Quantcast

G. Landsbergis prašo vadovo paaiškinimų: VSD stebės valdžios kritikus?

Grįžti į straipsnį

Sigita

Sigita portretas
Tas Gabrielius mirtinai nusibodo, tik visus kritikuoja o pats ar kà nors naudingo padare? lš pagarbos mociutei galetu nors kiek patyleti,

...

... portretas
Che, Gabriuk, tau 'karūnėlė' užsiliepsnojo: "žiniasklaidai pateikėte komentarą apie ketinimus stebėti ir fiksuoti visus neigiamus pasisakymus, verčiančius abejoti valstybės institucijų priimamais sprendimais" - 'konservai' iškart pasijuto it ta katė pieną paliejusi!

DB

DB portretas
Kada tie lansbergiai nustos lysti kur jiems nereikia. Anukelis tikrai negerenis uz seneli. Izoliuoti juos reiktu,kausyt net bjauru.

Ir stebi,

 Ir stebi,  portretas
ir kontroliuoja, ir cenzūruoja.. Kgb metodai tie patys.. Kusaitė... Venckienė.. Pocius..

NPTTSN

NPTTSN portretas
Kada šitam ,,politi(ch)ui" ateis realybės jausmas? Nors mes ir ,,runkeliai",bet suprantam,kam visi šiti ,,vėjai".

Jeen

Jeen portretas
Kam atsakinga Lietuvos valdžia? Ar tikrai gerai dirba šalies vadovas krizės metu? Kur ir ką veikia Šeimos nariai, koks jų indelis? Matome judant tik Vyriausybę. Tai kas čia kam kenkia? Rusams ir taip bus šakės.

Augis

Augis portretas
Išsigando broileris kad tautos priešo etiketė priklijos, paskaičius Liaudės atsiliepimus internete, už tokios sapaliones stato prie sienos,pradėjo VSD pulti.

Patraukit tą

Patraukit tą portretas
Užima tik eterį, o naudos jokios iš lansbergiuko-triūkšmauja, šėlioja kaip pavasarį žvėrys rujojantis ir neranda vietos kur pasireikšti.Susikabink su Šimašium už parankių ir aidą pramankštint abu smegenų-gal atsitokėsit ir būsit savo vietoje,.

Bob

Bob portretas
Lietuvos beda = konservatoriai

Albinas

Albinas  portretas
Valdžia yra Lietuvos žmones. Jūs esate mūsų pavaldinei.

Ko gero

Ko gero portretas
kai žmogus neturi ką nors protingo pasiūlyti, tai belieka kritikuoti kitus- tam daug proto nereikia....

Zmogus

Zmogus portretas
turi Zodzio laisve,o kritika sveikam fizinio skausmo nesukelia,bet ligotam Visada.

Alis...

Alis... portretas
panikieriams ir kiršintojams,- ne...

Lai nesikviečia

Lai nesikviečia portretas
Jau visai pasiūto-stato save aukščiau išrinktos gerai dirbančios Vyriausybės, išskyrus Šapoką. Tegul apsiramina-o gal ir vsd jau pavaldūs lansbergių gaujai?

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
Įdomu kada Šimonytė pritars, ar tylės iki pat rinkimų? .Gal toks sutarimas, kad visos strėlės į Landsbergį ,kai ateis laikas pasisakys ir geroji fėja,konservatorių gelbėtoja??

kaukė

kaukė portretas
Taip pat tinka---pats nedirbu ,bet dirbantiems trukdau . Mano Gabrielius.L.,kad tai "rimtas" darbas .

Ar čia netinka patarlė :

Ar čia netinka patarlė : portretas
vagie,kepurė dega ! Vagis čiupt už kepurės ! P.Gabrielius vis atranda būdų dalyvauti rinkimų kampanijoje ,nors sakė ,kad rinkimų kampanijoje partija nedalyvaus ! Nepavyko nuimti p.A.Verygos ,dabar kitam žmogui nervus gadina ! Įvertins ,įvertins konservartorių pastangas ,,dirbti " žmonių labui !

Nida

Nida portretas
Labai gerai, gerb.p. Jauniški. Gal nustos reikštis visokie propogandistai. Dar Delfį gerai būtų patikrinti. Rašo bet ką. Padėtis sunki, žmonės pilietiški, palaiko valdžią, bet išlenda kažkokie keli ir sėja paniką ir pyktį. To dabar niekam nereikia.

Pastebimas veiklos suaktivejimas

Pastebimas veiklos suaktivejimas portretas
Oho kiek troliu!Kaip Peterburgo virejo troliu fabrikas.Jau Lietuvoje vadziai palaikyti ir kitaip galvojancius ar kritikuojancius puldineja komentaruose.Akivaizdziai matosi kad cia organizuota veikla

Taip

Taip  portretas
Tokių išsigimėlių ir Lietuvos naikintojų kaip Gabrielius daugiau Lietuvoje nebėra. Gerai tegul pažiūri ką veikia tas išgama. Deda į kelnes visų kiršintoją ir Lietuvos genocidas Gabrielius su sovo pakalikais ,subinlaižiais.

na nereikia lia lia lia jokia rusija jokiu

na  nereikia  lia lia  lia jokia  rusija  jokiu   portretas
dezinformaciju ir panikos lietuvoje neskleidzia --skaitykit spauda ...ten isimtinai konservatlyberalu opozicijos keliamas surmulys ir triuksmas del caronaviruso,pasikinkius konservatlyberalu gaujai priklausancius zurnalistus,.. tai kaukiu truksta, tai laiku neatveze , tai ne tuos izoliavo , Vilniuje ,Klaipedoj merai savas taisykles nustatineja ,ka izoliuot ka neyzoliuot , ....ir prie ko cia ta ,,,rusija,,, ????

Ona

Ona portretas
Gabrielius daugiau nieko nesugeba, bet kritikuoti tai jo talentas !

Ožys \\\\\.../////,

Ožys \\\\\.../////, portretas
Yra nuomonė jog tai ne pandemija,o bakriologinis karas.---Gabiuk,įsismonink---tokiu momentu už sabotažą,panikos kėlimą,---statoma prie SIENOS ir pyyykšt.---Ar negaila bus atsisvekint su savo "uždirbtais" milijonais,irrrr pedagoge Austėja.

kas kam turi aiskintis IDOMU,

kas kam turi aiskintis IDOMU, portretas
pono reikia jo paties paklausti kur dejot lietuvos pinigus tegu pats paaiskina kaip zmonele sugebejo apvogti lietuva brangia,ir tetukas ir visa ju gymine,tegu jis paaiskina zmonems kaip sugebejo apvogti iki pamatu su raudonaja ledi,

Gabrielius šlykštus padaras

Gabrielius šlykštus padaras portretas
Gabrielius šlykštus padaras užsičiaupk nors per Krizę..... Gabrielių ir Ramūną reikia vyt iš Seimo padorumo neturintys tipai šlykštu net žiūrėti, kaip tokie gadina Seimo įvaizdį

Šantaramas

Šantaramas portretas
Gerb. Jauniški! Intensyviai stebėkite Gabrielių, jam chronine pasiutligė!

Anonimas

Anonimas portretas
Valdančioji klika jau dreba del savo turtų ir kėdžių. Nieko, tuoj virusas sustatys viską į savo vietas. Susitiksit visi pragare. Landsbergiai irgi.

Kadangi

Kadangi portretas
G.Landsbergis yra savrbiausias Lietuvos intrigantas, tai ji butina stebeti>Ne karo metu organizuoti valdzios peremima.

Galerijos

Daugiau straipsnių