Quantcast

G. Nausėda: grėsmė yra ne tik terorizmas, bet ir Rusija bei Kinija

Londone NATO lyderių susitikime dalyvaujantis Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda teigė, kad labai svarbu identifikuoti visas grėsmes, kurios yra ne tik terorizmas, bet ir Rusijos agresija bei Kinijos ekonominė ekspansija.

„Neturime supaprastinti situacijos ir turime matyti visas grėsmes, kurios artėja. Tos grėsmės yra ne tik terorizmas, bet ir Rusija, taip pat Kinijos ekonominė ekspansija. Turime tai suprasti“, – G. Nausėdos poziciją skelbia LRT portalas.

ELTA primena, kad Lietuvos prezidentas G. Nausėda su žmona Diana antradienį pradėjo darbo vizitą Jungtinėje Karalystėje. Trečiadienį jis dalyvaus NATO viršūnių susitikime. 70-metį mininčio NATO vadovai Londone aptars tolesnės Aljanso adaptacijos procesus nuolat kintančioje saugumo aplinkoje, transatlantiniam saugumui kylančias grėsmes ir iššūkius. NATO lyderiai kalbėsis ir apie gynybos finansavimo įsipareigojimų vykdymo ir teisingo naštos pasidalijimo svarbą, stiprinant NATO gebėjimą atremti kylančias grėsmes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip yra

taip yra portretas
Prezidentas tulpes ipedinis ce jau faktas stai kak isrinkot tautiecei,dziaukites

Katinas

Katinas  portretas
Sis zmogus nesupranta kad mum gresia tik tautos isnikimas

nuosedai

nuosedai  portretas
ir pendziams turtingos, ir stiprios valstybes yra gresmes...noretu kad visi ubagautu, ir listu jankiams i rudaja ,tik tada butu geri
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių