Quantcast

Prezidentas giria Vyriausybės darbą krizės metu

Prezidentas Gitanas Nausėda giria Vyriausybės darbą krizės metu – jo teigimu, Ministrų kabineto sprendimai buvo nuoseklūs ir operatyvūs.

Interviu naujienų portalui 15min.lt šalies vadovas sakė, kad vykdomoji valdžia „visai neblogai kovoja su medicinine reikalo puse“, o ekonominių ir socialinių sprendimų kryptis teisinga, bet rezultatus vertinti dar anksti.

„Aš manau, kad premjeras Saulius Skvernelis tikrai pademonstravo tam tikrą nuoseklumą krizės metu, ėmėsi spręsti problemas kartu su kabinetu, žinoma, nes tai komandinis darbas ir nereikia sumenkinti kitų ministrų darbo, ypatingai gerbiamo Aurelijaus Verygos darbo. Laikyčiau, kad sprendimai buvo priimami ir operatyviai, ir visiškai neblogai komunikaciniu požiūriu sustyguotas visas procesas buvo. Taigi žmonių nuomonė, kurie vertina visą šį procesą palankiai, yra adekvati“, – sakė prezidentas.

Aš manau, kad premjeras Saulius Skvernelis tikrai pademonstravo tam tikrą nuoseklumą krizės metu, ėmėsi spręsti problemas kartu su kabinetu.

„Vykdomoji valdžia, mano manymu, visai neblogai kovoja su medicinine reikalo puse, kol kas sunku ir ankstyva būtų atsakyti, ar ir su ekonomine-socialine reikalo puse, bet manau, kad bent jau sprendimų kryptis yra teisinga“, – pridūrė G. Nausėda.

Kalbėdamas apie savo vaidmenį, šalies vadovas teigė, kad jis neturi tikslo kuo daugiau rodytis viešojoje erdvėje, o siekia efektyvaus valdžios darbo.

„Man nereikia konkuruoti su politinėmis partijomis, valdančiosios koalicijos partijomis arba opozicijos, nes Seimo rinkimuose dalyvauja partijos, jos konkuruoja tarpusavyje, nori būti labiau girdimos. Mano kriterijus yra kitas: prezidentas neturi trukdyti arba kurti paralelines struktūras, kurios rodytų, kad jis taip pat kovoja su krize. Jis turi skaityti Konstituciją ir elgtis taip, kad vykdomoji valdžia vykdytų visas funkcijas, kurios yra paskirtos jai pagal Konstituciją“, – teigė G. Nausėda.

„Konkuruoti, ar prezidentas turi dažniau viešojoje erdvėje pasirodyti, daugiau komunikacinių žinučių sugeneruoti – man tai tikrai neatrodo dalykas, kuris vertas rimtesnio dėmesio. Aš vis dėlto laikau, kad tai yra primestas naratyvas, kaip karamelinis saldainis įsimestas kažkieno į burną ir mėginama jį į kitų burnas įdėti. Aš jo nesiruošiu dėtis“, – pridūrė prezidentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paranojikams ž ir v ir taip toliau

Paranojikams ž ir v ir taip toliau portretas
Čia vien proto bokštai ,ką komentuoti

Žilvinai R \\\\\.../////

Žilvinai R  \\\\\...///// portretas
B'lt,atsiagavai nuo babausių,bet dar vistiek kliurkia ir pilve ir smegenyse-(jei tu iš vis juos turi),daune.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
beje kliurka , kiek suprantu apsimetei durneliu ir nepasakei teisybės : vsd , ekstremalių situacijų centras su sveikatos ministru veryga , kariuomenė , gydymo įstaigos nėra pasiruošia biologiniam karui , o jei nėra pasiruošia biologiniam karui tai nėra pasiruošia jokiam karui , . Pagyrė viriausybę kad šalis apvogta , ir mirė žmonės , papasakok kiek permokėta už pirkimus be konkurso ? gėda Lietuvai kad toks kliurka vadovauja
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių