Quantcast

G. Landsbergis tikisi S. Skvernelio atsiprašymo

Tėvynės sąjungos–Lietuvos krikščionių demokratų partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis sureagavo į premjero Sauliaus Skvernelio kritiką konservatoriams, neva jie antivalstybinė partija. G. Landsbergis viliasi, kad premjeras „atras savyje drąsos atsiprašyti“.

„Tėvynės sąjunga sulaukė ypatingo sveikinimo – iš Sauliaus Skvernelio. Kas paskatino premjerą žengti tokį žingsnį – man sunku spėti. Galime politiškai vertinti tuos, kurie šiandien yra Seime. Ką jau ten, gali jie ir nepatikti, gali kviesti už juos nebalsuoti. Bet galėtų viena valstybės galvų nepamiršti, kad savo žodžiais pažemina ne tik jam nepatinkantį vieną ar kitą politiką, bet ir visus Tėvynės sąjungos narius: partizanus, tremtinius, politinius kalinius krikščionis demokratus, tautininkus, Nepriklausomybės akto signatarus, Konstitucijos autorius, valstybės vadovus, valstybės tarnautojus“, – savo feisbuko paskyroje rašo G. Landsbergis.

Linkėdamas sveikatos ir ramybės tikiuosi, kad premjeras atras savyje drąsos atsiprašyti.

Konservatorių lyderis viliasi, kad S. Skvernelis vis dėlto atsiprašys.

„Visus tuos, kurie šiandien yra partijos nariai ir už Lietuvą kovojo dar tada, kai Premjeras nebuvo gimęs. Visus tuos, kurie Lietuvą kūrė, kai reikėjo ją išvaduoti iš sovietų gniaužtų. Ir tuos, kurie tiki, kad dėl Lietuvos negalima nuleisti rankų. Linkėdamas sveikatos ir ramybės tikiuosi, kad premjeras atras savyje drąsos atsiprašyti“, – teigia jis.

ELTA primena, kad S. Skvernelis interviu portalui tv3.lt Tėvynės sąjungą - Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partiją pavadino antivalstybine. Jis tvirtino, kad ši politinė jėga veikia prieš Lietuvą.

„Jūs pasakykite, kada ji veikė už valstybę? Ji daro visus žingsnius, kurie galiausiai nukreipti prieš mūsų valstybę arba visuomenę. Žmonės buvo skurdinami, buvo įvairūs sprendimai, kurie finansinę naštą užkrovė ne vienam dešimtmečiui į priekį, padaryti nesuprantami sprendimai“, – kalbėjo tv3.lt portalui S. Skvernelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
GERB.GABRIELIAU,DAR PAKLAUSKITE PAS SENELĮ,KODĖL TAPES AUKŠČ.TARYBOS PIRMINIKU GRETA SAVĘS PASODINO LTSR VYRIAUSIA PROKURORĄ.(Pavardės neminėsiu).

Kęstas

Kęstas portretas
GERB.GABRIELIAU,PAKLAUSKITE PAS SAVO SENELĮ "LIETUVOS VADUOTOJĄ" KUR JIS BUVO IR KAM DIRBO,KAI LIETUVOJE DIRBO LLL(LIETUVOS LAISVĚS LYGA).

Konservatmatoms

Konservatmatoms portretas
įdėmiai paskaitykite savo fanatikų komentarus. įdėmiai. dabar suprantate, kodėl Lietuva niekada nebalsuoja už jūsų konservatmatas? tai va - pagalvokit prieš apipildami žmones žeminančiais epitetais
VISI KOMENTARAI 115

Galerijos

Daugiau straipsnių