Quantcast

G. Landsbergis: skiriasi prezidento pasakymai – tai turbūt ne man vienam aišku

Grįžti į straipsnį

bronius

bronius portretas
Na iš to koks ažiotažas kilo aišku viena , prieš Prezidentą bus vykdoma atitinkama politika kuo labiau žemint?O ponaičiui Lansbergiui jei jau taip aišku ,tai norėtusi pasienyje matyt daug kraujo.

Gabrielis

Gabrielis  portretas
Yra labai žiauri vidutinybe. Net nesuvokia kad užsienio politika yra prezidento prerogatyva. Ne užsienio reikalų ministro.

broilerio

broilerio portretas
lygis zemiau plintuso

Anūke patylėk

Anūke patylėk portretas
Anūkas dundukas buvo,tokiu ir liks.Senai reikėjo su Lukašenka kalbėti,o dar geriau nereikėjo ten kurstyti peklos.Konservatoriai lojo,lojo ir štai Merkel skambina Lukašenkai.Tai dabar konservai kaip per snukį gavę.Prezidentas teisus,kalbėti reikia ir net būtina.Bet įsivaizduokite kas būtų buvę,jeigu mūsų Prezidentas būtų Lukašenkai paskambinęs.Jį konsrvatosiai būtų gyvą suvalgę.

Kazko nesuprantu, ar tai mobingas?

Kazko nesuprantu, ar tai mobingas? portretas
Akivaizdu, kad nera musu valdzioje susikalbejimo. Prezidentas zino apie planuojama Merkel skambuti Lukasenkai, bet kazkodel informacija nepasiekia uzsienio reikalu ministerijos, kai tuo tarpu kitu saliu atstovai informuoti. Kaip jaustis musu ministrui, liekant kvailio vietoje? Nenusipelne buti informuotas, ar kaip? Primena mobinga, kai vienas is jo pozymiu- nesidalinimas svarbia informacija tarp asmenu, kurie privalo tai zinoti. Labai negraziai atrodo.

Anonimas

Anonimas portretas
....o tada anuka uz kiausiu !

Pirmyn

Pirmyn portretas
gabrieliukas jau taiko į prezidento kėdę. Turėtų paskubėti, nes, kai pakratys kojas jo senelis, nusipelnęs TSRS profesorius, tai anūkėlis liks tik paprastas gabrieliukas, be jokių titulų

Lupena ,

Lupena ,  portretas
PREZIDENTAS - teisus !!! Nebent kaip liberkonservatų " diplomatai " nori , kad vietoje baltarusijos sienos , turėtume rusijos ?

Apie menkysta

Apie menkysta portretas
Menkysta tas prezidentas , nieko cia nepakeisi.

gal

gal portretas
,,teisetas ar neteisetas,, Bielarusyjos prazidentas pasake per rinkimus bielarusai. Tai tik ju reikalas. O, zynoma, tokius kaip migrantu klausymus Lietuvos valdzia turetu spresti su ju ,,paskirtaja,, Bielarusyjos ,,valdove,,?

Ona

Ona portretas
Atsakinėk už savo pridirbtas krūvas mėšlo, "diplomatijos vadove", o Merkel pokalbius, ar Prezidento Nausėdos interviu suprantame puikiai be pletkų pasakotojo pagalbos

Galerijos

Daugiau straipsnių