Quantcast

G. Nausėda: J. Narkevičiaus likimas ne premjero ir ne valdančiųjų lyderio rankose

Grįžti į straipsnį

vytas

vytas portretas
nesuprantu koks tikslas vią llaiką kalbėyi apie tapatį kodėl mepalaukti teeisėsaugos išvadų ,kodėl niekas nemato kad keliū direkcijs nubausta virš 90 tūkstasčių eurų už pažepdimus statant kelią į Rusnę

H

H portretas
Jo likimą privalo spręsti STT

Algeli,,

Algeli,,  portretas
o kas tave valdo? Ar tik ne kvailystė? Žmonės Prezidentą išrinko labai didele dauguma. O tu tarytum plauki prieš srovę. Ar nepavargsi? Visi žinome, kas visą laiką įsivelia į skandalus, į korupcines istorijas. Tai ką tu gini? Juk Prezidentas aiškiai pasakė (ir nereikia čia vis kišti patarėjus), kad tuo kombinatoriumi jis nepasitiki.

Nesąmonė

Nesąmonė portretas
kol kas Lietuvos lenkai valdo tik Soleczniki. O tas jų „valdymas" ministerijose negražiai pakvipo. Tai rajono masto politikai. Užsispyręs Tomaszewskis pjauna šaką, ant kurios sėdi. Ir to ji nesupranta, kol nenukris žemyn.

su kupra

su kupra portretas
Anuprai, pagaliau supratome, kad tu su tarybine kupra. Nemoki gerbti nei savo tautos, nei Prezidento. Paprasčiausiai - priekabiauji

ANUPRAS

ANUPRAS portretas
Pagaliau prezidentas oficialiai pripažino -- kas Lietuvos šeimininkas .

ALGIS

ALGIS portretas
PAMATYSIM , KAD TAMOŠEVSKIS TURI DIDESNES GALIAS NEI PREZIDENTAS , PREMJERAS , AR SEIMAS , VISADA LENKAI VALDĖ IR VALDO L I E T U V Ą , TĄ PRIPAŽINO IR PATS prezidentas .

A.

A. portretas
Ka lenku partija, tiketina, palauks ir pries rinkimus patrauks ta korumpuota ministra. Tuo paciu sustiprins savo rinkiminius sansus sutelkdami rinkejus bendram priesui. Reiktu pakratyti partijos vada, jei jo pavaldiniai tokie, tai. ..

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Vagis ir Afrikoje yra vagis.Tam nuliniam žmogeliui su sukta šikna teisėsauga pritaikys sraigtą ir įsuks.

Anonimas

Anonimas portretas
Skverelis aiškiai pasakė ponas prezidente ,kad Narkevičiaus elgiasį įvertins teismas ,prokurorai. Nausėdai kažkas neaišku. Geriau pasitikrinkite savo patarėjus ponas Prezidente ,ar tikrai jie sąžiningi.

*********

********* portretas
prezidente,jūs tvirtinote ir tai,kad Narkievičius brakoneriavo,o siūlyčiau geriau apsižvalgyti,kas jūsų patarėjai ir kam tarnauja.

deinis

deinis portretas
40Nejaugi užtenka to kad Narkėvičius GALĖJO REIKALAUTI 10 procentu ir prezidentas patikėjo o kad ministras neleido pagrobti 40 milijonų geležinkelyje nieko

Analitikas

Analitikas portretas
Klausimas čia aiškus ir vienas- kiek tas Jarekas tyčiosis iš mūsų visų.

Augis

Augis portretas
Prezidentas pasitiki parsidavusia LRT, nei teisėsauga, jei tikėti prezidentu tai kažkokia makaraika su savo šeima formuoja prezidento nuomone, tuo betrūko arba prezidentas laikomas ant pavadėlio, baisu!

Gal

Gal portretas
pirma reikėtų paskaičiuoti kelintas čia puolimas ant ministro ir kiek tų puolimų jau "pasiteisino", o tai tie "galimai" nusikalto jau pradeda kvailai atrodyti....

Jonas

Jonas portretas
Nerimtas tas musu prezidentas .....nori ,oi kaip nori masiulio -tas tai gabus buvo ...sukombinuoti

Galerijos

Daugiau straipsnių