Quantcast

G. Landsbergis: Lietuva gali vadintis laisva nuo Kinijos šalimi

Grįžti į straipsnį

retieji

retieji portretas
atsikvėpt bus galima jei japonai iškels ką rado 6 km gylyje. Bet ne šiandien.

kodėl konservas gamina be galvų?

kodėl konservas gamina be galvų? portretas
jei turėtų galvą šitas šprotas aliejuje jau verktų. Optom reikalas skamba taip: daugeliui itin svarbių technologijų - pvz super magnetai, saulės baterijos, šviesolaidžiai, elektronika, mikroschemos - reikalingi retieji žemės elementai. Kai kurių jų ištekliai kritiniai. Pvz saulės baterijoms reikalingi. Negana to - 95 - 97 % išteklių valdo kinai, Kas liko rusai. Dar yra smulkmės, kurios neįmanoma kol kas išgauti dėl lydinčios radiacijos - turi jankiai.

Hm

Hm portretas
Įdomu, kada Lietuva galės vadintis laisva nuo Landsbergių? Tikrai šalis tapo Landsbergistanu.

kada Lietuva gales vadintis laisva nuo konservu?

kada Lietuva gales vadintis laisva nuo konservu? portretas
konservu taktika,priesinti tauta ir su visais pyktis

taip

taip portretas
Atsikratem Kinisku slamstu ir sumazes siuksles Lietuvoje tik vienas pliusas , kita puse Lietuva siuksliu valstybe , teko is Vokietyno paryt dyzeliukus puvekus ir siuksles vezt ir budavo eiles prie tu siuksliu ir prasigyvenom ir investavom Lietuvoje i NT is siuksliu , Gariunai kiek ekonomika skatino is Kinu siuksliu .

to jonui su stačiu

to jonui su stačiu portretas
Pirmiausiai dievas sutvėrė lietuvį. Tada iš lietuvio išsivystė ta bezdžionė iš kurios išsivystė žmogus.

abejoju

abejoju portretas
ar konservuota kilkė sugebėtų karavaną nuvest. Toli šaukia jam iki asilo.

pritariu

pritariu portretas
Jonui lietuviui

to cha cha

to cha cha portretas
asilas -vienas protingiausių gyvūnų. Asilai karavanus per dykumą vesdavo nes sugebėdavo puikiai įsiminti kelią. Balkanuose visai neseniai, o gal ir dabar, asilas nešdavo krovinius kalnuose. Bet su asilu reikėjo sugebėti sutart. Kas ne taip - ir nė iš vietos.

cha cha

cha cha portretas
tokio asilo ministro Lietuva neturėjo per visą savo istoriją

kazimieras

kazimieras portretas
isrinktas kaune radvilenu apylinkeje niekada nei jis nei jo patiketiniai nesusitinka su rinkejais Iki rinkimu seimunai labai aktyvus o isrinkti dingsta .Gal kremuojasi i kolumbariuma?

ogi

ogi portretas
/valdoviuko/ uzprogramuotas savas /kloniukas/ ir toliau vykdo griaunama darba pradedant kolukiu ardymo ir isgrobstymo savu kgb istu basciu /karabasu/ ir kt saikos ruspaslapties itakoje kuri tapo viesa nes aiskiai susiliejo su vakaru marksistyniu terorizmu bei globalistyniais maidanais is isivaldovinusio zviegiancios nuo neapikantos glotkes ir vietoje to kad pasimelstu Jahovai tesia savo nuodemes toliau didindams savo karma o tesejai ja 2na prisiimdami ir sau tos kaltes kuri tautos bus istorijoje nepamirsta kaip sudna diena ???===

Valdas

Valdas portretas
Visi kas skaitote rekomenduoju ieskoti nepriklausomu zurnalistu ziniu youtube, nes kol lobsta musu visuomene pasaulyje vyksta taragiski dalykai ir nuo musu bandoma nuslepti tiesa. Geros dienos.

įmonė laisva nuo Kinijos

įmonė laisva nuo Kinijos portretas
Peržvelgiau kokius įrengimus turim. Patys naujausi - viskas Kinijos. Tik caro Riuriko laikų leistuvas, reismusas, farmacinės - vokiški. Ventiliacija lietuviška. Gera durneliui bezdėti laisvi nuo KInijos kai naudingo darbo niekada nedirbo. O gamybai būtų vamzdiec.

ai

ai portretas
joks rusas tiek nepakenke lietuvai kaip konservastu gauja

Vienok

Vienok portretas
Ne siaip sau zmogus vienoj vietoj buvo pasleptas. Del savo nesveiku ambiciju, noro but matomu, ypatingu ir slyksciai turtingu, o gal del savo genu pasiryzes paaukot kitu zmoniu gerbuvi ir gyvenimus .

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee portretas
be be be be beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Amerikos

Amerikos portretas
fasistinis vasalas

Anonimas

Anonimas portretas
Gabrielius Hitlerovicius dziugauja,Lietuva turi toki uzsienio reikalu ministra,kuris kirsina pries visas salis ir niekada nebuvo ir nebus diplomatu

Hm

Hm portretas
O kada Lietuva taps laisva ir nepriklausoma nuo besmegenių,idiotų , kvailių ir tautos genocidistų ???

Isdavikas

Isdavikas portretas
Nevykelis= Lenzbergas

Nevirusas

Nevirusas portretas
Kada Lietuva galės vadintis laisva nuo šito durniaus šalimi...

Pensininkė.

Pensininkė. portretas
Mes laisvi nuo Kinijos ,nuo pervežimų iš Baltarusijos ir kt. ir nuo pajamų į valstybės iždą.Deja, laisvi ir nuo vaikščiojimų į parduotuves maisto pirkimui,į vaistines,nes nieko nebe įperkame.Psichologiškai palaužti nuo valdžios beprotybių.Laimingi ,kurių dividendai nemažėja nuo jokio skurdo.

Sito

Sito  portretas
parazito zmonvyrio saskaitoje 20 000000 doleriu!!! ir tai tik oficialu!!!! norit tikru skaiciu padauginkit is desimt!!! Ir viskas anglosaxsu kontroleje!!! Atspekite kam jis dirba??? Lietuvos zmoniu naudai??

Kada

Kada  portretas
isnaikinsime Lietuvoje, situs parazintus Landsbergius, kurie paverte Lietuva anglosaxsu roziniais vergais!!!

feikas

feikas portretas
su rusijos tanku! zelenskio klauno studijos filmukas, irodyta su video! Kompiuterinis filmukas su mylincius vienas kita rusus, isviso juokas per asaras, zelios kompiuteristai dirba. Ant "zelios" feiku Lenkijoje dirba apie 5000 kompiuterastu is viso pasaulio!!!!

Kęstas

Kęstas portretas
Lietuva gali vadintis laisva nuo proto šalimi, korupcijos, giminysčių ir apgavysčių dėka gavusi tokius valdančiuosius. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

rt

rt portretas
idomu kiek jis ir jo kapitalas rėmė ukrainiečius

anūkėlio

anūkėlio portretas
haliucinacijos baigiant sunešiot kinietiškus pusbačius ............. susapnavo , kad turi dar 5 poras atsargai

O

O portretas
Laisva_pedaru....hihi.....

Kvailelis ir toliau paistelioja nesąmones.

Kvailelis ir toliau paistelioja nesąmones. portretas
Lansbergynas mus išvadavo ne tik nuo Kinijos,bet ir nuo gero gyvenimo.

onute

onute portretas
Po visais straipsniais kur verčiamaq propaganda ant rusijos negalima komentuoti tai ir parodo ko siekia purviasklaida Buvo ukrės šiknas tomatais išsitepe buvo lavonai ukru kareiviu gatvese tik su baltu raiščiu ant rankos kas buvo aišku kad nenorėjo jankiu ginklais žudyti slavu savo broliu dabas kaseivėliai išjuokiami kas santikiauja tai pederastu kerštas jie visada kitus tepa savo iškripimu Ka čia kuriat ratais apibrėžinejat be reikalo jusu purvas jau netenka dėmesio

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas už tai,kad G.Ladsbergio ir jo šeimos "versle" būtų atliktas auditas (revizija),spaudžiam ŽALIĄ.

kauniete

kauniete portretas
Labai daug tokio š-----do prirašyta kaunadienije kad i jokius rėmus netelpa Kad ir tas Koršunovas toki šuda surezgė ukrajina pasirodo jau atgavo zelionka visi miestai išvaduoti jankiu ir Dombasas Luganskas Charkovas Zaporožė Krimas Ka tu rašinėji durneli lig tai atrodei kad gabus bet dabar aiškus asilas šudmalys TIE MIESTAI JAU RUSIJOS SU RUSIŠKAIS PASAIS galvok ka kalbi tai žmoniu valia ju referendumas ir jokie jenkiai to nepakeis Žmones parom eilėje stovėjo kad pakeistu pasa Koršunove negalvok kad tik tu turi interneta nedurnink tautos vargetėle Statai klounui zelionkai naujus spektaklius LIAUDIES TARNAS 2 antras juokdary Per you tube rodė kaip per balsavima zeles azovcai bombike numetė bet žmones neišsigando neišsilakstė ėjo balsauoti

mu

mu portretas
matukas ir gabriukas du visiski debiliukai

ll

ll portretas
O taip, Amerika nėra laisva nuo Kinijos, o Lietuva pasirodo laisva nuo visko ir greitai taps pirma ir paskutinė su Kinijos drakonu demokratijos smaigalyje,O tai gal G.Lansbergis gali pa[pasakoti nuo ko jis priklausomas ,nes iš jo lenininių tezių kol kas neaišku ar ES ar JAV,ar tik nuo savo asmeninių ambicijų.

Petras

Petras portretas
Lanzdbergiukui nulis dėmesio jusu durniem komentaram ka jam jo vadas nausėda liepė ta jis ir kalba o nausėda su nausediene daro ka jankiai liepia Ar dar neaišku mastykit lietuvos vargdieniai Pasaulis sukiles gina savo teises vaikus o jus durneliai gabriuka pastovei koliojat ir vaidinat patrijotais Jam nusišvilpt ant jusu

Anonimas

Anonimas portretas
ŽINOT KODĖL GABRIUKAS IŠSIŠIEPES JUOKIASI IŠ JUSU KAD JUS JI LAIKOT TOKI PROTINGA VOS NE PASAULI TVARKANTI KINIJA TAIVANAS BALTARUSIJA PAMASTYKIT BUKAPROČIAI RAŠOT KOKS JIS DURNIUS IR ČIA PAT AIŠKINAT KA JIS PADARĖ NIEKO JIS NEPADARĖ TIK ATLIEKA NAUSEDOS NURODIMUS NES NE JO PROTELIUI TA KINIJA KALININGRADAS ČIA KAIP IR DULKELIS DURNELIS TIK NURODYMU VIGDYTOJAI

Vilnietis

 Vilnietis portretas
Perskaičiau visus komentarus ir tai tik atsirašinėjimai nei vieno tikslaus komentaro Nors kas būtu parašes tikslu šios neaiškios politikos kaltininka vedanti šali i pražūti Brangieji gabriukas tik pieška kad nukreiptu i save nausėdos politika nausėdos tiksla sužlugdyti lietuva jos žmones Ji dar kaip siuntinuka pasiunčiai gabri parvežti žyniu iš jankiu scwabo Ar nematot kuom užsiima nausedienė Dirba abu sutuoktinei ranka rankon LIETUVA TURI BŪTI LAISVA NUO KINIJOS ŠALIM ir priklausyti amerikai kaip pladzdarmas pulti rusus baltarusus tai nausėdu žodis ir tikslas Kada mes suprasim kad toks gabriukas be nuosėdos pišės grybės taktikos tik O Viskas kuom galima kaltinti ta glušeli gabriuka išsigimėli tarnaujanti scwabui nausėdai jankiams už milijonus kurie auga jo saskaitoje Po šito straipsnio laukit vel kokios šunybes kol jus rašynėsit ir keiksit gabriuka visom pasaulinėm bėdom nausėda su ta scwabinia bobu vyriausybe tikriausei ruošia nauja blyna tautai

jo

jo portretas
galiu pasakyti trumpai multfilmo žodžiais,"ASILIUK, ASILIUK, betgi tu išgelbėjai lydeką"

LANSBERGY

LANSBERGY portretas
TU VISIŠKAS KVAILYS..O KUR MES GAUSIM PLOKŠČIAEKRANIUS SPALVOTUS TELEVIZORIUS, KOMPIUTERIUS IŠMANIUOSIUS TELEFONUS, ŠMUTKES, KINIJA MUS VISKUO APRŪPINA....O DABAR NET TAVO ROŽOS NEGALĖSIM MATYTI KAI NEBUS KINIJOS.....

kapsas

kapsas portretas
Na kada šitą Lietuvos kenkėję, senojo Rusijos VSK agento,idėjų tęsėją patrauks iš Lietuvos žlugdymo?

nu

nu portretas
Durnumui ribų nėra, jei pasitikrintų visus savo naudojamus daiktus, pamatytų, kad daugiau nei pusės jų kilmė kinietiška. Tikriausiai labai smagu krauti turtus kitoms valstybėms ir skurdinti savo piliečius. Ir kas gali paneigti, kad už tokius durnus sprendimus kažkas negavo "otkato".

>>>Jonas Lieituvis \\\\\.../////

>>>Jonas Lieituvis  \\\\\...///// portretas
>tu byb'lietuvis,bet vieną frazę netyčia pataikei,tie litvakai tikrai Lietuvius pavertė vergais ir sunku išsivaduoti,nes apsistatė keliom apsugos juostom tokiais kaip tu "jonais" byb'lietuviais.Gauni kaulą nučiulpti?

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Labai gerą koncertą sukūrė autorius . Visi vatiniai ir kiti, sulipo į medžius ir choru užgiedojo Vergų chorą , kaip operoje Nabukas. Su vatiniu mąstymu niekada beždžionė nebūtų išlipusi iš medžio ir išsitiesusi ,ir tapusi homus erektus- ir šiuolaikinio žmogaus protėviu.

Tai \\\\\.../////

Tai \\\\\...///// portretas
jau tragedija,taip URM'as nusivadovavo ir jį deda į internetą su karigos pozos foto,džiaugiasi jo "laimėjimais".___Nėra žodžių,baisu,jokios kontrolės,atsakomybės kaip jis nori taip kvailioja,o visuomenė nuo litvako turi kentėti.____Už tokius "darbus",jo "užkariautoje" Kinijoje,jis jau seniai kybotų kaip sasiska.___Manau,dar čia ir va(l)dovo kerštas,kad rinkimuoe į LR prezidentus buvo šunaujos gėdingai išmėžtas pagal "nuopelnus".

tai kad

tai kad portretas
visos prekės china ateina iš polskos jie dabar pinigus darosi, glušas

va taip

va taip portretas
Geriau būtu laisva nuo idiotų.

O Gabriuko pažymėjimas iš psichiatrinės

O Gabriuko pažymėjimas iš psichiatrinės portretas
Irgi įslaptintas 75 metams?

Lietuva gali vadintis laisva nuo Kinijos šalimi

Lietuva gali vadintis laisva nuo Kinijos šalimi portretas
O G. Landsbergis gali vadintis laisvu nuo proto.

LIETUVA BUS TIKRAI LAISVA...

LIETUVA BUS TIKRAI LAISVA... portretas
Kai bus deportuoti iš Lietuvos visa landsberginė, Lietuvą pardavusi, šutvė.

Anonimas

Anonimas portretas
AR visas LANDSBERGIŲ genties medis su supuvusiom šaknim? IKI 2030metų---ką tai reiškia? APSPIAUTI NORISI jo abruziuką ant tiek smerkiu jo elgesį ,klėdesius,veiksmus. TUO pačiu ir jo komandą koncervatorius---trojus ,narkomanus ,vienalyčius seksistus už tuo pačius GRIEKUS

Alis...

Alis... portretas
pasirodo, kad politika tai yra pelningas biznis...

Alis...

Alis... portretas
hm...

??

?? portretas
Ka NATO jeigu bus karas sugriaus viska okupantai

Dievaž....

Dievaž.... portretas
Toks jausmas, kad dabartinėje valdžioje beždžionės su granatomis rankose.

broileriio šaikos valdymi rezultatai-plakatų rinkinys

broileriio šaikos valdymi rezultatai-plakatų rinkinys portretas
liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

haha

haha portretas
Anūkas dega

Lietuva gali vadintis laisva kad ir nuo Marso

Lietuva gali vadintis laisva kad ir nuo Marso portretas
Bėda tame, kad lietuvos valdžiagyviai yra laisvi nuo proto, garbės ir sąžinės.

Laisvi nuo merų

Laisvi nuo merų portretas
Kitais metais konservatoriai galės vadintis laisva nuo merų partija.

kodėl konservų

kodėl konservų portretas
negamina su gala? Ar šprotai, ar kilkės - viskas be galvos. O jūs tokius į ministerius skiriate. Paskui dar stebisi kad begalviai.

Visa menantis

Visa menantis portretas
Kada išplauks šitas durnių laivas su savo bepročių įgula ir tokiu pat kapitonu į kokią negyvenamą sąlą, tada gal ir ateis ramybė į mūsų jų nualintą Marijos žemę. Ir Lietuva galės vadintis laisva nuo durnių laivo šalimi.

0 šitas

0 šitas portretas
nupušėlis laisvas nuo proto seniai. gal gal nepakaltinamas/

Šitas pybis

Šitas pybis portretas
dar tyčiojasi?

Dar ji

Dar ji portretas
laisva nuo darbo vietu lietuviams,atlyginimu,pensiju,neigalumu,zodzio ir minties ir ju israiskos laisves,teisingumo,nekartelines rinkos ir kainu,perspektyvu ir gimstamumo,demokratijos ir skaidrumo,medicinos,svietimo. Dar vardinti?

Ar \\\\\../////

Ar  \\\\\..///// portretas
tas "Napaleonas" padengs milijardinius nuostolius padarytus Lietuvai "kariaujant" su visu pasauliu.

Kazkada

Kazkada portretas
ji slepe nuo rusu tam tikroje ligonineje. Na,kai lietuviukus dar gaude i rekrutus TSRS kariuomenen. Pasirodo,per anksti paleido is sleptuves!

Ką gi

Ką gi portretas
kaip sako kaime- "nesusitupėjęs" viščiukas, belieka atkentėti tuos 4 metus, kaip sakė Šimonytė.....

JIS GLUSAS IR TASKAS !

JIS GLUSAS IR TASKAS ! portretas
ABELIS lieka ABELIU ( cia apie glusa anuka)

Poza \\\\\.../////

Poza  \\\\\...///// portretas
nuotraukoja,tikro kvailio."Nugalėtojas"-Napaleonas.

Das ist fantastisch

Das ist fantastisch portretas
Nebuna "buvusiu" narkosu

Rūta

Rūta  portretas
Drakonų tramdytojui matyt per pilnatį vėl stipriai paaštrėjo. kaip sako patarlė, džiaugiasi durnius geležėlę radęs. O kur žadėtos Taivano investicijos? Išdūrė gabruką, kaip mergą su penktu vaiku.

tulpių paštas, Stiklių restoranas, sklypas už 1 eurą

tulpių paštas, Stiklių restoranas, sklypas   už  1  eurą portretas
Beprotis Gabrieliukas, manau jau visa ES žvengia iš LT ir nepasitiki mūsų broilerynu nei dėl Kinijos, nei dėl Kaliningrado, cituoju užsienio prtalus: „Financial Times“: Vokietija atsitraukia nuo plano dislokuoti karius Lietuvoje. Vokietija pasiūlė didžiąją dalį iš 3.500 papildomų karių, kuriuos ji planavo skirti NATO pajėgoms, dislokuoti savo teritorijoje, o ne Lietuvoje, kaip buvo žadėjusi anksčiau. Vokietijos leidinio „Spiegel“ turimais duomenimis, Vokietijos vyriausybė piktinasi Lietuvos veiksmais dėl Kaliningrado tranzito, baiminasi, kad jų kariai gali būti įtraukti į karinį konfliktą. Esą Berlynas nepritaria Lietuvos vertinimui, kad sankcionuotų prekių tranzitas neturėtų vykti per Europos Sąjungos teritoriją, net ir į Kaliningradą.

>>>Anonimas \\\\\.../////

>>>Anonimas  \\\\\...///// portretas
>Ar beprotis gali žinoti?

Anonimas

Anonimas portretas
Landzbergi, kada mes issilaisvinsim nuo Amerikos vergoves?

Kodėl

Kodėl portretas
Foto be karūnos ?

trumpai

trumpai portretas
Lietuva užvaldyta broilerinių pridurkų.

Joo

Joo portretas
Napoleonas...

ogi

ogi portretas
tauta privalo but nepriklausoma nuo visu kurie kesinasi i jos gyvenima ir tradicijas o 1 nuo /savu/vasaliniu pridurku saikos kuri 30m engia visus pasisakancius uz normalu gyvenima be jusu prievartos kuri dvelkia sionsatanizmu ???===

nu

nu portretas
Rimtai maniakas.Visas i seneli.

Lanzbegizmas \\\\\.../////

Lanzbegizmas  \\\\\...///// portretas
kuris tęsiasi virš 200 metų,tai kažkoks prakeismas pasiūstas Aukščiausiojo.

valio!!!!!!!!

valio!!!!!!!! portretas
as isvaduosiu lietuva nuo lietuviu!!!!!!!! slove mazochizmui!!!!!!

Lietuvis

Lietuvis portretas
Išvaduotojas ? Nuo ko mes dar būsime išvaduoti ?

Reikėjo įsidrąsinti....

Reikėjo įsidrąsinti.... portretas
ir atidaryti Tibeto atstovybę ir pripažinti jo nepriklausomybę,bet šikinžarnis, kaip sakoma kaime per plonas

MacLeod

MacLeod portretas
Na ir kas iš to balvone? Manai, kad išmokysi 4000 metų civilizaciją savo idiotiškų "vertybių"? Bendrai galvojant - tai UR ministro pareiga palaikyt gerus santykius su kitomis tautomis, o ne kurstyti neapykantą ir brukt savo "tiesas"

Reikėjo įsidrąsinti....

Reikėjo įsidrąsinti.... portretas
ir atidaryti Tibeto atstovybę ir pripažinti jo nepriklausomybę

Psix"Logas \\\\\\...//////

Psix"Logas   \\\\\\...////// portretas
Per senelio dainuojančią "revoliuciją" gydėsi,atsinaujino,reikia pakartoti kursą neskaičiujant laiko,o žiūrint į rezultatus,nes pavojingas VALSTYBEI.

Che che - konservatorius

Che che - konservatorius portretas
Jau visiškas glušas - lenda be muilo į užpakalį užjūriui

Kinas

Kinas portretas
Kaziolas.

Vėl Kauno Diena platina Feikus

Vėl Kauno Diena platina Feikus portretas
1) strapsnis - Netikėta: filmuotoje medžiagoje – baltą vėliavą iškėlę Rusijos kariai...- matosi, kad šarvuočio ženklinimas priekije ir šonuose užretušuotas o ir vietos budingos ukrainiečiu skaitmeniniui kamufliažui. Plius nei vienas karys neturi spalviniu raiščiu. Tai Aktoriai ! 2) straipsnis - Paviešino beprotišką vaizdo įrašą: susprogdinti besimylėję rusų kariai...- Čia išvis nesąmonė . Vaizdas prastas o ir neužmirškime Feikinius Prievartavimus už kuriuos iš Rados išmetė L.Denosova kuri Visus prievartavimus Sufantazavo ! Kauno Diena - Jus Feikinis dienraštis ! PS todel ir neleidžiate komentuoti ...

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kai buvo atsilupes taip ir liko,barzda sendina nes senė baisiai atrodo.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Sėkmės Ministrui

Anūkas keistuolis

Anūkas keistuolis portretas
Joo, vietoje to kad gailėtusi prisidirbęs, jis dar tuo ir giriasi...dabar visokie idiotai prekiauja kiniškom prekėmis su 200 proc. antkainiu..

Per situs nacistus

Per situs nacistus portretas
Lietuva yra amerikos 51statas , kuris bus vergu, ruosiamu mesai karui su Rusija. Istorija kartojasi.

G. Landsberge

G. Landsberge portretas
Gabrielė, Tu istorijos nedarai...

Anonimas

Anonimas portretas
Kada dings šitas intrigantas, šudmalys

Anonimas

Anonimas portretas
Tikimės tik veino, kai iš akių dings konserviniai intrigantai, aferistai gal ir pasijusim laisvesni, bet kažin. Labai jau daug priviso tų bukalaurų - subinlaižių, nieko nenusimanančių ir nesuvokiančių senių vis daugėja. Nesišviečia ta laisvė.

paf

paf portretas
Kas isto, kad nuo kinijos nepriklausomi. Bet priklausomi nuo oziu lansbiergeriu klano :( -Tai baisiau nei komunizmas ir supuves kapitalizmas kartu sudejus...

9mm

9mm portretas
kada Lietuva išsilaisvins nuo šito buko de bilo?, nekenčia jo žmones. ką jis ten daro?

Uztat

Uztat portretas
Nelaisva nuo briuselio siukslyno, kurie zino viska geriau uz visus, bet totalinis feilas draigaujant su rusgaidynu parode, kad jie nezino nieko. Arba pelninga nezinot, kol visai po nosim ginklais neuzmojuoja.

Lietuva negali vadintis laisva šalimi

Lietuva negali vadintis laisva šalimi portretas
Lietuva negali vadintis laisva šalimi, nes Cenzūros rezultatai šokiruoja: Straipsnio apie tai, kad dalis lietuvių dėl karo Ukrainoje kaltina visai ne Rusiją, net NEGALIMA KOMENTUOTI...

HM

HM portretas
Ko norėti iš prakišto demokratiškai caraičio.Intrigos ir plepalai.Jo išsišokimai skurdina Lietuvos gyventojus.Jis tuom didžiuojasi.

,,Putinas-fašistas,,

,,Putinas-fašistas,, portretas
Blogiau už okupantus.Europa JAV plečia prekyba,išlaiko normalius santykius,plečia versla,tik Lansbergas priešus Lietuvai ,,gamina,, Už daug milijonu Taivanas nupirko kefyro iš Lietuvos?Šūda pamalė ir dingo.

niekaip nesuprantu

niekaip nesuprantu portretas
uz ka lansbirkiai taip nekencia lietuviu?

Anonimas

Anonimas portretas
Korumpuota koncervatoriu siuksle. Seno korumpuoto KGB Ozio, Lietuvos diktatoriaus palikuonis.Kurio tikslas yra zlugdyti Lietuva. Pasitelkiant KGB metodus. Taip pat kaip Rusijoje ar Baltarusijoje.

o prie ko cia visa lietuva?

o prie ko  cia  visa lietuva? portretas
o ka, lansbergi buvo kinai i nelaisve uzdare?

kazin

kazin portretas
kas padengs nuostolius del sitos lansbirkio taiwano aferos?

išvada

išvada portretas
Kakariekū ......o paskui kad ir puodan.

Eikit peklon su savo Gavnopoliais

Eikit peklon su savo Gavnopoliais portretas
Buvo laikas,kai tie patys koncervai lindo Kinijai tarp užpakalio žandukų,kad tik ji atvertų rinkas.Kai rinkos atsivėrė,tie patys koncervai pradėjo savo mažvaikių politiką-pradėjo jiems aiškinti,kad jei kinai toliau palaikys gerus santykius su rusais,tai mes juos apš*ksim jankių užsakymu.Galiausiai gavosi,kad Lietuvą išstatė pajuokai prieš visą Europą ir ne tik.Užtenka paskaityti užsienio portalų komentarus,ypač anglų kalba,kokie ten atsiliepimai apie mūsų politines gaišenas.

jo jo

jo jo portretas
laisva nuo pinigu... laukiu nesulaukiu kada lietuva bus laisva nuo lansbirbiu ir konservastu...

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Žmonės norėtų žinoti,kada nuo šito bukagalvio Lietuva išsilaisvins?!

Kinija neisileidzia i rinka

Kinija neisileidzia i rinka  portretas
Uzgrobudiu Europos finansine struktura individu. Tie uzlaus Lietuva betkaip, mokes europieciai kiek tik nores, kad Teroristai toliau valdytu Europos ir jav finansine sistema

Jo

Jo portretas
Tūpiau pasisakyt negalėjo, demokratijos anūkėlis. Laisva nuo Kinijos...vis tiek viską iš kinų perkam, tik brangiau, per tarpininkus - va visa laisvė, proto bokšteli. Įmonės parduot jiem nebegali, gamybininkam galvos skausmas kaip gaut iš tų pačių kinų detales, pirkt viska turi per estus, latvius, lenkus ir taip permokėt. Uostas mūsų be kiniškų krovinių, uždirba kaimynai, geležinkeliu irgi viska kinai sustabdė - uždirba kaimynai Va tavo visi pasiekimai, susireiksminęs liurbi

Gandone

Gandone portretas
Pasakyk ka žmonėms valgyti!!!???

AR SULAUKSIME?...

AR SULAUKSIME?... portretas
Kada tam piemenėliui pienas nuo lūpų nudžius...

fas fas

fas fas portretas
kada bus laisva nuo briuselio geju, sorosu ir swabu?

sy idiota reikia kist skubos tvarka y durnyna

sy idiota  reikia kist skubos tvarka y durnyna portretas
y intensyvios terapijos gydymo skyriu.....

Būtent...

Būtent... portretas
nebus kam pjudyt Lietuvos su visu pasauliu, nesivaidens, kad kažkas jau mus puola (kaimyno šuo pradeda pulti kai koks "malakasosas" jį pradeda erzinti) ir t.t. Lietuvių psichologinė būsena bus žymiai geresnė.

Jonas

Jonas portretas
Dėl nuolatinių konfliktų su Prezidentų , arogancijos, silpnos komunikacijos su visuomene vadovaujanti partija praranda savo veidą ir praras daug rinkėjų, todėl ateitis gali būti miglota. Laikas baigti vaidus,keisti valdymo strategiją ir komunikavimą ir toną su visuomene ir dirbti žmonių labui!

cha ha ha ....atrodo kaip tas Ivanas durnelis surades

cha  ha  ha ....atrodo kaip tas Ivanas durnelis surades   portretas
gelezele.....Lietuva laisva nuo Kinijos ir ju investiciju ....o kada lietuva bus laisva nuo lansbirkiniu idiotu !!! ????

Klausimelis

Klausimelis portretas
Kada sitam bus skelbiama apkalta? Ar visai "vyriausybei" iskarto skelbs?

Ly dziun fu

Ly dziun fu portretas
Bukas anukas islaisbino verslininkus nuo pinigu ,ir dar giriasiasilu asilas

Bet

Bet  portretas
kai būsim laisvi nuo Landsbergyno bus šventė.

Galerijos

Daugiau straipsnių