Quantcast

G. Landsbergis ragina politikus nedalyvauti „Kremliaus provokacijoje“ dėl Ž. Pavilionio

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
JAV prezidentas Bidenas rodo poreikį stabilizuoti santykius su Kremliumi, kad JAV sutelktų dėmesį į Pekiną. "Turėtume nuspręsti, kur bendradarbiauti yra mūsų abiejų ir pasaulio interesų labui, ir išsiaiškinti, ar galime tai padaryti. O sritys, kuriose nesutariame, aiškiai parodo, kokios yra raudonos linijos", - sakė p. Bidenas žurnalistams pirmadienį po Šiaurės Atlanto sutarties organizacijos viršūnių susitikimo. Po G-7 ir NATO aukščiausiojo lygio susitikimų išleistuose komunikatuose buvo beprecedentė Kinijos kritika, tai aiški pergalė p. Bidenui, kuris dalyvavo susitikimuose tikėdamasis atkreipti dėmesį į Pekino žmogaus teisių pažeidimus ir kitus veiksmus, kuriems prieštarauja Vakarų tautos. Naujasis Lietuvos vadovas, konservatorius Pavilionis, gali būti nepatenkintas tokia Amerikos pozicija. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

tai tešlagalwis anukas

tai tešlagalwis anukas portretas
taip pat priklauso Lotinosu mafijai... tešlagalwis gina kita tešlagalwi...

Augis

Augis portretas
Pats broileris pliurpalas kokių retai rasi, jeigu iš skaito kad Pavilonis kalbos Rusijos provokacija tai jį reikia teisti kaip Rusijos provokatorių, o broileri kaip bandantį ji pridengti, štai kokį UR ministrą turime kitos šalys gali padidėti ha ha!

Kalusimas G.Landsbergiui

Kalusimas G.Landsbergiui portretas
Ar gali Seimo URK vadovauti asmuo, kuris pliurpia atsiprašant kaip turgaus boba, visai nevaldydamas savo tabaluojančio į visas puses liežuvio ir negalvodamas nieko prieš ką nors pasakydamas............jis joks diplomatas, o greičiausiai visos Lietuvos diplomatijos gėda...........o svarbiausiai, kad tie jo nusikalbėjimai būtų vienkartinis atvejis, tačiau ne , tai jau tampa norma...........Ž. Pavilionis gi neišlipa iš skandalų ir čia niekuo dėtas jo paskutinis "interviu" apsimetėliams iš Rusijos...........jis dargi ne tik nusišneka, bet dar ir meluoja, kas patvirtinta teismo sprendimu...........

...

... portretas
Toks toki palaiko...

> Tru

>  Tru portretas
Ir vėl apsišikai.

Tru

Tru portretas
Visi viska mate ir girdejo. Na jai anukas del nesamones- Pavilionio kiša galva i šudu kuva reiškias jam tai patinka.

KODĖL

KODĖL  portretas
Keistai atdo, kad visi aplinkui tik blogi, o as geras

pilietis

pilietis portretas
Komentaruose matau daug "vatos" , kalbančios kremlinių lūpomis. Jie komentuoja taip pat , kaip veikia žudiko šalies propagandistai: sumala viską į mišrainę ir stengiasi įtikti ir Lietuvos žmonėms nepatenkintiems šiuo žmogumi, ir pateisinti [ apginti ] liliputo-žudiko valdomos diktatūros politiką, kur yra susidorojama su opozicija , žudomi ar kišami į lagerius oponentai, ruošiantis toliau "laimėti" rinkimus neskaidriai ir niekam netrukdant... Na, P.Ž. prie tos politikos taip pat prisidėjo...

www

www portretas
Koks senelis toks ir anukas. Gerai pasake Putinas pries ka nors sakydami pasiziurekite i veidrodi. O ten tie patis kreivi veidai nuo neapikantos ir vel kazkas kaltas. o ka kaltinti jai snukis kreivas.

žinoma,

žinoma,  portretas
svarbu kam pasakė, bet dar svarbiau ką pasakė, todėl vien dėl to negali likti ten kur yra ir nereikia veidmainiauti, kad tai tik provokacija, tai yra košmaras jei tokie produktai valdžioje

Ggg

Ggg portretas
Konservatoriai apsišike Iki ausų. Varną varnai akies nekirs.

KAS LINK PROVOKACIJŲ....

KAS LINK PROVOKACIJŲ.... portretas
Didžiausiais provokacijų meistras - tai tai - Landsbergis. O tu tik tęsi jo niekšišką darbą ir...nuo provokacijų perėjai prie atviro terorizmo prieš kaimyninę valstybę. Nepamiršk - už gerą atsilyginama geru, o už blogį...tuo pačiu. Toks jau yra šis gyvenimas.

VILNIETIS

VILNIETIS portretas
ANUKELI KAI GULEJAI SVETIMA PAVARDE VASARIO GATEVEI 5 VILNUI SVETIMA PAVARDE TAI NIEKO))) 1991M. SASIO 13D TAI TURBUT SULEIDO VAISTU GERU:)) TAIGI POVILIONIS NE DARZELINUKAS TURI PATS ATSAKYT UZ SAVO ZODZIUS ? JISGI BUVES JAV AMBASADORIUS IR TAIP SNEKET APIE LIETUVOS RESPUBLIKOS PREZIDENTA KURI ISRINKO LIETUVOS RESPUBLIKOS ZMONES?

kazin

kazin portretas
jei lansbezdis netycia prikrautu i kelnes irgi apkaltintu kremliu?

Šiukšlės

Šiukšlės portretas
Provokatoriai yra Pavilionis. su Landsbergiu. Visiems tai aišku. Jie tapo konservatorių iškrypimo etalonais. Gėda. gėda ir gaila. Šiukšlės Lietuvos. .

apie susijusias Vilniaus "puošmenas" - vien "gražuoliai"

apie susijusias Vilniaus "puošmenas" - vien "gražuoliai" portretas
.alė dideliu rudu paburkusiu snukiu, išmatų spalvos akimis, iki 2 metrų peraugusi su kupra, išdžiūvusiomis kaulėtomis kojikėmis, kurios kaip gyvulio apžėlusios juodais gaurais, iki 18 metų jos burna jau buvo išpuvusi. Jos kūnas primena srutų bačką ant dviejų lūžtančių degtukų. Ėda daug. Išsituštint negali, tenka nuolat valyti per išeinamąją.Dvokia. Su barzda, ūsai nuolat skutami, susiraukšlėjusi. Ilgą laiką buvo maitinama jos motinos vogtomis ligoninių maisto atliekomis. Nuo vaikystės įskaitoje, kur privalu gydytis visą gyvenimą dėl patologijų.Mokytis negalėjo. Lytiškai santykiavo su savo tėvu. Platino ir platina narkotikus. Idiotė. Turi du išsigimusius vaikus nuo narkomano epileptiko, N. Vilnios psichiatrinės nuolatinio paciento, pabėgusio nuo priverstinio gydymo į Filipinus. Įdarbinta M.U personalo sk. Užsiima tuo pačiu, prokurorų, eksministrų, žinomesnių medikų, profesūros vaikai – narkomanai ir perkamų svetimų rašto darbų jiem visiem irgi reikia, nes beraščiai, nuolat apkvaišę.

Aha

Aha portretas
Na jau. Povilionis jau sudalyvavo. Apgauti bet ka gali sitaip. Bet ne visi taip sukalbes. Povilioniui nelabai sekasi politikaut ir pirmininkaut. Kad cia butu pirmas kartais tai tiek to- pamoka. Bet kad ne pirmas.

Kis

Kis portretas
Prie ko cia Kremlius,tauskenieklus sis idiotas Pavilionis.Beje Broileris irgi turi palikti posta

Lansberg

Lansberg portretas
Lansberg

siaip tai

siaip tai  portretas
uz savo zodzius reik atsakyt arba bent galvot ka sneki o cia .nu nieko nieko dar pora meteliu ir konservu ir laisves partijos skrydi is valdzios stebesim turetu smagu but

as

as portretas
pavilionis turi atsistatydint vienareiksmei prastumtukas taip pat

Kokia

Kokia portretas
čia provokacija,kas menkino ir dergė prezidentą,Kremlius ar Povilonis ?

Mendesas

Mendesas portretas
Dar prieš tris dienas šitas veikėjas šaukė jog tai buvo ne jis, o guminė bezdžionė pagaminta Kremliuje ir kaip du vandens lašai panaši į jį. Jis šaukė, kad tai buvo ne jis. Kiek galima meluoti ? 30 metų meluoja ir dar negana. Kubos mafijos atstovas... Maušų maušai. Abudu.

konservatorių n e s u b r e n d ė l i s GABRIELIUS,

konservatorių n e s u b r e n d ė l i s  GABRIELIUS, portretas
nesuvokia ir ko gero n e s u v o k s , jog konservatorių išgalvota KORTA-"rusai puola", ant kurios jie 30 metų PLAUKIA--- yra s e n a i MUŠTA , NIEKALAS ir kuri KONSERVATORIUS n u s k a n d i n s, kaip Lietuvos p r o v o k a t o r i u s .

su

su  portretas
tokiu etikos ir moralės suvokimu atstovaujama valstybei , kas toliau ...

Anonimas

Anonimas portretas
pratrydo Indijoje dramblys-rusu darbas

Aha nu jo

Aha nu jo portretas
Teisingai - reikia issaugoti sita kvaili. Is ko gi daugiau juoksies?

Anonimas

Anonimas portretas
Kubos mafijai žalią šviesą..... ane ?

Semiorkė

Semiorkė portretas
Provokacija tai ar ne provokacija, bet tas maušas visiškai sukompromitavo Lietuvos valdžią. Kalbėjo kaip zonos "vierchas", išplepėjo daugybę "paslapčių", žadėjo užspausti Rusijai venas. Prisitatė kaip Kubos mafijos patikėtinis. Tai rodo, kad šitas tipas yra labai žemo intelekto ir dar žemesnės moralės, paprasčiausia jankių žvalgybos "šestiorkė", gaunanti nurodymus iš jefreitorių.

DVIGUBI STANDARTAI PAS KONSERVATORIUS

DVIGUBI STANDARTAI PAS KONSERVATORIUS portretas
Labai nusivyliau konservatoriais,kurie taiko dvigubus standartus.Juk Pavilionis ne karta jau nusisneka,tai kam ji taip ginti.O KAD SITAIP IVERTINO GERB pREZIDENTA TAI JAU TIKRAI REIKIA ATSTATYDINTI.tAUTA JI ISRINKO,TAUTOS REIKALAIS JIS DOMISI- RUPINASI SEIMU GEROVE,VAIKU ISLAIKYMUI SKIRIAMOS LESOS DIDINAMOS TIK JO DEKA.O IR SENUS ZMONES JIS NEPAMIRSTA. N tinka jis tik konservatoriams nes i ju kombinacijas jis nesivelia,todel sie is pselimo ji menkina,bet tautoje jis turi autoriteta,jis yra vertinamas ir gerbiamas.Kada pagaliau konservatoriai prablaives ir visas partijas bei visa tauta vertins pagal tai ko ji ir verta,o ne gins susidirbusius konservatorius.

Edas

Edas portretas
Manau tokiu atveju drauge turi trauktis ir anūkėlis.

Povilui , todėl , kad

Povilui , todėl , kad  portretas
anot konservatoriaus Pavilionio " prezidentas Lietuvoje yra " tuščia vieta " . Taip mano konservatorius Pavilionis , anot jo Ingrida ir ..vienžo JIE VALDŽIA ...Pavilionis pasakė apie tai " kas vyksta Lietuvoje " dėl prezidento ir kokia jo vieta ....Atvirai , niekas jo už liežuvio netraukė ! Kaip toks valdininkas , kuris negerbia šalies prezidento ( ir ne svarbu , kad jis gali būti politinis oponentas ) likti URK pirmininko poste ? Žmogus , kuris reguliuoja Lietuvos užsienio politiką , o prezidentas savo kalbomis palaiko Rusijos , Moldovos , Ukrainos , Baltarusijos opoziciją ? Kas juos palaiko ? " Niekas " anot " pavilionių ir " valdžios ? Ne jau ne ...konservatorius , mano galva , neturėtų išvengti ir apkaltos ....O Landsbergis vėl apie " kremlių " svaičioja ...

Aha ))))) Balsavimas dėl Pranckiečio ...

Aha ))))) Balsavimas dėl Pranckiečio ... portretas
Opozicija balsavime nedalyvavo. Tam, kad V.Pranckietis būtų atstatydintas, reikėjo bent 71 balso „už“.  ----- P.S . Kada konservatoriai buvo opozicija pamiršote ką darėte ? Ar tada " plokštelė dar nebuvo nugrota , pone konservatoriau Landsbergi ?

Aha ))))) " nugrota plokštelė " pone Landsbergi

Aha ))))) " nugrota plokštelė " pone Landsbergi  portretas
Pasitraukus konservatoriams, žlugo planuotas LRT tyrimo komisijos posėdis Seime ---- kiek dar pasitraukimo pavyzdžių reikia ? Kažkaip atmintis pono ministerio " skylėta " ? Konservatorių kliurkos iškrenta iš atminties ? Blogai ...:)))

Povilas

Povilas portretas
Gerai, sutinku su G.L. , kad nereikia Ž.P. keikti labai dėl rusų provokacijos, TAČIAU dėl Seimo ar [ ir ] Šimonytės kiršinimo su Prezidentu , kas turi dalyvauti [ atstovauti ] šaliai ES šalių vadovų sambūriuose ir dėl to menkinamam Lietuvos įvaizdžiui, šis veikėjas NUSIPELNO BAUSMĖS.

Broileris ragina

Broileris ragina portretas
Kolaboruoti su visišku idiotu ir latinosų mafijos pasubinuku, dar siūlo garantuoti jam pilną išlaikyma iki mirties...

d

d portretas
kokia obelis toks vaisius.

TOKS TOKĮ GINA...

TOKS TOKĮ GINA... portretas
O šlykščiausiai, kad labiau sureikšminti - tas, su proteliu susipykęs anūkėlis, ir čia mato Kremliaus kažkokius veiksmus....Tik paskutinis beprotis gali įsivaizduoti, kad Kremlius užsiiminėja tokiais niekais. Čia jau pirmieji anūkėlio PARANOJOS požymiai.

paulius

paulius portretas
nenustebčiau, jei jie dirba kremliui.

Spike

Spike portretas
Jei gerai supratau, tai čia Kremlius bus įmontavęs tam idiotui smegenis, kad vėliau galėtų "išprovokuot"?

Seniai galvoju , kad ši PIŠ

Seniai galvoju , kad ši PIŠ  portretas
Vyriausybė ir jos ministeriai bei seimo dauguma yra pati blogiausia per 31 metus ! Pati blogiausia !!!! Akivaizdi veidmainystė ir dvigubi standartai ! Manau mano nuomonei pritaria vis daugiau rinkėjų , net tų , kurie rinko konservatorius . Taip kvailinti rinkėjus ...Lyg žmonės jau nebeskiria kas melas , kas tiesa , kas padoru , kas iš visų jėgų " melą bando paversti tiesa " vien todėl , kad jis savas konservatorius ....

cha -...konservatpederastelis prisipliurpe iki ausu

cha -...konservatpederastelis prisipliurpe iki  ausu portretas
apsisiko ...cia ilindo brojleris zemakelnis tarbaklynis ir pareiske ,,tai ,,,kremliaus provokacija,,, VON nax...j GOZELI NEDADARYTAS anukeli tu nelaimingas is URM sunides..

....

.... portretas
Nusivyliau visai konservatoriais!Prisidirbusi iki ausu gina!Suprasciau,jei viena karta paslydo,bet sitaip!Neturi protingu zmoniu ji pakeist???

KAUNIETĖ

KAUNIETĖ portretas
Galvojau, kad negerbiamas pavilionis tikrai atsistatydins be jokių interpeliacijų, bet jis dar auklėja kitus šitaip apdergęs LIETUVĄ ir PREZIDENTĄ.. Tokios gėdos negirdėjau per 31 Nepriklausomos Lietuvos metus. Galvojau, kad čia visi vienbalsiai jį patrauks iš pareigų ir kuo greičiau, o čia jis ginamas kaip auka.Graudu ir GĖDA, kad tokie žmonės vadovauja valstybei. Čia ne tik dugnas pasiektas, bet po dugnu dar būna pelkė, liūnas, iš kurio neišlipama. To liūno ir linkiu visiems valdantiesiems ateinančiais rinkimais. NESUPRASIU NEI VIENO POLITIKO INTERPELIACIJOS METU BALSAVUSIU, KAD JĮ NEATSTATYDINTI. (pono pavardės iš didžiosios raidės rašyti negaliu).

Angė

Angė portretas
TS-KD tikrai paskutinę kadenciją valdžioje. Galės vėl pailsėti kokias tris kadencijas. Tikrai nepavyks pakeisti nei Seimo nei Prezidento rinkimų įstatymų. Manau, kad šį kartą rinkėjai, matydami kas darosi, bus pilietiški. TS-KD tokios pastangos apsaugoti ir ginti "prisidirbusį" kolegą - neatlaiko jokios kritikos! Kodėl p.Pavilionio neišsiuntus į Kubą ar Pietų Ameriką diplomatiniam darbui? Ten tegul ir kalba ką nori, nes anot p.Čmilytės "tokia jo retorika visuomet". Vadinasi, jis ir toliau tą patį darys! Prisimenu skandalą dėl dizainerio J.Statkevičiaus pasisakymo - gal kokį mėnesį "ūžė" ir socialinia tinklai ir politikai žiniasklaidoje. Bet J.Statkevičius ne politikas!

kapsas

kapsas portretas
Rusai turi labai gerą posakį tinkantį povilonio ir nebrendylos landzbergio atvejui ,,meždų nami našlas bled kotoraja prisrala moi štanį,, labai jau tinga šiems ponams.

Įdomu

Įdomu portretas
Vargas dėl proto šioj šalyje.

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
prezidentai trys brioleris kumele ir palionis

LANDSBERGIO DRAUGAS PAVILIONIS

LANDSBERGIO DRAUGAS PAVILIONIS portretas
UZTAI JIE CIA IR DARO KA NORI LIETUVOJE. PRISIDENGDAMI KUBOS, AMERIKOS, BRIUSELIO, STAMBULO MAFIJA

Kubos mafija

Kubos mafija portretas
Kad jis ir be provokacijų idiotas...

taip manantis

taip manantis portretas
kremlinių provokacija ar Povilonio žioplumas? Bet taip kalbėti apie Prezidentą galima tik vonioje vienam maudantis ir tai kad kranas bėgtų.Teisi LePen po Makronui antausio pasakiusi, kad visgi jis prezidentas, nors ir mano konkurentas kovoje, bet taip negalima

Birutė

Birutė portretas
Tik atleisti Pavilionį,kiek gali dergti ant Lietuvos,mat su "šulais"bendraujantis,tai tegul dbr bendrauja su jais,o tegul vietoje jo dirba protingi žmonės.Pakeičiamų yra.

v

v portretas
Sako beprociu stipriause organizacija ju visur pilna

:)))))

:))))) portretas
Dvigubi standartai ar tuščia galva ? :)))) " Kremlius " provokavo ir konservatorius Pavilionis , URK pirmininkas , diplomatas PASIDAVĖ provokacijai be kankinimų , be tiesos serumo viską atvirai išpliurpė ! Ir dar kokią žinutę Rusijos ir kitų šalių opozicijai siunčia " Lietuvoje prezidentas tuščia vieta " ! Jums pone Landsbergi bėda tik tame , kad pokalbis PAVIEŠINTAS !!!! O jei Pavilionis būtų kalbėjęs su realiu Volkovu ir NIEKAS nebūtų paviešinta ir tokia kalba galima ? Na jau ne ... Darote gėdą , pone Landsbergį . Konservatorių " patriotų " skraistė ir šūkis " rusai pola " - nukrito . O jei taip būtų pakalbėjęs su provokatoriais " valstietis " ar Karbauskis ? Manau būtų apšauktas " išdaviku " kremliaus agentu ir t.t. nes net dabar, be jokių argumentų , kabinama tokia etiketė ....Gana konservatoriškų dvigubų standartų ....Konservatoriai susidirbo !!!!

Galerijos

Daugiau straipsnių