Quantcast

G. Nausėda globos namuose gyvenantiems senoliams: iš nerimo išlaisvins vakcina

Grįžti į straipsnį

Senolius išlaisvins

Senolius išlaisvins portretas
Nebereikės jiems daugiau vargti. Ir pensijų prašyti. Juk Kubyliaus mokinė Šimonytė žino kaip tuos senolius laisvinti. Ir kol Šimonytė vakcinomis senolius laisvins, Šimašius jų anūkams marišką ir amfetaminą dalins. Vėliau švirkštus.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Bandymo triūšiai.........

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Šaunuolis Prezidentas, užtaria senukus! O visus covidiotus antivakserius, užsikrečiančius ir užkrečiančius niekuo dėtus žmones reikia uždaryti į nacistinį konclagerį ir likviduot!!! Kas jus kur velnias nujotų, runkeliai jūs nelaimingi!!!

Patys

Patys  portretas
susileiskit tą nežinia ką ir būkit ramūs. Bet nausėdos turbūt sakys kaip Putinas - ,,mano amžius ne rizikos todėl aš nesiskiepysiu".Ir durnam aišku kad esant tokiam labai reikalingam poreikiui atsirado gausybė ,,vakcinos gamintojų" labai norinčių iš to pasipelnyti. Todėl ar vakcina tokia ar kitokia nieks galvos nesuka..ir patikrint niekas nepajėgia

Taip

Taip portretas
Tegul savo teva pirma paskiepija.Ko nori nuodytii svetimus?Savo tai ir operavo ir reabilitavo, kol kiti nusibaige negave gydymo.

gal

gal portretas
Ir grazu,bet viskas daroma kad tai reikia,nors senoji prezidente turbut niekad nebendravo su taia seneliu namais,idomu ar jis ta kotryna prisimena ar tai buvo vienetinis ,rinkiminis atvejis

Galerijos

Daugiau straipsnių