Quantcast

G. Lansdbergis apie ginčą su Kinija: planuojama įspėti Pekiną apie pasekmes

Grįžti į straipsnį

lietuve

lietuve portretas
Mielasanukel, kas atlygins lietuvai padaryta tavo zala tik tavo deka griuva lietuvos ekonomika ,kodel dar niekas neplanuoja tavo apkaltos bek kuo greiciau is to posto kol dar lietuvos neistiko visiskas infarktas apsaugok vargse lietuvele nuo tokios valdzios ir nuo tokios uzsienio politikos...........

Taivanis atnešė Lietuvai nelaimę

Taivanis atnešė Lietuvai nelaimę portretas
Taivanis pasinaudojo Lietuva, o Lietuvą paliko nelaimėje. Šypsosi mums Taivanis, gražiai šneka, mato kaip griūva Lietuvos pramonė, šypsosi ir naudojasi mumis. Nelaimė Lietuvai yra Taivanis - jis nieko nedavė tik pasiėmė iš mūsų sau.

Giedrius

Giedrius portretas
Ar jis pats supranta, ką šneka? Jei ta šaika ir toliau bus valdžioje, Lietuva atsidurs žemiau už Albaniją.

Centas

Centas portretas
Kodel sitas bernelis, atneses Lietuvai milijardinius nuostolius, suterses Lietuvos varda pasaulyje, vis dar valdzios strukturose?

Taivanis niekšiškai elgiasi

Taivanis niekšiškai elgiasi portretas
Tai dabar aiškėja - Taivanis nepriklausomybės nepaskelbęs, o veikia taip kad Lietuva remtų Taivanio nepriklausomybę. Taivanis turi autonomiją nuo Kinijos, bet jam to neužtenka, nes paskelbęs nepriklausomybę nebeturės šansų užvaldyti visos Kinijos. MusTaivanis įvėlė į kovą su Kinija tam kad pasaulis mus gintų ir kovotų su Kinija ir to pasekoje Kinija subyrėtų, niekšiškai elgiasi tas Taivanis. Košmaras kokioje mėsmalėje mes per tuos savo valdančiuosius atsidūrėme.

Baisu

Baisu portretas
Labai baisu. Pasaulis griūva Senelis Lansbergis sugriovė Tarybų Sąjungą tai anūkas Lansbergis gali sugriauti Kiniją, Ar ES ir NATO gali priimti pusantro milijardo pabėgėlių. Ko gero anukui galėtų padėti visuomenininkai ir pakeiti atstovybės pavadinimą iš TAIVANIO į TAIVANIO SALOS VERSLO ATSTOVYBĖ. Šuo atveju jokio valstybės skaldymo nebutų.

bukite geri

bukite geri portretas
neleiskite jam kalbet...

Anonimas

Anonimas portretas
Blogai norite, dar blogesnė situacija padaryti Kinija stipriausia ekonomika pasaulija o cia kas visi skololosę

Taivanis mus aukoja, LT valdantieji leidžia mus aukoti

Taivanis mus aukoja, LT valdantieji leidžia mus aukoti portretas
Dėl Lietuvos- Kinijos santykių kaltas Taivanis. Jis mus visus aukoja nieko mums neduodamas tik žadėdamas. Taivanis yra blogis.

matau,

matau, portretas
kamputyje susirietęs ir apsišlapinęs dreba mao dze dongas, bijo gabrieliaus įspėjimo

Lietuviai

Lietuviai portretas
Tai vat Taivanis žino kiek savo gyvasties Lietuva aukoja dėl Taivanio - Lietuva aukoja apie nuo 10mln iki 300 ar 500 mln jau dabar griūvant Lietuvos pramonei , o Taivanis nėra paskelbęs nepriklausomybės nuo Kinijos, o nori kad Lietuva aukotūsi. Kas čia dedasi ir kodėl?

Na jau

Na jau portretas
Kaip galėjo tokį piemengalį skirti į tokias atsakingas pareigas.Nusišneka anūkėlis.Jis Kiniją pagąsdins.

Taivanis naudojasi Lietuva

Taivanis naudojasi Lietuva  portretas
Taivanis nieko Lietuvai nedavė o tik naudojasi mūsų gyvastimi.

>Ko tas Tai...

>Ko tas Tai... portretas
Prie ko cia Taivanis, jei pas mus 75 metams uzslaptinti kgbistu sarasai.

Ko tas Taivanis prie mūsų priskreto

Ko tas Taivanis prie mūsų priskreto portretas
Ko tas Taivanis prie mūsų priskreto - Taivanis mato kaip mes kenčiame dėl jo intrigų įsteigti Taivanio atstovybę - o ką davė mainais jei mes esame taip jau reikalingi - nieko nedavė tik pažadus. Taivanis naudojasi mumis ir mūsų neatsakingais politikais, nelaimė mums tas Taivanis.

Mona

Mona portretas
Aukštasis diplomatijos pilotažas:dar papriekaištaukim ir pagąsdinkim, gal jie išsigąs ir nusileis.

Neber kantrybes

Neber kantrybes portretas
Kada sita ismes is seimo?

TIK

TIK portretas
Įspės ir pasakys jei ką bus kaip vakar.

Landsbergis sifilystas

Landsbergis sifilystas portretas
– Нейросифилис как-то сказался на психике Ленина? – Он не мог не сказаться. Скорее всего, именно болезнь объясняет появление таких качеств, как бескомпромиссность, жесткость, способность взять в руки палку (с А.А.Богдановым он хотел даже на Капри драться на палках). У пациентов с нейросифилисом наблюдается озлокачествление поведения: совершенно нормальный отец семьи становится деспотом…

Kada AUKŠTAS

Kada AUKŠTAS portretas
Pasakys - "kitas". Tauta, verslas jau pasakė.Vėluoja aukštas.

manau

manau portretas
Drakonas su usa pakirkšnute nesiginčija, tiesiog trėkšt ir nėra, bet trėkšt daro humaniškai, kad būtų geras pavyzdys kitoms pakirkšnutėms.

Anonimas

Anonimas portretas
Ši valdžia tikrai ne durni,tik dėl po kolkas mūms nežinomu priežasčių jie visomis priemonemis nori mus itikinti kad jie debilai ir kad mes galvotume kad jie tuos savo darbelius iš durnumo daro.Atseit ko iš durniaus norėti,po tą priedangą gerai galima savo gerbuvį pasitvarkyti.Svarbu kad giluminės priežastys neišlystu.

manau

manau portretas
ministras moka tik kirsinti irkaltinti kitus.Kalta Kinija,kaltas prezidentas irttt.Nesuprantu vieno-kodel prezidentas nepareiskia nepasitikejimo anukuciu.Laimes ar nelaimes nesvarbu,bet nepasitikejima turetu pareiksti

R

R portretas
Manau kad ministras ir toliau bando itikinti kad dėl kininos ira kaltas prezidentas.

Mhh

Mhh portretas
Turiu įtarimą, kad kinai labai patriotiški. O LT nušviečiama spaudoje labai neigiamai pas juos. Manau, kad kinijai net nereiks imtis kokių nors teisinių įpareigojimų savi įmonėms. Patys kinai lietuviškos kilmės prekių nepirks. Lygiai taip, kaip dabar LT vienas kitas pilietis siūlo kiniškų prekių nepirkti.

anukas kaip koks iškrypelis

anukas kaip koks iškrypelis portretas
silpnaprotis, šizofrenikas ,idiotas viename

Iš seno anekdoto:

Iš seno anekdoto: portretas
Vidinis balsas: -Spjauk indėnų vadui į veidą. -Va dabar tai tau tikrai galas...

ALGIS

ALGIS portretas
Įspės dramblį , kad nesutraiškytų utėlės .

NBA

NBA portretas
Ožiuk tvartelis lauke

Įdomu,kiek jie dar griaus?

Įdomu,kiek jie dar griaus? portretas
Kas iš to,kad visi imasi už galvų,o grupelė kenkėjų su anūku priekyje,toliau kenkia Lietuvai kiek tik gali.Tai nejaugi nėra jokios jėgos,kuri tų piemenų -kenkėjų veiklą sustabdytų?Tas anūkas jau senai turėjo būti išvytas iš valdžios ir iš tos vadinamos privačios partijos.Deja,visi kalba,o karavanas eina.Baisiausia tai,kad visi kalba,kad katastrofa,o oficialiai,jau kalba vos ne atvirkščiai.reiškia bijo sakyti tiesą viešai.Štai jums ir laisvė.

algirdas

algirdas portretas
Idomu, kaip butu sureagaves sis klounas jei Viniaus krasto tuteisai butu paskelbe autonomija ir Lenkija tai butu pripazinus?

vargas lietuvai su tokiu seimu

vargas lietuvai su tokiu seimu portretas
Glusu ir buku politiku kai dabar valdancioi daugumoi dar niera buve seime ,ten vienas uz kita kvailesni O sako mes saugojam vertybes ir rupinames lietuvos tauta,,,,,,,cinikai kaskokie ne susigauda su realybe ir gyvena rozyniame pasaulyje

Che,che...

Che,che... portretas
Skruzdėlė įspėja dramblį kad ji viduriuoja ir nori pranešti apie pasekmes.

Tikras kaunietis

Tikras kaunietis portretas
GABRIELIAU l. sugriovei pramonės ryšius su Kinija, griunu verslininkų ryšius su kitomis valstybėmis, dabar dar perėjai į Karo kurstytojų gretas, gasdini TAUTĄ karu iš rusijos. Reikia tau žinoti, kad Rusai niekados nepuls [pirmi jei juos neužpulsi. Gabrieliau atsipeikėk ir kuo grėčiau dink iš ministro posto, kol tau dar nepašlijo sveikata nuo durnų svaisčiojimų.

Vladas

Vladas portretas
Bet kurioj civilizuotoj valstybei, politikas padares tokia nesamone, pridares tiek ekonominiu ir reputacijos nuostoliu verslui ir valtybei butu atsistadines. Bet tam reikia sazines ir savigarbos. Vietoj tuo kad pripazinti klaidas is iseiti jis bando apversti situacija ir apkaltinti Kinija. Bet cia yra viena problema. Lietuviai yra mastanti tauta ir toks poelgis dar labiau piktina lietuvius. Kyla klausimas - Kodel tokia svarbu posta, uzima neprofesianalus ir nesubrendes zmogus? Kieno interesus jis atstovauja? Daugelis lietuviu zino, kad Lietuvos interesai ne jo biznis. Kokia nepagarba visai tautai!

Didybės Manija

Didybės Manija portretas
Laimingas, galingas jaučiasi pats sau. Juokingas beprotis aplinkiniams. Didžiaisia bėda tautai, kad esantys Didybėje nesikoreguoja ir toliau tęsia beprotystes.

Šita

Šita  portretas
vyriausybė per daug arogantiška pripažinti klaidą. Tik po trijų metų kita vyriausybė turės galimybę sutvarkyti pavadinimus. Per tą laiką daug užsienio kompanijų paliks Lietuvą. Kils nauja emigracijos banga.

EITUM SAVO SPIRUTES SUSIRINKTUM TAI NAUDOS KOKIOS TAI BŪTŲ.

EITUM SAVO SPIRUTES SUSIRINKTUM TAI NAUDOS KOKIOS TAI BŪTŲ. portretas
.

Šapokliak \\\\\.../////

Šapokliak  \\\\\...///// portretas
Boikotuokit austėjos mokyklas,darželius.

Nostalgija \\\\\.../////

Nostalgija  \\\\\...///// portretas
KGB senelio laikams,susisuko anūkėlis į raudono šilko vystiklėlius.

Cha

Cha portretas
Puiki turkų patarlė: zuikis supyko ant kalno, o kalnas to ir nepastebėjo

Kęstas

Kęstas portretas
Sakyti, kad tai krizelė (Armonaitės poezija), ribota žala (Landsbergio maivymasis) yra nesąžiningas politikavimas. Užtenka vyniotis į raudoną vėliavą ir naikinti mūsų rinka Vakarų Europoje, kuri yra turtingiausia pasaulyje. Vakarų Europa iš mūsų nepirks, jei Kinijos verslai vengs mūsų gaminių. Kinijos verslai turi teisę pirkti ar nepirkti iš ko nori, todėl kaltinti juos nelegaliais veiksmais yra tas pats beždžioniškas Landsbergio maivymasis. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Senis

Senis portretas
Anuko tikslas yra supygdyti dydziasias salys ir kad tarp ju ivyktu karas matot kokiu dalbajobu yra musu salyje jie nori padaryti kara kad pekinas su kinija kariautu kad rusija su ukraina kad baltarusija su lenkija o kas kentes poto ivykiu mes kaip visada paprasti lietuvis pilieciai i sibira juos lansberginiu klana

Czv agentas anukas

Czv agentas anukas portretas
Gauna babkiu i statu uz savo darba

Kempinlige susirge beretiniai

Kempinlige susirge beretiniai portretas
Lietuva nenukentes, Slovenai šaunuoliai, lazeriai gavno, banku nuomone viskas OK, LRT valdo, Vokečiai ir Prancuzai gandonai, Kinai bijo JAV nes atidaro Teslos gamykla, rusu botai rašo apie tanka ir sviesta, LRT. Lukašas fašistas jo druska ne druska. Beretkos pasakykit man kas jums prišyko i kaukoles? Tai jau klinika.

Nuomone

Nuomone portretas
Viespatie apsaugok mus nuo pikto Anukelio

blogis

blogis portretas
dedules mokinys galintis padaryt daugiau zalos lietuvai nei dedule

Anonimas

Anonimas portretas
Tesla yra ne mūsų įmonė, kurios šalį kinai "ignoruoja"....Anos šalies jie prisibijo dėl įvairių priežąsčių. Todėl jie [ tą ] gamyklą ir atidaro , "moksliuk" iš paraščių...

ir DAR

ir DAR portretas
Šaunuoliai slovėnai, kurie taip pat atidaro prekybos ryšius su Taivanu. Kuria atstovybę. Tai ne vokiečiai, ne prancūzai ,kurie ir mūsų atveju, ir agresijos prieš Ukrainą , fiurerio Putino atžvilgiu, oficialiai grūmojasi, o užkulisiuose laikosi okupanto verslų palaikymu ir noru derėtis. Jei taip ,kaip lietuviai ir slovėnai , elgtųsi ir kitos šalys , manau kinai pradėtų permąstyti savo agresyvų elgesį, agresyvią politiką.

Povilas

Povilas portretas
Dabar slidus kelias, kremlinius skatina prašyti ,verkšlenti dėl apsišaukėlio Lukaškos druskos , remti šį išgamą savo finansais. Dėl vieno mokslininko verkšlenimų, kad nesugeba diversifikuoti verslo, iškelia savo lazerių gamybą į užsienį [ nors valstybė jam suteikė nemažai pagalbos ir finansų[ p. Vizbaras ]. Tačiau kitas , tos pačios srities , lazerių verslininkas , LRT portale yra beveik priešingos nuomonės. Pridėjus bankų nuomonę, gaunasi , kad Lietuva tikrai daug nenukentės [daugiausia vien su Kinija prekiaujančiais verslininkai ],, o tas didelis šurmulys keliamas naudingų idiotų, atskalūnų, kremlinių trolių..Na, viso vzbrodo, kuris viskuo ir visada , kas vyksta mūsų šalyje , nepatenkinti...

Prieš Landsbergį tik rusiški bot'ai ir mažamoksliiai

Prieš Landsbergį tik rusiški bot'ai ir mažamoksliiai portretas
Jau išgirdome įspėjimus iš Rusijos, kad nebegamintume jų rinkai sūrio, dešros, nekrautume grūdų ir jų produktų“, – LRT TV laidoje „Dėmesio centre“ teigė verslininkas Vilius Kaikaris. Turime vieną sukrypusį tanką, tai dabar galėsime sviestu pabūklus tepti. Jo teigimu, Lietuvos užsienio politika pridarys Lietuvai didelės žalos, Rusija neįsileis sviesto, sūrio, jogurto. „Turime vieną sukrypusį tanką, tai dabar galėsime sviestu pabūklus tepti“, – sakė V.Kaikaris.

Nu jo...

Nu jo... portretas
Landsbergiukas gali pulti tuo pačiu metu kaip ir rusai. Tiesiog yra širdys plakančios vienu ritmu.

Mastelis

Mastelis portretas
Pasekmės tokios - G. Landsbergis turi eiti su Kinija kalbėti kaip lygus su lygiu - t.y vienas G. Landsbergis ir 820 kinų. Tada supras ką jis daro

Cia

Cia  portretas
Berniukas su barzduku

Аnukas pasake kad

Аnukas pasake kad portretas
atsakingas verslas perorientuoja savo gamybą iš Kinijos:) O Tesla pagal šita vafli nerimtas verslas nes atidaro gamykla Sindziango provincijoje. Išeik bled nebestumk.

Bomžo

Bomžo portretas
Visi turėsim padengt tiesiogiai,šito berniuko su barzda,isišokimus iš savo kišenės.

to run keliams

to run keliams portretas
Bent jau pabandyk pia savo įmonę atidaryti,spangale

IŠPIS KINAI LITOVCUS IR VARDO NEPAKLAUS. AČIŪ latszberginiam

IŠPIS KINAI LITOVCUS IR VARDO NEPAKLAUS. AČIŪ latszberginiam portretas
.

Joris

Joris portretas
Ot dabar bus Kinijai, žinos kaip ant Lietuvos rautis... Negailėk, Gabrieliau, jų, negailėk.

Liutkus

Liutkus portretas
Gabrieliau,kiek gali nusileidinėti ,paskelbk Kinijai ekonomines sankcijas ,kas čia dabar darosi.

Vaiku darželis

Vaiku darželis portretas
Idomu kas butu jei mortos darželius ir mokyklas reiketu uždaryt del ginčo su kinija manau kaip mat retorika pasikeistu .

runkeliams

runkeliams portretas
prieš kiek tai laiko fufaikos su gandragalviais smirdėjot dėl santykių su ruskiais nutraukimu.Ir ką.Pragyvenam ir be jų rinkos.Taip persiorentuosime ir su siauraakiais.Po poros metų viskas atsistos į savo vietas ir juoksimės iš kinijos,kuri susiės su visa ES ir JAV

N

N portretas
Dar mažai? Įspėk,kad galėsi rskom atsistot

Čiudakai

Čiudakai portretas
Vienam krizelė' kitam nieko tokio. Du nebrendylos.

Anonimas

Anonimas portretas
G.Lansbergiui tai ribotos apimties problema,Armonaitei krizelė,tik neaišku su kuo lygina ir kas mokės už ekonominę žalą Lietuvai?Negi jie tikrai dirba Maskvai,nes taip kenkti,žlugdyti ir pardavinėti Lietuvą su jos piliečiais gali tik tautos priešai,nereikia nei išorės.Klausant Armonaitės nesąmoniu,vėlgi kodėl toks žmogus gali būti ekonomikos ministrui,negi LGBT vadovauja Lietuvos valstybei?

kavenskis

kavenskis portretas
lai ispejineja, apsijuoks ir vel. cia kaip vaikezo priekaistai mokyklos direktoriui....

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Tikras Verygos klientas [pasientas]

Nerijus

Nerijus portretas
Naujas anekdotas ?

Ale,\\\\...////

Ale,\\\\...//// portretas
tikrai,kiek Gitanas dar leis tam nevispročiui siautėti? Arba į Austėjos vaikų darželį,arba į beprotnamį.

jaunius

jaunius portretas
Nu visiskas nulis protavime: prigriebs kinija ?LIETUVOS GEDA......I buda.....

Artūras

Artūras portretas
Jau neblogai, nes jam PAVYKO UŽČIUOPTI... taip apčiuopom apčiuopom gal kas ir gausis

Durnių namas

Durnių namas portretas
Blusas įspės dramblį !!!!!! Pisec ha ha ha!!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Paskelbk karą Kinijai ir kvit.....

Pilietis

Pilietis portretas
Mažapimpi palaiko kremliu ir batkia.

Jooo

Jooo portretas
Varykit lauk sita Lietuvos uzsienio reikalu geniju is pareigu.Betruko,kad kara kinijai paskelbtu.

naujas

naujas portretas
anekdotas

o

o portretas
Šiaip tai viskas vyksta kaip ir su baltarusija , nuo Grybauskaitės valdymo ,visos bėdos ir visada blogas Lukošenka???Tas pats ir su Kinija ,visada tik blogis reikšmingi mūsų politikos pareiškimai dėl žmonių teisių pažeidinėjimų, trankiai išėjom iš to šešioliktuko formato, dar kinams neatsitokėjus ir atstovybę atidarėm.Yra susitarimai su kinija ir jie gerbtini, bet kai protas apsikeičia vieta su šud.. galas.

Psix"Logas \\\\\\...//////

Psix"Logas   \\\\\\...////// portretas
Ar tai pilno proto žmogus mąstymas?

taigi

taigi portretas
nebebutu savo dieduko nupezusio anukas, proto nerasta, uz tai usispyres kaip ir ozys, puciasi kaip varle pries drambli

kas svarbiausia si Mulkis anukelis

kas  svarbiausia si  Mulkis anukelis  portretas
nesamones krecia ---prisidenges LIETUVOS VARDU --neva visa lietuva to troksta ir nori.....

Lanzb'šteinas \\\\\.../////

Lanzb'šteinas  \\\\\...///// portretas
Nepagelbės nei Didžioji Kinijos siena,kai ožys dės ragais.

Buvies Lietuvis

Buvies Lietuvis  portretas
Nu Konservatorai blin Duoke is Taivano paijeme i kisene.O kas tas musu verslas tegul kur nori ten ir kraustosi.Viska zinojo ir savo savanaudisku raikmems tai savo padare su Taivanu.Kiek tas Vaikas meluos.Taip turtingos Salis nesilege,kaip mes ubagu krastas.

Kliedejimas tęsiasi

Kliedejimas tęsiasi portretas
Svarbiausia gauti dėmesio sau, bangų kėlimas, sukeliant dar daugiau chaoso. Iš audros stiklinėje, uraganas persikelia į plačius vandenis. O laikas tiksi, valgyti norisi visada, algas ir mokesčius reikia mokėti dabar, kad išlaikyti imituojančius darbą bangų kėlėjus

gelbekit

gelbekit portretas
sulaikykite kas nors ta kvaili, ar jau ten nebeliko protingu?

anukėliui...

anukėliui... portretas
ir kokiom gi tu pasekmėm gali pagasdint kinija ar tau neatrodo,kad šoki prieš kuloki gali atsidurti nokaute,ne ta svorio kategorija...

chi - juokas

chi - juokas portretas
Anūkėli - atsipeikėk - neaišku, kur žiūri prezidentas - kiek galima leisti tam vaikui siautėti

zemakelnis Brojleris astrina padety su

zemakelnis Brojleris astrina padety su  portretas
Kinija jankiu uzsakymu ,o dulkinama uz visa tai --LIETUVA....

darželinukui

darželinukui portretas
Zyziantis uodas įspės dramblį :)

Ona

Ona portretas
Šitas jau galutinai nusipeza .prisidirbo patys dabar nori kad kažkas ES išsprestų jų klaidas .,kentės tik mūsų mokesčių mokėtojai .,verslai.

Na, bet

Na, bet  portretas
Jis tikrai arba narkotiku prisirijes arba visiskas idiotas arba samoningai griauna Lietuvos valstybe. Maziausia, kuo ji reikia apkaltinti, tai priesaikos sulauzymas

Dampis

Dampis portretas
Žemaičiai sakytų: po tokių įspėjimų juokiausi subinę susiėmęs :)))

as

as portretas
tikrai manyciau ,jei butu zinoje i kokia padeti papuls lietuva dabar,tikrai taipejumi nebutu pavadinta,dabar tik teisinasi ir tiek.Bet dabar ir visa es pastate i bloga padeti del kinijos ,prekyba visur nukentetu ,taigi del lietuvos dabar ir visa es turi pyktis su kinais ,tas negerai

Jezusmarija !!!!

Jezusmarija !!!!  portretas
Kad nebūtų taip kaip dėl migrantų krizės pristatymo ES :) ___Diskusiją esminiais Europos klausimais įžiebusiai Lietuvai – aštri kritika: tai turi baigtis. __Nors oficiali ES pozicija nesikeičia - valstybės gali laisvai statyti sienas, tačiau FINANSAVIMO tam NEGAUS, __Visgi konsensusas Briuselyje toks, kad apgręžimas - neteisėtas.

Viršūnė mūsų nemokšų valdžios

Viršūnė mūsų nemokšų valdžios portretas
Anūkas jau visai prarado nuovoką.Girdi jis įspės Kiniją,kad jai bus blogai.

Galerijos

Daugiau straipsnių