Quantcast

G. Landsbergis: prezidentas J. Narkevičiui – per švelnus

Konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis, kaip ir prezidentas Gitanas Nausėda, sako pasigendąs premjero Sauliaus Skvernelio aplink susisiekimo ministrą Jaroslavą Narkevičių susidariusios situacijos vertinimo.

Tačiau G. Landsbergis neslepia, kad jam prezidento išsakyta kritika ministrui buvo per švelni. Politiko nuomone, J. Narkevičius turėtų trauktis iš pareigų.

„Pirmasis žingsnis – reikalauti premjero pasisakymo. Jam tiko šie žmonės į koaliciją. Jis pasiėmė šią (Lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos – ELTA) frakciją į koaliciją, nepaisant iš visuomenės skriejusių įspėjimų“, – interviu Eltai sakė G. Landsbergis. Visgi konservatorius pridūrė, kad, jo nuomone, J. Narkevičių sukritikuoti spėjęs prezidentas buvo per švelnus.

„Tiesą sakant, prezidento pasisakymas buvo švelnus, kad reikia dar duoti laiko. Tačiau ką sutvarkyti? Nebepirkti pietų kitas dvi savaites... Visgi tai yra daugiau nei pasakė premjeras. Premjeras šioje pozicijoje nemato nei problemos, nei duoda kokio atsakymo. Nei gina, nei vertina“, – teigė G. Landsbergis ir sako manąs, kad susisiekimo ministrui reikia trauktis.

Tiesą sakant, prezidento pasisakymas buvo švelnus, kad reikia dar duoti laiko. Tačiau ką sutvarkyti? Nebepirkti pietų kitas dvi savaites...

„Faktas. Žmogus yra ne savo vietoje. Jis kukliai sėdėjo kaip Seimo narys, niekas nežinojo, su kuo jis susitikinėja, ką jis daro ir niekam nebuvo įdomu. Bet ministrui yra taikomi kiti standartai, panašu, kad jis su jais nesusitvarko“, – teigė jis.

ELTA primena, kad ažiotažas dėl susisiekimo ministro kilo po to, kai portaluose Delfi ir 15 min. pasirodė informacija, kad J. Narkevičius, viešėdamas Abu Dabyje ir Minske, už vakarienę nusprendė mokėti ne iš jo komandiruotei skirtų pinigų, bet pasinaudojo ministerijai pavaldžių įmonių lėšomis.

Trečiadienį portalas „15min.lt“ skelbė, kad J. Narkevičiui, kaip Seimo nariui, skirtame bute Seimo viešbutyje gyvena jo dukra Karolina Narkevič. Pagal Seimo statutą, Seimo narių artimieji gali gyventi šiuose butuose, jei juose gyvena patys parlamentarai. Paskelbus šią žinią J.Narkevičius buto Seimo viešbutyje atsisakė, primena ELTA.

Pasipiktinimo taip pat yra sulaukęs ir ministro sprendimas spalio pabaigoje atleisti Lietuvos pašto valdybą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SOTUS VILTIMI---- PENSININKAS.

SOTUS VILTIMI---- PENSININKAS. portretas
Ponai auklėtojai,juk jus irgi ne iš karto visi pradėjote tratint valstybės turtą,užsiimti aferizmu ir melu.p.Narkevičius žalias šiuose klausimuose.Bet greitai taisosi,tikriausia nepavys tavęs gabreli ir tavo pačios lygio///Tamsta pats nereaguoji į rimtas pastabas konservam ,bet kitus bari už musę,nors pats prarijęs ir užspringęs visu drambliu.p.Prezidentas su savo pačia,atrodo pasiklys sijonuose ir skrybelėse,dar prasidės remontai ,kelionės,furšetai ir didybės manija paskandins žmogelį tuštybės siekiuose.Taip ir nesulauksime žadėtosios GEROVĖS VALSTYBĖS.DIRBKIT VYRAI ,O NE Šūdą malkit.

Ei

Ei portretas
Išgama tu benkarte Lietuvos konservatpalaiki ,ne tau spręsti apie prezidentą tu slykstyne pidera...stpalaiki tautos ir Lietuvos sudas tu geriau uzciaupk savo snukį ir tylek

anukėli \\\\\.../////

anukėli \\\\\...///// portretas
pukuotas,kam kalbėt,tau tylėt.Palauk, užvers propiesorius kanopikes,išryškės tavo milijonu kilmė.Praleidai proga ptylėti.Gaila............
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių