Quantcast

G. Nausėda: incidentas Rūdninkuose įvyko dėl valdžios dialogo su gyventojais stokos

Grįžti į straipsnį

Povilas

Povilas portretas
Atsakymas, ponas [-ia] , jei rinkau , dalyvavau rinkimuose, reiškia galiu ir kritikuoti . Ne taip , kaip kai kurie [ manau , tu iš pastarųjų ], kurie nedalyvauja rinkimuose , bet stengiasi aktyviai malti liežuviu ir "kovoti už savo teises".

????//

????// portretas
o kur pats buvai dinges???Islenda pakritikuot.Butu koks Usackas prezidentu,tikrai veiktu aktyviai.Bet konservatoriai zmogu ismete is kandidatu.Dabar patys pasimete ir prezidentas kabinetinis.

Povilas

Povilas portretas
Mano nuomonė tokia, tai pats prasčiausias šalies Prezidentas , kurį esu rinkęs [ man daugiau nei 63 m.]. Dar , jis visai [ ar beveik visai ] nedalyvauja šalies valdyme, nepareiškia jokių nuomonių, išskyrus kokį nereikšmingą ir jam įprastą , kartą- du per pusmetį.... Tikrai apsišoviau už jį balsavęs. Nors nepalaikau Šimonytės , jos konfrontacijoje dėl dalyvavimo jai ar Prezidentui ES vadovų taryboje [ manu , tai turi daryti Prezidentas ], bet...dabar balsuočiau už ją, nes lyginant [ tik juos ], aiškiau nei aišku , kas daugiau dirba Lietuvos naudai.

L?

L? portretas
Kas gali paneigti, kad prezidentas pastoviai pila žibalą vietoje naudojimo nedegaus audeklo.

View

View portretas
Ne prezidentas o siuksle

To Šunauja

To Šunauja portretas
Pasmirdę apsišikėliai tikriausiai savo valdžią rodot savo namuose ?---Vot,ne kitaip.

Šunauja \\\\\.../////

Šunauja  \\\\\...///// portretas
Koks dar DIALOGAS,dėjai runkeliui per galvą ir važiuoji.---Vot,kad turėtumėm valdžią,būtų kitaip.

Uta

Uta portretas
Jau kai su visokiais celofanianiais tai greitas kalbėti. Tai eik ir su šitais kalbėk, nepermetinėjęs atsakomybės.

o

o portretas
siuo ? negali buti jokio /dialogo/ o valdziazmogiu protingi veiksmai valkatu atzvilgiu juos neigyvendinant o pasiunciant ten iskur atvyko ir ta turi padaryti povil joniai su saikom nes ju politintrigu deka ir vyksta sis eurobesprdelas kurio pasekmes ir atpirkymo ozio funkcijas uzkraunamos ant savo tautos peciu ir 1 reikia vyt von o kitus sodint tai tik tumet nebus kaip siandieninei jav kur per panasius juickius neiseisi i gatve prezidente daryk isvadas ir veik drasiai nes mes visi ne amzini ir buk vyras nepa lik tautos siem /va nagam/ suplesit esi karo vadas tai turi teise ivest ipatynga padeti nes zmonem jau truko kantrybe o jei bijai perduok regalijas tam kuri tauta isrinks kaip gerb E Vaitku kuris tokiu /klaid u/ neignoruos o imsis konkreciu veiksmu===========

karti tikrovė

karti tikrovė portretas
Sunku iš mento išmušti saldafoną, o tikrų policininkų per 31 metus, deja, Lietuvoje taip ir neatsirado.

anas gi vykdo rinkiminius pažadus-gyventi kaip švedijoj

anas gi vykdo rinkiminius pažadus-gyventi kaip švedijoj portretas
tuoj turėsim savo NO GO zonas,kaip švedijo,rekordinius išprievartavimus ir nužudymus kaip švedijoj,sugriautą mediciną kur gimdyt važiuoja 300km ,kaip švedijoj,debilams pritaikytas mokyklas kur rašo su pieštuku net vyresniųjų klasių mokiniai,t.y.padeda kryžiuką ties reikiamu atsakymu.eiles butui dešimt metų į prieki,kaip švedijoj,šaudymai vydury baltos dienos kaip švedijoj ir t.t ir t.t.

gerovės prezidentas

gerovės prezidentas portretas
kvailesnio prezidento Lietuva neturėjo.Net paksius buvo protingesnis-dirbo savo ir rusijos naudai.O ilgas ir gražus pramiegojo 2 savaites atostogose ir galvojo ką čia protingiau pasakius.Ir pamiršo,kad jis irgi valdžia.Eilinį kartą apsišiko.Ir tikisi,kad jį tauta vėl rinks.Naivus berniukas

As

As portretas
Išlindo pavėlavęs ir pakartojo jau suformuota žiniasklaidos frazę. Tikras lyderis. Prezidentu būti, čia tau ne apie praėjusių metų ekonomika pakalbėti. Panašu, kad būsi vienos kadencijos prezidentas.

Aukštas ir negražus, nori įleisti daugiau migrantu

Aukštas ir negražus, nori įleisti daugiau migrantu portretas
Gal jam 100 000 riba, senai laikas įvest nepapradta oadėti

viskas atvirksčiai

viskas atvirksčiai portretas
tai valdžia nenori išgirsti žmonių

Taip suprantu

Taip suprantu portretas
Nauseda nera valdzia

Pilietis

Pilietis portretas
A....

Galerijos

Daugiau straipsnių