Quantcast

G. Landsbergis siūlo dėl veiksmų prieš A. Navalną Kremliui taikyti sankcijas

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
TU TURI 2 MILIJONU O NAVALNAS 350 MILIJONU ir del ko tu kovoji anukeli

ALGIS

ALGIS portretas
Lietuvoje paskutiniu metu jokių kitokių žinių , apart sankcijas Rusijai ir Baltarusijai , nėra , žiūrėkit koks bardakas pas mus , medikai , kurie dirba su sergančiais , negauna N U S T A T Y T Ų PRIEMOKŲ , skiepijasi kas tik nori , jokios atsakomybės , IŠ VISOS EUROPOS SANKCIJOS RŪPI TIK LIETUVAI ,tai parodė ES užienio reikalų ministrų pasitarimas tuo klausimu , korupcija visose srityse aukščiausiu laipsniu , DARYKIT TVARKĄ NAMUOSE .

jonas

jonas portretas
tegul rusai tvarkosi patys savo reikalus,ramiau ,tas pats navalnas uz krymo pasisavinima,uz ukrainos privatizavima

Anonimas

Anonimas portretas
Apsikrausim sankcijom ir kas toliau ?

Velniams tos sankcijos reikalingos?

Velniams tos sankcijos reikalingos?  portretas
Tegul dubasina Putinas rusus. Jiems matyt to reikia, kad greičiau proto įgautų. Pasiskaitykit sovietinių rusų kolonistų komentarus ir viskas pasidarys aišku. Gelbėti rusus prieš jų pačių valią, kvaila ir neišmintinga.

Uwaga

Uwaga portretas
Nebejuokink svieto(s) 6ro1ler1.

kaptaliai pavažiavusiam gabrieliukui

kaptaliai pavažiavusiam gabrieliukui portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

Anonimas

Anonimas portretas
Pagaliau rusam dujas užsuks landsberfis! Ačiū kad susiprotė

gfgh

gfgh portretas
tu o zi lietuvai ka pasiulinsi tik rusai ir baltarusiai jam rupi

Monika

Monika portretas
Sankcijos reikia ir tiem , kas prihvatyzavo žemė už 1 eura, tai pagalvok apie savus veiksmus ir žmonos darbelius

ej

ej portretas
Pasiulyk ES veiksmu plana kokias sankcijas butu galima ivesti Amerikai. Ten vyksta baisesni dalykai negu Rusijoje. Bijai? Tada esi paprasciausias miznius.

Bukumo įsikūnijimas

Bukumo įsikūnijimas portretas
Kad jis bukas - seniai rodo jo visi tiesmūkiški, neapgalvoti veiksmai. Čia jau nieko nepadarysi - ne visiems duota būti lansčiais ir protingais. Baisiausiai yra tai, kad nuo to jo bukumo kenčia ir dar daugiau kentės ateityje visi Lietuvos žmonės. Tiesiog juokas ima kai kažkoks kiemsargiukas loja ir erzina tą, kuris jį gali sunaikinti paros bėgyje.

Konservatoriu CK

Konservatoriu CK portretas
Matosi kad prasidejo komandinis Patijos darbas komentarose:) Butu idomu pamatyti jusu vidinius čiatus:)

Ipsilon

Ipsilon portretas
Pažiūrėjau Rusijos propagandos ruporo ,,60 minut" transliaciją per TV ,,RTR Planeta". Buvo įdomu kaip Popovas su Skabejeva perteiks šeštadienio protestus Rusijos miestuose. Nagi gražu buvo žiūrėti ir dar gražiau buvo palyginti su tuo ką rodė Euronius TV. Vaizdų, kur minia skandavo ,,Putin vor", neparodė, kaip policija daužė protestuotojus - rodyta mažai, bet užtat daug kartų suko tuos pačius kadrus, kur protestuotojai mušėsi su policija ir komentavo - kokie žiaurūs chuliganai, be gailesčio mušę vargšus policininkus. Na ir potekstė: 1) kokie šaunuoliai amerikiečiai, sausio 6 d. šturmavę ir siaubę JAV Kapitolijų, kaip negailestingai jie ten dabar gaudomi ir bus teisiami; 2)kokie piktavališki protesto dalyviai Rusijos miestuose, nuožmiai skriaudę tvarkdarius policininkus, ir kokie humaniški policininkai, nešaudę ir nuspirtai į pilvą moteriškei net gėlių į reanimacijos skyrių atnešę. Va taip va...

earht king

earht king portretas
jau gero nieko nelauk tik mastimas yra vertas nuliui juk ne apie savo ropes galva suka bet varo nesamoniu lavina , juk ten ar mes kažin ką galim nuveikti nieko juk sausio 24 d maskva išėjo gynti savo komponenta kuris yra ju šviesa tunelio gale biski šviti, ir kas gavosi juk žinom o juk žmones išėjo ne tik maskvoj bet išėjo per visa rusijos miestu dydžiuju miestu net kur šalčiai buvo po 50laipsniu ir ką matomi atgarsiai kol toj šali neprdės gynti savo teisiu aukštieji ponai ten jokio lyderio niekas nepripažins susiskaldimas turi vikti nuo viršaus iki žemumos tada bus naudinga, o mes žiurėkime savo namus savo ekonomika savo žiėmos blogio pasekmes žiūrėkime kokie mokėsčiai atėis už šalta žiema, rupinkites savais žmoniu interesais

Debila

Debila portretas
Kai gimdamas buvo numestas ant žemės net ausys atvepo,na debilas ir yra debilas tu vadino tauta sunauja,o Loki tai tu išgama ,ateis laikas oi ateis sliuze prakeiktas landzbergini

Įdomu, įdomu

Įdomu, įdomu  portretas
Apvogęs Ukrainą Janukovičius nuo įniršusių ukrainiečių pasislėpė pas Putiną Rusijoje. Įdomu kas ryšis priglausti Putiną apvogusį Rusiją nuo įniršusių rusų?

Aha

Aha portretas
šiaip tai jeigu rusai tai konservau tvartui ir dėžutėms tuoj pat automatiška - priešai. O kai va atrsirado viens artistas tai vos galvos už aną neguldo? Paklausk Broileri pas navalną iš kur gavo tokia reta videomedžiaga savo kinui apie Putkiną? Pas ji toki pajėgumai ka iš palydovo kosmose gal filmuot?:D).Iš kur?Ir už kokius milijonus?:D)

vaikeli

vaikeli portretas
ar ne komsorgas tau nurodo politkrypti kuriuo eini juk analogiskos mintys ir vyktoriuko grauzinienes kuo daugiau isgrauzt vakaru globalistam politdevydentu uz kuriuos prispausdins soroslamanciu ?...

Broileri

Broileri portretas
Niekas tavo nuomonês ten neklauso važiuok pas austėja nes gausi pylos,kad ilgai užtrukai

o

o portretas
kas koreguoja tavo politmastyma ? nebent diedukas juk savo nuomones neturi o gal singeris pasufleravo ?...

Putin vor

Putin vor  portretas
O kuom baigesi(ne) Baidenu šeimos verslas ukrainoje kaip ten Burisma?!:)valandos irašu ir tonos irodymu:) Ai tai kas kita:)Svarbu Putin vor Paneles patriotes susirupinusios rusijos reikalais Putinas valdo Kremliu visi Rusijos rumai jo:)

idomu

idomu portretas
Broileris geriau pasektų demokratišką pasaką kaip būtų vertinamas bet kurioje Europos Sąjungos valstybėje (įskaitant Lietuvą) , D. Britanijoje ar USA asmuo viešai kurstantis antivalstybinius veiksmus,neramumus, riaušes? Tiesa, kaip politinio kalinio Paleecckio sveikata ,juk pūdomas kalėjime už politines pažiūras be jokio teismo jau trys metus.

Anonimas

Anonimas portretas
To kvailo piemens jau nebesinori nei matyt, nei girdėt. Įspyrė blusa drambliui ir dramblys krito negyvas...

A.k.

A.k. portretas
Kur tik žodis Rusija, ten kaip išbadėja šunys subėga visi troliai. Na suprantama, juk ėsti tai norisi. Pames juk jums tu medinuku už komentus. Nors geriau paliktu jus dvėsti, nes tokie atmatos šiaip nereikalingi nei jiems, nei tuo labiau mums.

Anonimas

Anonimas portretas
Gabriuk, prisivezkit baltarusiu, ukrainieciu {gruzinai- sakartvelai jau atkrito] isdalinkit jiems darbo ir gyvenimo vizas, suteikit butus, aprupinkit viskuo. Cia tai butu didziausias G.L. atliktas darbas sedint sioje kedeje. Tai URM galva. Verkt norisi klausant jo paistalu.

Anonimas

Anonimas portretas
KIEK DAR DAUG DALBAJOBU YRA SU SAVO DURNAIS KOMENTARAIS ANKSCIAU BUVO RUSKIU PAKALIKAI IR LIKO.

Arvys

Arvys portretas
Tai mažu mažiausia ką galima jiem padaryti. Tik bijau, kad tos sankcijos bus per švelnios ir nesuveiks. Tikiuosi vieną dieną ateis tiems kremliaus urodams normalios sankcijos, gal tada atsikvošės.

DEDE VASIA

DEDE VASIA portretas
SIULIMAS NUO LIETUVOS RESPUBLIKOS ZMONIUS NUSIUTI GABRIELIU LANSBERGI SU KASCIUNU I RUSIJA PALAIKITI NAVALNA SU LIETUVOS TRYSPALVE PRIE OMONO DURU?:)))) O TAI JIS CIA PLEPA IR PLEPA KAIP PANELE)))))

“Putin – vor”.

“Putin – vor”. portretas
O, ką? Šis rusų šūkis skamba visai neblogai.

v

v portretas
Įdomu ko ten pats toj valdžioj ilindęs iškrapštyti neeina?

Močia

Močia portretas
Kiek galima kitų problemomis gyventi? Ką , negi savų nėra?

Gėda JAV pakalikams

Gėda JAV pakalikams portretas
Rusija privalo taikyti griežtas sankcijas Lietuvai už kyšimasi į vidaus reikalus.

Pritariu G. Landsbergiui ir siūlau papildymą

Pritariu G. Landsbergiui ir siūlau papildymą  portretas
Bendraujant su Kremliumi siūlau įteisinti tarpvalstybiniame lygmenyje rusų protesto šūkį: “Putin – vor”.

Čiubaka

Čiubaka portretas
Gabry, Nyderlanduose rasborkės vyksta. Anys irgi sankcijų prašosi

Nejuokinkite tautos

Nejuokinkite tautos portretas
Anūkėli su savo šutve padiskutuok ne,apie kažkokį Navalną,kuris nemažesnis sukčius už Putiną,o apie tavo mylimą Ameriką.Ten žymiai baisesni dalykai vyksta.Ten maištininkai net Kapitolijų užėmė.ten ne tik banainais muša,bet ir šaudo,leidžia dujas,areštuoja.Kodėl,apie tai nė žodžio.Tai kur tas jūsų "patriotų"skaidrumas.Kur ta jūsų demokratija,žodžio laisvė.Jūs baisūs melagiai,propagandos kūrėjai..

Anonimas

Anonimas portretas
VAGYS lanbergielis gina toki pati nasralna vagy aferista :-)

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
gabriuk KOKIA BAUDA SKIRSI KASCIUNUI KURIS SESTADIENI LAKSTE IR NESILAIKE KARANTINO SALIGU PRIE RUSIJOS AMBASADOS:))))))))))))BE KAUKES

Tauta jau pasirinko

Tauta jau pasirinko portretas
Pagaliau ir Landsbergis taps prezidentu: Gabrieliui 2022 m. sausio mėnesį sukaks 40 metų, todėl jis realiausias protežė naujo Lietuvos prezidento rinkimuose. Ir nepastos jam kelio nei dabartinis prezidentas, nei buvusioji prezidentė, nei dabartinė Premjerė. Vien Kauno rinkėjai užtikrins jam šį laimėjimą.

???

??? portretas
O ką jis mano apie vidinius JAV "teroristus"? Negalvoja artimiausiu metu padiskutuoti apie tai?

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
O KUR JIS BUVO PASISLEPES KAI JO DEDE KUBILIUS))))))) 2009M.PRIE SEIMO RUMU VAIKE KULKOMIS LIETUVOS ZMONES KO DA NESISKUNDE ES?

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
GERAS GABRIUKAS SU ES PIDARASTAIS IR GEJAIS ORGANIZUOJA NAVALNO ISLAISVINIMA:))))

realiai

realiai portretas
ES ministrai domisi politinio kalinio ir disidento Paleeckio sveikatos būkle, juk kalinamas ir kankinamas represinėje valstybėje už politinius įsitikinimus be teismo jau trys metus.

Kgb

Kgb  portretas
Ipedinis milionierius .po šitu pareigu bus multimilionierius.

OBJEKTYVIAI, iš tolimos šalies

OBJEKTYVIAI, iš tolimos šalies portretas
Jau 30 metų stebiu Lietuvą. Kai kur tik juokas ima, kai tokia nedidelė ir nuo visų priklausoma šalis, bando pasikelti aukščiau, negu tai leidžia jos ekonominė, politinė ir geografinė padėtis. 30 metų, pasislėpusi už naujų šeimininkų nugaros erzina ir provokuoja tokią galingą šalį, kaip Rusija. O "nepriklausomoje" Lietuvoje "išauklėtas" jaunimas jau seka vokiečių nacių keliu - kai kuriems Lietuvos gyventojams "čemodan, vokzal, Rosija"...Tai viską - ką jie moka. Bijau, kad tas jų posūkis atsisuks prieš juos pačius:"čemodan, vokzal, Sibirija"...Istorijos ratas sukasi.

kauno dienos portalas

kauno dienos portalas portretas
ir bukapročiai rodo savo ENtelektą : "eik anukeli y nauja sikinyka ir smaukykis kur tu tik nori" Prieš 22 minutes. Iki kokio lygio nusirito šita redakcija :(

Ech...

Ech... portretas
Gabrielius su vėliava pirmose eilėse - už Navalną, o vokiečiai už nugaros toliau tiesia NordStream vamzdį :DDD

senelis

senelis portretas
Tegul pasirupina Paleckio likimu o ne nuvalniko ar kokios cikanovos

Tvarkos darytojas, kai savam kieme apgailetina

Tvarkos darytojas, kai savam kieme apgailetina portretas
Padėtis. Viskas prašikta.Rusai kalti, o Amerikoje, kas vyksta a???.

eik anukeli y nauja sikinyka ir smaukykis kur tu tik nori

eik anukeli y nauja  sikinyka ir  smaukykis kur tu tik nori  portretas
niekam tu neydomus.

burbulas

burbulas portretas
Šita bukalaurų valdžia yra nelaimė ir visiškas pravalas.

Augis

Augis portretas
O kiek tu su ožio klanų kenki Lietuvai ir pasauliui, seniai reikėjo visus iki gyvos galvos izoliuoti!

Nekenciu vatniku

Nekenciu vatniku portretas
Lietuvoje labai daug komjaunuoliu palikuoniu rusu vatniku pld0rašku. Gerai, kad juos pradejo pakeitineti savoko nemate ir putina nekenciantys nauji baltarusiai, ukrainieciai ir rusai.

Gedas

Gedas portretas
Ar tai reikalinga Lietuvai? Nekandziokit Rusijos,prisikukuosit.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Lietuva valdo KGB ipėdiniai

Anukai

Anukai portretas
Tavo melas jau senai perženge bet koki žmogiškuma.

KAS KAM RŪPI...

KAS KAM RŪPI... portretas
Šiap, tikras Lietuvos vadovas - patriotas kalbėtų su ES ministrais apie bendrą kovą su koronavirusu. Kalbėtų apie tai, kaip greičiau išbristi iš ekonominės duobės. Bet, tas piemenėlis save apsirūpino, o Lietuvos piliečiai - tegul patys rūpinasi savimi...kas pabėgs, kas mirs nuo koronos ar bado...Svarbiausia - Ukrainos, Rusijos ir Baltarusijos reikalai, Cichanovskaja, Nasralnas...

Galerijos

Daugiau straipsnių