Quantcast

G. Landsbergis telefonu su Latvijos ir Estijos diplomatijos vadovais aptarė pandemijos suvaldymą

  • Teksto dydis:

Penktadienį užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis telefonu kalbėjosi su Latvijos ir Estijos ministrais Edgaru Rinkevičiumi ir Urmu Reinsalu.

Ministrai pasveikino naująjį Lietuvos diplomatijos vadovą ir pakvietė artimiausiu metu apsilankyti šių Baltijos šalių sostinėse.

Pokalbių metu buvo aptarti COVID-19 pandemijos klausimai, taip pat sausį planuojamas Baltijos šalių ir Prancūzijos užsienio reikalų ministro susitikimas.

Lietuvos, Latvijos ir Estijos užsienio reikalų ministrai sutarė tęsti neformalų bendravimą ir derinti pozicijas įvairiais klausimais.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Glušas

Glušas portretas
Čia tas pats kaip bilotaitė seime prisistatinėdama kaip ministrė kalbėjo apie tai kad Lietuvoje reikia kurti daugiau dabo vietų prittraukt investicijų..Nejaučia bambukai į kokią kėdę papuolė:D)

Anonimas

Anonimas portretas
Gera pradžia, kuriai nereikia rusų kalbos, o angliškai,prancūziškai Gabrielius kalba laisvai ir puikiai.Kodėl komentatoriai tokie buki,kad net nesugeba paskaityti apie ministro išsilavinimą,kuriam jis turi visus diplomus. O ramus charakteris tai diplomatui būtinas. Bet komentatoriams norisi,kad elgtųsi kaip netašytas kaimo bernas Karbauskis arba Skvernelis.Ne geresni ir kiti nueinantys.Kalbėdavo garsiai,daug ir paniekinamai.O kur nuvedė??? Į milžiniškas skolas ir didžiausią ligos ir mirčių skaičių.

Nu jo

Nu jo portretas
Ka sitas bemokslis pacukas ismano? Senelio deka popierius kazkur parusiavo ir dideli isminciu vaidina dabar....
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių