Quantcast

G. Landsbergis žada siekti trečios partijos vadovo kadencijos

  • Teksto dydis:

Paskirtasis užsienio reikalų ministras Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis kitais metais ketina siekti dar vienos partijos vadovo kadencijos.

„Mažame rate esu išsakęs tokių pasvarstymų“, – pirmadienį LRT laidoje „Dienos tema“, paklaustas,  ar sieks perrinkimo, pareiškė G. Landsbergis.

„Yra kėlimo procedūros, turiu galvoje, yra demokratinės procedūros, šiokie tokie etapai, kuriuos reikia pereiti. Tai nėra tik nuo mano valios priklausantis dalykas. Nedaug liko laukti, manau, viskas susidėlios“, – pridūrė jis. 

Mažame rate esu išsakęs tokių pasvarstymų.

Ketverių metų vadovavimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratams laikas baigiasi kitų metų pavasarį.

G. Landsbergis partijos pirmininku buvo perrinktas 2017 metais.

Jis Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratams vadovauja nuo 2015 metų balandžio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pritariu

Pritariu portretas
Pagaliau įsitikinau, kad Landsbergio krikščioniška komanda tikrai laikosi krikščioniškų dogmų. Įrodymas: Lk 15, 7 Sakau jums. Taip ir danguje bus daugiau džiaugsmo dėl vieno atgailaujančio nusidėjėlio negu dėl devyniasdešimt devynių teisiųjų, kuriems nereikia atgailauti..." O nusidėjėlių naujosios koalicijos partijose didelis pasirinkimas. Tereikėjo surasti, kurie iš jų labiausiai buvo nusidėję. Šaunuoliai. Tad džiaugsmas danguje ir Marijos žemėje.

Taip jau yra

Taip jau yra portretas
iki diedukas gyvuoja tai ir anūkas bus vadovu ,nes diedukas sukūrė šia šunauja.

Taigi

Taigi portretas
O kas kitas jei ne šis žmogus? Śi šeima tarnauja lietuvai ilgus dešimtmečius. Jei okupacijos metu , kad išlikti nieko tokio ir stoti i partja ar kitas okupantu struktūras. Prisiminkime šviesios atminties sovietnį generolą Džecharą Dudajevą. Atėjus laikui tapo pačiu negailestingiausiu sovietų priešu, kovojo už tėvynės garbę ir nepriklausomybę ir garbingai žuvo už ją. Ir ką pasakysit troliai raudoni?
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių