Quantcast

G. Landsbergis: R. Masiulis pasakė, kad S. Skvernelis jo prašė tiesti keliuką

„Valstiečių“ frakcija, ketvirtadienį į posėdį pasikvietusi Lietuvos automobilių kelių direkcijos (LAKD) vadovą Vitalijų Andrejevą dėl, pasak jų, prastos situacijos kelių asfaltavime, taip bando nukreipti dėmesį nuo skandaluose įklimpusio susisiekimo ministro Jaroslavo Narkevičiaus klausimo, teigia Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) pirmininkas Gabrielius Landsbergis.

„Mes turime viešojoje erdvėje per daug sutapimų, kad būtų galima sakyti, jog čia politikai nebando kažko pridengti, – mes turime premjero keliuko skandalą, turime pono Narkevičiaus nesibaigiančią skandalų virtinę. Man rodos, kad tiesiog bandoma kažkokiu būdu pakeisti iki šiol veikusią tradiciją – politikai turi turėti galimybę tiesti sau keliukus, pietauti ir vakarieniauti už valstybinių įmonių pinigus, ir ta informacija, kuri atsiranda viešojoje erdvėje, politikams nepatinka, nes visa tai turėtų vykti slaptai“, – po Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) posėdžio, kuriame buvo žeriami kaltinimai V. Andrejevui, sakė G. Landsbergis.

Mes metus gyvensime šioje visoje keliuko, jerundos ir visų kitų nesąmonių Vyriausybėje.

Kartu jis atkreipė dėmesį, kad „valstiečiai“, siekdami nukreipti dėmesį nuo J. Narkevičiaus, dabar bandys apkaltinti susisiekimo įmonių vadovus.

„Norint tą užtikrinti, reikia pakeisti įmonių vadovus. Čia yra to paties korupcinio puvinio atsiradimas šitoje naujoje susisiekimo sistemoje, kuri buvo išvalyta ir sutvarkyta“, – teigė TS-LKD lyderis.

Nuolatinė kaltinimų virtinė buvusiam susisiekimo ministrui Rokui Masiuliui, pasak G. Landsbergio, taip pat yra vienas iš valdančiųjų būdų nukreipti dėmesį nuo Vyriausybės problemų.

„R. Masiulis pasakė, kad S. Skvernelis jo prašė tiesti keliuką. (...) Norint išsisukti iš tos situacijos, reikia ką nors bandyti apie R. Masiulį blogo pasakyti. Apibendrinant – mes metus gyvensime šioje visoje keliuko, jerundos ir visų kitų nesąmonių Vyriausybėje“, – pridūrė konservatorių pirmininkas.

Seimo „valstiečių“ frakcija, ketvirtadienį į posėdį pasikvietusi Lietuvos LAKD vadovą V. Andrejevą, piktinosi, kad situacija dėl žvyrkelių asfaltavimo blogėja, esą nepanaudojamos lėšos ir atleidžiami darbuotojai. Tuo metu V. Andrejevas teigė, kad situacija pastaruoju metu gerėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O

O portretas
......taip nebūna Varnas varnui nekerta

......

...... portretas
Su sijonu su trumpu Šokti tau nepatogu

Toris

Toris portretas
Ar už tokią tvarką kovojome Ira dvi Lietuvos Vienoj gyvena išrinktieji Kitoj paprasti mirtingieji
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių