Quantcast

G. Landsbergis apie R. Karbauskio raginimus apsaugoti tradicinę šeimą: jam reikėtų atsigręžti į save

Grįžti į straipsnį

Faktas - buvo užduotas ne asmeninis, o politinis klausimas

Faktas - buvo užduotas ne asmeninis, o politinis klausimas portretas
bernelis, išsisuko nuo tiesaus atsakymo permesdamas reikalus į asmeninius, ko gero, kitą žmogų ižeidžiantį atsakymą...žemyn upe...žemyn upe...

Faktai

Faktai portretas
Žemgrobys,kurio šeima gyvena Ispanijoje,yra kolūkinės okupacinės sistemos vaisius.Jo privatus interesas vogti,yra paveldėtas..Susišlavė žemes,kurias normali valstybė nacionalizuotų dėl padarytos žalos..Grobikas šeimą ir dalį kolūkinio turto paslėpė Ispanijoje.

Kodėl

Kodėl portretas
Suklaidintiems žmonėms neaišku, kad ne pleputės armonaitės kelia grėsmę Lietuvai, o neribota emigracija. Keista, tautiečiai nesuvokia ,kokia kryptimi yra didžiausi pavojai. Pavyzdžiui, žemgrobis Karbauskis balsavo prieš Lietuvos stojimą į NATO, prieš nepriklausomą Lietuvos energetiką...Dabar šitie karbauskiniai melagiai "valstiečiai", Kremliaus klapčiukai rodo silpnapročiams puolimo kryptį - pulkit homiką Raskevičių...Gėda.. Lietuvos žmonės ,kada pagaliau suprasit, esate mulkinami - mes prarandame tautos kraują, žmones, kurie emigruoja. Protestuokit prieš emigraciją, palikit ramybėje homikus. Pagarbiai Arvydas D.

Keisk dilerį cha cha

Keisk dilerį cha cha  portretas
visai nupušai ar su žvake stovėjai ? Kiek bukų ....defektuotų ...

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Karbauskio tradicinė šeima – žmona ir dvi sugulovės. ............Kas prieš Karbauskio tradicinę šeimą – tas liaudies priešas.

Anonimas

Anonimas portretas
Kai kam Svietka galvą bus susukusi ....

natalija

natalija portretas
KIBA TAS ASILAS ANŪKĖLIS NEMATO KAD ESA PAJUOKOS OBJEKTAS JUK SUAUGE ŽMONĖS NIEKAIP NEGALI SUPRASTI KAIP GALĖJO NAUSĖDA SILPNO PROTELIO BERNELI PATVIRTINTI TOKIOMS PAREIGOMS JUK JUOKIASI VISA LIETUVA IŠ TO NABAGO JIS NET NESUPRATO KA PERSKAITĖ APIE KA GERBEMAS KARBAUSKIS ŠNEKA TAI KA JIS TEN KITUR NUVYKES KALBA NU PREZIDENTE JUSU KOMANDA DARO LIETUVAI GĖDA PAVILIONIS LANSBERGIUKAS TAI AIŠKUS NEDAŠUTĖLIAI VAlDO LIETUVA O KAS TOLIAU PREZIDENTE

Gintaras Aurimas

Gintaras Aurimas portretas
Buna,kad tokie veikejai mirsta,nuo perdidelio seklos kiekio,skrandyje...

>ACB

>ACB portretas
tai kad kasmet Londone vyksta legalus kūdikių aukcionas kur panašūs ,,tėveliai" gali įsivaikint vaikučius. Iš viso pasaulio suvažiuoja turtingos poros..Buvo jų žiniasklaidoje paskelbta ir niekas tuo nesistebi:D)

ACB

ACB portretas
Jeigu nesulaikysim RUDOJO MARO nuo kisimosi i normaliu seimu gyvenimus, genderizmo propoganda tai kuo toliau bus tuo "graziau", Vokietijoj, Olandijoj jau ant tiek zmones paveikti propogandos kad yra PEDOFILU partijos siulancios kad su vaikais lytiskai santykiaut galima butu nuo 12metu. Amerikoj jau net ne 2 o TRYS ped...nusipirko naujagimi ir skaito kad cia moderni seima

saugiau

saugiau portretas
pasistačius trobą prie Kauno marių, saugiau žmoną laikyti toliau nuo jų, nes toms žmonoms visokių nelaimių nutinka...

SAUNU

SAUNU portretas
SAUNUOLIS KARBAUSKIS KAD LABAI TEISINGAI ISSAKE SAVO NUOMONE KURI ATATINKA VISOS LIETUVOS GYVENTOJU NUOMONE AS ISITIKINES KAD LANZBERGIUI IKI KARBAUSKIO LYGIO LABAI TOLI IR KAIP JIS BENORETU PRIPLAUKTI IKI KARBAUSKIO LYGIO IR SUGEBEJIMU JAM NEPADES JOKIE IRKLAI NUOSIRDUS ACIU KARBAUSKIUI UZ LABAI ISSAMU PASISAKYMA

vilija

vilija portretas
o tu atsigresk i seneli ir tuo labiau i savo teveli.Tad juokiasi kvailio puodas kad katinas juodas.Padorumo STOKA

O is esmes tai TS-KD ignoruoja savo krikscioniskus

O is esmes tai TS-KD ignoruoja savo krikscioniskus portretas
remejus. Trumpiau, gavo Anukas pijaristu patarima, kad geriausia gynyba yra puolimas. Ne visada, beje.

KONSERVATORIŲ laikysena 30 metų s a v a n a u d i š k a,

 KONSERVATORIŲ laikysena 30 metų s a v a n a u d i š k a, portretas
jie Lietuvos GYVENTOJAMS n e d i r b o ir nedirba ŠIANDIENĄ, visais būdais jie stengiasi s u n a i k i n t i kitaip manančius -- TAM jie net p r i g l a u d ė savo GAUJOJE-sovietinius k g e b i s t u s , kuriuos nuo ŽMONIŲ akių paslėpė 75 metams V. LANDSBERGIS, - ir tai parodo , kad KONSERVATORIŲ draugystė su KGB -tais ir toliau t ę s i a s i - net dabartiniame seime - pirmininke i š s i r i n k o KGB-tų šeimos atstovę ČMILYTĘ, kad galėtų pratęsti galimos č e k i s t ė s GRYBAUSKAITĘS 10 metų žmonių gyvenimo s k u r d i n i m o laikotarpį, per kurį m a ž i n o ir taip skurdžias PENSIJAS - tai a k i v a i z d u s pavyzdys , ko Lietuvos žmonės gali tikėtis iš s a v a n a u d ž i ų KONSERVATORIŲ

Toliatas

Toliatas portretas
gal gerb. Gabrielius pasakytų, kas šiuo metu pisa Navickienę?

Man šis Landsbergio

Man šis Landsbergio  portretas
pasisakymas dar labiau atskleidė ko verta konservatoriška komunikacija ir "noras dirbti kartu " visai Lietuvai . Sėdėdami opozicijoje tik " kritikavo " ir mano galva kenkė " valstiečiams " ir kiršino Tautą . Dabar jau akivaizdu ir tik absoliutus nesusipratėlis nesuvokia . Landsbergis vietoje to , kad palaikytų Karbauskio kreipimąsi , jei mano jog tradicinė šeima yra Lietuvos ateitis , ima ir pradeda Karbauskį įžeidinėti ? Landsbergis nesugeba palaikyti jokių naudingų siūlymų , jei teikia kitų partijų atstovai ? Fui.... Jokios pagarbos ponui Landsbergiui kaip politikui , nemėgstu intrigantų , veidmainių , nesivaldančių , skatinančių patyčias . Lietuvos vyriausybei gėda turėti tokius politikus .

OHO!

OHO! portretas
Ir Karbauskis aplenkė Gabrielių. Juk tokį kreipimąsi pirmas galėjo parašyti Gabrielius, pasigirdamas savo tradicine šeima, sėkme, vaikais. O Karbauskis žmonos nemuša, Kažkam nepatiko Greta - atleido. Kažkam nepatiko jis pats - išėjo iš Seimo. Garbingas elgesys!

J

J portretas
Anukas kaip visada nusisneka po partijos pavadinimu krikscionys demokratai nori prastums stambulo konvensija kuri neatitinka partijos pavadinimo manau jog labjau tiktu vienalyciu partija tai deretu si koalicijos trijule ir ne anukui pirstu baksnoti i Karbauski nemanau kad prisidaugino tiek vienalyciu kad galetu kalbet visos tautos vardu ir naikint krikscioniskas vertybes

Balamutas

Balamutas portretas
Skaityk klasikus: - Ištikimas vyras - romytas gaidys. O kad Gabriukas puola Ramūną, tai nenuostabu, tai temdantis protą pavydas. Su tik ana viena tokia gyvenant tikrai protas pavažiuoja. Taip vyksta net daugumai čia rašiusių.

PIEMUO AR VISAI DURNAS AR TIK APSIMETA ?

PIEMUO AR VISAI DURNAS AR TIK APSIMETA ? portretas
Karbauskis kalbėjo apie tradicinę (vyro ir moters) šeimą, o tam piemeniui - kad tik prie ko nors prikibti. Jam taip rūpi Jono ir Petro ar Onutės ir Laimutės šeimos, kad jau visiškai nesiorientuojasi apie ką kalba Karbauskis.

Keistai atrodo ožys be barzdos

Keistai atrodo ožys be barzdos portretas
.

???

??? portretas
Landsbergis - šiandieninis SNIEČKUS. Kur bus statomos koncentracijos stovyklos tiems lietuviams KITAMINČIAMS ,nesutinkantiems su STALINISTINIU-FAŠISTINIU liberalų konservatorių režimu? Ar nebijai, kad būsi pats nušluotas į šiukšlyną? Tame tarpe ir Lietuvos istorinį šiukšlyną?

Manau

Manau portretas
Moskolių agentas anukėlis kupriukas priėjo Lietuvos išdavystės liepto galą. Jam visų ryškumu šviečia IŠDAVIKO KVYSLINGO LIKIMAS

O, cho cho

O, cho cho           portretas
Kiek davatkų ir davatkinų, palaikančių Karbauskio gyvenimo būdą. Viešumoje dedasi šventaisiais, o mintyse smaginasi visą pasaulį ……….

Ilona Go

Ilona Go portretas
Gabrieliui nereikėtų pirštų rodyti kas išsiskyrę. Dar nesakyk op dar nėra gyvenai. Kaip Jūsų šeimoje nevienas išsiskyręs senelis tėvas teta. Taip kad tavo eilė,o ar nutiks laikas parodys.

Ožislovas

Ožislovas portretas
Ožys šlykštus tipas. O kas už juos balsavo ? Bažnyčia irgi tradiciškai rėmė "ožių" partiją, kuri dirba Maskvai. Meistriškai pastūmė Lukaškiną į Putino glėbį ir perdavė Rusijai Baltarusijos naftos produktų eksportą.

Kęstutis

Kęstutis portretas
Manau Konservatoriai susilaikys nuo šitų visu nesamonių. Prieme visa šita nereikalinga Lietuvai jie nustos egzistuoti kaip Partija.

Ką gi

Ką gi portretas
turgaus lygio pastabos iš anūkėlio, negi nieko protingesnio nesurezga....

As

As portretas
Gabrieliau ,karbauskis nenulaiko pakabuko tarpkoji Bet SEIME TOKIU OI OI kiek YRA. Rodos ne SEIMAS o bardelis ,dar kitaip kurvinycia .BET VISGI JIS MANAU KAS YRA SEIMA ZINO. BET KAS Per SEIMA gali BUTI VIENALYCIAI??? Kaip jiems galima duoti vaikus NES SAVU JIE NIEKADA NEPADIDARYS NES TI DAR NEBUVO KAD SIKNOS SKYLE... jie gali BUTI partneriai sugyventiniai JUK TESTAMENTA GALI RASYTI BET KAM! TUK SEIMA JIE NIEKADA NEBUS!!!! Manau mokslas pazengs DAR I PRIEKI IR JUE BUS GYDOMI KAIP IR VISI SU NEGALIA. TAD GABRIELIAU PRASOVEI NEMAISYK PIRSTO SU MYZYUKU.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Siaura grupelė personų nutarė priversti gyventi absoliučią daugumą Lietuvos piliečių pagal sau patogias taisykles. O daugumos supratimas vienas: šeima - vyras ir moteris, santuoka - tarp vyro ir moters. Šlykščiausia būtų teisė vienalyčių dariniams leisti įsivaikinti vaikus – tai būtų jų psichologinis žalojimas ir tik tokių pat personų skaičiaus dauginimas. Pamėginus šias fundamentalias nuostatas keisti vargu ar konservatoriai valdžioje sulauks savo kadencijos pabaigos.

Idiotui- pletkininkui

Idiotui-  pletkininkui   portretas
Pienburnių pavydas :))) poligamija :)))

Bravo, Karbauski, aš irgi už poligamiją šeimoje

Bravo, Karbauski, aš irgi už poligamiją šeimoje  portretas
Daugpatystė geras dalykas tam, kas išmano.

Gyčiui pletkini ?

Gyčiui pletkini ?  portretas
Nebandei skaityti teksto ? Kuris sakinys yra Karbauskio " pamokslas kaip gyventi " ? Ar žinai kas yra tradicinė , Konstitucijoje įvardinta šeima ? Eik ..pletkininke ....

Anonimas

Anonimas portretas
Lansbergiui labai patogu tokius skandalus kelti.Demesi nukreipe nuo savo milijono vertes sklypo kuri pirko uz viena eura. Mg Baltic korupcijos skandalo ir visu kitu savo afioru.

Gyčiui pletkini ?

Gyčiui pletkini ?  portretas
Dėk faktus ? Pienburnių pavydo kalbos nedomina . Aš lygiai taip pat galiu apie tave papletkinti .

Gytis

Gytis portretas
Nesvetimoteriauk Karbauski pats pirmiau. Mokydamas kaip su kuo ir kaip gyventi, tikrai pirmiau reikia pažiūrėti į save.

*****

***** portretas
Karbauskis kalba kaip suaugęs žmogus , vyras , partijos lyderis , o konservatorių anūkas taip ir liko anūku , kalba kaip įsižeidęs , pavydus pienburnis . Vis šlykščiau su bandymai įžeisti ..

cia kazkokia tai pydarastke -lezbiete

cia  kazkokia tai pydarastke -lezbiete  portretas
pletkininke duzia lieja uz anukely sikdama ant Karbauckio......

Eik tu pletkininke

Eik tu pletkininke  portretas
po lova ... Žino jis matai kas kieno meilužė :)) Nemėgstu bukų ypač pletkininkų ...

o

o portretas
naisiu dvarininkas net meiluze isdriso atsitempt i seima, nekalbant apie skyrybas... tobulas valstietiskas - kolukietiskas vyras

Pletkininkei

Pletkininkei portretas
Kažką sumaišei, tai Karbauskis puolė

Naisiukas

Naisiukas portretas
Sedziu savo observatorijoj ir per teleskopa stebiu kas vyksta blondei po sijonu.paskui zmonai pasuksiu papasakosiu ispudzius.as uz tradicine seima,viskuo reikia dalintis

Pletkininkė

Pletkininkė portretas
Gabrielius puola Karbauskį, bet pamiršo, kad jo diedukas-didysis patriarchas taip pat buvo išsiskyręs.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Visiškai palaikau Karbauskio poligaminę šeimos sampratą. Visi kas gali finansiškai ir seksualiai ne vieną moterį padaryti laimingą, taip ir turi daryti.

išvada viena -lietuviais pasirūpins tik lietuviai

išvada viena -lietuviais pasirūpins tik lietuviai portretas
tučtuojau paleisti kgb-pider seima.o lietuviams balsuoti už lietuvius,t.y.už nacionalistus.

karbauskis didesnis konservatorius

karbauskis didesnis konservatorius portretas
negu tie kas vadina save konservatoriais..beje,šeimos klausimas yra lakmoso popierėlis,parodantis kas iš tikrųjų yra konservatoriai o kas ne.

Anūkas jau

Anūkas jau  portretas
žemiau plintuso.Jokios pagarbos jam.Visiškas fiasko.

?

?  portretas
Ir ši persona yra užsienio reikalų ministeris ? Personai reikėtų galvoti ką kalba šalies viduje , nes užsienyje mediatorius konservatorius Pavilionis jau pasireiškė skandalu . Koks personos reikalas kitų asmenų žmonos ?

Tai karas, karas prieš mus.

Tai karas, karas prieš mus. portretas
LGBT imasi nešvarių ginklų – svarsto versti meluoti vaikus (str.) LGBT bendruomenė ieško naujų būdų perkalbėti visuomenę. Vienoje socialinio tinklo „Facebook" grupėje gimė idėja versti vaikus meluoti, kad jie yra gėjai, lesbietės ar transseksualai. Saugokite savo vaikus, brangūs skaitytojai!

IŠ KAUNO.

IŠ KAUNO. portretas
Pritariu sena boba suvystė geltonsnapį viščiuką. Tikrai siaubinga.

Anonimas

Anonimas portretas
Aišku geriausiai apie šeimas supranta tik Lansbergis ir konservatoriai,kurie išsiskyrė ir senas žmonas pakeitė į jaunesnes,patarėjas,padėjėjas arba gyvenančius kaip sugyventiniai,Jau neaišku kiek liko neišsiskyrusių,mat nuo pinigų ir valdžios kai kuriuos konservatorius jau ir didybės manija užpuolė,Matulas pradėjo,paskui ir kiti ,net senukas Razma su amabasadoriumi Paviloniu neatsilaikė.Sveikinu katalikus kauniečius balsavusius už G.Lansbergį,kuris remia visas liberalų vertybes,

KONCERVINIS KOŠMARAS

KONCERVINIS KOŠMARAS portretas
Lundsbergi,o ką pasakysi 400-ui šeimų Druskininkuose,kurios grynai tavo eurokomjaunuoliškų pastangų dėka neteko darbo,nes pradėjai sankcijas Baltarusijai,taikyti Lietuvos piliečiams.Urodas tu,kaip ir tavo visa iškrypusi partija.

Na nieko sau pasisakymas :)

Na nieko sau  pasisakymas :)  portretas
Anūkas galėjo patylėti .... Į ką atsigręžti ? Ramūnas " gyvena " su vyru ? :) Pagieža ir pavydas iš anūko lūpų ? ...Aplink Ramūną gražios moteriškės , o anūkas net pasigirti negali :)))

Aš tai galvoju

Aš tai galvoju portretas
Kad jiems reikia "pasikalbėti" be spaudos. Eikit už kampo ir aiškinkitės, kuris didesnis paleistuvis. Kam mums rašot apie jų reikalus? Mums rūpi tik, kad petuchai nelįstų į mūsų tarpą, neaauklėtų mūsų pagal gėjų manifesto priesakus.

Babunė

Babunė portretas
Nesupratau čia vieno komentatoriaus parašiusiam, kad atseit Gabrutis paėmė seną bobą. Nonsensas, Sena boba paėmė nesubrendusi vaikelį. O Ramūnui iš pavydo, įtardami kad gal jis su Greta, ne vienas jau prasigėrė arba išprotėjo.

cha ...rado prostitute y ka pirstais baksnot...

cha  ...rado prostitute y ka  pirstais  baksnot... portretas
ziurek ankukeli savo tvartely tvarka.....perkrepes snuky nuodu doze isveme.... taip sakant ,,gera darba padare,,,,

Pats

Pats portretas
iš išsiskyrusios šeimos,galėtų suprasti, kaip jausis vaikas,atsiradęs iš kažkur.Du tėvai ar dvi motinos.

Naisiu prostitute

Naisiu prostitute portretas
rusu vatnikai su valstieciu luomu pavare cia :)

Naisius

Naisius portretas
atidaves savo zmona ispanu globai, nes pats labai uzimtas partijos reikalais! Vot tak!

Diktatoriai...

Diktatoriai... portretas
Matosi jog anūkėlis gerai senelio ištvirkintas yra...

...

... portretas
Landzbergistui dzin ant lietuvos

Anonimas

Anonimas portretas
Karbauski pradėk nuo savęs, pažiūrėk kiek turi garbės.....

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Och- vargas visiems dėl Gabrieliaus proto! Ar politikas žiūri tik savęs, ar šalies reikalų? Šaunuolis Karbauskis, kad mąsto apie Lietuvos šeimas! Iš tiesų, mes turime Konstituciją ir virš jos jokių konvencijų mums nereikia! Ar mes esame kokia neciviluzuota šalis, kad skriaudžiamos moterys šeimose? Ką čia Gabrielius dergia mūsų šeimas! O pasitaikantį smurtą turi suvaldyti baudžiamasis kodeksas! Kam dar neaišku?!

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
genocidas............

Anonimas

Anonimas portretas
paeme boba vyresne dabar barzda augina atrodytu senesnis ,geda v

Pranasas

Pranasas portretas
Ko tas jaunuolis visur kisasi? Premjeru ir prezidentu nebusi niekada, nesvajok.

Galerijos

Daugiau straipsnių