesius susitikime su Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentu džiaugėsi, kad JAV palaiko ir remia Lietuvos sprendimą dėl Taivano. „Vienaip kalbėta prieš porą mėnesių: „Lietuvos pozicija Vilniuje įkurti Taivano ekonominę atstovybę nepasikeitė“, – teigė G. Nausėda. Prezidentas J. Bidenas lapkričio pradžioje jųdviejų susitikime, matyt, sveikino Lietuvos poziciją, nes Lietuvos prezidentas džiaugėsi, kad JAV palaiko ir remia Lietuvos sprendimą dėl Taivano

jis

jis portretas
Prezidento kritika taikli ir tinkama. Aš pats asmeniškai nemanau, kad užsienio politikos instancija Lietuvoje tinkamai atliko pareigas. Padaryta klaidų, einant kaip su buldozeriu, o kentės paprasti Lietuvos žmonės. ir taip atlyginimai vieni žemiausių ES, o dabar dar ir išnyks nemažai darbo vietų dėl klaidingos politikos.

" galvoju" grubiai , ne taip mandagiai

" galvoju"  grubiai , ne taip mandagiai  portretas
kaip ponas prezidentas :) Užsienio anūkas ir co panašu iš vis nesigaudo kas vyksta " už lango " . Pilsto iš tuščio į kiaurą , kažkokie taivaniai svarbūs , o KODĖL NEBUVO SIŪLYMO ar bandymo mūsų , lietuviškų prekių gabenima į JAV nors padvigubinti ? Kodėl nevyko jokie " pasitarimai " su Jav blinkenais ? Matyt DIRBTI naudingai Lietuvai reikia ją mylėti ir NORĖTI jai ir jos žmonėms gero ? Deja ....Kodėl net rusai didina tiekimus į jav ?

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> runkeligams ... Skirtingai nuo Lietuvos Taivanis nėra paskelbęs nepriklausomybę, net jos siekis nėra aiškiai ir nedviprasmiškai išreikštas, o Islandija pirmoji pripažino LT nepriklausomybę tik dėl to, kad pasaulio didžiųjų buvo pasirinkta eksperimentui, nes neturėjo nei ekonominių, nei politinių saitų su CCCP, gi galingieji stebėjo kokia bus reakcija. Tiesa, kodėl nesirūpinate demokratija Saudo Arabijoje, Turkijoje, Arabų Emyratuose ...arba nepalaikote už laisvę kovojančios Katalonijos bei nesipiktinate Golano aukštumų okupacija? Doleriukų nemoka?

Bukagalvi , patryjote

Bukagalvi , patryjote  portretas
Ką " rodo " Taivanis ? Ar Taivanis PASKELBĖ apie savo NEPRIKLAUSOMYBĘ nuo Kinijos ? Kaip nusibodo bukagalviai bemoksliai zombiai .....Radai ką lyginti ...Lietuva paskelbė esanti NEPRIKLAUSOMA !!!! O Taivanis ir toliau mielai " gyvena " Kinijos sudėtyje ir NESKELBIA jokios nepriklausomybės !!!!

manau

manau portretas
Vertinimas paprastas- broileriniai kenkėjai yra vagys ar psichiniai ligoniai? Sodinti ar gydyti psichiatrinėje klinikoje?

Liberkonservatų bemoksliai patryjotai su

Liberkonservatų bemoksliai patryjotai su  portretas
liberlaisvais zombiais išrinko beviltišką seimo daugumą , dėl kurių " darbo " kenčia Lietuvos žmonės , verslas , ekonomika ? O " išrinktieji " prisidirbę pagal pareigas nesugeba net atsakomybės prisiimti ? Maždaug " o kodėl niekas net prezidentas mūsų nesubarė " ? Jūs rimtai , liberkonservatos ? Patys patvirtinate , esate beviltiški bet kokiame valstybės " valdymo " žinojime ...BEVILTIŠKI !!! PIŠ vyriausybė pati blogiausia , neatsakingiausia prieš Lietuvą , jos žmones .

runkeliqams

runkeliqams portretas
Islandija parodė prieš 30 metų pirmoji pripažindama Lietuvą,kaip nereikia bijoti .Bet ilgas ir gražus ir gandragalvių šaika to nesupranta

Ypatingai bukiems patryjotams :) Švieskitės už ką URM atsak

Ypatingai bukiems  patryjotams :) Švieskitės už ką URM atsak portretas
Užsienio reikalų ministerijos veiklos tikslai – formuoti valstybės politiką, organizuoti, koordinuoti ir kontroliuoti jos įgyvendinimą šiose veiklos srityse: užsienio reikalų ir saugumo politika: tarptautiniai santykiai, ekonominis saugumas, užsienio prekyba, Lietuvos Respublikos, jos juridinių ir fizinių asmenų teisių ir interesų apsauga užsienyje;narystės Europos Sąjungoje koordinavimas;atstovavimas Lietuvos Respublikai užsienyje, diplomatiniai ir konsuliniai santykiai, diplomatinė ...valstybinis ir diplomatinis protokolas, tarptautiniai sutartiniai santykiai;Lietuvos Respublikos vystomojo bendradarbiavimo politika;užsienio lietuvių ryšių su Lietuva stiprinimas.

Ypatingai bukiems patryjotams

Ypatingai bukiems patryjotams  portretas
panašu sėdint sėdmaišyje nesugebate net paskaityti KOKIOS JŪSŲ PAREIGOS URM !!! ____ PATVIRTINTA Lietuvos Respublikos Vyriausybės 1990 m. rugpjūčio 31 d. nutarimu Nr. 277   LIETUVOS RESPUBLIKOS UŽSIENIO REIKALŲ MINISTERIJOS NUOSTATAI

o

o portretas
visus vertinimus perduot prokuraturai kuri ne vienasaliskai kaip darbo gaujos jurbarko bandito veikloje iki siol vikina ir sie politvaikelio pasizaidymai nusikaltymas tautai kaip ir visos kitos saikos nieksybes===

berniukas

berniukas portretas
Už užsienio politiką pirmiausia atsako prezidentas.Ilgas ir gražus mato tik kitų klaidas,bet savo ne.Jei viskas gerai,tai jo nuopelnai,jei blogai tai kalta vyriausybė.Ir tokia marionetiška prezidentūros politika visose srityse

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Reikėjo tam kenkėjui anksčiau išpjuat kiaušus kol Kinai nesuregavo.

kauniete

kauniete portretas
teigiamai vertinu visą Prezidento veiklą,tik jis per daug kultūringas ir taktiškas šitai nekompetetingai ,arogantiškų išsišokėlių valdžiai. Manau ,kad ne visą savo darbą privalo viešinti prezidentas. O kodėl URM ministras nesipasakoja apie ką kalbėjo su Prezidentu,ir kaip Lietuvos verslininkams kompensuos nuostolius ?

Viruso'logas \\\\\.../////

Viruso'logas  \\\\\...///// portretas
Triesdamas Gitanas išgėrė purgeno.Senelis atitaisys klaidą.

pasaulietis

pasaulietis portretas
G. Lansbergis kuo greiciau pakeicia Taivanio atstovybes pavadinima i Taipejaus atstovybe ir atsipraso Kinijos uz savo neapgalvota padaryta sprendima Paprasytu,kad vel Kinija sutiktu pakeisti savo sprendimus padarytus Lietuvos atzvilgiu.

Kęstas

Kęstas portretas
Kadangi Taivano valdžia pretenduoja valdyti visą Kiniją, tai leidimas atsidaryti Taivano atstovybei yra hibridinė ataka prieš žemyninę Kinija. Ataka naivi, akiplėšiška, neturinti jokių šansų ką nors mums duoti gero. Ką jau atskleidė konflikto Ukrainoje vystymasis? Kad Lietuvos diplomatai, Lietuvos išleidžiamas milijardas eurų per metus karui, šauktinių dresiravimas, Lietuvos karinis jūrų laivynas, optiniai taikikliai, Boxeriai, haubicos, profesionalūs kariai, tame tarpe, turintys patirties Afganistano katastrofoje - visa tai yra kvaili juokai. Ir Ukraina, ir Lietuva - neturime mes galimybių kariauti šiuolaikinį karą ar dalyvauti šiuolaikinėse derybose. Neturime ir smegenų atvirai tai pripažinti. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Landsbergių klanas savo linijos vis laikosi kenkia Lietuvai

Landsbergių klanas savo linijos vis laikosi  kenkia Lietuvai portretas
Senelio pasekėjas vis dar kariauja su vėjo malūnais ir daro nuostolius Lietuvai.

Ypatingai bukiems patryjotams

Ypatingai bukiems patryjotams  portretas
aiškinu ant pirštų :) KĄ SAKO PREZIDENTAS :))) Jūs gi teksto neskaitote , nes bemoksliai nesupranta ? :))) Prezidentas sako - KLAIDA AMBASADOS PAVADINIME !!! Turėtų kaip ir kitose ES šalyse būti Taipėjaus pavadinimu !!!! Pabandykite liberkonservatų bukenos paskaityti , gal pavyks suvokti prezidento žodžius ....Klaiku kokio bukumo personos renka liberkonservatas ...

Klpd.

Klpd. portretas
Labai įdomu kaip konservliberalai neutralizuos šitą Prezidentą. Ar kaip Paksiui sowietiniais metodais surengs apsurdo teatrą, ar per kompromatus mėgins nulenkt prie žemės kaip nulenkė Grybą? Ot pažvengčiau jei jie į Bankomatą neįkibtų - matosi kad šį kartą ekselencija turi viską ką reikia. Ir taktinę strategiją, ir pasiskaičiuoja, ir gerai iškalęs ką daukantynei pagal statutą galima judint o ko ne :D). Štai kas atsitinka kai į postą ateina žmogus ,, iš gatvės " - amžiniesiems valstybininkams vargas :D)...Prisiminus kad tvarto dėžučių partinukams dabar striuka su išmintim ir logika, gali būti kad jiems pareina didelis ,,mama kakų":D). Krc. jei su Nausėda nieko nepadarys bus žlugimas

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
o kas įvardins kliurkos nausėdos klaidas , o tiksliau bailumą ir išskaičiavimus kada išsižioti - kuomet mato kieno pusėje daugiau naudos , išverstaskūris bailys besirūpinantis savo skūra , norintis datemti iki kadensijos pabaigos

naisių talibanas

naisių talibanas portretas
Aukštas ir Gražus savo intrigomis perspjovė patį naisių Pizių

skaitom

skaitom portretas
Julius Sabatauskas. Kaina, kurią nutylėjo Drakono žudikas

diagnozę nustayti

diagnozę nustayti portretas
gali daugelis. Kaip su tuo kovoti? Mmmm??? Kodėl leidžiama tas klaidas daryti? Ir ligi šiol vis makaluojamės, kaip dešrigalis ant gembės...

save

save portretas
pirma įvertink, nuli.

reikia šito

reikia šito portretas
ministriuko atsisakyti

BAISU...

BAISU... portretas
Vyt lauk ne tik is URM,bet ir is Lietuvos.

GIIS

GIIS portretas
ĮVARDIJO SAVO KLAIDAS NES UŽ USIENIOREIKALUS PIRMIAUSIA ATSAKO PREZIDIENTAS IR JO NURODYMUS VYKDO USIENIO MINISTERIJA VISI PRISIMENA PREZIDIENTO PASYSAYMUS APIE KINIJĄ NIEKASNEGALI LIETUVAI NURODINĖTI O DABAR PASIKETĖ PLOKŠTELĖ

Tai ko nieko nedarote?

Tai ko nieko nedarote? portretas
Taigi,esate Prezidentas,tai kodėl tik kalbate ir nieko nedarote?Tas anūkas ir į jį panašūs,senai turėjo būti atstatydinti.Deja.Nejaugi jūs tikrai bijote papūnės ir laukiate jo mirties?

Alis...

Alis... portretas
na, kiek galima kentėti yą neatsakingą veiklą ir nekompetenciją?..

m u l k į neišmokysi ,

m u l k į neišmokysi , portretas
jis visada bus m u l k i s, tad iki daugiau nepridirbo, vykite iš užimamo posto

tai vaaa...

tai vaaa... portretas
Prisidirbo Lansbergiukas.Vieninteliskelias atsistatydinti,o kitam ministrui keisti pavadinima.Kito kelio nera.Laukiau drasiu prezidento zodziu.taip ir toliau.Lietuva parems.

Anonimas

Anonimas portretas
Ne kritika reikšti , o pamokyti kaip reikia vykdyti užsienio politika. Nei diplomatijos, nei kultūros nei isupratimo gaidelis apie tai neturi. Pareiksti nepasitikėjima ir vyt lauk, Be to senis ,intrigų meistras ,vis pamoko ka nuveikti, kaip pasireikšti.

taigi

taigi portretas
Smulkios klaidelės Lietuvai atsieis 6-8 milijardus.

Anonimas

Anonimas portretas
nausėdos likimas kaip ir paksiaus...pamatysit

gaila

gaila portretas
Slykstu girdeti is Prezidento vien tik kritika ir pastovu saziningai dirbancios Vyriausybes darbo menkinima nera jokios paramos ir bendro sutarimo su vyriausybe Juodai uzkniso pastovi Prezidento kritika bet nera jokio protingo patarimo arba noro kartu su Vyriausybe dirbti Valstybes naudai Labai gaila kad Valstybeje nera tvirto savo nuomone ir gebejimu turincio Prezidento kuris sugebetu padeti Vyriausybei sudetinguose situacijose bet turim Prezidenta kuris tik kritikuoja ir slyksciai menkina sios Vyriausybes darba Man tai labai apgailetina dabartine Prezidento pasirinkta pozicija LABAI LIUDNA IR GAILA

Blinda

Blinda portretas
Gal ir uzkniso "skystos blauzdos", bet "magnoliju pastas", rezervistu oziu klano nuvarytos iki dugno Lietuvos, neisgelbes. Reikalingas zmogus, kuris visa ta per 30 metu susikaupusi siurbelyno "purva" susodintu i kameras, su prigrobto turto konfiskacija.

laukiam Prezidento rinkimų

laukiam Prezidento rinkimų portretas
šitas nuolat kvaksintis ir nieko nedirbantis užkniso juodai. GRYBAUSKAITE, GELBĖK.

Paste

Paste portretas
Šiandien jau dauguma sveikai mąstančių Lietuvos piliečių suvokia, kas ir dėl kokių „vertybių“ ant jų pečių ir jų vaikų ateities krauna šimtamilijoninę žalą. Laikas pripažinti, kad valstybė negali gyventi vedama mėgėjų, žaidžiančių „užsienio politiką“, žongliruojančių sąjungininkų parama ir nesuvokiančių, kad ji nėra absoliuti ir beribė. Juoba, kai Lietuvos „strategai“ nesugeba atsakyti nei į vieną klausimą, kuriuos savo laiku suformulavo minėtas JAV generolas. Visa tai rodo, kad Lietuvos užsienio politiką šiandien vykdo atsitiktiniai žmonės, kamuojami proletariškai plebėjiško pasitikėjimo savimi.

chi - nejuokinga

chi - nejuokinga portretas
Futbolink iš posto anūką kuo greičiau ir taisyk klaidą, o ne tapk amžinu kritiku

nija

nija portretas
o kur tas urm ministras,dabar jis dingo,tai kas viskas sutvarkys,briuselis,aha skuba

Klausimelis

Klausimelis portretas
Kokios salies tarnyboms dirba musu "URM"? Gal vis tik atverkite uzslaptintus rezervistu sarasus?

Lietuvis

Lietuvis portretas
Tai greičiau ištaisykit ta klaida o anūką atstatydinti...

Zigmui

Zigmui portretas
Patarejai tai patarejai o Anukas paeme ir prišyko i šulini iš kurio visa šalimi sriebsim.

O

O portretas
Ką padarei, kad klaidų nebūtų? Vardint klaidas visi sugeba.

zigmas

zigmas portretas
Na kas pakels šuniui uodegą jai ne pats,o paskui vizgins ir jūs patarnautojai glostykite mane nes aš uodegą iškėliau .Ponas prezidente, o kokį derbą nudirbo tamstos užsienio politikos patarėjai kuriu turi keletą tuntų,gal pamiršai jų pavardes

Galerijos

Daugiau straipsnių