Quantcast

G. Landsbergis: Lietuva tikisi JK bendradarbiavimo, stabdant neteisėtą migraciją iš Baltarusijos

  • Teksto dydis:

Romoje vykstančio Globalios koalicijos kovai prieš Daesh/ISIS šalių užsienio reikalų ministrų susitikimo paraštėse ministras Gabrielius Landsbergis susitiko su Jungtinės Karalystės (JK) kolega, užsienio reikalų sekretoriumi Dominicu Raabu.

G. Landsbergis pristatė neraminančią situaciją prie Lietuvos-Baltarusijos sienos, kur Baltarusijos režimas, pasitelkdamas nelegalią migraciją prieš Lietuvą bei Europą vykdo hibridinę ataką.

„Baltarusijos režimas, nelegaliai siųsdamas į Lietuvą nelegalius migrantus iš Irako ir Sirijos, grubiai pažeidžia žmogaus teises ir tarptautines normas. Lietuva tikisi Jungtinės Karalystės bendradarbiavimo, sprendžiant šią dirbtinai Baltarusijos sukurtą problemą“, –  po susitikimo su JK kolega sakė G. Landsbergis.

Ministrai taip pat sutarė greitu metu Londone surengti Šiaurės-Baltijos valstybių užsienio reikalų ministrų susitikimą su Jungtinės Karalystės užsienio reikalų sekretoriumi bei apsikeitė aktualiausia informacija dėl ES-JK santykių, bei santykių su Kinija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cha

cha portretas
tai jie jau bendradarbiauja ,pasako :mes jus palaikome ,mes jus suprantame ,laikykitės ten ir tttt.viskas tuo ir baigiasi -kapitalistai žiūri savo kiemo .

zg

zg portretas
Grenlandija labai ukvatna būtų priimt tuos tavo nabagėlius... Ne Kačerginėn gi juos siūst... :))

Uk interesuose

Uk interesuose portretas
Yra lietvos banditų atsikratyti, o ne psichuškė atgulėjuiams Žopos reikalų ministrui patarnauti.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių