Quantcast

G. Landsbergis atkirto į S. Skvernelio siūlymą: tai ne tas žmogus, kuris gali patarti

Grįžti į straipsnį

Danutė

Danutė portretas
O jau tu darai ir negalvodamas, ką galima tokiam patarti, kai protas iš paskos eina.

Pastabusis

Pastabusis portretas
Tegu Skvernelis prisimena praėjusių metų rudenį, kai su Veryga nuslėpė užsikrėtusiųjų ir mirusių nuo covid-19 skaičių, norėdamas savo naudai paveikti rinkimų rezultatus ir geriauatgailauja tylėdamas...

Mindaugas

Mindaugas portretas
Tavo senelis gyvena 90 draugeli ir laikas tai suprasti.nebe tie laikai.nebeturit ko parduot.senelis jau viską pardavė.ir vogt nebėra ko nes rusai senai isejo

Anonimas

Anonimas portretas
Apagailėtinas nevykėlis tu su seniu ožiu priešaky. Per jo patarimus naikini Lietuvą. Nieko viskas atsisuks preš tavo vaikus ir tave patį.

Kokia baisi demokratija.....

Kokia baisi demokratija..... portretas
Kodėl konservatoriai pradėjo žmonių nekęsti.........jaučia artėjanti krachą ........kažkaip tauta pradėjo nusisukti nuo šitos partijos žygdarbių....

kapsas

kapsas portretas
Patarti gali tik vienas žmogus tai senasis ožys, kuris kaip ir tamsta ir visa konservų klika labai nekenčia Lietuvos ir Lietuvos gyventojų.

Anonimas

Anonimas portretas
Tiek Landsbergis tiek skvernas nekenčiamas Lietuvių

G.LANDSBERGIS - NE TOKS....

G.LANDSBERGIS - NE TOKS.... portretas
Kuris klausytų kažkokio S.Skvernelio. Jis, kaip pats sakė į žvalgybą eitų su tokiais, kaip Armonaite ir visa jos komanda...Ar dar reikia ką nors pridėti prie tokio jo pasirinkimo?...

Senolis

Senolis portretas
Ne tiek daug kremliaus pakaliku Lietuvoje ir jie nenori desiniuju vyriausybes, tai reiskia vyriausybe dirba teisinga linkme ir temdo kremliniams putino saule!

Ko parinatės, avigalviai?

Ko parinatės, avigalviai? portretas
Kiek jums kartoti reikia, kad jūsų puodynėse aidu atsilieptų? - spaudykit Karbauskio žalią vištą ir visos jūsų negandos išnyks kaip dūmas blaškomas vėjo. Būsit laimingi, kaip sulaukę sovietinių okupantų pažadėto, šviesaus komunizmo rytojaus.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Tarpukario Lietuvoje buvo šūkis: "Mes be Vilniaus nenurimsim". ..........Dabar gandragalviai ir Kremliaus šunauja kelia kitą šūkį: "Mes be Karbauskio su Kepeniu ir generiniu Veryga, bei Skvernelio su Narkevičiumi ir Tamašūniene nenurimsim".

rope

rope portretas
Lietuvos gėda ir nevykelis tas Gabrielius

H

H portretas
Kuo tolyn tuo......... Mes viską galime.....

kaip greitai

kaip greitai portretas
viskas pasikeite ,tik ka sake ,tai tie zmones su kuriais galima kalbetis (apie Skverneli )

Oho

Oho portretas
Kokia jo "didenybės" chamiška arogancija, lyg valdytų Lietuvą ir pasaulį. Nevykėlis nesuvokia ar išvis nesusivokia, kad savo neadekvačiais pareiškimais sugadino santykius su kitomis šalimis ir dėl to stumia Lietuvą į dugną. Negi šitas "svarbiausias" anūkas neatsidurs teismo suole?

123

123 portretas
Pasikėlęs gaidelis...

Po

Po portretas
Šitas pridurkas anukelis vapse berazumis jam reiktų porą šonkaulių sulaužyti,

Švarkeli \\\\\.../////

Švarkeli  \\\\\...///// portretas
gavai per skverną nuo savo kumyro,išdavike.Taip kad tau piššššššššššššššūdas termose.Visų išdavikų likimas vienodas.

GABRIEKIS VISUR TINKA

GABRIEKIS VISUR TINKA portretas
IR MANAU SUSITVARKO

Anonimas

Anonimas portretas
Esi paskutinis nepraustaburnis ir Lietuvos gėda su savo unkeliu priešaky

Teisingai

Teisingai portretas
klausyti reikia tik dieduko patarimų, o jų turbūt netrūksta....

Seniai aišku

Seniai aišku  portretas
liberkonservatos politiniai veidmainiai . Tik ponas Skvernelis to nesuprato ? :) Pagarba Karbauskiui ir " valstiečiams " . Partija išaiškino kas negerbia jų vertybių . Atia , pone Skverneli , į politinį patvorį .

Karbauskis protingas žmogus

Karbauskis protingas žmogus  portretas
jis SIŪLĖ VISAI opozicijai KARTU teikti Šimonytei interpeliaciją ! Deja , ponai rado priežasčių ir išsisukinėjimų ...Skvernelis vienas iš jų . Ir kas gavosi , pone Skverneli ? Išdavėte savo politinę partiją ( valstiečius ) , išdavėte rinkėjus , kurių dėka tapote seimo nariais , o dabar jums " į akis spjovė " ir tie , dėl kurių stengiatės ? :) Linkiu politinio žlugimo , nes neturite jokios politinės nuojautos ir garbės ...Karbauskis visiems pademonstravo savo išmintį ( veikti opozicijai visiems kartu !!!! ) ir jūsų aroganciją bei nenuovokumą politikoje . Po vieną būsite tik " apspjaudyti " . Karbauskiui ir " valstiečiams " pagarba , tik jų dėka " nukrito opozicijos politinės kaukės " .

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Ką tau dar patarti aklasis, kurčiasis žmogau, žmonių nekenčiamas, tu nebesuvoki savo veiksmų, t.y. skiepų pasekmės.

natalija

natalija portretas
Gabri tik nesenai džiaugeisi kad 13 skverno chebros atėjo žmonės su kuriais bus galima tartis o ŠENDIE JAU SAKAI KAD NE TAS POLITIKAS SKVERNAS SU KURIUO GALI KALBĖTIS laiku susgribai nes tikrai senas mentas tave patvarkys patikėk ne šiaip sau jis jau senai kalba kad ta viriausybė skandina lietuva

Lauris

Lauris  portretas
Lauk ozio ir fasisto gabale is seimo

Galerijos

Daugiau straipsnių