Quantcast

G. Nausėda kritikuoja E. Macrono pareiškimą apie NATO „smegenų mirtį“

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Kiek kainuoja mums propagandinis laivas? Taip jau sutapo, kad kai konservai išsinuomavo tą dujų laivą, pasaulinės dujų kainos krito. Dabar konservai sako, kad laivas buvo gera idėja, nes juk dujos atpigo. Realiai, laivas buvo bloga idėja, nes dujos atpigo ne dėl jo. O pats laivas mums brangiai kainuoja. "„Lietuva norėtų tos bendros rinkos, bet norėtų, kad latviai ir estai kažkiek už tą mūsų laivą irgi apmokėtų, nes dabar laivo išlaikymas, baigiantis pasiekti 100 mln. eurų per metus, yra ant Lietuvos vartotojų pečių. Tai nežinau, kaip tą pavyks sutarti“, – kalbėjo Energetikos ekspertas Vidmantas Jankauskas." Nepavyks. Latviai ir estai nedurni. Jie pirks pigią baltarusių elektrą, o už durnių laivą niekad nemokės. Konservai sėdi patenkinti Seime ir virškina otkatus (taip jų kalba vadinasi kyšiai už to laivo išsinuomavimą). O mes vargstam su tuo jų laivu... Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

senjoras

senjoras portretas
gal Macronuiant smegenų kas užplaukė? ne dyvas turint tokią seną baisią ...

Makas

Makas portretas
Po kadencijos, gazpromas gal jam darba pasiule, kad eme NATO laidoti?

W

W portretas
Kritikuoti gali, bet tik jankių pabalio kolonijos - tvarto ribose , nes civilizuotoje Europoje jankiu vasalu pliurpalai neįdomus.

matomai, matomai, aplamai...

matomai, matomai, aplamai... portretas
Vienoje žemaičių šnektoje APLAMAS reiškia OŽYS.

Abu tokie

Abu tokie  portretas
ir Anonimas ir Py-dar-as abudu vienodi - nemokšos. Net lietuviškai sakinio Anuonimas suregzti nesugeba. Rašo: „...pas nausėdą:' („У Наусeды..."). Argi lietuviai taip kalba? Nebent mažaraščiai. Juks žmogus nesako „pas mane yra", o taria: „aš turiu". Nemoka lietuviškai rašyti, o rašinėja, kritikuoja, Geriau eitų pabaigti pradinę mokyklą ar kokią vakarinę.

Proga

Proga portretas
Praleido Mac-ronas progą patylėti. Jam nuo nuosavos senutės smegenėlės suminkštėjo. Nuomonė, praleidus progą patylėti.

...

... portretas
CHA: „Kalbėti, kad NATO ištiko smegenų mirtis būtent šiuo metu, kai sprendžiame principinius NATO klausimus ir kai kalbame apie tai, kad NATO partneriai turi labiau prisidėti prie paties NATO gyvybingumo, – tai bent patys ir nedarykime taip, kad NATO silpnėtų“ - jau pats FAKTAS jei tokie PRINCIPINIAI klausimai kyla, REIŠKIA kad NATO ant seklumos; kai JAV prezidentas RĖKIA, kad 'Pirmiausia Amerika', tiesiog BŪTINA ir Europai sugebėt pačiai savimi pasirūpint.

na matomai ...pas paty Nauseda

na  matomai ...pas paty  Nauseda portretas
smegenu mirtis, todel kritikuot NATO ,,smegenu mirty ,,,jis protiskai neygalus...

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kad pas nausėda "galvoje nieko nėra"

Galerijos

Daugiau straipsnių